Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Poziraj za mene Mama 2. Deo

10 min čitanja
sinov kurac na jeziku

„U redu, pretpostavljam da možeš da slikaš još par slika “, odgovorila je, ali osećao sam njenu unutrašnju sukobljenost i uzbuđenje dok je stavljala ruke na bokove.

‘Super … u redu, sjajno… možeš li staviti onako ruke iza glave .. podižući kosu ??’ Ona je to ispoštovala i snimio sam nekoliko slika. Odlučio sam da povećam ulog. “Mogu li da te zamolim da ponovo izvedeš nagnutu pozu na kauču, mama ?? … to bi izgledalo tako seksi …! ‘

‘Hmmmm’ zastenjala je i zakolutala očima. „VRLO si nestašan sine.“ A kada je upotrebila reč „sine“, oboje smo se pogledali i osetio sam neizrečeni nalet erotske napetosti. Namestila se u pozu … pokazujući kameri svoje prelepo dupe.

‘Možeš li malo raširiti noge, mama ??’ Bez pogovora uradila je to. Bože izgledala je tako jebeno seksi u štiklama, čarapama, tangama i grudnjaku.

‘Uhhh kako lepa poza mama… Možeš li ponovo staviti ruku na dupe, kao ranije ?? ‘

Ponovo je, ne gledajući me pristala, polako klizeći desnom rukom guzove. Blic je nekoliko puta ispunio sobu, klik je glasno prekinuo tišinu. Isuse, izgledatako seksi, moja majka, ko bi to mogao da pretpostavi? Osetivši se hrabrije i nadajući se da je erotski naboj u zraku delovao i na nju, pitao sam, ‘Mama, možeš li …’ možeš li gurnuti prst unazad među guzova? .. molim te .. poput seksi modela. Zadirkivanje kamere? ‘

Oštro mi je uzvratila pogled, ali istovremeno joj se desna ruka prebacila preko dupeta … skliznuvši dole između guzova, srednjim prstom preletevši preko uske rupice. Penis mi je poskočio u farmerkama. Kleknuo sam, prišao joj bliže i snimio nekoliko izbliza … i primetio blago tamno mesto na tangama, tamo gde je bila njena pica. Da li se ona upravo smočila ??

‘Znaš mama … s obzirom da je grudnjak tako proziran, možeš ga jednostavno skinuti za nekoliko slika… Kladim se da bi bila neverovatan model…’

Brzo je ustala, maknuvši ruku sa guze i pogledala me preko ramena. Razmišljala je, i razmišljala.

‘OK, ali nakon što pogledamo ove slike, brišemo ih … OK ?? .. i ovo je naša tajna. Niko ne može znati. ‘

‘Naravno mama, ne bih rekao nikome nikada, obećavam.’

Stomak mi je zaigrao, kurac mi se dodatno stvrdnuo. Pružila je ruku i otkopčala brus, pustivši da padne sa njenih savršenih sisa, rukama prekrivajući bradavice.

liže maminu guzu i picu„Stvari koje radim za tebe na tvoj rođendan“ rekla je s nervoznim osmehom okrenuvši se prema meni i sklanjajći ruke da bi razotkrila divne sise. Bradavice su joj bile tamno crvene, ne prevelike, ali što je još važnije, bile su tvrde. Postajalo joj je vruće. Mogu li da je pritisnem na sledeći nivo.

‘Znaš mama, ove slike će izgledati sjajno, ti si vrlo seksi model, ali kladim se da bismo ovde mogli napraviti neverovatan set slika, ako bismo nastavili dalje.’ Progutao sam pljuvačku, pripremajući se za sledeći predlog. ‘I ja bih mogao da uđem u slike, mogli bismo da stavimo kameru na automatski i mogli bismo se pretvarati da radimo stvari za kameru. Samo se pretvaraj. Poput seksi starije dame i vrlo srećnog mladića. Ništa stvarno, samo gluma, a možda bi bilo zabavno pokušati i da izgleda što stvarnije … želiš li probati nekoliko takvih slika ?? ‘

Zadržao sam dah.

‘Ne znam … kako to misliš pretvarati se da radim stvari, poput kakvih stvari.’ upitala.

‘U redu, dozvoli mi da postavim i možemo probati nekoliko i videti šta će se dogoditi.’ Stavio sam kameru na postolje za televizor i brzo se skinuo do donjeg veša.

Pročitajte i ...  Tetka - Seoska Kuvarica 1. Deo

Da vam kažem nešto, skidanje dok vas majka u toplesu bez reči posmatra je čudno iskustvo.

‘Nisam sigurna u vezi sa ovim Darko.’

‘Biće zabavno, samo se opusti i potrudimo se da sve to izgleda što bolje. Sada podešavam kameru da automatski slika sliku svakih deset sekundi, tako da moramo biti u pozi svakih deset sekundi, u redu? Hajde sada da napravimo standardnu … znaš … kao slika gde mi pušiš .. ali to je samo pretvaranje, možeš li kleknuti na tepih Mama?”

Polako je kleknula, sa neobičnim izrazom lica „Kako se pretvarati da to radimo?“ – pitala je sa malo nervozne u glasu.

„Pa kao, stojim ispred tebe i držim svoj …. znaš .. prema tvom licu, ne dodirujući se, a ti držiš usta otvorena, gledajući u, znaš … seksi … kao da će ti ući u usta, vidiš, samo se pretvaraj. ‘

Skinuo sam bokserice i prvi put izložio svojih debelih 18 cm. Bacio sam pogled na majku, ona je zurila u njega, sa rumenilom na licu. Uključio sam kameru i odšetao do mesta gde je ona kleknula.

‘U redu mama, otvori usta možda i jezik isplezi i pogledaj u kameru. Ostalo nam je oko pet sekundi ‘.

Uperio sam joj debeli kurac ka ustima, srce mi je udaralo u grudima, pogledala je u kameru i otvorila usta, ispruživši jezik ..

* Škljoc *

‘To je bilo sjajno mama’, rekao sam, ‘OK, pokušajmo ponovo, možeš li ovaj put zadržati svoje .. sise … ista poza???’

Gledajući me u oči, obuhvatila je sise i rekla: ‘U redu’.

Oči su joj zadržale požudu, a ja sam osetio kako mi penis poskakuje.

* Škljoc *

‘Isuse, to je izgledalo dobro, u redu, misliš li da možemo dobiti jedan brzi snimak na mestu na kojem držiš moj … moj .. kurac ?? blizu tvojih usta ?? .. samo da izgleda stvarno ?? ‘

„Darko, nisam sigurna… to nije pretvaranje … mislim ako ti ga STVARNO držim“, rekla je, gledajući moj penis na nekoliko centimetara od njenog lica.

‘Samo se pretvaraj za kameru Mama, glumi, molim te …. brzo će snimiti sliku’

Brzo me je uhvatila i držala blizu usta. Iznenadni osećaj njene ruke poslao je šok kroz moje celo telo, a vrelina njenog daha na mom penisu bila je neverovatna.

* Škljoc *

‘Savršeno mama’, dahtao sam ‘možeš li … možda na trenutak dodirnuti njegov vrh jezikom … samo kratko lizanje za kameru ??? ..’

Namrštivši se, pogledala me je u oči, ali onda je, ne rekavši ništa, gurnula jezik i pustila da dodirne moj penis, a tečnost sa vrha kurca se prosula i raširila na njenom jeziku. Noge su mi bile slabe.

* Škljoc *

Brzo je odmaknula jezik, ali sledio ju je trag, konačno se slomio i sleteo joj na bradu i jedna kap na desnu sisu. Bila mi je potrebna sva snaga da ne zastenjem od zadovoljstva.

„Ti si daleko najseksi dama ili model koji sam ikad video“, rekao sam, spustivši pogled na nju.

Njena ruka još uvek drži moj penis.

* Škljoc *

“Da li smo završili?’

‘Pa, misliš li da bismo mogli na brzinu samo dobiti sa glavićem u ustima ?? To bi izgledalo realnije, poput prave filmske scene! ‘

‘Želiš da ti majka stavi …. TVOJ penis u usta ??’ Pitala me gledajući me, i dalje se čvrsto držeći za mene.

‘To je samo za slike mama.’

* Škljoc *

‘Šta kažeš mama??’ sinov kurac na jeziku

„Pa, pretpostavljam da smo stigli toliko daleko“, odgovorila je i, gledajući me duboko u oči, uzela je moju debelu batinu i glavić gurnula u svoja topla mokra usta. Nikad pre nisam dobio pušenje, a osećaj me je zadivio. Držala je glavu mirno, nije sisala ni lizala, i bila mi je potrebna sva snaga da je ne zgrabim za glavu i pojebem je u usta. Prošlo je pet lepih sekundi, a onda …

Pročitajte i ...  Mama sin

* Škljoc *

Izvukla ga je iz usta, ali polako.

‘Eto, je li to bilo OK mister fotograf?’ pitala je s osmehom dok je uklanjala stisak sa mog kurca. Teško sam disao.

„To je bila najseksepilnija slika koju sam ikad video“, rekao sam. ‘Možeš li sada da ustaneš, voleo bih da slikamo neke druge ??’Polako je ustajala, a čvrste sise su se poravnale sa mojim grudima.

“Voleo bih polako da ti maknem gaćice u stranu za kameru ?? .. a pošto sam potpuno go, to bi bilo pošteno. ‘

Gledajući me u oči, žudnja je gorela… rekla je: „U redu, pretpostavljam da je to pošteno“ i brzo je zauzela položaj nagužene milfare od ranije. Gledala je unazad u mene.

* Škljoc *

‘Divno mama … Sad ću kleknuti iza tebe i polako skloniti tange’.

* Škljoc *

Počeo sam da prevlačim tange preko njenog seksi dupeta. Gledala je u mene preko ramena. ‘Pogledaj kameru mama, pokušaj da izgledaš… droljasto’. Tange su joj skliznule sa pukotine, otkrivajući prvo njenu malu šupljinu, a zatim ružičastu pičkicu.

* Škljoc *

Spustio sam gaćice dole do njenih kolena, i ostavio ih tamo. Gledajući pravo u njezinu picu, video sam da je mokra, vrlo mokra, s istaknutim usminama. Bože, izgledalo je prelepo.

‘To je tako seksi mama, jaaaako seksi, mogu li uzeti kameru i snimiti nekoliko krupnih kadrova tvoje.. ??’

„Pa, pretpostavljam da je to u redu“, rekla je pomalo bez daha. U početku sam se čudio njenim prihvatanjem, ali kako je vreme teklo, moja pitanja su bila više formalnosti radi jer sam osećao da smo uveliko prešli granice majke i sina i da je ona počinjala da se opasno uzbuđuje.

Zgrabio sam kameru i uperio je u njenu picu, izbliza.

‘Mama, možeš li… možeš li raširiti dupe za sliku, molim te ??’

Tiho se složila, raširivši je široko, otvarajući pogled na njenu raskošnu pičku i usku šupljinu. Snimio sam hrpu slika, a zatim sam pitao: ‘Mogu li staviti prst uz tvoju pičku za sliku ??’

„Pičku?? ..“ rekla je šokirana vulgarnim izrazom.

„Tako ćeo je zvati a? OK, ali samo jedan….. možda dva.“

Gledao sam kroz kameru dok sam ulazio jednim prstom a drugim joj gnjavio klit. Moja majka se na ovo okrenula, ali je i dalje ćutala. Snimio sam sliku. Onda sam bez pitanja ubacio dva prsta u njenu mokru picu i zadržao ih tamo ..

prst u maminoj guzi‘DARKO !!’ viknula je: ‘To nije ono što smo rekli da ćemo slikati.’ ali nije se trudila da se pomakne i držala je svoje dupe rašireno za mene.

„Izvini mama, samo sam slikao ono što sam mislio da će izgledati dobro“ dok sam govorio polako sam joj masirao zidove vagine prstima. Snimio sam nekoliko drhtavih slika. Izvlačeći prste iz natopljene rupe, čuo sam kako je zastenjala.

‘Misliš li da bismo mogli ponovo da napravimo nešto poput slika za pušenje, ali ovaj put ja pred tvojom pičkom ?? … Samo se pretvaramo, ne za stvarno.” Već sam postavljao kameru na dobro mesto za slikanje i stavljao je na automatski kad je rekla: „U redu.“

Kleknuo sam iza nje i približio lice vrlo blizu njenih rupa. Miris seksa ispunio mi je nos. Bože, sad sam bio prenapaljen. Još uvek je imala rašireno dupe za mene, lica na kauču, osvrćući se prema meni.

Pročitajte i ...  Jebanje u staroj kolibi,3 dio

„Dotaknuću te jezikom, mama … “.

Pritisnuo sam jezik i lagano joj liznuo klitoris i zadržao pozu, ali polako sam pulsirao jezikom na klitorisu dok sam ga držao tamo …

* Škljoc *

Držao sam jezik tamo gde je bio. Osećao sam kako joj se ubrzava disanje. Kliznuo sam jezikom prema njenoj rupici i lagano ga umočio. Istovremeno sam počeo da joj palcem dodirujem klitoris i da ga trljam. Pritisnuo sam jezik u njezinu pičku i počeo je jebati dok sam joj trljao klitoris.

‘Ohhhh … DARKO !!’ Dahtala je, ‘da li će kamera sve ovo uhvatiti ??’

‘Mhmm…’ Zastenjao sam…

* Škljoc *

Izvukao sam jezik iz njene pice i dok sam joj palcem trljao klitoris, gurnuo sam joj dva prsta u pičku do drugog zgloba. liže maminu guzu i picu

„Mama, kako ti se ovo čini?“, pitao sam, znajući da uživa.

‘O … OOH .. da, u redu je’ rekla je, pokušavajući se sabrati, ‘Nadam se samo da će slike ispasti dobro’

‘O, hoće, garantujem.’ Rekao sam dok sam joj jebao pičku prstima i trljao joj klitoris.

* Škljoc *

‘Mama, želim probati nešto što sam video na drugim seksi slikama. Zapamti da se samo pretvaraš za slike .. OK ‘

‘OK sine, ako tako kažeš. Šta želiš da probaš? ‘ Pre nego što je završila pitanje, započeo sam. Lagano sam joj lizao čmar dok sam joj prstima razvaljivao pičku.

‘O … sine, NE … nemoj me tamo lizati’, rekla je, ali ja sam odgovorio pritiskom palca na njen klitoris, a jezikom na anus.

‘Ohhhh … Ohhhhh … Drko, ovo je tako … jebeno…. prljavo … Nikad ovo nisam radila.’

* Škljoc *

Snažno sam joj pritiskao dupe jezikom. Zavlačio sam se u njenu usku rupu .. bukvalno sam jezikom počeo da jebem njeno zabranjeno mesto. I dalje držeći svoje dupe otvorenim, ona se lagano ljuljala uz mene.

* Škljoc *

‘O .. OK, Darko … mi .. moramo ovo sada zaustaviti …’

Odmaknem usta i kažem „Samo mi treba još jedna ili dve slike u ovoj pozi mama“. Dok to govorim, počinjem da trljam prst po njenoj uskoj rupi, ona se napinje, ali ne govori ništa. Guram joj prst u šupak, do prvog zgloba.

“Aaaahhhhh… ufff… sine, ne … ne, ne, ne, ne bi smeo da guraš prst tamo.“ Dok govori, pritiskam dalje, do drugog zgloba.

‘OOOhhhh .. auhh … OH Bože Darko.. Ne,’

* Škljoc *

Izvlačim prste iz njene guzice i mace i ustajem.

‘Izvini mama, znao sam da će to stvoriti ozbiljno vruće slike … jesi li dobro ??’

I dalje sagnuta nad raširenom guzicom : ‘Pretpostavljam da jesam, ali nisi trebao da me diraš u dupe … čak i ako se samo pretvaramo za slike’.

Očekivao sam da će pitati da li smo završili, ali nije… Tako da sam odlučio da nastavim sa svojim ”profesionalnim” fotografisanjem.

 

KRAJ 2. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Prava sam 1 min čitanja
pusenje kurca transica 4 min čitanja
Napaljena sisata zavodnica 1 min čitanja
Kučka jahanje kurčine 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!