Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Poziraj za mene Mama 1. Deo

8 min čitanja
mama pozerka nagužena

Bio je to sasvim normalan rođendan. Vreme je bilo vlažno i užasno, a ja sam došao u praznu kuću. Bio je petak, 17h, i znao sam da će se moja majka vratiti kući za nekoliko minuta. Nadam se poklonom koji sam tražio. Nova digitalna kamera. Nekoliko meseci ranije zainteresovao sam se za fotografiju i kinematografiju, fasciniran fotografisanjem svega i svačega.

Upoznavanje Hrvatska

Na nesreću, moj otac je bio poslovno odsutan cele nedelje, pa će ove godine propustiti moj rođendan. Nije da mi je smetalo, to je značilo da mogu da provedem svo vreme sa svojim novim fotoaparatom.

Sedeo sam na kauču i dosađivao se kada sam čuo kako se otvaraju ulazna vrata.

„Auhh.. napolju je užaso vreme.“ rekla je kad sam čuo kako se vrata zatvaraju iza nje. ‘Darko, jesi li kod kuće?’

„Da mama, ovde sam“, odgovorio sam. Ušla je u sobu, odevena u crno odelo sa suknjom i belom bluzom, a štikle su glasno kucale po drvenim podovima. Držala je nešto iza leđa, a na licu je imala iskren osmeh. Nagnula se, poljubila me u obraz i rekla ‘Srećan rođendan dušo’ i napravila veliku predstavu pokazujući mi kutiju sa kamerom unutra.

„Jes!! Hvala mama, upravo ono što sam želeo“. Na brzinu sam otvorio kutiju i izvukao uređaj. Vrhunski digitalni fotoaparat, sposoban i za snimanje video zapisa.

‘Znači sviđa ti se?’

„Savršena je“, odgovorio sam kad sam je izvukao. “Jedva čekam da počnem da se igram.”

Naručili smo picu i ćaskali dok smo jeli i odmarali se, a mama je pila svoje uobičajeno vino kao i svakog petka uveče. Kad smo završili, vratili smo se u dnevnu sobu i uzbuđeno sam uključio kameru.

„Ovo je super mama“, rekao sam. ‘Sada mi treba samo malo vežbe. Hej, želiš li da mi budeš prvi model? ‘ – pitao sam kroz smeh dok sam kliktao i slikao je kako sedi na kauču.

sexy mama poslovna ženaPazite, ona je normalna mama, sa vrlo dobrim poslom u finansijskom sektoru. Otuda i poslovno odelo. Visoka oko 165cm i ima ono što bi se nazvalo lepom figurom, posebno za damu u 40-ima. Ima ravnu tamno smeđu kosu, a takođe ima i smeđe oči, lepog lica sa vrlo punim usnama.

Grudi naravno poprilične, a noge su joj vitke i čvrste od silnog hodanja u štiklama. Takođe nosi lepe moderne naočare u crnim okvirima da upotpuni svoj profesionalni izgled.

Slikao sam je dok je sedela prekriženih nogu na kauču. Suknja tik iznad kolena. Kad sam video sliku, zapanjio sam se kako je seksi ispala. Nikad je naravno nisam smatrao seksi… do tada.

„Vau, mama, ova slika je baš lepa“ rekao sam dok sam joj je pokazivao. Nasmešila se, a zatim upitala. ‘Misliš?’

„Oooo da“, odgovorio sam. ‘Hej, pošto smo sami i realno dosađujemo se, napravimo još nekoliko tvojih slika’

‘Mojih slika?’

‘Da, zašto da ne? Ajde namesti se kao da poziraš, taman da vidim šta sve ova kamera može?’

Pročitajte i ...  Obiteljske Orgije

„Al si našao model, ubilo se… Ajd…“, rekla je dok je spuštala vino. ‘Šta sad?’ – pitala je, uz malo osmeha.

‘Pa, možeš li recimo staviti ruke na bokove i nasmejati se za kameru?’ Gledao sam je kroz kameru dok se u početku kikotala. Pridružio sam joj se u smejanju, ali sam usput i napravio nekoliko slika.

‘To je lepo mama … ali možeš li se polako okrenuti, držeći ruke na bokovima i gledati kameru preko ramena … zadržavajući lep osmeh?’

Moja majka je učinila kako sam tražio, polako se okrećući dok sam slikao. Kada su joj bila okrenuta leđa, počastio sam je pogledom na njezinu vrlo oblikovanu guzu u crnoj suknji i mogao sam razaznati bratele njenog belog grudnjaka kroz bluzu.

Tada sam se osetio pomalo nevaljalo. Želeo sam da se poigram… Želeo sam da vidim njeno seksi zrelo telo i da vidim dokle mogu da je nagovorim da ide.

‘Jel je dobro ovako?’ Pitala je uzvraćajući mi pogled.

‘Savršeno mama. Izgledaš neverovatno. Ozbiljno, mislim da bih mogao napraviti neke tvoje sjajne slike s ovom novom kamerom. ‘

‘Stvarno ?? … Kao na primer?’

„Pa .. hmmm, možeš li staviti ruke na kauč savijajući se u struku i ponovo se osvrnuti u kameru??“ Pitao sam ‘To bi izgledalo strašno dobro mama … molim te?’

‘Šta? Kao nagnuta i to??’ Odgovorila je, pomalo iznenađena.

‘Da, izgledaće sjajno Mama … hajde, probaj … zezamo se… biće zabavno’

‘U redu, pretpostavljam da si u pravu.’ Rekla je i počela se saginjati, a suknja joj se stezala preko dupeta. Osetio sam kako mi se dah ubrzao dok sam je gledao, slikajući slike iz nekoliko uglova. mama pozerka nagužena

„Auh Mama, izgledaš predivno, noge su ti neverovatne u tim štiklama dok se saginješ“, kleknuo sam iza nje, „Možeš li da staviš jednu ruku na svoju .. khm … na svoju zadnjicu dok se osvrćeš… kao pravi model?”

Polako je spustila čašu vina i uz mali osmeh rekla: ‘U redu … evo.. ala smo mi nestašni hehe’.

Polako joj se izdigla suknju preko preplanulih najlonki .. Nastavio sam da klikćem.. kliktanje je jedina stvar koja je prekidala tišinu. Tada, dok su joj se nazirali vrhovi čarapa, srce mi je ubrzalo. Ispružila je desnu nogu tada i držala je pozu za mene pokazujući mali delić mesa iznad vrha čarapa.

Bože … jel je to do kamere ili moja majka zaista izgleda tako seksi. Vrlo profesionalnog a opet erotičnog izgleda.

“Kladim se da ću biti dobar u ovim fotografskim stvarima. Mogu li da te nagovorim na još neke slične poze, mama ?? .. Malo još da mi pomogneš u vežbanju … recimo da otkopčaš nekoliko dugmadi na bluzi kako bi kamera uhvatila delić tvog grudnjaka … kao pravi model iz časopisa .. zadirkivanje kamere i to?? ‘

Pročitajte i ...  TETKA

‘Šta ?? .. Ne, ne mogu to da uradim’, rekla je sa pomalo nervoznim kikotom.

‘Hajde mama .. molim te, to je samo za slike i to je naša tajna … i biće zabavno videti kako seksi možemo učiniti da slike izgledaju …’

„Auhhhh“ uzdahnula je, a zatim glasno izdahnula. „Ti si užasan mladić Darko. OK, samo nekoliko slika ‘, rekla je dok je otkopčavala gornja tri dugmeta, a ja sam nazirao njen dekolte i čipku belog grudnjaka.

‘Mmmm, to je poslušna mama. Vrlo lepo .. taj grudnjak izgleda predivno, vrlo seksi ‘, pucketao sam slikama dok sam govorio, hvatajući što sam više mogao sa kamerom. „Bože, kladim se da bi tvoja slika bez bluze bila neverovatna .. samo u grudnjaku .. poput modela donjeg rublja, samo starija, pametnija i zrelija. Šta ti misliš ?? .. mogu li te naterati da skineš bluzu na brzu sliku ili dve .. molim te??’

Prekinuvši me, odgovorila je: ‘Nema šanse, ne možeš da vidiš majku samo u grudnjaku’

‘Daj ne lupaj mama, video sam te u bikiniju puno puta .. ovo je isto. A ti si trenutno moj model za vežbanje… hajde, zar nisi znatiželjna da vidiš kako dobro izgledaš na slikama?? ‘

Otpila je veliki gutljaj vina, a zatim, pogledavši me u oči, rekla je „Ne mogu da verujem da ovo radim“ – i krenula je da skida bluzu. ‘Slušaj Darko, obećaj mi da NIKO neće videti ove fotografije.. OK ??’

„Ja … obećavam mama“ odgovorio sam gledajući, dok mi je srce ubrzavalo, a usta su mi se sušila od uzbuđenja. ‘Možeš li … khmm .. možeš li ustati mama?’

Skinula je bluzu i lagano se osmehnula sa rumenim licem. Izlažući beli čipkasti grudnjak kameri, njene velike sise savršeno su se uokvirile u kadar, i dalje držeći čvrst oblik, ali pravo iznenađenje bilo je to što je čipka bila delimično prozirna a njene tamne bradavice bile su jasno vidljive dok je pozirala .

‘Pa, kako izgleda tvoja majka?’ – pitala je, a glas joj je bio pomalo drhtav. Očigledno je bila nervozna, ali atmosfera u sobi je bila električna, seksualna energija se brzo gradila. Glas mi se pomalo lomio..

‘Ti .. Izgledaš neverovatno mama … i taj grudnjak je jaaaako seksi … možeš li .. možeš li staviti ruke na grudi i spojiti ih za sliku? ‘ – znao sam da se igram sa vatrom ali su moji tinejdžerski hormoni počeli da bujaju i da mi mute pamet.

Čekala je neko vreme pre odgovora – „OK, pretpostavljam da bih mogla to uraditi za JEDNU sliku.“, odgovorila je, krećući rukama do sisa.

Pročitajte i ...  Sex u krevetu

Bila je malo uznemirena i nesigurna, ali slike su bile dobre, velike sise su joj bile stisnute međusobno, izgledale su seksi i privlačno.

‘Neverovatna mama .. izgledaš kao pravi seksi model, a taj čipkasti grudnjak … tako je lep. Da li možda nosiš i gaćice koje odgovaraju tom grudnjaku? ‘ – morao sam da pokušam.

‘DARKO pobogu! .. otkud sad sve ovo ??’ – pitala je, napola uzjebana, a napola uzbuđena. ‘Slušaj, ako baš moraš znati, da, nosim odgovarajuće … gaćice … ili tange da budem precizna’, dodala je uz drski osmeh.

E tada sam se i ja glasno nasmejao. ‘Mama? Tange?? .. Ozbiljno? .. e jebiga sad… Znaš i sama da sada želim da te fotografišem u grudnjaku i tangama??”

“Rečnik mladiću!”

“Molim te, slike bi bile jako lepe i kladim se da bi bilo zabavno videti kako seksi možemo učiniti da izgledaš … ‘

Iskapivši čašu s vinom – „Joooj dete moje, šta mi radiš … OK, ali ovo dalje od ovoga ne idemo gospodine“, napola stroga, napola razigranog izraza lica, krenula je da otkopčava zadnji deo suknje.

„Možeš li se okrenuti?“, pitao sam dok sam klečao i gledao kroz kameru.

„U redu…“, rekla je uzdahnuvši rezignirano dok je okretala dupe prema kameri.

Suknja je završila na podu. Skidala ju je polako, i dobio sam nekoliko slika, ali onaj trenutak kada je razotkrila dupe u toj tangi zamutio mi je pamćenje. Ostao sam bez reči, ali sam i dalje slikao .. blic joj je prekrivao telo. Polako se okrenula prema meni pokazujući prednji deo čipkastih tanga, a kao i kod grudnjaka, bio je delimično proziran. mama u providnom vešu

Mogao sam razaznati urednu smeđu stidnu kosicu. Radoznalo me pogledala, a zatim je sledila moj pogled do svojih gaćica, a onda shvatila šta fotografišem.

‘O Bože .. Ne, Darko … Ja … Nisam znala da su prozirne’ – Pokrila je međunožje rukama.

„U redu je mama, jedva da se išta providi“, rekao sam sa osmehom kad sam je ponovo slikao. ‘Osim toga, ovo je naša tajna, sećaš se ?? … hajde, pomakni ruke … molim te .. Ionako već imam nekoliko slika, a i grudnjak je delimično malo proziran.’

Crvenilo joj je prekrilo lice, ali osećao sam i da joj je godilo. U njenim očima sam mogao pročitati jedva obuzdanu seksualnu energiju. Da li je počinjala da uživa u ovom malom poziranju sa sinom?

 

Kraj 1. Dela

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

usamljena nova u gradu 1 min čitanja
zajahala me 3 min čitanja
Vatrena matorka za upoznavanje 1 min čitanja
jebao sam zenu dok je muz gledao 8 min čitanja

Hot Oglasi

Don`t copy text!