Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Poslednji Poljubac

7 min čitanja
Poljubac lizanje pičke

‘Znači, ovako se završava’, pomislio je Mitar dok je skupljao svoje stvari. „Zbogom, Nevena.“

„Mitre…“ čuo se njen slabašni glas. Krenula je prema njemu, brišući suze. Samo je klimnuo glavom, prebacio torbu preko ramena i krenuo ka vratima. „Mitre…“ ponovo se začuo Nevenin glas. Zastao je i okrenuo se prema njoj.

„Šta je?“

‘Poslednji poljubac?’ Nije odgovorio. ‘Samo jedan poljubac? Jedan poslednji poljubac“, ponovila je.

Bio je skamenjen na mestu. Znao je da to nije dobra ideja, ali nije se pomerao. Samo je stajao tamo dok se Nevena približavala. Sa svakim njenim korakom, njegov um je prolazio kroz sve prednosti i nedostatke. ‘Samo jedan poljubac.’ Rekao je kad je stigla do njega. Dosta niža od njega, Nevena je krenula da ga pomiluje po vratu. Stajala je na prstima dok je on savijao vrat za poslednji poljubac.

Poljubac je sve pokrenuo.

U početku je to bio mali poljubac. Usne su im bile zatvorene, dodir usana. Ali kada je Mitar počeo da se povlači, Nevena je i drugu ruku stavila oko njegovog vrata. Njen jezik je preleteo preko njegovih usana i ubrzo je Mitar ostao bez daha dok su delili strastveni poljubac. Kao da su se sva frustracija i bes iz protekle godine prelili u taj poljubac. Osetio je da se Nevena dodatno diže na prste, pritiskajući se jače.

On je odgovorio tako što je omotao ruke oko njenog struka, malo je podigao i prignječio uz sebe. Zastenjala je i Mitar je osetio kako mu krv juri u međunožje. Bila je tako mekana i popustljiva. Miris njenog šampona bio je opojan. Nevenine ruke lutale su po celom njegovom telu. U njenoj glavi, ako je ovo bio njen poslednji poljubac sa njim, želela je da bude za pamćenje. Njeni prsti su prolazili kroz njegovu kosu, zadržavajući se na njegovom potiljku. Znala je da mu se to najviše dopada.

Njena druga ruka skliznula je ispod kragne njegove košulje. Želela je da oseti njegovu kožu ispod svojih dlanova. Osećalo se kao da gori i zamišljala ga je ispruženog preko nje, kako se oboje kreću u ritmu. Osećaj njene ruke na njegovoj goloj koži imao je suprotan efekat na Mitra. Osećao se kao da je kofa ledene vode bačena preko njega. Zadihano, spustio je Nevenu na noge i udaljio se za korak.

Pročitajte i ...  Napunio me nećak od prijateljice

„To je bilo više od pukog poljupca.“ Poljubac skidanje odeće

Kada nije odgovorila, pustio ju je, okrenuo joj leđa i ponovo krenuo ka vratima.

„Mitre…“ glas joj je bio hrapav od požude.

Pogledavši je, ispustio je torbu, pojurio ka njoj i pritisnuo je uza zid. Njegove ruke bile su na njenim bokovima. Nije radio ništa drugo osim zurio u nju. Ne rekavši ni reč. Zurio je u njeno lice išarano suzama. Suze je okusio ranije dok ju je ljubio. Ali najviše je zurio u njene crvene usne. Konačno ju je pogledao u oči.

„Mit…“, njegovo ime potpuno je nestalo sa njenih usana jer ih je zgnječio svojim. Podigao je njene kukove prema sebi. Instinktivno ga je obavila nogama. Ne prekidajući poljubac, pritisnuo je svoje međunožje u nju. Želeo je da ona oseti koliko je tvrd. Pomerio je jednu ruku na njene grudi i snažno je uhvatio kroz grudnjak. Mitar je prekinuo poljubac i gricnuo joj uho. Nevena je zastenjala, savila se prema njemu.

Zastenjala je.

Tada je spustio ruku na njenu zadnjicu. Zureći u njene oči, pritisnuo ju je još više u svoje međunožje, pomerajući je gore-dole u pokretu vođenja ljubavi. Osećaj je bio veličanstven. Skoro je svršio u pantalone. To je uticalo i na nju. Zastenjala je, omotala mu jednu ruku oko vrata i počela da ga ljubi duboko.

Njena druga ruka probila se do prednjeg dela njegove košulje, gde je vešto otkopčala dugmad kojima je imala pristup. Noge su mu gorele u ovom trenutku, ali poslednje što je želeo je da stane. „Krevet“, rekao je i ona je razumela. Bez prekida poljupca, otišli su do spavaće sobe. Njene ruke su ga skinule, otkinule svako dugme i pomogle mu da skine košulju. Njegove ruke su bile podjednako zauzete. Skinuo joj je suknju i gaćice u jednom pokretu. Poljubac lizanje pičke

Mitar je još uvek nosio pantalone dok je njoj skidao i gornji deo. Izuo je cipele na putu do spavaće sobe. Stajali su tamo na trenutak, zureći jedno u drugo. Zatim je spustio glavu i liznuo gornji deo njenih grudi. Raskopčala mu je kaiš i šlic, a kada je njena ruka obavila njegov tvrdi penis, on je glasno uzdahnuo. Kada je počela da ga drka on nije krio jauke. Bilo je tako dobro. Ali kada je Nevena krenula da klekne na kolena, Mitar ju je zaustavio. „Ne“, rekao je. Umesto toga, on ju je poljubio i položio na krevet.

Pročitajte i ...  Moja komšinica udovica 1. Deo

Kleknuo je i povukao njene kukove prema sebi. Raširivši joj noge, Mitar je poljubio njenu vrelu pičku. Polizao joj je klitoris i uvukao dva prsta u nju. Uzdahnula je i podigla kukove. Kao odgovor, on je nabijao prste u nju a onda je počeo mokro da liže. Bila je uredno dlakava što je pojačavalo njen miris, baš kao što je oduvek voleo.

Želeo je da njeni sokovi cure iz nje i oblože njegov jezik. Hteo je da je popije! Mitar je naizmenično lizao i sisao. Njegovi prsti su nastavili da upadaju i izlaze iz nje. Iznad njega Nevena je poludela. Stenjala je i hvatala se za grudi. Njeni kukovi su se neprestano podizali, ali ju je Mitar držao dole. Neveni nije trebalo dugo da svrši. Ubrzo se previjala, dahtala, stenjala. Njene ruke su sada bile u njegovoj kosi, besramno ga pritiskajući dublje u svoje međunožje.

Zadihana, Nevena se podigla na laktove dok je Mitar puzao na krevet da legne pored nje. Penis mu je mahao u vazduhu. Nije mogla da odoli pa je Mitar glasno zastenjao kada je osetio da mu Nevena guta kurac. Koliko god želeo da joj pruži drugi orgazam, bio je bespomoćan. Glava zabačena unazad dok je Nevena klecala gore-dole. Sisala ga je brzo i jako. Poljubac pušenje

Taman kada je bio na ivici svršavanja, našao je dovoljno snage da je odgurne od sebe i položi na leđa. Oblizala je usne kada je prešao preko nje. Njene nezasite ruke su se i dalje kretale gore-dole po njegovom osetljivom kurcu. Kretao se između njenih nogu, široko ih raširivši. Njegov pulsirajući penis počivao je na njenim usminama dok je spuštao grudi.

„Moram da se izvinim unapred, ljubavi.“ Rekao je.

„Za šta?“ uzdahnula je kad je njegov penis počeo ulaziti u njenu picu.

„Previše si seksi. Neću dugo izdržati.“

Pročitajte i ...  Violetina Velika Jaja 3. Deo

Poljubac je kriv za sve!

Zabio se za nju i odmah počeo da se kreće. On je bio tvrd, a ona tako mokra. Lako je ulazio i izlazio iz nje. Bilo je veličanstveno. Izvijala se ispod njega, izgubljena u sopstvenom svetu dok je on neprestano ulazio duboko u nju. Kada je malo promenio ugao tako da mu je međunožje pri svakom udaru udaralo u njen klitoris, ona je poludela. Njen drugi orgazam je umalo izazvao i njegovo svršavanje. Poljubac jebanje

Znao je da će biti kratko, ali bio je tvrdoglav u želji da traje što je duže moguće. Mitar je tucao malo sporije dok je svršavala. Kroz izmaglicu su spojili oči i ona je podigla glavu da ga poljubi. Poljubac je bio iskren i nežan. Uz taj poljubac gubio je ritam, glasno stenjući. Bili su mokri i sjajni od znoja.

Tada je izgubio kontrolu, Mitar je počeo glasno da dahće. Njegove ruke su sada bile na njenim bokovima. Vrištala je njegovo ime dok joj je pica drhtala oko njega. To je bilo to. Ulaskom u njene dubine – ispraznio se u nju. Tucao ju je sve dok nije više imao sperme u svojim jajima.

Nekoliko minuta kasnije Mitar je došao k sebi. On je još uvek bio u njoj, a glava mu je bila smeštena na pregibu njenog vrata. Njena ruka ga je milovala po leđima, dok je druga bila zarobljena između njih, držeći njegova jaja. Otkotrljao se sa nje, osećajući blago zadovoljstvo kad je iskliznuo napolje.

Pogledala ga je i upitala: „Jel je ovo bio zaista poslednji poljubac?“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Nove erotske price

Najbolji drugar i ljubljenje 8 min čitanja
erotske price lizanje picke 7 min čitanja
Avantura svršio na pičku 6 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

razvaljena seksi transica 5 min čitanja
Helena ino povratnica 1 min čitanja
erotske price trans 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!