Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Poslednji Pacijent 2. Deo

8 min čitanja
lekarka sisa debeo kurac pacijentu

Koristeći stetoskop, pomerila sam čelični deo blizu pojasa donjeg veša pacijenta, na ivicu, oklevala na trenutak, a zatim ga gurnula ispod tanke tkanine. Bio je to ogroman rizik. Pacijent je lagano udahnuo, a zatim se lagano nasmešio, a noge su mu se malo više razdvojile.

Upoznavanje Hrvatska

Bila sam na nepoznatoj teritoriji, pretvarala sam se da je sve to deo pregleda. Nije bilo otpora prema mom stetoskopu, ispod njegovog donjeg rublja nije bilo dlaka ni malo, koža je bila glatka. Pomerila sam stetoskop niže i skoro poskočila kad je pacijent rekao: „To je tako lepo, ne zaustavljajte se“.

Nasmešila sam se i rekla: „Volim što je vaše telo tako glatko.“

„Mojoj lepšoj polovini se to ne sviđa, ali meni se sviđa, i drago mi je što to volite“, odgovorio je pacijent tihim glasom, niti jednom otvorivši oči. „Potrebno je malo duže brijanje, ali deluje tako seksi i pomalo nevaljalo.“

„Slažem se, sviđa mi se i kako se oseća“, zaustavljajući se bez previše rizika.

„Da li ste i vi glatki?“ – pitao je pacijent.

„Da… jesam“, odgovorila sam gotovo promuklo.

„Mmmm, mislim da je to veoma erotično“, odgovorio je pacijent, a zatim je usledilo još jedno pitanje. „Da li ikada jednostavno počnete da se… meni se to sviđa, posebno nakon samog brijanja… ili je to previše lično pitanje?“

„Da i ne. Da – obavezno se sama… i ne, to nije previše lično, ja vama postavljam puno intimnih pitanja, pravedno je da me možete i vi pitati jedno ili dva“, nasmejala sam se.

Nastavila sam da istražujem stetoskopom, prevlačeći ga preko glatke kože, da li se usuđujem da poguram svoju sreću? Pacijent me je preduhitrio, pitajući tihim glasom: „Mogu da ih skinem ako želite.“

Pre nego što sam imala priliku da kažem bilo šta, pacijent je zakačio prste za pojas i povukao donje rublje preko izbočine i lepo zakrivljene zadnjice, „Da li imate nešto protiv?“ pitao je i bez razmišljanja sam mu pomogla da ih svuče do kraja.

Iako sam ranije imala dobar pogled na njegovo telo, sada sam telo videla u potpunosti, atletske noge, dobro definisana mišićava ramena i ruke, ravan stomak, potpuno odsustvo dlaka na telu i penis i testisi koji su izgledali besprekorno. Sve sam to varila u sebi na delić sekunde.

Pitao me je da li sve izgleda u redu. Bez razmišljanja i filtriranja, rekla sam: „Izgledaš bolje nego u redu, izgledaš… ukusno“.

Bilo mi je neugodno zbog moje neprofesionalnost i prelaska sa VI na TI, on je pogledao u moje plave oči svojim smeđim očima i rekao: „Dobro je, nadao sam se da ćeš to pomisliti, zaista me pali da budem go dok me pregledava seksi doktorka i nadao sam se da ćeš rizikovati sa mnom “.

Pročitajte i ...  Potrošila sam zgodnog susjeda

„Misliš da sam seksi?“ Pitala sam, gotovo zapanjena tom mišlju, a zatim sam dodala, „Ti si ovo planirao?“

„Ne baš sve, ali sviđaš mi se već dugo i rekao sam sebi da ako ikad dobijem priliku, da ću da je iskoristim, i evo me go s tvojom rukom tik do mog sveže obrijanog kurca“ rekao je smešeći se i gledajući me u oči. Dodao je – „I da, mislim da si vrlo seksi, pokušavaš to sakriti, ali ti si razlog zašto sam tražio ovu rutu, svakodnevno vidim vaš osmeh.“

„Uhhh… Ne bih trebala, ovo nije u redu“, glas mi se utišao kad sam primetila da mu je penis bio u punom naletu i da je vrh mokar s malim prelivom prozirne pre-sperme, izgledao je potpuno mirno, kao da je on bio lekar, a ja pacijent.

„Šta nije u redu? Svaki dan vidim koliko se trudiš, slušam tvoje druge pacijente koliko te cene, vidim prelepu ženu koja treba sebi da dozvoli da uživa“, rekao je sa takvim uverenjem da je to izazvalo suzu mojem oku. Razmišljala sam zašto mu se sviđam toliko. Ja sam bila prosečna žena i sa svoje 42 godine nisam mislila da me iko uopšte primećuje na taj način.

Sve vreme dok smo razgovarali, nije se trudio da se pokrije; moja ruka je još uvek bila na stetoskopu koji je počivao tik pored njegovih jaja. Pogledao me, osećala sam se izgubljeno u njegovom pogledu, prošlo je toliko dugo otkako sam osetila želje koje sam osećala u ovom trenutku.

„Zakazivanje pregleda s tobom bio je jedini način da te vidim duže od nekoliko minuta, Nina. Izabrao sam tvoj poslednji termin sa namerom. Hteo sam da pronađem način da te vidim i evo me. Ne mogu da verujem da sam ovde go, a ti si potpuno obučena.“

Ni ja nisam mogla da verujem šta slušam! „Ali…. Šta je s vašom partnerkom?“

„Možeš reći moja supruga“, nasmešio se, „Veoma je religiozna i od menopauze je praktično ne zanima seks, a čak i pre toga nije bilo mnogo bolje, mislim da smo imali seks jednom ili dvaput u poslednjih 5 godina “.

„Bez obzira, ovo nije u redu, oženjen si, mislim da si vrlo seksi i privlačiš me, ali ne mogu, ja sam tvoj… vaš lekar“, rekla sam, pokušavajući poslednji put da se oduprem onome što sam opasno želela.

Pročitajte i ...  Masaža na Filipinima

„Prestar sam da bi bio stidljiv“, rekao je i posegnuo za mojom drugom rukom koja mi je visila opušteno, ruke su mu bile tople, a očima nikad nije napustio moje. Stavio mi je ruku na penis, njegova ruka nije bila jedina stvar koja je bila topla, uprkos mojoj unutrašnjoj borbi, ruka mi je delovala refleksno i prsti su mi se stegnuli oko njegovog debelog kurca.

Nije bio ogromne dužine, možda tu oko 14cm, ali bio je vrlo tvrd i debeo i u mojoj maloj ruci izgledao je ogromno, uprkos mojim sumnjama, moja ruka je počela da ga miluje. Ispustio je tihi jauk i ponovo zatvorio oči. Misli su mi vrištale, sa 54 godine bio je desetak godina stariji od mene, šta sam to radila?

Suprotstavljajući se tome, moje telo je govorilo, „Nikada više nećeš imati ovakvu priliku, imaš muškarca koji je zakazao pregled samo da bi te video, go je i veoma privlačan i stavio ti je ruku na svoj kurac “.

Okrenuo sam se malo da bih mogla da uđem i drugom rukom u igru, konačno oslobađajući stetoskop. Uzevši mu jaja u dlan te ruke, nisam mogla da verujem koliko su teška, dok sam polako premeštala ruku i prste oko njih, pomerio se i odmaknuo noge malo dalje. Zastenjao je i moja kolena su oslabila, prošlo je toliko vremena, pomislila sam, trebalo mi je ovo.

Pre-sperma je sada bila gušća i utrljala sam je u prste, podigla jednu od njih do usta i lizala je uživajući u osećaju i ukusu. Između mojih nogu, moje aktivnosti su mi vlažile picu i osećala sam kako mi srce brže kuca. Otvorio je oči i u njima sam videla uzbuđenje i iščekivanje. Nagnula sam se nad sto za ispitivanje, oklevala na sekundu, a zatim uzela vrh penisa u moja usta, naglo je udahnuo i osetila sam kako mu se ruke pomeraju i odmaraju na mojoj plavoj kosi. lekarka sisa debeo kurac pacijentu

Šapnuo je, „Da, Nina, to je savršeno, sanjao sam o ovome nadajući se da ćeš ti odgovoriti na ovaj način.“

Osetila sam kako mi je jedna njegova ruka napustila glavu, a nekoliko sekundi kasnije osetila sam prste na međunožju. Pritisak njegovih snažnih prstiju oduzeo mi je dah, nedostajao mi je taj osećaj više nego što sam shvatila, znala sam da je samo pitanje vremena kada ću osetiti njegove prste u sebi.

Jezik mi je lagano prešao preko vrha njegovog kurca, ližući ga poput sladoleda. Osetila sam kako mu se kukovi guraju napred i centimetar za centimetrom kako se gura dublje u mene, jezikom sam osećala njegove vene, a glavninu njegovog penisa uz bok mojih usta.

Pročitajte i ...  Velika i Prelepa 1. Deo

Borila sam se sa refleksom povraćanja kada je ušao do kraja, a zatim sa razočaranjem kad se povukao, samo da bi bila oduševljena kad je sekundama kasnije zaronio nazad prema mom grlu. Prstima sam i dalje milovala njegova jaja i čeznula sam da uzmem svaku u usta, ali izgleda da nije želeo da prestanem da ga sisam ustima.

Osećala sam se tako drugačije, sisala sam penis čoveka koji dole nije imao dlake, osećaj i ukus bili su toliko prijatniji. Drugi moji prsti počeli su da istražuju ispod njegovih glatkih kuglica, prošla sam ih duž prostora između njegovih lopti i njegovog šupka, vrlo lagano ga dodirujućipo tom vrlo osetljivom području.

Kao odgovor zgrčio se i glasno zastenjao. Ostali smo tako nekoliko minuta, u mojim toplim mokrim ustima njegov se penis osećao tako neverovatno divno, glatkoća kože, osetljivost na moj dodir, sve u vezi s ovim bilo je tako erotično. Njegovo obrijano dupe bilo je gotovo kao kod žene, a to mi je samo dodalo uzbuđenje dok sam vrhovima prstiju privodila njegov ružičasti anus, lagano ga obrubljujući dok su mi usta i dalje jebala njegov penis. lekarca sa spermom na licu

Osećala sam kako mu se telo napinje, čula sam kako stenjanje pojačava i veoma brzo mi je njegov penis preplavio usta spermom. Pokušala sam da uzmem sve to i progutam, ali bilo je toliko mnogo vruće, bele, lepljive tečnosti da mi se prelila i kapala sa usana.

Privukao me je fizički uz svoje telo i poljubili smo se, jezikom se uvukavši u moja usta, deleći sa mnom svoju vruću spermu koja mi je i dalje ispunjavala usta, ukus njegove sperme i naši zajednički poljupci bili su božanstveni.

Ljubili smo se satima, on go, ja potpuno odevena, nastavljajući da delimo njegovu spermu dok su nam usne i jezici plesali jedno preko drugog. U stvarnosti, to su bile samo minute, ali za nekoga ko predugo nije bio ni sa kim, potpuno sam izgubila pojam o vremenu.

 

KRAJ 2. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Zanosna bucka 1 min čitanja
Anela – javi mi se 1 min čitanja
Ozbiljna starija gospodja 1 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!