Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Poseta Bakinoj Kući 2. Deo

5 min čitanja
solo se jebe na slike svoje bake

Tek što su pospremili suđe, čulo se zvono na vratima. Katica je rekla da to mora da je gospođa Tošić. Naravno da je bila ona. Gđa Tošić bila je oko 5 godina mlađa od Katice. Postale su prijateljice dvadesetak godina ranije kada se Katica prvi put uselila u ovu zgradu.

Upoznavanje Hrvatska

Imala je svetlo plavu kosu, ofarbanu naravno, i bila je na drugom liftingu lica. Sonja ju je oduvek smatrala pomalo zbunjenom, ali opet je bila bakina prijateljica, a ne njena.

„Sonja draga …“ pružila je ruku devojci i usadila joj mokar poljubac u obraze. „Prošlo je predugo.“

„Dobar dan, gospođo Tošić.“ Rekla je Sonja emocionalnim tonom.

„Bože, izrastaš u prelepu mladu damu. Uskoro će te neki mladić oboriti s nogu. Zapravo, moj unuk, upravo je diplomirao i …“

„Sonja radije sama upoznaje svoje mladiće.“ Katica se brzo ubacila.

„Pa dobro …“ rekla je pomalo razočarana.

„Hvala u svakom slučaju…“ rekla je Sonja.

„Ne bismo trebale da zakasnimo.“ Rekla je Katica dok su dve starije žene krenule prema vratima. „Uveri se da su vrata zaključana iza nas.“

„Hoću.“ Rekla je Sonja sa osmehom.

Sonja je čekala na vratima dok se vrata lifta nisu zatvorila iza dve žene. Zatim je zatvorila vrata i zaključala ih. Odmaknuvši se od vrata, oklevala je na sekundu, a zatim se odmaknula i ponovo proverila bravu.

Dva sata kasnije, Sonji je potpuno dosadila televizija. Kakva je korist od 70 kanala ako ni jedan od njih nije prenosio ništa što je htela da gleda. Ustajući s kauča, počela je koračati po stanu. Na kraju joj se um počeo vraćati popodnevnim događajima. Počela je da se pita o velikom dildu sa kojim je videla svoju baku kako se igra. Iako je videla slike takvih stvari, nikada ih nije videla izbliza uživo.

Pročitajte i ...  Zar niko ne ume da ceni nedodirnutu mladu, usku

„Mora da ga drži u spavaćoj sobi.“ Rekla je sebi. „Neće niko saznati ako ga na brzinu osmotrim.“

Znatiželja je brzo nadjačala diskreciju, i Sonja je uskoro prolazila kroz ormarić u Katicinoj spavaćoj sobi. Dvadeset minuta kasnije, htela je da odustane od potrage. Gde god ga je Katica držala, bilo je dobro skrovište.

„Moglo bi se ovde malo izvetriti i pospremiti.“ Pomislila je Sonja. Deset minuta kasnije soba je bila urednija nego što ju je zatekla i Sonja je krenula prema vratima. „Uuups“, doviknula je kad je zapela o veliki tepih koji je išao ispod kreveta. Vrativši ravnotežu, Sonja se sagnula da popravi tepih. Kad ga je podigla kako bi ga izgladila, primetila je nešto ispod njega.

Povukavši tepih koliko je mogla, devojka je ugledala drvenu kutiju. Širok osmeh ispunio joj je lice kada je ugledala gumeni falus koji se odmarao na velikoj crnoj knjizi u toj misterioznoj kutiji.

Podigavši je, Sonja je bila fascinirana detaljima igračke. Na njoj su čak bile male žile. Desetak centimetara duga i šira od bilo kog pravog kurca koji je Sonja ikada videla, počela je da se pita da li bi mogla da se nosi sa nečim tako velikim kao što je ovo. Prošlo je dosta vremena otkako je bila devica. Zapravo, izgubila je nevinost na njen šesnaesti rođendan. Pa ipak, nijedan od pola tuceta dečaka sa kojima je bila od tada nije bio ni upola tako velik. bakin didlo

Stavivši dildo na krevet, Sonja je skrenula pažnju na veliku crnu knjigu koja je ležala ispod njega. Izvadivši je, iznenadila se njegnom težinom. Očigledno je reč o nekakvim foto -albumima, a prema veličini mora da je imala preko hiljadu slika. Sonjine oči su se začuđeno otvorile kad je odložila album na krevet i otvorila ga.

Pročitajte i ...  Dominantno Seksi Dopisivanje

Za nekoga ko je tvrdio da se stidi kamere, njena baka se pojavila bukvalno na stotinama fotografija unutar nje. Ono što je ove slike izdvajalo od svih ostalih koje je Sonja ranije videla je to što je na svima od njih – njena baka bila skoro ili potpuno gola. I na većini slika … nije bila sama.

Fascinirana neverovatnom kolekcijom erotike, Sonja je legla na krevet i počela da baca drugi pogled na album. Mnogi od albuma su bili povezani, a dok je čitala svaki od njih, među butinama joj se pojavila poznata vlažnost. Najstarija fotografija datira iz 1949. Na njoj je prikazana mlađa, tamnokosa Katica kako izvodi oralni sex na mnogo starijem muškarcu.

Pored njega je bio jedan iz 1951. godine, u kojem je njena baka primala kurac, gotovo velik poput gumenog dilda koji je sada ležao u podnožju kreveta. Sonja je ponovo pogledala datum i shvatila da je prošlo skoro godinu i po dana nakon što se Katica udala za njenog deku. Ko god da je bio čovek na fotografiji, on definitivno nije bio njen deda.

Stranica po stranica prikazuje razne seksualne činove sa još većom raznovrsnošću partnera. Oralno, analno, vaginalno, čak i više partnera … činilo se da ih je Katica sve isprobala. Sonja je došla do sredine pedesetih kada je odjednom shvatila šta ju je fasciniralo na fotografijama, osim očiglednog – Zaista je u svojim mlađim danima ličila na Sonju, ili bolje reći – Sonja zaista liči na baku iz mladosti.

Sonja je osetila kako joj ruka gotovo automatski klizi između elastike gaćica dok je nastavljala okretati stranice. Kad se zaustavila na velikoj fotografiji na kojoj Katica prima neverovatno ogromnog crnca, devojka je imala tri prsta u sebi i frenetično ih je upumpavala unutra i napolje. solo se jebe na slike svoje bake

Pročitajte i ...  Cimerka je za Sve Kriva 2. Deo

Još neverovatnije su bile slike koje su počele sredinom 1960 -ih. To bi bila tačka u kojoj je Katica postala udovica. Zbirka je počela da uključuje fotografije starijih žena i drugih žena. Sonja je ostala bez daha gledajući sliku svoje voljene bake koja liže pičku neke privlačne krupnije dame.

Pogledavši još jednom veliko žensko lice, Sonja ju je prepoznala kao sluškinju koja je radila za Katicu desetak godina.

Sonji nije bio stran lezbejski seks. U poslednjoj godini srednje škole, ona i drugarica provele su dosta vremena igrajući se jedna sa drugom. Uobičajena vrsta eksperimentisanja koje su radile mnoge devojke u tim godinama. Međutim, tek na prvoj godini fakulteta Sonja je imala prvu pravu ljubavnu sesiju sa drugom ženom. Prihvatila je pozivnicu za večeru od jedne studentkinje koja nije krila da je lezbejka. Provevši noć u stanu izvan kampusa, Sonja je doživela naizgled beskrajnu noć orgazama.

Nakon sećanja na te dane, vratila se gledanju bakinih tajnih foto-albuma.

KRAJ 2. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!