Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ponizan

8 min čitanja
erotske price ponizan

Prošlo je više od 2 mjeseca kako sam primio kurac u guzu, ali se redovito igram s njom i držim je u formi. Nisam se nikako uspio dogovoriti za susret preko jednog sajta. Odlučio sam se za starinsku metodu pa sam otišao na SMS oglase. Vidio sam oglas gdje 39/188/86/16 traži poniznog mlađeg dečka. Sama pomisao kako ću nekome ispuniti seksualne fantazije me je palila. Poslao sam app poruku:“Pozdrav, jesam li dovoljno mlad? Ja 33/185/75.“
-„Pozdrav, zamisljao sam s nekim do 30 godina, ali brojke su ti dobre.“, odgovorio je.
-„Super, pošalji koju sliku“, odgovaram.
Poslao je slike golog tijela od glave do pete. Ok, super, ne znamo se od prije. Super tijelo, sportski građeno.
-„Jesi li ponizan?“, pitao je.
-„Mislim da jesam“, odgovaram.
-„Ako jesi, onda se sada skini gol i uslikaj kao ja“, napisao je.
-„Super, sad se poslikaj s leđa“, nastavio je nakon prve slike.
-„ufff, dođi sad kod mene“, nastavio je dalje.
Dao mi je adresu, i praktički sam autom za 20min bio ispred njegove kuće. Otvorio mi je samo u ogrtaču. Kuća je bila topla.
-„Skini se!“, rekao je odmah kad je vrata zatvorio.
-„Šta sad?“, pitam.
-„Da, tu!“, bio je kratak.
Prvo sam skinuo jaknicu, pa majicu dugih rukava pa kratkih rukava. Skidam tenisice, on mi donosi papuče, otkopčavam remen na hlačama, spuštam hlače, spuštam bokserice.
-„Može li to brže!?“, pitao je lupivši me po guzi.
-„Da“, odogovaram.
-„Nisam te ništa pitao“, odbrusio je uz novi malo jači udarac, a ja sam jauknuo.
-„Sjajna ti je guza“, rekao je stiščući guzove.
-„Hvala“, odgovorio sam.
-„Nisam ti rekao da pričaš“, rekao je opet me pljuskajući po guzi.
Ušli smo u dnevnu, stajao sam nasred dnevne dok je on otišao u sobu. Došao je s lisicama koje mi je stavio na ruke iza leđa. Zatim mi je stavio ženske tange u usta i zavezao maramu preko usta, a onda i stavio povez preko očiju. Naslonio me je preko fotelje i poče pljuskati po guzi. Krenuo je od vrlo slabih udaraca prema sve jačim. Kako se je intenzitet povećavao tako se je moje glasanje pojačavalo. Krenulo je od stenjanjanja do jauka koji su probijali gaćice i maramu pa sve do zadnjeg trzaja glavom.
-„Dobar dečko“, govorio je dok mi je milovao lice. „Još malo pa smo gotovi. 5 puta.“
-„Broji do 10.“, rekao je.
Mrmljao sam brojeve, a kad sam došao do 10 slijedila je jaka pljuska. I tako 5 puta.
-„Mmm, krasna crvena guza“, rekao je ljubeći guzove i šupak.
erotske price ponizanOsjetio sam da je stavio lubrikant na rupicu, a zatim i njegov prst kako ulazi u guzu.
-„Dobro si je očistio“, rekao je izvadivši prst.
Opet je vratio prst u guzu, a zatim je stavio drugi pa za njim i treći. Koliko god sam se trudio opustiti, stenjao sam, kao nakon srednje jakih udaraca. Osjetio sam da mi je nešto stavio u guzu i da je ostalo. Nakon toga mi je odvezao maramu i izvadio gaće natopljene mojom slinom i obukao mi ih.
-„Preživio“, upitao je uz smješak skidajući mi povez s očiju na šta sam samo potvrdno klimao glavom.
-„ovakve mršave guze su najbolje za razvaljivanje“, rekao je.
-„Sjedni na pod“, rekao je.
Kada sam sjeo na pod, ponovno sam osjetio da mi je analni čep u guzi. Kažiprstom mi je prolazio po obrazima, usnama i isplaženom jeziku dok mi ga nije stavio u usta. Cuclao sam mu kažiprst zureći u njegove trbušne mišiće. „Tako zgodan, a takav manijak“ mi je prolazilo kroz glavu. Nakon prsta je slijedio kurac. Uzeo ga je u ruku i glavićem mi prolazio po jeziku dok nije malo porastao. Kad je bio poludignut mi ga je stavio u usta. Osjećao sam kako raste u mojim ustima. Kad je otvrdnuo me je počeo karati u usta. Približio mi se bliže, uhvatio za naslon fotelje na kojoj sam ja bio naslonjen nabijajući kurac u mene koji me je izazivao refleks kašlja. Usta si mi bila puna sline. Kad je izvadio kurac, slina se je rastezala dobrih 15 cm. Stavio ga je u usta i izvadio, ali nije bilo sline jer sam progutao. Ponovio je karanje u usta kako bi mi napravio slinu što je i uspio. Ovaj put nisam gutao pa ga je još dva stavio u usta kako bi razvukao slinu.
-„Ustani“, rekao je.
Meni je već bilo dosta svega, a da ga nisam ni primio u guzu. Guza me je bolila od pljeskanja, a vilica od otvaranja usta.
Skinuo mi je gaće i odvezao mi je ruke te rekao da se namjestim u doggy na kutnoj. Imao je kutnu na L pa sam na rub produženog dijela kleknuo na način da su mi potkoljenice bila u zraku. Izvadio je plug iz guze. Gaće mi je vratio u usta i zavezao maramom. Pljunuo je na rupicu, gurnuo 2 prsta unutra, pljuno na rupicu, lijevu ruku stavio na moja križa i ubacio kurac u guzu. Prvo me je polako jebao, ali uz jače pljeskanje po guzi koji su izazivali moje jauke. Zatim je uhvatio za kukove i nabijao kolikogod je mogao uz povremeno pljeskanje po guzi. Jasno je bilo zašto mi je stavio gaće u usta. Ne znam šta je više bolilo, da li pljeskanje, prodiranje do kraja ili udaranje njegovih jaja od moja. I na kraju, koliko god je bolilo, uživao sam u tome da nekom pružam zadovoljstvo do te mjere da sam malo svršio sam od sebe. On je malo stao da odmori, bolje rečeno, frajer je zapalio cigaretu dok sam ja onako ostao. Dok je pušio mi je gladio guzu i povremeno ga ubacivao u guzu. Kad je popušio mi je rekao da legnem na tepih i stavim noge na kutnu. On me je uhvatio za noge i podigao ih u vis dok mi leđa nisu došla uz kutnu, a noge prebacio iznad moje glave tako da mi je vlastiti kurac visio iznad glave.
-„Krasna rupa“, govorio je šireći rupu s oba kažiprsta.
Stavio ga je unutra, kurac mu je ulazio okomito na pod. Dok me je tako jebao, opet mi je dio sperme krenuo izlaziti, ali ovog puta mi je palo na nos. On je to vidio i spustio mi maramu oko vrata, izvadio gaće iz usta, i više od pola ih gurnuo u guzu. Kleknuo je iznad moje glave i naredio da isplazim jezik. Pokupio je kažiprstom spermu i stavio na svoj glavić, a zatim glavić obrisao od moj jezik. Izvadio je gaćice i rekao da idem u sobu i legnem na rub kreveta. Preko puta kreveta je biko ogledalo na ormaru. Guza mi je bila bordo crvena, a rupa otvorena. Jebao me je snažno, a gaća nije bilo da utiša moje stenjanje. Bio je kraj, zadnji zakucaj u mene do kraja. Spustio sam se na pod, na koljena, krenuo je silovito svršavati. Veliki mlazovi su zasipali moje lice, usta, jezik. Pogledao sam se u ogledalo, lice mi je bilo prekriveno toplom gustom spermom.
-„Sjedni u dnevni, prvo se idem ja otuširat“, rekao je.
-„Odi se istuširat pa dođi tu“, rekao je kad se vratio.
Kad sam se istuširao i vrati u dnevni, in je gol sjedio na kutnoj. Sjeo sam kraj njega. Rekao mi je da legnem i stavim glavu na njegovo krilo.
-„Bio si odličan. Hvala ti što si došao“, rekao je dok me rukom mazio po prstima.
-„Bome si i ti bio odličan. Mislim da si mi razvalio guzu.“, uzvratio sam i nastavio, „vidi jebote, još uvijek prst bez problema uđe“.
-„Hoćeš da naručim pizzu?“, pitao je.
-„uh, može“, rekao sam.
-„A neki desert? Palačinke?“, pitao je.
-„Mmm, palačinke“, uzvratio sam.
-„S čim?“, pita dalje.
-„Sa spermom hahaha.“, uzvraćam jer milovanje po prsima očito djeluje.
-„Haha, ne ozbiljno?“, pita.
-„Ma ne trebaju palačinke, poslužit ću se odovuda“, odgovaram hvatajući ga za mlohavi kurac.
-„Haha, može“, rekao je.
Pizza je došla nakon 45 minuta, pojeli smo je i odnijeli svako svoj tanjur u kuhinju.
-„Može li desert?“ , upitao sam ga s kurvinjskih osmjehom hvatajući ga zakurac.
-„Nije ti bilo dosta?“, uzvraća kroz osmjeh.
-„Ovog ljepotana mi nije dosta“, pokazujući na kurac. Vratili smo se u dnevni, on je legao na izbačeni dio kutne, a ja sam mu ovaj put legao na trbuh. Okrenuo sam se na desni bok da gledam TV s njim. Kako.je on meni prolazio rukom po leđima, tako sam počeo prolaziti po njegovim butinama, jajima, penisu. Probudio sam ga, počeo je rasti, a on mi je glavu približavao njegovom kurcu kao znak da mu ga pušim. Stavio sam ga u usta i krenuo pušiti. Dok mi je bio u ustima se je malo uzdigao, tako da je sada skoro sjedio, a ja sam bio i dalje na boku. Držao mi je glavu i lagano ga gurao u usta. Potpuna suprotnost od prvog puta. Dugo sam mu ga pušio, a onda mi je rekao da mu drkam. Dok mi je samo glavić bio u ustima, drkao sam dok nije svršio. Bilo je to samo malo sperme. Kad sam progutao, a kako sam bio i dalje napaljen jer nisam prvi put svršio kakk treba nego samo ono što je samo izlazilo. Gurnuo sam si 2 prsta lijeve ruke u guzu i desnom drkao. Svršavao sam obilno tresući se uz 2 mlaza koja su došla do mog lica. Ostali smo tako još neko vrijeme,.a onda sam ja otišao kući.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Sex oglasnik – Mira 1 min čitanja
erotske price lez 3 min čitanja
Dominacija sitna devojka 1 min čitanja
doggy jebanje sa bivšom 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!