Kategorije: Incest priče

Polusestra me zavela

Za mog tatu se pričalo da ima vanbračne djece širom Europe a možda i na drugim kontinentima. Radio je u Njemačkoj i Švicarskoj i kažu da nije opraštao ni jednoj. Gdje je god mogao zavući da je zavukao. Za mene vjerojatno isto pričaju jer sam imao stvarno dosta uspjeha kod žena ali i kod CD i trans osoba koje su dobro izgledale. Život je nepredvidiv i tako sam i ja igrom slučaja u Frankfurtu susreo mladu ženu po imenu Katarina ,koja je ličila na moju tetku i neke sestrične s očeve strane.

Kroz razgovor sam saznao da je rođena u Njemačkoj i da je od kad zna za sebe bez oca tj. da živi samo sa mamom. Porukama sam zamolio jednog bratića da mi pošalje na mobitel slike od tetke Ane dok je bila mlađa i od njene kćeri Tanje sad ako ih ima. Za par sati sam dobio slike i kad sam ih pokazao Katarini ostala je šokirana vidjevši sličnost. Pozvala me da dođem u posjet njoj i majci. Kad me njena mama vidjela sva je protrnula i upitala me jesam li ja od Petra sin. Kad sam rekao da jesam odmah je rekla Katarini da sam joj ja polubrat. U početku je situacija bila malo neugodna ali kasnije smo se opustili i ispričao sam im kako je otac živio, kako je umro i one meni o svom životu i kako je u stvari on proveo život a da nije ni znao za Katarinu jer mu njena mama nije htjela javljati ni raditi mu probleme u braku. Poslije ugodnog druženja smo se razišli a sa Katarinom sam ostao u kontaktu i nakon nekoliko tjedana me pozvala da se nađemo negdje u gradu, odemo u kino, ručamo i malo se družimo. Kad se pojavila u lokalu shvatio sam da je stvarno zgodna i da je „prava bomba“. Bila je lijepa crnokosa žena u ranim tridesetim godinama, tijela kao manekenke. Imala je uske traperice majicu i kratku jaknicu do pola stomaka.

Kad je vidjela gdje sam smješkala se i sjela do mene za stol pa počela priču kako je često sa mamom pričala zadnjih dana o meni i o našem ocu. Kaže da joj je mama priznala da nikad prije ni poslije nije bila sa boljim ljubavnikom i da mi se vidi po očima da sam kurvar kao i otac. Jedina je razlika bila što ja nisam više oženjen. Razgovor je tekao ugodno i krenuli smo poslije u šetnju do jednog kina gdje smo kupili karte i kad sam joj rekao da će mi morati prevesti neke riječi jer nisam vrhunski govornik njemačkog smijala se i rekla da nema problema. Stvarno nisam baš znao sve fraze i shvatao što govore glumci pa sam joj šaptao da mi prevede a ona je primakla glavu bliže meni i šaptala mi što su rekli. Uskoro više nije ni sklanjala glavu sa mogramena a kad sam ju zagrlio nije se ni pomakla, samo me pogledala i opet se koncentrirala na film. Uskoro su počele ljubavne scene i povremeno bih ju pogledao a ona se još udobnije namjestila na mom ramenu i kad sam ruku što je bila na njenom ramenu počeo pomjerati uhvatila me za nju i držala da ju ne izvlačim. Prste je ispreplela oko mojih i moji su prsti počeli lagano masirati njene i maziti ih. Umirila se , primakla mi glavu još bliže i promatrala me. Nisam bio ni svjestan kako ali usne su mi dirnule njezine i poljubila me nježno ali dosta dugo.

Usne su joj bile mekane i podatne. Nakon poljupca mi je šapnula da idemo napolje. Kad smo izašli odmah me uhvatila za ruku i rekla da idemo kod mene u stan. Čim smo došli u moju garsonjeru odmah čim je ušla se priljubila uz mene, naslonila usne na moje i opet smo se ljubili ništa ne govoreći. Kad sam joj uvukao jezik u usta i počeo kružiti po njenoj usnoj šupljini njene su ruke počele skidati sa mene košulju i za minutu smo obadvoje bili potpuno goli. Poveo sam ju do kreveta i čim smo legli spustila se i počela mi jezikom kružiti oko glavića, ljubiti ga i pušiti. Vrhunski ga je pušila. Želio sam da prekine jer mi je nailazio orgazam ali nije htjela ona prestati i kad je sperma krenula strpljivo je gutala i cijedila ga do zadnje kapi. Kad je završila okrenula se i namjestila u 69 pozu . Čim je osjetila jezik na pički odmah je uzdahnula i nastavila mi je pušiti a ja sam ju ubadao jezikom, lizao ju i po pici i po šupčiću koji je bio poput gume i širio se na dodir jezika. Znači i druga klasa joj je razrađena. Kad mi se potpuno ukrutio okrenula se i prva poza nam je bila misionarska. Sve vrijeme me je ljubila i izdizala kukove i nabijala se na kurac. Osjetio sam da je blizu orgazma i provukao sam ruke ispod njezine guzice, podigao ju malo i ubaao ju još brže. Sad je bila poput nekog parnog stroja. Dahtala je, uzdisala a kad je počela svršavati se lagano protresla i nokte mi malo zabila u leđa.

Nisam prestajao sa ubadanjem njene pičkice ni dok je ona naljevala i dobro nam smočila noge i prednje dijelove ispod stomaka. Okrenuo sam se na leđa i ona me je opkoračila ali sam primjetio da ga namješta na ulaz u guzu koja joj je bila sva mokra od sokova iz pičke. Nije bilo otpora i polako si je nabila šupak na moj kurac i krenula sa nabijanjem na njega a rukom si je dirala klitoris i stenjala Nakon desetak minuta je opet svršila i sama sišla sa mene pa kleknula i rekla da sad malo ja radim a ona će mirno klečati. Opet sam joj ga zavukao u guzu i ubrzo smo uhvatili ritam. Iako je rekla da će samo mirovati nabijala se i sama. Guza joj je bila uska i uskoro sam osjetio da ću svršiti. Osjetila je i ona da sam blizu i rekla mi da ga ne vadim ni slučajno, da želi mlaz u guzicu. Kad sam ju počeo puniti umirila se i čekala da se do kraja iscjedim. Legla je pored mene i malo smo šutjeli kao da se stidimo što smo se izjebali. Prva je ona progovorila.

– Jesi uživao ?
– Jesam a ti ?
– I to kako. Odličan si u krevetu. Znam da je čudno, brat si mi ali nešto me vuklo da se izjebem s tobom, ne znam ti to objasniti.
– Znači ovo si isplanirala.
– Ha ha ha , naravno. I film, i sve sam baš ovako predvidjela. Ma jesi ti lud. Ispalo je ovako ali da sam to željela jesam samo nisam baš mislila da će mo ovako brzo doći u situaciju da se jebemo. Želim da ovo traje ali moramo se čuvati . Pijem ja pilule ali treba biti oprezan, rod smo.
Poslije razgovora i malo maženja se opet potrudila ukrutit ga i još smo se jebali tu večer. Kasnije smo otišli na večeru i svako u svoj stan. Traje ta tjelesna veza još uvijek i seks sa sekom je sve bolji i bolji. Neobično ali tako je.

Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji

Suzana – ovde sam jer trazim nekog da MENE zadovolji. Dakle ne ja tebe, nego…

48 minuta ranije

GREH SA SINOM

U pocetku kada sam se udala sve je bilo tako lepo i savrseno... Bila sam…

1 sat ranije

Zabava Zagrantovana

Ime: Debeljuca88 Status veze: slobodna Moj fetiš: od svega po malo. Opis: Samo još jedna…

20 sati ranije

Brat joj je otvorio Oči

„Ooohhh da da Daniceee! Jebi me! Tvoja sam!" Glas koji je dolazio iz sobe njegove…

20 sati ranije

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

3 dana ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

4 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.