Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Karantena 3. dio

20 min čitanja
mama sin seks

Sjeo sam za stolić i navalio na doručak.
Ja: -”Ti nećeš jesti?”
Mama: -”Idem najprije pod tuš.”
Otišla je u kupaonu a ja sam navalio na doručak. Trebao sam biti sretan što napokon izlazimo iz zatočeništva ali sam znao da izlaskom iz ove sobe i povratkom u normalan svijet više ništa neće biti isto kao i prije. Također mi je bilo jasno da ovo što smo tu radili sigurno nećemo raditi više. Osjećao sam se kao da se budim iz nekog sna.
Ona je izašla iz kupaone.
Mama: -”Samo ću nešto staviti u usta i početi pakirati stvari.”

Otišao sam u kupaonu. Dok je topla voda iz tuša curila po meni razmišljao sam o tome kako je sve počelo, o tome kako sam je jebao, kako je svršavala.Teško mi je bilo shvatiti da se možda to više nikad neće dogoditi. Uzbudio sam se, Kurac mi se digao. Mislio sam da je pitam ako možemo barem još jednom za kraj ali na njoj se vidjelo da se ona vratila u normalu. Njeni pokreti, izraz lica, vokabular, sve je djelovalo kao i inače. Skupio sam hrabrosti i kad sam se istuširao izašao sam van i upitao je: – „Mama, da me krivo ne shvatiš… mislim još smo tu pa… možda… ono vrijedi kad ne budemo bili tu a sad smo još tu pa sam mislio…”
Zamuckivao sam i nisam uspio složiti rečenicu ali ona je shvatila šta mislim reći i prekinula me: -”Misliš jednom za kraj?”
„Pa da.” – Odgovorio sam.
Pogledala je na sat i rekla: -”Kad završim pakiranje ako ostane vremena možda stignemo na brzinu ali već sam obučena…”
Ja: -”Ma samo na brzinu, onako..”
Mama: – „Onda mi pomogni oko ovog”.

Dodavao sam joj stvari a ona ih je slagala u kofere, odvajala prljavu i čistu robu, provjerila dokumente, pregledala sobu i kupaonu da nismo nešto zaboravili i kad je sve bilo gotovo rekao sam: -”Imamo još desetak minuta”.
Bila je obučena u ljetnoj haljinici. Podigla ju je i skinula gaćice.
Mama: -”Neću se skidati, nemamo vremena. Molim te požuri.”
Ja: -”Pa ajde legni.”
Mama: -”Neću leći jer ću zgužvati haljinu, ovako me straga.”
Kleknula je na krevet i naguzila se. Izvadio sam kurac ali sam najprije rukom opipavao pičku i onda joj ga zabio. Nakon 2-3 minute počelo je ono njeno stenjanje a pička je postala sve više mokra.
Mama: -”Ah, jače, ah, daj, brže, požuri…”
Iako sam mogao svršiti htio sam je još jebati, htio sam maksimalno iskoristiti vrijeme koje nam je ostalo. Dok sam je tako jebao zazvonio joj je mobitel. Zvala je Verica.
Mama: ”Ah, stani, ah, ah, V-verica zove, ah…”
Na trenutak sam zastao ali kurac je ostao duboko u njoj. Javila se.
Mama: -” Hej, gdje si?”
Verica: -”Evo tu sam ispred hotela.”
Čuo sam kako Verica priča. Nisam mogao samo tako ostati u njoj nego sam je nastavio jebati ali ipak malo lakše. Ona je jednom rukom držala mobitel a drugom je bila naslonjena na krevet.
Mama je jedva uspjela odgovoriti: ”Ah, evo sad… sad ćemo se… ah, spustiti. Za p-pet minuta.
Verica: -”Ok, čekam vas.”
Spustila je mobitel i ljutito rekla: -”Zašto nisi stao, ah?”

mama sin seksJa sam je samo nastavio jebati. Godilo joj je očito, Više me nije požurivala. Trpao sam je sigurno još 5-6 minuta a onda je ona počela svršavati. Orgazam joj je dugo trajao. Očito ju je jako palio ovakav sex na brzaka. Nisam više niti htio niti mogao odgađati pa sam joj napunio pičku i tako ostao u njoj. Nisam ga vadio a njoj su koljena popuštala, noge su joj se raširile pa se spustila na krevet. Ležala je tako na trbuhu a ja sam izvadio kurac iz pičke i odmaknuo se.
Mama: -”Ajme Verica čeka.. moramo krenuti.”
Obrisala je pičku u plahtu i navukla gaćice. Popravila haljinu, pogledala se u ugledalo, malo rukom popravila kosu. Još je bila sva zadihana i crvena u licu. Djelovala je smušeno nakon orgazma ali ipak se nekako uspijevala sabrati.
Ja sam uzeo veći kofer a ona manji i izašli smo. Dok smo stajali na hodniku ona je držala otvorena vrata i rekla: -”Dođi bliže, dobro pogledaj unutra i zatvori vrata. Neka unutra ostane sve što je bilo jer ne želim više ikad da uopće spominjemo ovo. Sad sam opet ona Jasna tvoja majka. Ova tu je bila neka druga žena.”
Ja: -”Ma ok, kužim.”

Ušli smo u lift i spustili se dolje. Obavili formalnost na recepciji i izašli van. Na parkiralištu je bilo nekoliko automobila. Nije bilo nikog, osim ispred crnog Audia karavana. Žena je sa zadnjeg sjedišta izvukla malo dijete s dječje sjedalice. Znali smo da je to Verica. Odmah smo potrčali prema njoj.
Nije naravno nedostajalo ženskog vrištanja prilikom susreta. Svi smo se izljubili a mama je uzela malog i nije ga puštala.
Mama: -”Joj mali slatkiš, predivan je.”
I onda je sljedilo ono klasično skeniranje pa komentiranje: – Ajme okice na mamu, nos na tatu, uhice na djedove i tako dalje. Nisam se ni trudio slušati te gluposti ali sam zato dobro odmjerio Vericu. Dok su tako stajale jedna pokraj druge i gnjavile dijete, iako su sestre, to se po ničemu ne bi reklo. Verica je potpuno drugačija. Sad ima dugu crnu kosu, lijepo lice prema kojem joj nitko nebi dao preko 30 godina. Očito je nakon poroda išla na nekakve tretmane ili teretanu jer njena figura je bila savršena. Na njoj nije bilo niti grama sala. Struk, noge… sve to savršeno. Ona je zaista svima mogla reći da ima 25 godina i svi bi povjerovali. A što se tiče samog tijela mogu reći da bi joj mnoge tinejdžerice zavidjele.

Ono što sam ja mislio izrekla je mama, dodavši da se vidi da joj život ovdje i uloga žene i majke jako odgovara. Verica je njoj uzvratila: -”Vidi se da ti je dobro došlo ovih 5 dana zatvora, sva nekako zračiš.”
Na to sam se nasmijao u sebi i pogledao mamu. I zaista je zračila. Izgledala je tako seksipilno. Pomislih, nije ni čudo kad se jebala do prije nepunih 10 minuta. Onda je Verica nastavila: -”A šta se dogodilo ovom komadu? Prije 2 godine se samo igrao sa loptom a sad vidim da će praške cure biti uzbuđene.”
Bilo mi je malo neugodno pa sam se približio mami koja je stalno držala malog Alexa.
Ja: – „Daj da ga ja malo uzmem.”
Uzeo sam svog nećaka. Nisam baš iskusan sa malom djecom ali moj nećak je zaista bio preslatko dijete.
Krenuli smo prema njihovoj kući. Ja sam sjeo naprijed a mama iza s malim. Pošto sam prvi puta u Pragu i općenito u Češkoj bio sam fokusiran na promatranje izvan auta i nisam bio uključen u njihov razgovor. Nakon dvadesetak minuta vožnje prolazili smo kroz naselje gdje se po izgledu kuća i vrsti parkiranih auta moglo zaključiti da se radi o elitnom naselju. Ubrzo smo parkirali ispred jedne od onih kvadratnih modernih kuća.

Pročitajte i ...  Ispovijest Čovjeka Koji Je Jebao Svoju Mamu

Ja: -”Wow, tu živite.”
Izašli smo iz auta. Ispred prednjeg djela kuće bio je bazen.
Verica: -”Ima dolje i unutarnji bazen.”
Dok mi je Verica pokazivala okućnicu mama je bila zaokupljena Alexom. Ubrzo smo ušli u kuću. Popeli se stepenicama na razinu polukata i ušli u to moderno izdanje kuće. Ravno je vodio dugi hodnik a dolje se išlo stepenicama prema garaži, bazenu, podrumu… Sa lijeve strane hodnika bilo je više malih prostorija koje su uglavnom namijenjene za odjeću i cipele i kupaona a na sredini hodnika se u desno ulazi i ogroman dnevni boravak. Kuhinja i blagovaona su sa lijeve strane ali sve je u jednome dijelu. Stepenicama se ide gore u sobe.
Popeli smo se gore i Verica nam je pokazala našu prostoriju u kojoj ćemo boraviti sljedeća 2 dana. Bila je to velika prostrana soba sa jednim bračnim krevetom i jednim solo krevetom sa strane. Veliki ormar, stolić i stolice, balkon i kupaona.

Kad smo se smjestili spustili smo se dolje. Mama se nije odvajala od malog te su one dvije pričale ko navijene. Uspio sam shvatiti da će Jiri doći kući na ručak a ja sam se išao prošetati po kvartu. Vidio sam puno lijepih cura putem. Svidio mi se taj grad. Prolazio sam pored autobusne stanice i jedna predivna plavuša upitala me nešto na češkom. Shvatio sam djelomično da pita koji broj vozi negdje. Objasnio sam joj da sam stranac ali sam odmah izvadio mobitel i ponudio joj da potražimo ono što treba znati. Ubrzo smo pronašli informaciju i djevojka mi se lijepo zahvalila. Pružio sam joj ruku i predstavio se. Nasmijala se i rekla da se zove Natalija, da je iz Rusije i ovdje radi kao dadilja. Taman je došao autobus. Brzo sam je upitao za prezime i dali joj mogu poslati zahtjev za prijateljstvo na fejsu. Dok je ulazila u autobus rekla je: -”Natalija Tihonova”. Ili Tikonova, ili možda Tironova. Nisam mogao dobro razumjeti jer su se vrata autobusa već počela zatvarati. Kako je autobus odlazio ona je sjela kraj prozora nasmijala se i mahala mi. Bože, trenutno sam se zaljubio. Sjeo sam u čekaonicu i pretraživao fejs tražeći Nataliju Ti… nešto. Nisam uspio. Ali neću odustati. Pronaći ću je kad tad. Polako sam se vraćao u kuću.
Kad sam došao Jiri je bio kod kuće. Pozdravili smo se i odmah me je pozvao da dođem s njim na terasu popiti pivo dok čekamo ručak. Dok su one dvije pripremale ručak nas dvoje smo sjedili i pijuckali pivo. Jiri je uspješni odvjetnik. Glupo mi je reći za nekog muškarca da je zgodan ali ako bi gledao iz ženskog kuta, sigurno bi se tako moglo reći. Barem za one koju vole muškarce srednjih godina u dobroj formi, koji drži do sebe a koliko čujem neke žene vole kad muškarac ima malo sijedu kosu. Uz sve to Jiri je vrlo karizmatičan. Naučio je nešto Hrvatski tako da komunikcija ide bez problema a ako baš nešto zapne pomognemo se s engleskim.
Nakon ručka sjedili smo vani. One dvije nisu stale pričati što je i razumljivo dok smo Jiri i ja lagano pijuckali pivo i vodili potpuno drugačije razgovore. S njim je ugodno razgovarati, visoko je obrazovan i komunikativan. Pa naravno da mora biti takav kad je advokat. Naravno da smo započeli razgovor uz nezaobilaznu temu korone pa se onda uhvatili politike i novog svjetskog poretka. Također sam shvatio da je Jiri odličan poznavatelj sporta i glazbe.

Kako je vrijeme prolazilo a one dvije se nisu gasile Jiri je predložio da nas dvoje idemo da mi pokaže grad. Njih dvije su se složile da je to dobra ideja. One bi vjerojatno tako mogle pričati danima.
Sjeli smo u njegov Mercedes u ubrzo stigli u grad. Bilo je popodne i bilo je prilično vruće. Posjetili smo Starogradski trg, Praški dvorac i Karlov most. Grad mi se svidio na prvu. Puno kafića, puno turista je u gradu. Jiri je rekao da domaći tek navečer navale u grad, oni koji još nisu krenuli za Hrvatsku. To je bila šala naravno. Zatim me odveo u najpopularniju pivnicu. Nakon hodanja po vrućini pivo je bilo ono što nam je trebalo. Jiri mi je ispričao puno zanimljivih priča o pivarstvu u Češkoj, od samih početaka pa sve do moderne proizvodnje.

Slijedio je odlazak na večeru u obližnji restoran a onda smo išli u neki kafić, odnosno nije kafić nije ni gostiona nego onako nešto kao što bi kod nas bila glavna gradska kavana. Ali u kojoj se piju pive a ne kave. Puno mladih se počelo skupljati. Mi smo sjedili za šankom a malo dalje od nas jedan momak koji je sjedio u separeu mahnuo je Jiriju a onda je ustao došao do nas. To je bio Pavel, nekad je bio pripravnik u Jirijevom odvjetničkom uredu. Jiri ga je ponudio pićem ali je Pavel rekao da već ima piće tamo sa curama. Tri lijepe djevojke su bile s njim u društvu a Jiri mu je rekao neka ih pozove da se priduže nama. Pavel im je samo mahnuo i cure su došle. Dobro sam ih odmjerio još dok su nam prilazile. To su bile cure mojih godina, možda koju godinu starije. Prva mi je pružila ruku Veronika. Lijepa plavuša izrazito seksipilna. Druga cura je bila Miroslava. Na prvu mi je djelovala kao sponzoruša. Takvo nekakvo kurvinjsko lice, izbačene sise i kratke tanke hlačice ispod kojih su se ocrtavale crne tangice. Treća cura bila je Lenka. Niža od njih. Imala je ravnu dugu crnu kosu. Nevjerojatno lijepa u licu a njezina usta su djelovala zarazno kad bi pričala. Mršavija od dviju ostalih cura ali sve joj je bilo na svojem mjestu. Odmah me je podsjetila na tetku Vericu, bila je kao njena manja i mlađa verzija. Sve osim Miroslave bile su izuzetno komunikativne. Ugodno je bilo, oni jesu međusobno pričali na češkom. Dio sam razumio a ostatak mi mi Jiri preveo na Hrvatski a kad su se meni obraćali pričali bi na engleskom. Popili smo nekoliko rundi piva i vrijeme je brzo prolazilo u tako ugodnom društvu. Jiri i Pavel su platili račune a Pavel je rekao da idemo u klub. Jiri se ispričao, rekao je da bi rado išao ali ne može jer sutra ujutro leti za London, još prije sam uspio razumjeti kad je govorio Pavelu da sutra neka firma prelazi u vlasništvo engleza a oni će nazočiti potpisivanju ugovora. Jiri je još dodao da meni ništa ne sprečava da odem sa njima. Dvoumio sam se malo. Dio mene je naravno htio u noćni provod ali drugi dio je ipak bio suzdržan jer sam prilično mlad, prvi puta bi bio sam u stranom gradu… Jiri je shvatio da se nećkam pa me ohrabrio rekavši da sam u dobrim rukama, pogledavši Pavela. Pitao me ako mi treba novaca i savjetovao mi da uzmem taxi kad se budem vraćao.

Pročitajte i ...  BONACA 11 DIO

Klub je bio dvije ulice dalje. Puno ljudi je stajalo ispred ulaza. Činjenica da se ulaz naplaćivao govorila je da se ne radi o nekom bezveznom klubu. Unutra, ambijent je bio odličan. Jednino me malo razočarala kvaliteta muzike. Očekivao sam nešto puno kvalitetnije od komercijalnog house-trancea kako bi i priličilo ambijentu ali to je bio najmanji problem. Odmah smo išli na šank, svi osim Miroslave koja se je negdje izgubila i više je nisam vidio. Najprije smo stresli žesticu i onda pivo a Veronika i Lenka su otišle plesati. Također i sa Pavelom je bilo ugodno popričati a onda je zaključio da ne bi trebali tako dugo ostaviti cure same, pa smo im se pridružili na podiju. Priznajem da me bilo malo trema zaplesati pošto nisam baš puno puta bio na ovakvim mjestima ali nakon prvog pokreta sve je išlo glatko. Primijetio sam da Pavel sve više priča sa Veronikom pa sam se ja fokusirao na Lenku. Iskreno i najviše mi se sviđala od svih. Baš je bila slatkica. Nakon sat vremena plesanja išli smo na šank po još jednu rundu. Izvadio sam novčanik i htio platiti ali Pavel mi nije dopustio. Popili smo i to a onda se cure otišle na toalet. Tada mi je Pavel rekao da će on otići van sa Veronikom i dao mi je svoj broj ako mi zatreba bilo šta da ga nazovem. Zaista jako lijepo od njega. Razmijenili smo brojeve i onda su cure došle. Pavel i Veronika su otišli a ja sam ostao sam sa Lenkom. Ovaj grad i to iskustvo sa mamom su na mene očito djelovali pozitivno. Bio sam pun samopouzdanja. Tako sam jednostavno komunicirao sa Lenkom kao neki iskusni koji je već izbario na stotine cura. Osjetio sam trenutak i pozvao je van. Rekla je da može jer joj je ionako vrijeme za doma iči s obzirom da nije vikend.

Čim smo izašli stavio sam ruku oko nje i tako smo hodali. Rekla je da živi 2 bloka dalje i da je mogu otpratiti do tamo. Putem sam joj pričao o mojem dolasku ovdje, karanteni… naravno ne o onim zabranjenim dijelovima. Na kraju ulice bio je parkić i morali smo proći kroz njega da bi došli do druge ulice. Oko jedne klupice skupili su se dečki i cugali a u onom drugom mračnijem dijelu na klupi je sjedio jeda par. Na samom kraju parkića bila je jedna slobodna klupica na koju valjda nitko nije htio sjesti jer je bila blizu ulice. Sjeli smo, naravno da sam je zagrlio. U drugačijim okolnostima stotinu puta bih dobro preispitao situaciju i isčekivao trenutak kad treba poljubiti curu ali sad sam bio tako siguran u sebe, približio sam joj se i usnice su nam se spojile a to je preraslo u pravo žvaljenje. Ruke su mi bile svuda po njoj. Mislio sam kako su ovdje cure tako jednostavne. Kod nas da bi neku curu izveo van i žvalio je trebao bi proći pravi križni put, a ovdje tako jednostavno.

Sve je išlo po planu dok nisam počeo dodirivati međunožje. Tada je rekla da joj je žao jer se ne osjeća ugodno da je tako diram dok je u periodu. Bio sam malo razočaran i ona je to primijetila. Onda me je poljubila i stavila ruku na kurac. Ja sam otkopčao hlače a ona ga je izvadila i uzela u ruku. Malo se odmakla i spustila glavu. Odmah ga je počela pušiti. Radila je to tako dobro. Rukom ga je drkala i sisala glavić pa ga uzimala duboko a ja sam je lagano držao za glavu. Brzo mi je došlo da svršim. Nije bilo potrebe odgađati i zadržavati. Pitao sam se da li joj trebam reći da ću svršiti ili je možda uobičajeno da se svrši u usta u ovakvim slučajevima. Odlučio sam da joj na neki način dam do znanja da ću svršiti pa neka ona odluči kamo. Odmaknuo sam ruke od njene glave i lagano zastenjao: -”Aah”.

Valjda je mogla pretpostaviti šta će biti ali i dalje ga je pušila. Prvi mlaz sperme je izašao a ona je i dalje imala kurac u ustima. Tada sam ponovno stavio ruke na njenu glavu i pritiskao prema dolje sve dok zadnja kap nije izašla. Podigla je glavu. Usta su joj bila zatvorena a sperma je cijedila po njenoj bradi. Na moje iznenađenje i zaprepaštenja približila mi se ustima. Nisam baš bio spreman ljubiti usta puna sperme ali jednostavno sam znao da trebam. Usnice su nam se dodirnule, lagano sam otvorio usta a iz njenih ustiju u moje se prelijevala moja sperma. Pretvarao sam da sam ok i da mi se sviđa ali bilo mi je gadljivo. Ta gorkasta tekućina. Došlo mi je da povratim. Ona se malo odmakla i progutala što je značilo da i ja trebam isto. Progutao sam i zamalo se ispovraćao. Ona se samo nasmijala i opet me poljubila. Rekla mi je da joj se sviđam. Odgovorio sam joj isto i pitao ako se možemo sutra naći. Nažalost rekla je da sutra sa svojima ide u Brno i pitala do kad sam tu. Kad sam rekao da mi je sutra zadnji dan vidio sam da joj nije drago. Razmijenili smo brojeve, fejs, instagram i obećali da ćemo ostati u kontaktu. Krenuli smo prema njenoj zgradi. Na ulaznim vratima smo se još malo ljubili a ona mi je naručila taxi preko aplikacije. Kad je taxi došao oprostili smo se.
Putem sam odmah pregledavao njezine profile i poslao sam joj poruku. Odmah mi je odgovorila. Bio sam jako zadovoljan i ponosan na sebe. Zaljubio sam se u Lenku. Zaljubio sam se u ovaj grad koji me je u 5 dana toliko promijenio da je to neopisivo. Ovakav osjećaj sreće i zadovoljstva teško se može ponoviti. Taksist me pitao odakle sam i kako mi se sviđa Prag, tako da smo pričali sve dok nismo stigli.

Ispred kuće sam izvadio mobitel da vidim šifru od ulaznih vratiju koju mi je Jiri dao. Uspio sam ući. Također sam uspio napraviti sendvič popio sok a onda išao u našu sobu. Mama je ležala. Djelovala je pospano ali bila je budna.
Mama: -”Hvala Bogu da si došao, već sam mislila zvati te, zašto je nisi javio?”
Ja: -”Ma daj pa nisam klinac i bio sam s Jirijevim frendovima.”
Mama: -”Ma dobro, sad mogu spavat mirno”.
Ja: -”Ajde spavaj mama, ja idem pod tuš.”
Otišao sam u kupaonu, skinuo se i gledao se u ogledalo. Napinjao mišiće i valjda sam shvatio da dobro izgledam. U tom trenutku sam razmišljao kako sad moram naći neki sezonski posao da nešto zaradim pa da mogu doći ovdje i biti sa Lenkom. A ona je rekla da će doći na more kod nas i ove godine. Nakon tuširanja sam izašao iz kupaone. Mama je spavala na velikom krevetu a meni je bio namijenjen manji, onaj do zida. Ne znam zašto ali legao sam kod mame u krevet. Spavala je, samo sam se stisnuo uz nju i zaspao.
Probudio sam se u 11 sati. Najprije sam uzeo mobitel i poželio Lenki dobro jutro a onda se spustio dolje. Verica je nešto radila u kuhinji a mama se igrala sa Alexom. Verica me prva ugledala i rekla: – „Ajme vidi tko se probudio.”
Mama: -”Iscrpljeno djeluješ.”
Prije nego li su me uspjele uhvatiti u šemu samo sam rekao: -”Dobro jutro i vama.”
Mama: -”Uh što smo ozbiljni danas.”
Verica: -”Sigurno je bila neka cura… hm. Da, da ovdje su lijepe cure.”
Htio sam promjeniti temu pa sam rekao: -”Kad je Jiri otišao?”
Verica: -”Rano, još prije nego sam se probudila. Nego hoćeš nešto jesti sad ili ćeš čekat ručak?”
Ja: -”Ma samo ću popiti sok.”

Pročitajte i ...  TATA U BOLNICU ,JA NA MAMU. KRAJ PRIČE

„Da, da, vidiš kako je ožednio” – Rekla je mama i obje su se počele smijati. Ignorirao sam ih i izvadio mobitel. Lenka mi je poslala poruku. Dok sam joj odgovarao one dvije su primijetile da sam nasmijan ali nisu ništa rekle nego su se međusobno pogledale.
U planu je bilo da nakon ručka kad mali Alex malo odspava, ići u grad prošetat i razgledati, zatim na večeru i ranije na spavanje jer nam je let bio već u 6 sati.
Obilazak grada je išao puno sporije nego sa Jirijem. Pogledali smo isto što sam vidio jučer a Verica je rekla da treba najmanje 3 dana za sve vidjeti. Predvečer smo sjeli u restoran i nakon toga se uputili kući. Verica je odmah išla staviti malog na spavanje a onda smo još malo sjedili vani. Jedva smo uspjeli nagovoriti Vericu da ne mora ujutro mučiti i sebe i dijete da nas vozi na aerodrom nego ćemo uzeti taxi. Ujutro ćemo se još pozdraviti a sad smo otišli u sobu.
Najprije je ona obavila kupaonu a zatim ja. Kad sam izašao iz kupaone ona je ležala u onoj istoj spavaćici bez grudnjaka. Naravno legao sam kraj nje.
Mama: -”Zašto dolaziš u moj krevet kad imaš svoj?”
Ja: -”Hm, pa nekako, navika. Pa šta, samo spavamo, kao sinoć.”
Ležala je na leđima a ja sam kraj nje legao na bok i stavio ruku preko nje.

Mama: -”Ma šta je sad?”
Onako sam izazovno i zavodljivo gledao je u oči i stavio ruku na sise. Bio sam sto posto siguran u sebe.
Mama: -”To se neće dogoditi, dogovorili smo se.”
Zavukao sam ruku ispod spavaćice i dirao sise.
Mama: -”Ma daj prestani, jesi normalan, pa Verica može…”
Pun samopouzdanja sam bio, znao sam da me neće odbiti pa sam nastavio.
Mama: -”Daj stvarno, prestani…”
Naravno da nisam prestao nego sam maknuo ruku sa sisa i i čvrsto je uhvatio za pičku. Stisnuo sam je šakom i promrdao gore-dolje.
Mama: -”Pa zar nisi upoznao curu.”
Ja: -”Nema veze mama, daj samo malo ćemo…”
Mama: -”Ma nee, Verica još ne spava, mogla bi čuti.”
Ja: -”Neće čuti, tiho ćemo biti.”

Ah, ne mogu odoljeti.” – Rekla je dok sam joj stiskao pičku. Ustao sam i objema rukama sam joj skinuo gaćice i spustio svoje. Gledali smo se u oči. Legao sam na nju i počeli smo se strastveno ljubiti. Nisam joj ga odmah zabio. Njene ruke su bile na mojim leđima i na mojoj guzi. Njihao sam se u ritmu a kurac je samo lagano dodirivao pičku. Ona me sve više pritiskala uz sebe. Namjerno ga nisam još htio staviti u pičku a bilo je očito da ga ona već želi. Ta žena se stvarno lako napali. Sama je provukla ruku i uzela kurac a ja sam samo pratio. Stavila si ga je u svoju pičketinu i lagano zastenjala. Lagano sam ju počeo jebati i podignuo spavaćicu da usput mogu gnječiti sise. Zaista je bilo super jebati ju. Na momente bi se zanesla i počela jače stenjati.
Ja: -”Tiho budi, ne želiš da te sestra čuje.”
Tada bi se malo stišala ali ubrzo bi opet počela. Nismo mijenjali poze, samo sam je jebao tako u misionarskom položaju. Teško ju je bilo umiriti da ne stenje tako glasno a i krevet je dosta škripao. Znao sam još iz hotela da je jako glasna kad je u zanosu. Kad sam je počeo jače jebati teško ju je bilo stišati. Tada sam se i ja bojao da bi Verica zaista mogla čuti.
Ja: -”Jesu zaključana vrata?”
Mama: -”Nezz, ahh, ja ne, nez-znam , ah”.
Bilo je očito da ona više ne vlada sa sobom. Odlučio sam to čim prije prekinuti, pa sam počeo jebati jače samo da čim prije svršimo. Tada je ona počela stenjati kao da je sama na svijetu. Začepi sam joj usta rukom i nastavio jebati.
Ja: -”Šuti jbt, vrata možda nisu zaključana.”
Mama: -”Mhammm aaah aahahh,mmmmhmmm”.
Svršavala je, više ju ništa nije moglo spriječiti, Držeći joj ruku na ustima i ja sam je počeo puniti spermom. Kad sam istresao u nju zadnju kap, izvadio sam ga i išao zaključati vrata.
„Jesam ti rekla da je opasno, ja se ne mogu…” – Rekla je dok je još bila sva zadihana.
Ja: -”Ok, valjda nije čula.”
Mama: -”Joj kako me sram. Moram opet pod tuš.”
Ja sam ležao na krevetu i poslao poruku Lenki. Ubrzo je mama došla iz kupaone.
Mama: -”U 3 i pol moramo ustati, u 4 moramo krenuti. U 4 i pol moramo biti na aerodromu.”
Ja: ”A znam.”

Legla je kraj mene i stavila alarm na mobitel. Ugasili smo svjetla i zaspali.
Čuo sam alarm i njeno ustajanje ali još sam malo ostao ležati i ponovno zaspao. Nakon desetak minuta je ušla u sobu: -”Ajde ustaj, zakasnit ćemo. Donesi kofer. Kava je spremna.”
Obukao sam se i spustio dolje. Mama i Verica su pile kavu. Sve je izgledalo normalno tako da očito Verica nije ništa čula prošlu noć, Hm, barem se nadam.
Popili smo kavu, došao je taxi. Mama je još išla poljubiti maloga a ja sam se oprostio sa Vericom. Sjeli smo u taxi i krenuli prema aerodromu. Putem sam razmišljao koliko lijepih uspomena imam iz ovog grada u ovih tjedan dana. Bilo mi je jako žao što odlazimo.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

sex sa tetkom 6 min čitanja
incest price seks 5 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Sex oglasnik – Mira 1 min čitanja
erotske price lez 3 min čitanja
Dominacija sitna devojka 1 min čitanja
doggy jebanje sa bivšom 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!