Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Poklon Dedi za Rođendan

6 min čitanja
deda joj liže pičku

„Požuri Marta jebote! Ne smemo da kasnimo.“ Njena majka je vikala.

„Dolaziiim. Ko da je ovo neki veliki hitan slučaj. Samo je dedin rođendan.“

„Ne želimo da zakasnimo. Znaš koliko tvoj deda zna biti mrzovoljan. Pokušaj da ga ne naljutiš ovaj put, u redu?“

Deka Dragan je sedeo u svojoj omiljenoj ljuljašci u dvorištu. Njegova ćerka i unuka će sa njim proslaviti njegov rođendan. Proslaviti? Ha, to je bilo nešto što da se on pita i nije za slavlje. Nije mogao da vidi ništa dobro u tome što puni šezdeset pet godina. Pogledao je na sat. Kasnile su kao i obično. Kašnjenje ga je zaista nerviralo. On je inače vodio jednu lokalnu radio-stanicu poslednjih osam godina sve dok nije otišao u penziju pre godinu dana. Posao je zahtevao tačnost u deliću sekunde i bez kašnjenja.

Čuo je kako auto njegove ćerke prilazi kapiji.

„Deda, gde si?“ Čuo je Martu kako viče.

„U dvorištu sam, u zadnjem delu“, viknuo je.

Projurila je kroz kuću i skočila mu u krilo poljubivši ga u usne. „Srećan rođendan deda!“ Marta je bila lepa, živahna mlada dama. Pre svega par meseci proslavili su njen osamnaesti rođendan. Okrenula se u njegovom krilu i on je osetio kako mu stari kurac dobija na snazi. Njegova ćerka je tada takođe došla kroz zadnja vrata.

„Srećan rođendan tata. Marta siđi sa dede pobogu.“

„Ne brini, u redu je. Ostani gde jesi.“ Znao je da će, ako Marta ustane, njegova ćerka uočiti njegovu blagu ali vidljivu erekciju. Pitao se da li bi mogao da svrši s njom u krilu ako bi ostala neko duže vreme na njemu uz trljanje i migoljenje.

„Tata, moram da idem do centra na sat-dva maks. Vratiću se sa tvojim poklonom i tortom. Jel je to u redu?“

„Znači ja sam sada dadilja, a?“

„Ne tata, nije tako. Sada je podne. Obećavam da ću se vratiti do dva.“ njegova ćerka je prošla kroz kuću, ušla u auto i otišla. Marta je još uvek sedela u dedinom krilu, i dalje se vrpoljila.

„Marta, bolje je da siđeš sa mene… i prestani sa tim vrckanjem.“

Pročitajte i ...  Šef nas je Zaveo

„Zašto, deda? Zar ti se ne sviđa moj rođendanski poklon?“

„Pa nisam ga još ni video.“

„To je zato što ja sedim na njemu!“

„Sediš na…? O čemu pričaš ti?“

Ona je tada malo izdigla guzu i uhvatila dedu za polu dignut kurac što je matorca iznenadilo i srce mu je malo preskočilo nakon tog čvrstog dodira.

„Aman ove današnje generacije nisu normalne. Ne smeš to da radiš dušo. Čak i da ti nisam deda, ja sam starac a ti si veoma mlada tinejdžerka. Molim te ustani! odmah“

„Znam da me želiš. Ne foliraj se deko.“

Bila je u pravu. Deda je bio usamljeni starac koji je svoju jedinu zanimaciju poslednjih godina imao u svom poslu. Sada kada je i to završeno on se povukao u sebe. Seks nije zaboravio ali je ostao veran svojoj supruzi čak i posle njene iznenadne smrti. Ali to ne znači da nije gledao mlade komšinice po komšiluku, a ni Marta nije bila zapostavljena od strane njegovih pogleda. Uživao je u gledanju njenog nevaljalog tela. žvalavi svoju unuku

„Slušaj. Imamo savršenu priliku. Zašto je propustiti?“

„Ma šta hoćeš ti sa starcem kao što sam ja? Osim toga, ako bi neko saznao, verovatno bi me proterali iz jebenog grada. Jednostavno ne možemo.“

Marta nije odustajala. Ona je posegnula između nogu i ovaj put stegnula dedine testise. Kada je zastenjao, znala je da ga ima. Njene usne su se stisnule na njegove i ona ga je poljubila na francuski način. Upao je u klopku i nije umeo da se izvuče. Deda je odgovorio na njen poljubac sisanjem njenog jezika. Imala je tako dobar ukus. Mogao je da oseti vrelinu njene mlade pičkice na svom kurcu.

Njegov um se vratio godinama unazad. Ponovo je imao dvadeset godina. Stisnuo je devojku u naručju i rukama tražio njene grudi. Podigao ju je i odneo unutra u svoju spavaću sobu. Otkopčao joj je haljinu i pustio je da padne pored kreveta. Otkopčao joj je grudnjak i njene gole grudi su bile izložene njegovom pregledu. Njegove gladne oči zahvatile su svaki delić njenog tela.

Pročitajte i ...  Moja erotska ispovest

Osetio je njene ruke na svom rajsferšlusu. Otkopčala mu je šlic, a zatim olabavila gornje dugme. Pantalone su mu pale na pod. Ona je kleknula i polako spustila i njegove bokserice. Njegov kurac bio je svega par centimetara udaljen od njenih gladnih crvenih usana. Nežno je poljubila glavić, ližući kap pre-sperme sa vrha.

Pažljivo ga je primala u usta. Još nije bio potpuno tvrd, pa ga je progutala i počela da ga masira usnama i jezikom. Njegovi prsti su pronašli njene bradavice i on ih je stisnuo, čineći ih tvrdim. Njegove velike ruke obavijale su njene grudi dok ga je sisala do pune erekcije. Gurnula ga je na krevet i skočila pored njega. deda joj liže pičku

Potpuno joj je skinuo gaćice i bacio ih na pod. Milovao je njenu picu, trčeći grubim starim prstom gore-dole po njenom prorezu. Sećajući se dobrih starih dana, ljubio ju je dole od njenih bradavica… do pupka. Ozbiljno se previjala kada joj je napao pupak, zabadajući jezik u njega i ljubeći ga.

Njegove pohlepne usne skliznuše na njenu vaginu. Imala je sitne jedva primetne dlačice oko nje. Kada je liznuo njenu pičku, ona je bukvalno poskočila sa kreveta i vrisnula: „Da, da, da!“ Pronašao je njen klitoris i usisao ga između svojih usana. Dok ga je sisao, nežno ga je milovao jezikom. Marta nije bila nevina, daleko od toga, ali nikada nije osetila nešto slično. Prepoznala je početak velikog orgazma neposredno pre nego što je obuzeo njena čula i izbrisala sve osim osećaja koji su izvirali iz njene pice.

Deda je osetio kako je zadrhtala i znao je da svršava. Vrisnula je i pustila reku devojačkog soka u njegova usta koja su žedno čekala. Bio je u stanju da sve isisa. Tada se podigao i počeo da je žvalavil u usta. Sećanja na bivše pičke koje je tucao u mladosti preplavila su njegov seksom vođen mozak dok je klizio uz njeno telo svojom kurčinom i snažno je ljubio u usne.

Pročitajte i ...  Nevini Kurir

„Izjebi me deko!“ prošaputala je.

Raširivši noge, pozvala ga je da uđe dublje. Uzjahao ju je i pustio da njegov pulsirajući penis ide još dublje i dublje. Iako je bio u sedmoj deceniji on je žestoko počeo da jebe svoju unuku. Još jednom je Marta zaboravila svoju lokaciju. Zaboravila je sve osim dedinog kurca u njenoj pički. Njene usne su se osećale kao da bi mogle da puknu dok je njegov kurac klizio između njih. On ju je snažno tucao pokušavajući očajnički da je dovede do novog orgazma. Takođe, i ona je bila odlučna da natera svog dedu da svrši u nju. Želela je svu njegovu spermu duboko u sebi. nabijena na dedin kurac

Osećala je kako joj kontrola izmiče. Njena pička je pulsirala, masirala mu je kurac dok je pokušavala da ga izmuze. Vrištala je. Glava joj je klonula unazad i privila se uz njega koliko je mogla. Njene noge su bile omotane oko njegovog dupeta, primajući ga sve dublje i dublje.

Ubrzo, osetila je njegovu spermu kako joj kupa grlić materice. Mora da je bilo dobrih 10 mlazova. Bio je ukočen nad njom, zabijen što je dublje mogao. A onda je počeo da gubi snagu, da kleca. Osetio je kako se njegov penis smanjio duboko u njoj. Iznenada se vratio u sadašnjost i bio gotovo šokiran kada je video svoju unuku kako leži ispod njega sa mlohavom kitom u sebi.

Nasmejala mu se. „Srećan rođendan deda!“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

erotske price incest 9 min čitanja
Ujka jebe mladu kučku 7 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!