Pogubljen Razum 2

Izazovno jako izazovno. Jedna naramenica spavacica skliznula je niz moje rame, napola otkrivena dojka i bradavica koja se nazirala nestajuci u njegovim usnama dok ju je njezno sisao. Mjesala sam polako, nisam se nigdje zurila. Guzvao je spavacicu na mojim guzovima, stiskajuci moju guzu kojom sam mjesala do ludila ali tako polako. Kurac mu je bio jako tvrd, onako sav u meni uzdisali smo obadvoje od ljepote.

Skidala sam spavacicu sa sebe mjesajuci i dalje, grudi su se ukazale ispred njegovog lica. Milovao ih je njezno ljubeci mi bradavice, tako sam tonula u ekstazu dok sam se nabijala skroz na taj veliki kurac. Spojeni usnama uzdisali smo zajedno. Hocu te odozada.

Okrenula sam se gledao me neko vreme. Pomilovao me po guzi, pocela sam da mjesam sa njom. Onda sam ga osjetila kako ulazi i popunjava cijelu supljinu moje socne mokre picke. Stavio mi ga je do kraja a onda sam ja preuzela igru u svoje ruke.

Mjesala sam kao broj osam, tako velik kurac nikada nisam imala u sebi, mjesala sam sve brze i jace sam ga pustala u sebe. Cula sam ga kako jako uzdise. Promjesala sam onako za kraj skoro. Tacno sam osjetila kako me puni spermom tj punio je kondom ali svrsavao je u mene.

Na moje veliko iznenadjenje nije ga vadio nastavio je da me jebe. Tada sam dozivjela nesto nezaboravno. Svrsila sam za nekoliko minuta. Drzao me za kukove tako sam jako u zanosu mjesala dok sam se nabijala na kurac do kraja.

Izvukao ga je van skinuo kondom i stavio ga unutra ponovo. Ahhhhhhhhh, kako si vruca nastavio je da me jebe nisam se protivila. Kao masina, legli smo na krevet, legao je medju moje noge, podigao je jednu na svoje rame i onda je pocelo sa mojim cvilenjem, cvilila sam jako, naprosto me tada derao tada sam bila van sebe nista nisam znala samo sam jaukala. Onda ga je izvukao van i svrsio na moj stomak, nije bilo puno sperme.

naprosto mi se vrtjelo u glavi, sva sam bila nekako van dogadjaja sta se desil, nikada me niko tako nije jebao u zivotu. Gledala sam taj lijepi veliki kurac dok se polako spustao. Uzela sam ga u ruku i stavila si u usta, osjetila sam miris svoje picke, sav je bio sluzav. Nastavila sam da ga pusim, poceo je da raste u mojim ustima.

Cula sam kako lagano uzdise milujuci moju kosu. Uskoro je bio ponovo onaj tvrdi kurac na kojem sam bila prije 10-ak minuta. Nastavila sam da ga pusim. Bilo mu je ljepo a i meni.

Ustala sam se i ponovo sjela na taj tvrdi kurac. Neznam odakle mu tolika energija pa mladost je to. Kad mi je jezikom lizao bradavice tada sam u ritmu mjesala, nabijala sam se do kraja. Svrsi u meneeeeeee ahhhhhhhh.

Poslije nekoliko minuta osjetila sam ljepotu koja je nadolazila iz dubine moje picke, svrsila sam ludo. Polako sam usporila ali sam mjesala i dalje. Izvukla sam ga do samog kraja i tako mjesala nekoliko minuta ne da je uzdisao nego stenjajuci nesto je izgovarao. Stiskao mi je sise, milovao mi guzu i kukove.

Nisam prestajala tako je i svrsio u sam ulaz moje picke, sperma se cjedila iz nje niz njegov kurac van. Onda kad je svrsio nabila sam se nekoliko puta do kraja na kurac tada je ispustio nekoliko krikova zadovoljstva. Stvarno sam ga pojebala kao nikada nikog do tada. Zaspala sam, zadovoljna zaspala sam na njegovim prsima.

Probudila sam se pred samo svitanje, bila sam snena, zadovljna ali i malo nestretna zena. Nisam vise znala sta da uradim, gubila sam razum koji je tonuo u ekstazu zadovoljstva. Neznam kako bi on reagirao da mu kazem da bi sa tim prstala, ne to nikako nemogu da uradim. zatvorila sam oci i donijela odluku.

Donela sam odluku milujuci ga po prsima, ljubila sam ga po stomaku dok se polako budio. Ljubila sam mu svaki dio tjela, jer sam samo to zeljela da radim. Budio se i gledao me snenim ocima. Spavaj, spavaj samo sam se probudila sanjajuci da se uvjerim da si tu.

Kasnije sa se ustala i otisla na posao. Niko nista nije znao a dalo se primjetiti na meni kako sam srecna, naprosto sam uzivala u zivotu koji zivim!!

gresne cica maca

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *