Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Po danu Zoran – po noći Zorica

11 min čitanja
transica sisa kurac

Kad me djevojka sa kojom sam bio dugo u vezi ostavila zbog prevare sa mladom transicom nisam previše žalio zbog prekida jer mi se ta trandža osladila i vrhunski me zadovoljavala. Evo kako je to sve počelo. Došao sam u lokal kojeg drži moj prijatelji čim sam naručio piće došao je za moj stol vlasnik lokala, Marino i pitao me što mislim o novom konobaru. Nisam ga pošteno ni vidio i kad ga je Marino pozvao upoznao me sa njim.

Upoznavanje Hrvatska

Mladić je rekao da se zove Zoran i kad je Marino naručio sebi makiato a konobar se odaljio Marino mi je rekao da je mali vrhunska trandža i da ako me zanima može mi ga namjestit. Kad je donio piće i okrenuo se vidio sam kroz plave hlače da ima lijepu ispupčenu guzicu, okruglu i ravne noge. Nazirao se struk ispod košulje i rekao sam Marinu da mi to namjesti što prije.

– Može danas popodne, mali je prva smjena i popodne i večeras je slobodan pa ću vidit sa njim zanima li ga da proba tvoju kitu. Samo ću ti reć da ga nećeš poznat kad se preobuče u ženske krpice i stavi periku.

Kad sam odlučio otić doma prošetao sam do šanka da platim piće ali zoran mi je rekao da je gazda to platio i da se nada da ćemo se vidjeti uskoro. Znači Marino mu je ukratko rkao da ga želim kresnuti i vidim da ni Zoran nema ništa protiv.
– vidimo se možda i danas, pozdrav.

Čim sam izašao nazva sam Marina i čuo smijeh kad se javio. Rekao je da je točno znao da ću ga nazvati i da budem oko 7 večeras doma i da će dovesti „malu“. Malo poslije 7 sati sam vidio kroz prozor kako izlaze iz auta i Zoran je nosio u ruci torbu u kojoj su , pretpostavio sam, bile „krpice“ koje će obući. Čim su ušli u hodnik Zoran je pitao gdje mi je kupaona i otišao je unutra sa torbom a ja i Marino smo sjeli i popili po jednu bevandicu.

– Neš virovat da nije žensko sad kad se pojavi. Po podne se kristirao u stanu i pripremio pičku a sad se triba samo presvuć.
Kad se pojavio ostao sam bez teksta. Na vratima od boravka se pojavila crnokosa ljepotica, ukusno našminkana, duge kose do ramena u uskoj crnoj haljinici. Struk je bio kao u malo koje cure a noge glatke i dugačke, bez ijedne dlačice. Na nogama je imala štiklice sa malom petom i kad se nasmijala bljesnuli su bijeli zubi kao dva reda bisera. seksi zgodna transica

– Može neki pelinkovac ili jeger s kockom leda ako imaš
– naravno da imam. Marino hoćeš ti još jedan gemišt?
Marino je odbio i rekao da mora još voziti večeras i da mora u lokal jer navečer treba malo pomoći osoblju. Pozdravio nas je i otišao a ja sam donio piće i Zoran tj. Zorica u ovakvim prigodama, me gledala smješeći se.
– Je li nešto na meni čudno kad se smiješ
– Ma nije, samo mi je bilo malo smiješno kako si zinuo kad sam izašla iz kupatila obučena. Sviđam ti se ovako obučena?
– Ahaaa, zgodna si. Baš si me ugodno iznenadila
– vidjela sam po tvojoj faci a vidim i po nabreklim hlačama da ti se sviđam.

Pogledao sam a kurac mi je bio u poludignutom stanju. Čim je uzela piće popila je na eks i primakla mi se skroz. Ne gubi vrijeme i pomislio sam da je ovo nezasitno mlado stvorenje kojem ni tri kurca ne mogu ništa. Približio sam usne njenim i počeli smo nježnim poljupcem ali je bez prestanka ljubljenja to prerastalo u strastveno ljubljenje od cijele minute gdje su nam se jezici ispreplitali i kad sam prestao sa poljupcem rekla je da joj se sviđa način kako ju ljubim.

Pročitajte i ...  Ordinacija tetke Branke

Odmah sam ju privukao i počeli smo opet ples jezicima i ruke su mi krenule na njegove – njezine guzove. Uhvatio sam ju za obadva guza i namjestio ju sebi u krilo. Dok sam jezikom istraživao unutrašnjost njenih usana rukama sam gnječio guzove i masrao ih a ona je provukla jednu ruku do mog kurca i trljala ga preko hlača. Ustao sam se držeći ga i dalje a on je obavio noge oko mojih kukova i ljubio me po vratu dok sam ga nosio u spavaću sobu. Kad smo ušli spustio sam ga na krevet.

– Mmmm, ovdje ćemo se zabavljati. Puno je bolje od kauča.
– Dođi mala da te još malo prepipam.

Prišla je tik do mene i naslonila usne na moje šapčući mi da se obožava ljubiti a da ja to radim predobro. Zavukao sam joj jezik u usta i dok sam ju „žvalio“ poče sam joj podizati haljinicu i rukama joj masirati predivnu okruglu prčastu guzicu. Otkopčao sam joj dugmić na leđima i povukao joj haljinu preko glave i skinuo ju sa nje.

Ostala je u crnom grudnjaku i crnim čipkastim gaćicama iz kojih se nazirao mali mekani kurčić. Otkopčala mi je hlače i povukla zajedno sa boksericama do koljena a pred njo se pojavio moj kurac u punoj erekciji.

Mmmm kako je lijep i velik. Daj lezi da se malo igram sa njim. Skinuo sam se do kraja i legao a ona se namjestila i počela polako jezikom prelaziti od glavića do korijena kurca i onda kružiti vrhom jezika po glaviću. Lijepo je to radila a kad ga je počela uvlačiti u usta kao da je bila u nekom transu.

Vidjelo se odmah da je iskusna u pušenju i da vrhunski to radi. Povremeno bi ga vadila i ljubila pa ga onda uvlačila i gutala ga cijeloga. Kad ga je izvadila iz usta pitala me želim li joj svršiti u usta . Samo sam kimnuo glavom i odmah je krenula sa cuclanjem glavića i pušenjem. transica sisa kurac

Trajalo je to još nekoliko minuta i točno je osjetila kad ću svršiti i uvukla ga je maksimalno u usta tako da je mlaz sperme štrcao pravo u njezino grlo.
– Mmmm, kako je dobro, kako ti je ukusna sperma. Uh . Ništa ne brini brzo ću ja njega opet ukrutiti ako želiš još zabave.
– Normalno da želim. Volio bih ti ga zavući u guzu da ga osjetiš . Gdje ga voliš više? U guzi ili u ustima.
-Volim biti dobro izjebana u guzicu ali obožavam i pušiti tako da ne znam, Kad je ovako lijep i velik želim ga više pušiti ali normalno da ga želim i u guzi koja je prava pička, vidjet ćeš kako vlažim bez podmazivanja sa kremama. Nećeš vjerovati ali doživim nekakav orgazam dok je u meni. Naravno ne uvijek. To je rijetko ali ako je partner iskusan i izdržljiv uspijem svršiti u guzi kao da je pica.
– Potrudit ću se da i to doživim. Odi malo da te ljubim, lijepo se i ti ljubiš.
– Mmmm obožavam se žvaliti, mogla bih satima a ti se vrhunski žvališ.

Primakla se i ljubili smo se masirajući se. otkopčao sam joj grudnjak i imala je male sisice ali dovoljno za poigrati se i bradavice su joj baš dobro stršale. Milovao sam ju po grudima i po guzovima a nakon par minuta sam osjetio da mi je kurac opet tvrd kao kamen. Osjetila je i ona to jer je upirao u njen stomak. Svukao sam joj gaćice  i podigao joj noge skroz do njenih ramena a jezikom sam počeo kružiti oko rupice koja je bila u početku stisnuta ali se postepeno opuštala i ubrzo se lijepo rastvarala pod pritiskom jezika i prsta.

Pročitajte i ...  Moja Mlada i Debela Svaja

Kad sam vidio da joj se oči sjaje i da je u nekom polu transu sam navukao kondom i polako počeo glavićem pritiskati ulaz u njenu „pičkicu“. Samo je uzdisala i govorila nešto kao – to ljubavi, uvuci ga cijelog. Malo po malo sam prodirao u nju a njezine noge su se omotale oko mojih kukova. Jezici su nam se opet spojili i počelo je maratonsko ljubljenje i istovremeno jebanje sve dublje i sve žešće. Jebao sam ga . odnosno nju prilično žestoko i ljubio ju non stop.

Osjetio sam kad je počela malo jače stiskati me svojim nogama i prvo sam mislio da sam možda pregrub i da ju boli ali sam tada osjetio kako steže stijenke svog šupka i odjednom više nisam mogao gibati se u njoj koliko ga je jako stisnula a ona se izvijala i cvilila kao da ju boli. Tad sam se sjetio da je rekla da ima neki čudni svoj rektalni orgazam i da može svršiti. Nakon desetak sekundi je stisak oslabio i polako sam ju opet jebao ulazeći i izlazeći iz nje cijelom dužinom a ona se pridigla i žvalila me tj. ljubila kružeći svojim jezikom oko moga. Nakon nekoliko minuta mi je ljubila vrat i rekla: – jesi osjetio da sam prije dvije minute svršila.

To je bilo baš čudno jer kad je stisak bio najjači osjetio sam kao da nešto iznutra kvasi njezino crijevo i kad je popustio stisak ulazio sam u nju stvarno lagano a i ona je postala nekako podatnija i mekša. Ovo je bilo stvarno vrhunsko jebanje. Okrenuli smo se i ja sam bio dolje a ona se namjestila i gibala se gore dolje na meni ujednačenim ritmom . Uživala je jer osmjeh joj je bio stalno na licu i povremeno bi kad bi se nabila do kraja vrtila kukovima u krug i ispuštala zvukove „mmmm, kako je dobro“. I meni je bilo lijepo gledati to mlado tijelo kako se nabija na moj kurac i uživa u tome.

Poslije desetak minuta je sišla sa mene i kleknula .
– Sad te želim osjetiti s guza u dogy pozi. Hoću da me jebeš brzo i duboko. Čim sam joj se primakao odmah je svojom rukom namjestila glavić na ulaz u guzu i nabila se sama do pola.

Uhvatio sam ju za kukove i počeo ju jebati sve dublje i sve brže. Cvilila je, zapomagala i govorila mi da ju rasuram ali da nastavim. Inače , moj je kurac oko 19 – 20 cm ali dosta debel tako da su sve žene i ostali bili zadovoljni sa mojim alatom i s mojim stilom jebanja. Zabijao sam se do kraja u nju a čulo se kako jaja udaraju po njenim guzovima.

Uhvatila je ritam samnom i nabijala se i sama do kraja i za divno čudo opet se počela grčiti i odjednom mi je toliko stisnula kurac da nisam mogao ni milimetra se više pomaknuti a onda se polako opuštala i osjetilo se da mučka u njoj i da je guza dobro vlažna. Pitao sam ju kad je došla k sebi gdje želi spermu a ona je rekla da bi voljela u guzu ali da ako ne želim skidati kondom može onda u usta. Skinuo sam na brzinu kondom i bacio ga pored kreveta a kurac opet uvukao u njenu guzun i jebao ju još nekoliko minuta. razvaljena seksi transica

Kad je naišao orgazam zabio sam ga do kraja i punio joj guzu spermom a ona je mrmljala
– hvala ti ljubavi, nemaš pojma kako je to dobar osjećaj kad me puniš sa svojiom spermom.

Bio sam u njoj dok nije izašla i zadnja kap i polako sam izvukao kurac iz njene guze a onda je krenulo izljevanje pomiješanih sokova. Moja sperma se izmješala sa njenom tekućinom sa kojom vlaži guzu i ona je t prstima kupila i donosila do usta. Znam da se kristirala i da joj je crijevo čisto pa mi to nije bilo gadljivo. Kad je sve pokupila primakla mi se i metnula mi glavu na prsa i ležali smo tako. milovao sam joj leđa i spuštao ruku skroz do guzova a ona je jednom rukom milovala moja jaja i kurac a drugom me dragala po stomaku.

Pročitajte i ...  BICES TI MOJA PIČKA VOLEĆEŠ KURAC

– Kako sam uživala. Je li tebi bilo dobro?
– odlično je bilo ali nismo još završili. još te želim,
-Opaaa, ovo je iznenađenje. Meni odgovara i ja mogu koliko god ti želiš. Kako si me dobro jebao. Čovječe pa dva sam puta svršila što mi se nije još desilo da za sat  vremena doživim dva orgazma u guzi. Stvarno vrhunski jebeš. Bojim se da se nezaljubim u tebe.

– Ha ha ha . Ništa od toga, imam curu i u ozbiljnoj sam vezi ali dugo nisam ovako uživao s nekim kao sad sa tobom i zato te hoću još jednom večeras nategnuti da još jednom ispraznim jaja.
– Može ljubavi, treći puta ćeš me na kraju jebati u usta i svršiti mi u usta ali ne duboko u grlo već baš u usta.
Počela ga je pušiti i ubrzo ga ukrutila. Jebao sam ju u svim pozama koje su mi pale na pamet, čak sam ju nosao po sobi na kurcu i nabijao ju a pri kraju sam ju jebao u usta kako je i željela. I to je bilo lijepo i svršio sam joj u usta držeći samo glaviću njima. Sve je posisala i legla pored men. Mazili smo se i zaspali tako izmoreni.

Nakon 4 -5 sati sam se probudio osjetivši da je nečija glava na mojim prsima i sjetio se da je to Zoran ili Zorica. Otišao sam na toalet i kad sam se vratio mislio sam da spava ali čim sam legao uzela je kurac u usta i pušila ga. Brzo je bio krut i unatoč tome nije prestajala pušiti. Nabijala je usta na njega do kraja i kad ga izvadi hvatala zraka pa opet.
– Lezi na leđa, želim te jebati
– može mili, što god poželiš.

Jebao sam ju sve vrijeme u misionarskoj pozi i ljubili smo se sve vrijeme. Dugo je taj puta trajalo i već sam mislio da neću moći ni svršiti i da je sinoć sva sperma izašla iz mene ali ipak sam uspio. I ona je osjetila da ću svršiti i rekla mi da bi u usta ako može. Kleknuo am pored nje a ona ga je pušila i drkala još malo i dobar mlaz je izašao.

Iznenadio sam se koliko je bilo sperme jer sam več prije te noći svršavao. Kad smo bili gotovi vani je svanulo i već je bio dan. Rekla mi je da ju odvezem do lokala jer da za sat vremena radi prvu smjenu. Otišao je u kupaonu, otuširao se, obukao u mušku odjeću i odvezao sam ga do lokala. Ja sam se vratio doma i opet čvrsto zaspao. Seks je bio nevjerojatan a Zoran je kad postane Zorica postajao nezasitna nimfomanka kojoj nije nikada dosta kurca. Probudila me djevojka koja je imala ključ od moje kuće i kad je ušla u sobu sve joj je bilo jasno. Normalno da me je ostavila i otišla bijesna.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Don`t copy text!