Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Planina Straha I Greha 2. dio

20 min čitanja
napunjena sestrina picka

Dok su svi sjedali u aute mi smo polako krenuli pješice. Snijeg se je otopio što je uzrokovalo puno blata na putu koji nije asfaltiran. Računao sam da pošto je tek prošlo podne pa da ne trebamo žuriti nego laganim korakom dođemo do kućice, tamo provedemo malo vremena i prije mraka se spustimo do auta. Također sam još planirao navečer svratiti do kafića da se nađem s ekipom.
Dok smo bili u kolibi nisam bio nasamo sa Leom jer uvijek netko bio tamo ali kad bi se sreli i pogledali oboje bi se onako sramežljivo nasmijali. Cijelo to vrijeme nije bilo niti trenutka da nisam mislio na to kako sam jebao vlastitu sestru a još više na to koliko je iskusna i kako se dobro jebe. Sjetio sam se da je rekla da se počela jebati prije 5 godina, a ja sam mislio da u životi nije vidjela kurac u živo a kamo tek probala. Navečer kad bih legao vrtio sam u svojoj glavi film unatrag i razmišljao s kim se je ona sve družila, tko ju je sve mogao jebat, koliko njih, gdje, kako? Htio sam sve to znati. Iako je još tamo dala do znanja da neće pričati o tome, nadao sam se da će mi jednom sve ispričati. Možda jednog dana kad stekne više povjerenja u mene.

Ja: -”Pa mogu ti reći da nije bilo loše, čak mi je bilo i zabavno.”
Lea: -”Ma super je bilo. Napravili smo i puno posla i puno smo se zabavljali.”
Ja: -”A i hrana je bila… koliko smo mi pojeli u ova 3 dana, drugi ljudi toliko ne pojedu tjednima.”
Lea: -”A bogami ste ga i popili.”
Ja: -”Jesmo, uh, a nije baš da ste i vi pile vodu, ha ha.”
Lea: -”Joj što sam se ja nasmijala oko Velibora…”
Ja: -”On se nije trijeznio svih ovih dana.”
Lea: -”Kad je bio stavio one brkove i oponašao djeda… ha ha ha.”
Ja: -”Ajme ja sam se kidao od smijeha.”

Pričajući stigli smo do mosta, prešli na drugu stranu i sad je slijedio uspon. Ovog puta nije bilo ni kiše ni snijega ni vjetra. Bio je malo prohladan ali lijepi dan. Trava je još uvijek bila mokra od snijega koji se je topio da vrha brda tako da smo hodali polako i oprezno. Trudio sam se da ne hodam brzo nego da održavam tempo koji njoj odgovara i polako smo se uspinjali. Kad smo došli do polovice uspona stao sam.
Ja: -”Polako, nitko nas ne tjera, ne moramo žuriti.”
„Naravno, odgovorila je Lea i izvadila bocu vode.

Malo smo popili i nastavili dalje. Drugi dio uspona je bio strmiji pa smo se kretali sporije ali ipak nakon nekog vremena stigli smo do vrha. Zastali smo i divili se predivnom pogledu koji se je pružao s jedne strane na planine a s druge strane na dolinu gdje je bilo smješteno nekoliko sela, među kojima i naše. Nije izostalo ni slikanja naravno.
”Kućica bi trebala biti pedesetak metara niže prema tamo.” – pokazao sam rukom smjer i nastavili smo hodati. Ubrzo smo se našli „na mjestu zločina”. Bili smo ispred te male lovačke kolibice u kojoj sam jebao sestru. Ušli smo unutra. Sve je bilo onako kako smo i ostavili. Sunce je prodiralo kroz jedini prozor tako da je topla svjetlost osvjetljavala krevet točno onakvog kakvog smo ga ostavili dok je ostali dio prostorije bio u sjeni.
Ja: -”Izgleda da nitko nije dolazio ovamo.”
Lea: -”Da, sve je isto ostalo.”
Ja: -”Hoćeš da zapalim vatru?”
Lea: -”Pa ne znam, možeš.”
Ja: -”Ili ćemo se grijati ispod deke, ionako ne možemo baš dugo ostati.”
Lea: -”A da, imaš pravo.”
Pogledali smo se i nasmijali.

napunjena sestrina picka„Joj Lea kako si slatka” – Rekao sam i približio joj se. Čvrsto sam je stisnuo i poljubio je. Sekunde su prolazile a mi smo se ljubili sve strasnije. Moje ruke su je dirale od vrha do dna a po jedan komad odjeće sa nas je završio na podu svako toliko. Nije nam bilo hladno niti kad smo oboje ostali samo u donjem rublju a onda sam joj skinuo grudnjak i navalio na te lijepe male sisice dok su njezini prsti bili u mojoj kosi. Zatim sam se ispravio i ponovno smo se strasno ljubili ustima. Moje ruke su zaglavile na njenoj maloj čvrstoj guzi čvrsto joj stiskajući guzove. Spustio sam joj gaćice i tako sa stražnje strane prstima došao do pičkice. Ne moram ni napomenuti da je već bila vlažna. I ona je uzvratila istom mjerom, spustila je moje bokserice i lagano dirala moj tvrdi i dignuti kurac.
Ja: -”Želiš ga, a?”
Nije ništa odgovorila riječima ali je sljedećim pokretom dala odgovor. Sagnula se i kleknula a onda uzela kurac u obje ruke. Najprije ga je nekoliko puta protresla a onda ga uzela u usta. Uh, kako ga je strasno sisala, to je bio neopisiv osjećaj.
Ja: -”Joj kako dobro pušiš, pa di si to naučila jebote?”
Na kratko ga je ispustila iz ustiju i rekla: -”Eh, da ti je znati.” I onda nastavila vrhunsko pušenje. Inače sam prilično dobro mogao kontrolirati kada ću svršiti ali sada sam osjetio da bi se moglo oteti kontroli.
Ja: -”Uh stani, ne želim još svršiti. Daj da ja tebe sad.
Napravili smo korak prema krevetu i čekao sam da ona prva uđe u krevet ali ona je imala drugačiji plan.
Lea: -”A – a, ti dolje.”
Malo sam bio iznenađen jer sam sam očekivao da će ona leći i namjestiti se da joj ližem pičkicu. Ali naravno, nisam se bunio. Samo sam legao na krevet a ona zakoračila preko mene, spustila se na koljena i spuštala se pičkicom prema mojoj glavi. Lagano je sjela na moja usta a ja sam usnama dodirivao od vrha do dna, sisao svaki dio pičkice a onda isplazio jezik a ona se pomicala tako da sam je oblizivao od dna, od rupice pa sve do malog klitića na vrhu. Taj dio joj se očito najviše sviđao jer sam osjetio da se jače upire kad joj jezik dodirne klitić. Kako se ona sve jače trljala pičkom o moja usta ja sam uhvatio usnama gornji dio njezine pičkice i sisao ga a odostraga sam provukao ruku i prst ugurao u nju. To je bio predivan prizor kako se je uvijala s tim predivnim tijelom. Mogao bih tako satima a tako slatku pičkicu više nikad u životu nisam okusio. Iako je i ona vidno uživala u tome ipak se je odmakla od mojih ustiju i spustila niže. Uzeo sam kurac i ruku i usmjeravao ga prema njenoj pički. Ona se polako spuštala i najprije joj je ušao glavić a onda se samo nabila na njega. Tako je bila lagana, a sam pogled kako joj kurac ulazi u pičku dok ona nježno stenje i nabija se, to je pružalo nevjerojatan osjećaj.
Ja: -”Joj Leice kako si dobra, mmmm.”
Lea: -”Ah, sviđa mi se jebati se s tobom, ah.”
Ja: -”Hmm voliš se jebati sa bratom hehe.”
Lea: -”Daa, daaaa.”

Pročitajte i ...  Karantena 2. dio

Tada je zažmirila i malo zabacila glavu, jašila me sve brže i glasnije stenjala. Znao sam da će svršiti tako da sam i ja otpustio sve mišiće i prepustio se. U trenutku kad je bila u najvećem transu počeo sam je puniti. Zadnja kap sperme izašla je iz mene točno kad je ona uradila zadnji pokret prije nego je legla na mene. Zagrlio sam je pokrio nas dekom. Kurac je još neko vrijeme ostao u njoj i tek postepeno kako se je spuštao, tako je ispadao iz sestrine pičkice.
Ostali smo tako ležati na krevetu neko vrijeme. Ona je legla na bok a ja uz nju i zagrlio je, ljubio sam je polako i mazio.
Ja: -”Baš mi je lijepo ovako s tobom.”
Lea: -”I meni, htjela bi uvijek ovako ali i sam znaš da to nije izvedivo.”
Ja: -”Ma znam, naravno. Ali sad smo tu, imamo ovaj trenutak koji ćemo pamtiti i sam možemo biti sretni.”
Lea nije odgovorila nego se okrenula prema meni. Opet smo se počeli ljubiti. Na trenutak sam prekinuo i pogledao najprije van a onda i na sat.
Ja: -”Nemamo baš puno vremena…”

Nisam ni završio rečenicu a ona se je već namještala. Okrenula se na leđa i lagano raširila noge. Pogled na pičku još uvijek punu moje sperme odmah mi je dao erekciju. Ne onako čvrstu jer nije prošlo više od 15-20 minuta od kako sam svršio ali dovoljno da ponovno pojebe sestrinu pičkicu.
Legao sam na nju. Nisam mogao odoljeti da je ponovno strasno poljubim. Jezikom sam joj prolazio po vratu i približavao kurac njezinoj pičkici. Vidjelo se na njoj jedva čeka da joj ga stavim a ja sam namjerno odugovlačio. Glavićem sam dodirivao pičku ali joj ga nisam zabio.
Lea: -”Ah, daj mi ga.”
Tada sam joj ga nabio. Jako je voljela kurac u sebi, voljela se je jebati. Podizala je guzu, namještala se da ga bolje osjeti a onda sam rukama uhvatio noge u predjelu stopala, malo ih raširio i gurnuo prema njoj, a koljena su joj se savila toliko da su zamalo mogla dodirnuti njena ramena. To je bila izvrsna poza a ona je pomogla staviti kurac u pičku jer sam joj držao noge objema rukama. Jebati je u takvoj pozi bilo je nevjerojatno a sudeći prema njezinom stenjanju i vlažnosti pičke i njoj je bilo tako. Mijenjao sam ritam, jebao je brže i sporije ia pod različitim kutovima.
Već sam bio pomislio da je ovaj trenutak najbolji koji mi se mogao dogoditi u životu a tada se začuo tupi zvuk udarca popraćen sa škripom vratiju. Unatoč obostranom stenjanju i zanosu u kojem smo bili ipak smo oboje čuli taj zvuk. Instinktivno sam pogledao ravno prema vratima koja su se otvarala iza otvorenih vratiju pojavio se ogromni čovjek sav u zelenom sa puškom u ruci a ono po čemu bi ga se najviše zapamtio je to da je imao velike brkove kao iz nekih starih domaćih filmova. U tom djeliću sekunde dok je moj mozak pokušavao shvatiti što se događa izvukao sam kurac iz sestrine pičke tražeći deku da se pokrijemo, uspio sam registrirati da nosi maskirne hlače i zeleni skafander a pravi šok je bio to što je puška već bila uperena prema nama. Dok je zakoraknuo unutra snažno lupajući čizmom o pod da bi je otresao od blata, već sam bio shvatio da se radi o lovcu a on je glasno progovorio: -”Tude ste se našli jebati a?”

Lea se je uspjela pokriti preko glave i stisnula uz mene a ja sam sav preplašen gledao u tu brkatu gromadu od čovjeka koji je napokon spustio pušku i nastavio: -”Kume, dođi vidi šta ode imamo.”
Pogledao sam prema vratima i njegov kum je ulazio, Zatvorio je vrata sobom. Bio je jednako obučen kako i ovaj prvi ali znatno mršaviji od njega.
„Uuuh a ja mislio lopovi neki naišli.” – Rekao je odložio pušku i izvadio iz ruksaka bocu neke žestice. Malo je otpio a onda dao kumu koji je dobrano potegnuo a onda pružio bocu prema meni.

Ja: -”Hvala, ne bih stvarno. Nije mi baš sad do pića.”
Lovac: -”Eh, ne bi ni meni bilo da je vaka jedna pored mene.”
Mislio sam možda ako popijem gutljaj oni će shvatiti da sam ja normalan momak, po njihovoj mjeri koji je samo došao sa curom… bez namjere da provaljuje nekamo ili da ukrade nešto, pa sam pružio ruku i popio malo žestice. Odmah sam shvatio da se radi o domaćoj šljivovici.
Kum: -”E dobro je, naš je.”
Lea je sve to vrijeme bila pokrivena dekom preko glave a meni je bilo neugodno tako gol izaći iz kreveta.
Lovac: -”A oklen ste?”
Ja: -”Tu iz sela.”
Lovac: -”Eh pa znam da niste iz grada. Iz kojeg sela, ima ih šest ovuda?”
Ja: -”Iz Kavraga.”
Lovac: -”Jes čuo kume, iz Kavraga he he. Mogo sam i mislit. Do sad su nam ovi iz Kavraga krali lovinu a sad nam provaljuju i dolaze se jebati u nas.”
Lovac je popio još malo i dodao bocu kumu.
Kum: -”A šta moš, pozvat policiju pa nek su oni zajebavaju s njima.”
Kad je spomenuo policiju kao da me je strijela pogodila a ionako sam već bio u šoku. Nisam mogao niti zamisliti kako bi to bilo da se sazna da sam jebao vlastitu sestru.

Ja: -”Ma dajte ljudi, šta vam je? Kakvu policiju? Pa mi smo samo šetali šumom… vidjeli nema nikog… nismo ništa ukrali. Ako treba platit ću vam, nije problem.”
Lovac: -”Ih, čuj njega, samo su ušli i jebali se. Jel ja uniđem u tvoju kuću i jebem na tvom krevetu?.”
Kum: -”Momak, provala je ozbiljno krivično djelo. Eto u mene zet u policiji pa znam valjda.”
Mislio sam im reći da ovo nije nikakva kuća nego obična drvena baraka ali nisam im htio omalovažavati kućicu jer bi se možda još više naljutili.
Lovac: -”Jel, a što se mala skriva sad? Kume ti je nisi ni vidio, ja sam taman ušo kad ga je primala.”
Kum: -”I kaka je? Jel čemu?”

Lovac: -”Aj bogati pokaži je kumu!”
Bilo mi je jasno da će se prije ili kasnije morati otkriti a to je i ona sama shvaćala. Provirila je glavom sramežljivo.
Lovac: -”Aj sad se sramiš a maloprije sam vidio kako ti ga je momak gura.”
Kum: -”A jes mlada je.”
Lovac: -”Jes mlada ali ga voli primati.”
Tada se je Lea oglasila: -”Dobro dečki, jesmo ušli smo u vašu kućicu, znam da nismo smjeli ali eto… mislim da vam trebamo platiti, imamo nešto novaca kod sebe. Nismo provalili da vam ukrademo nešto nego… nego tako da malo boravimo tu. Ne treba sad oko toga raditi cirkus. Recite koliko love trebate i idemo.”
Lovac: -”Vidi ti nje, a? Došla se jebati u mene i još mi naređuje a? Ne trebam ja vaš novac, pa da sam htio stavio bi vanka tablu i napisao iznajmljujem krevet… ha ha ha. Jel tako kume?
Kum: -”Ha ha ha, tako je.”
Lovac: -”Nego aj se ti mala otkri da i kum vidi ono što sam ja vidio pa idite kući.”

Pročitajte i ...  Gangbang u Narodnjačkome Klubu

Ovaj zadnji dio „idite kući” mi je zvučao odlično ali ovo da Lea otkrije deku pa da oba opet budemo goli, nije zvučalo baš najbolje iako sam bio svjestan da njima dvojici nije ni na kraj pameti da se okrenu ili da izađu van dok se mi obučemo. Nije to meni bio toliki bed ali znao sam da Lea na to sigurno drugačije gleda.
Lovac je ponovio: -”Aj mala nek kum vidi. Nećemo sad čekat jutro.”
Kad je lovac spomenuo jutro odmah sam se sjetio da treba uraditi sve samo da prije mraka otiđemo odavde. Moramo se vratiti kući u pristojno vrijeme a zaista ne bih volio da se moramo spuštati s brda po noći sa svjetlom od mobitela.
Pogledao sam prema Lei i rekao: -”Ne bi bilo dobro da nas opet uhvati mrak.”
Ona je samo uzdahnula i kratko odgovorila: -”A znam.”
Lea je sramežljivo počela otkrivati deku. Bilo me je sram što će i mene vidjeti golog i bilo me strah kako će reagirati kad vide nju golu.
Lea je otkrila deku i mi smo ostali goli. Ja sam se pravio da sam smiren ali nisam bio.
Kum: -”Opa, nije mala loša, jes da nema sisa ali nije loša.”
Lovac: -”Ma treba maloj pravi kurac, a ne ovakav.”

Nije mi baš bilo pravo kad je to rekao. Mislio sam šta nije u redu s mojim kurcem, pa prilično je dobre veličine, dobro sad nije dignut ali…
Lea je valjda skužila da mi ovaj lovčev komentar nije najbolje legao pa mi je odmah stala u obranu: -”Njegov kurac je baš odličan, velik je i tvrd.”
Lovac: -”Čuj ti nje, a? Tako mala a…”
Kum: -”Pa ajde da vidimo kako je to? Ionako ste već bili počeli pa sad završite.”
Lovac: -”Ja sam već ionako vidio.”
Ja: -”Ma dajte šta vam je, pa nećemo se jebati pred vama.”
Lovac: -”Eh, kao da već niste.”
Kum: -”Nama se ne žuri nikamo,mi ćemo ostat ode ali rekoste da se vama žuri kući.”
Pogledao sam van. Sunce je polako zalazilo i više nije bilo žuto nego narančasto. Znao sam da nemamo puno vremena. Pogledao sam Leu. Nismo ništa rekli što je po mom mišljenju značilo da bi ona možda i pristala na to da se pojebemo pred njima.
Ja: -”Ok. Ako se pojebemo pred vama jel onda možemo otići? Nećete zvati policiji, nema nikakve provale i to?
Lovac i kum su se pogledali.

Lovac: -”Svi znaju da sam ja pošten čovjek koji drži riječ. Lijepo sad vi to napravite i možete slobodno kud želite.”
Lea: -”Dobro. Napravit ćemo to i idemo. Samo ne želim da nam se približavate i nema mobitela, nema slikanja i snimanja. Ok?”
Kum: -”Mi smo ljudi od riječi.”
Unatoč tome što smo se dogovorili meni i dalje nije bilo baš ugodno a posljedica toga je moj spušten kurac. Pogledao sam prema kurcu a Lea je odmah prišla bliže i počela ga pušiti. Onako mlohavog je uzimala u usta i pokušavala drkati i nakon par minuta je uspjela. Digao mi se.
Lovac je komentirao: -”Ajde bit će nešto, već sam se boj’o da će tribat pomoć.”
Lea je legla na leđa i namjestila se. Vidjelo se na njoj da nije spremna niti opuštena a nisam bio ni ja. I zato sam je najprije počeo lizati.
Kum: -”Opa, zna mali nešto.”

Želio sam je lizati još dugo ali sam htio završiti ovo čim prije. Gledali smo se u oči.prišao sam joj bliže u ugurao joj kurac u pičku. Zastenjala je a ja sam je počeo jebati. Odmah u početku je ona počela tako glasno stenjati i dahtati da mi je to bilo čudno. Nisam imao osjećaj da zaista tako uživa. Shvatio sam da ona to glumi pred njima. Pametna cura. Jebao sam je tako par minuta a onda se Lovac oglasio: -”Mala je dobra, voli da ga prima. E daj je onako kako prije kad sam došao.”

Poslušao sam ga. Izvadio ga na trenutak, uhvatio rukama njege noge i savio ih maksimalno prema njoj. Ona je uzela kurac i stavila ga u svoju sad već prilično mokru pičkicu. Počeo sam je jebati a ona me u toj pozi očito dobro osjetila, stenjala je sve jače, cvilila. Kao da će svršiti svaki čas. Iskreno htio sam da ona čim prije svrši jer je i meni već bilo došlo. Međutim ona još nje svršila a ja nisam htio prije nje pa sam na trenutak stao i izvadio ga van. Sve manje sam mario za ovo dvoje ljudi koji su bili na metar od nas. A koliko mi se činilo Lea uopće nije marila za njih.
Tek kad smo se okretali za drugu pozu pogledao sam prema njima. Mirno su stajali ali ruke su im bila u hlačama. Jasno da ih je to napalilo ali nije me bilo briga šta rade. Htio sam samo da završimo što prije i da odemo.

Ja: -”Kako želiš sad? Da svršimo.”
Lea: -”Ja ću gore, tako ću najlakše…”
Legao sam na leđa ali s guzom na rub kreveta tako da su mi noge bile na podu. Tako sam imao veću kontrolu. Očekivao sam da će me Lea zajašiti okrenuta prema meni ali ona se okrenula prema meni leđima. Mislim u sebi, valjda joj je tako lakše da svrši. Izravnao sam kurac a ona se namjestila. Kad se pičkom približila uzela ga je u ruku i sama stavila unutra. Baš se je lijepo nasađivala na kurac. Tada su se lovac i kum približili i stali ispred nje da bolje vide. Iz blizine su gledali kako joj pičkica guta moj kurac. Ruke su im bile u hlačama. Lea se nabadala i stenjala a onda si je rukom počela trljati klit. Činilo mi se da će brzo svršiti a onda je lovac izvadio kurac. To nije bio kurac nego kurčina kakva se može vidjeti u porno filmovima sa crncima. Nisam mogao vjerovati da netko ima takav komad batine. Osjećao sam se malo posramljeno a Lea je sve brže jašila i trljala klit dok je lovac drkao tik ispred nje. Mislio sam, po dobro neka si ga izdrka kad je već došlo do tog. Izbjegavao sam gledati u tu kurčinu ali uvijek bi mi pogled završio na njemu. Nije mi baš bilo drago što je takav kurac sad ispred Lee.

Pročitajte i ...  TATA I BOLNICU,JA NA MAMU--6,DIO

Iako bi u normalnim okolnostima Lea već odavno svršila ipak valjda nije bila dovoljno opuštana i bila be na rubu ali nije još svršila. Ja sam se mučio zaustaviti moj orgazam. Da ne gledam u tu njegovu kurčinu zabacio sam glavu i zažmirio. Samo sam pratio njezin ritam. Minutu – dvije a tek kad je promijenila ritam otvorio sam oči i podigao glavu. Bio sam šokiran kad sam vidio da Lea jednom rukom drži njegovu kurčinu. U istom ritmu mene je jašila a njemu drkala. Pored njega je stajao kum i drkao. On je imao kurac normalne veličine. Mislio sam da dobro možda bolje da mu ga izdrka nego da on poželi tko zna što. Dok sam se borio sa zadržavanjem svršavanja, ta njegova kučina je bila sve bliža Lei. Nisam više mogao izdržati i počeo sam je puniti. Stenjao sam ja ali i ona. Bilo mi je krivo što sam svršio a ona još nije. Nadao sam se da će barem odglumiti da svršava pa da napokon odemo. Kad mi je kurac postao mlohav više ga nije mogla jašiti. Ja sam se izvukao od ispod nje i maknuo se s kreveta a ona je nastavila trljati pičku i drkati lovčevu kurčinu koju je počela stavljati u usta. Svi su šutili. Htio sam joj reći šta to radi, zašto mu ga puši ali ostao sam sa strane i gledao, nisam ništa rekao. Ipak lovac je prvi progovorio: -”Mala tebi treba još kurca, reko sam ja, treba te jebati.”

Pomislio sam da nešto treba poduzeti ukoliko gromada od čovjeka s ogromnom kurčinom pokuša jebati moju sestru koja se zasigurno nikad ne bi pojebala s takvim čovjekom. Bio sam spreman uhvatiti ih nespremne i uzeti pušku te im zaprijetiti.
Lovac: -”Oš ga probati, mala? A?”
Iako lovac zaista nije radio ništa nasilno ja sam već pogledavao prema puškama i planirao kako ću postupiti a u tom trenutku Lea je prestala pušiti tu kurčinu i legla na leđa. Raširila je noge i savila ih u koljenima a stopala stavila na rub kreveta.
„Pa neće valjda…?” – Pomislio sam.
Leina pičkica bila mu je na „izvoli”.
Lovac: -”Neboj se ti ništa, mala!”

Približio je kurac k njenoj pičkici. Taj njegov glavić je bio širok valjda kao cijela dužina njezine pičke. Pomislio sam da nema šanse da joj uđe bez da je povrijedi. Prišao sam im bliže i rekao: -”Pa ne može u nju! Nemojte ju…”
Lovac: -”Ništa se ti nebrini, momak. Jebao je Ante i manje pičke.”

Prislonio joj je glavić i zaista polako joj ga je stavljao. Kad je glavić ušao pogledao sam bolje njenu pičku koja je sad izgledala rastezljiva kako od gume. Lea je zastenjala a ja sam je uhvatio za ruku. Lovac je polako gurao kurčinu. Gurnuo bi ga malo, možda centimetar pa onda isto toliko izvadio pa onda gurnuo 2 centimetra i tako je ponavljao sve dok ga nije bilo u njoj više od pola. Ona je sve jače stenjala a lovac ju je počeo lagano jebati. Iako je lovac djelovao sirov i grub ali zaista ju je pažljivo jebao. Ja sam je mazio i ljubio a on ju je počeo sve jače. Nisam mogao znati ali stenje i jeca od boli ili od užitka. Ili oboje.
Lovac: -”U jes mala mokra.”

Tada je lovac uhvatio rukama njena stopala i jebao je na isti način na koji sam je ja prethodno. Kurčina je ulazila duboko u nju i rasturala mokru pičkicu. Nakon nekoliko minuta takvog jebanja Lea je bila sve glasnija a bilo je vidljivo da se sve više vlaži je je njegov kurac bio sve više mokriji kad bi izlazio iz pičke. Lovac je ubrzavao a ja sam se odmaknuo od nje. Kum i ja smo gledali kako ju lovac razvaljuje a Lea je tada počela svršavati. Orgazam joj je bio iznimno dug i snažan. Cvilila je, vrištala, izvijala se lovac je i dalje jebao sve dok se Lea nije smirila i samo legla. Tada je lovac izvukao kurčinu iz pičke i počeo ga rukom navlačiti. Ogromna jaja su se tresla a onda je počeo izbacivati spermu po Lei. Enormno puno spreme bi izašlo sa svakim daljnjim pokretom. Lea je bila puna spreme od lica do nogu. Ja sam svršavao obilno ali ovo koliko je lovac svršio, toliko valjda ja izbacim u 5 puta.
Kad je lovac svršio i obukao se dodao joj je novine da se obriše.

Ja: -”Jesi dobro?”
Lea: -”Uh, jesam.”
Lovac: -”Ajd sad nek i kum malo proba.”
Kum koji je drkao cijelo vrijeme. Približio se Lei i rekao: -”Ma samo malo da je okusim.”
Stavio je kurac u razvaljenu pičku i odmah je počeo snažno jebati. Nakon 2-3 minute jebanja i kum i Lea su počeli stenjati. Kum je ubrzao a moja sestra je svršila još jednom. Tada ga je kum izvadio i izdrkao se po njoj a iz njezine pičke u 3 navrata špricnulo je malo tekućine. Kad se Lea oporavila od svršavanja obrisala se novinama. Priznajem da je i mene sve to napalilo, i meni je kurac bio dignut. Htio sam je opet jebati ali napokon je jednom kod mene prevladao razum i odlučio sam da je vrijeme da napokon odemo.
Ja: -”Dobro mi sad idemo…”

Dok se Lea oblačila lovac je rekao: -” Mrak je. Nemogu vas pustiti da sami idete šumom bez svijetla, bez puške, opasno je to. Ne znate ni put. Kume obuci se idemo mi sa njima pa ćemo se vratiti.”
Lea, do se oblačila, vidjelo se da je imala usporene pokrete a hodala je malo, u najmanju ruku čudno. Više puta sam je upitao ako je dobro, ako je boli nešto a svaki puta bi odgovorila da je u redu.
Nakon samo pola sata pješačenja došli smo do mjesta gdje nam je auto bio parkiran. Naravno, lovac je znao koji put je najbliži. Sjeli smo u auto a dok sam ga palio, lovac je prišao prozoru. Otvorio sam prozor a lovac je rekao: -”Dobra ti je ova mala, čuvaj ju.”
Dva puta je lupio rukom po krovu i dodao: -”Sretno!”
Ubacio sam u prvu, potrubio 2 puta i krenuo.

Nastavak price: Planina Straha I Greha

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Nevina matorka 1 min čitanja
erotske price gay 11 min čitanja
Zlocesta milf mamica 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!