Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Pismo Sestri

12 min čitanja
brat i sestra srećno u erotskom zagrljaju

Draga seko

Upoznavanje Hrvatska

Znam da verovatno nećeš pročitati ovo pismo. Znam da ćeš ga pocepati čim shvatiš da je od mene. Znam da me ne želiš ni videti ni čuti… sve znam… ali ja moram da ga napišem, to je moja poteba… moja slabost.

Nećeš me više videti, tu tvoju želju sam poštovao svih ovih godina a poštovaću je i do kraja svog svetovnog života, ali nemoj živeti u zabludi i voditi se mišlju da neću misliti na tebe. Mislio sam juče, mislim danas, i misliću sutra… zauvek. Drhti mi ruka ali smiriću se, ništa što jedan viski ne može da reši.

Ne brini, neću postati pijanica kao naš stari, ali danas je tačno 10 godina od kada si otišla i teško mi je. Ne mogu a da ne pomislim da smo mogli da imamo sve… a danas ni nisi pored mene… samo praznina, muk… ambis kome dno ne vidim.
*
A seko imali smo sjajan život. Šta je to 15 meseci razlike, ništa. A uvek si me gledala kao „malog bracu“ iako si bila i niža i sitnija od mene, ali eto, godinu i par meseci starija. Ja plavušan a ti crnka pa su nas i zezali- evo je plavuša glupa i pametna crnka. A i bila si pametna, najpametnija osoba koju poznajem. Osnovna škola vukovac, srednja škola sve petice… a onda faks i diploma. A ja propalica, jedva sam srednju završio i odmah na arbajt.

Sećam se tog leta, tog famoznog vrelog leta. Decenija je prošla a svi ga ovde u kraju i dalje pamte kao najtoplije leto ikada zabeleženo. Ti si uveliko gurala drugu godinu na studijama, u dugoj vezi i sa divnom budućnošću pred sobom, a ja samac u vreloj ćaletovoj radionici popravljao automobile i to vazda neke krntije. Bližio mi se rođendan tada, sunčani avgust, pazi ja uskoro 19 godina delovao kao nebitan klinac, a ti sa 20… seko moja, kakva lepotica.

Te godine si potpuno izgubila onaj nevini izgled devojčice i postala si prava mlada žena, lepotica, princeza. Jebote i ako si bila sa Nenadom već dugo, cela ulica je bila zaljubljena u tebe. Ali ne samo oni sestro moja mila… ne samo oni… sekina divna guza u žutoj haljini

*

Došla si sa drugaricom da me vidiš, sećaš se? Ali nisi znala da sam ja dole u kanalu ispod auta, i da vas posmatram. Zapravo, gledao sam tebe… samo tebe. Kako ti je samo lepo stajala ona žuta lepršava haljina, taj prizor mi je ostao urezan za sva vremena. Noge glatke i preplanule od sunca, struk savršen, grudi koje su uživale u tom dekolteu… Odozdo sam uspeo i da primetim tvoje bele pamučne gaćice koje sam poznavao još od ranije jer sam bio često viđen gost u tvojoj fioci i korpi za veš.

Izvini ali… kao što znaš, obožavao sam tvoj miris. Znao sam da je pogrešno, znao sam da je protiv svih pravila i morala i svega… MA SVE SAM ZNAO! Ali to je bilo jače od mene… jer voleo sam… voleo sam sestru onako kako se ne sme. Ali nisi me mrzela, nisi se ljutila… ti si čak i razumela.

*

Sećam se i tog trenutka kada si me uhvatila na delu. Došla si sa fakulteta da uzmeš stvari i da se središ, ne sećam se baš tačno zašto si naišla… ali zatekla si me. Ja u kupatilu sa svojim ćosavim kurcem u ruci obavijenim tvojim nežnim gaćicama. Joj kad se setim tvog izraza lica. Neopisiva zbunjenost, a opet lepota, neobjašnjivo.

Ti: „Braco?? Jesu to… moje…“ – rekla si zbunjeno, a ja te nikada nisam video sa toliko izbečenim očima.

I da sramota bude još veća prvo sam svršio BAŠ tada u TOM momentu! A posle i moj kultni pokušaj vađenja iz cele situacije: „Ne… ovaj… mamine su!“ brat drka na sekine gaćice

Pogledala si me. Tišina. Onda su krenule usne da ti se pomeraju. I odjednom: „hahahahaahahahahahahahahahhaahahah…“

Smejali smo se sto puta zajedno pre toga, ali toliko glasno i jako se nikada nisi cerekala. Suze su ti tekle pa sam ja i dalje tako ulepljen sa tvojim gaćicama morao da ti se pridružim i smejali smo se nekoliko minuta pre nego si nonšalantno spustila gaćice i sela na wc šolju.

Pročitajte i ...  Perverzna mamica

Ti: „Jebeš mi sve ako si ti normalan, evo upišah se od smeha.“ – sedela si piškila i smejala se.

Ali kad smo se smirili i kada sam se udostojio i navukao gaće, uozbiljila si se. Počela si da pričaš kao zrela osoba kakva si oduvek bila. Smirena, nežna, prisna.

Ti: „U redu je braco. Mlad, napaljen, veruj mi da te potpuno razumem. Nije da nisam primetila povremeno fleke na mom vešu, znam i da si znatiželjan. Ne ljutim se.“- obrisala si se i postavila pitanje u istom tonu- „Jel mogu da ih vidim?“
Bože kakva reakcija… kakva smirenost.

Drhtao sam, sećaš se? Predao sam ti ih i bila si u čudu koliko sam ih napunio spermom.

Ti: „Ovo je baš… khm, mnogo. Jel je uvek toliko?“

Nisam odgovarao. Mislio sam da ću u zemlju propasti, ali sam uspeo da klimnem glavom tek tek.

Ti: „Mali, samo mi obećaj da ćeš uvek koristiti zaštitu jer ovoliko sperme… ima dotična odmah da zatrudni.“ – opet osmeh… ali i još nešto… omirisala si ih, sećaš se?

Noge su ti se malo zgrčile a prsti na nogama su ti se uvili. Prijao ti je miris… gaćice pune sperme

*

Ali mnogo sam odlutao iako i nije greda pošto ti ovo nećeš verovatno nikada ni čitati. Elem, izašao sam iz kanala i sav masan od ulja krenuo sam da te zagrlim na šta si ti reagovala brzim bežanjem i smehom.

Ti: „Bež od mene ti prljavi stvore.“

Ja: „Ma to je ništaaa pere se na 60 stepeni lagano. Dolaz vamo studentice da te bato izgrli.“ – vijao sam te ali samo u šali jer naravno da nisam želeo da ti umažem prelepu haljinu.

Ti: „Slušaj, moramo da pričamo.“ – ton ti se iznenada promenio i pomalo me uplašio.

Drugarica nas je napustila pa smo krenuli ka kući da se ja otuširam dok si me ti čekala u svojoj sobi. I tog tuširanja se jasno sećam. Emocije su mi se komešala, kao da sam znao da se sprema nešto što će promeniti moj ceo svet. Navukao sam bokserice i majicu i ušao kod tebe u sobu. Bože dragi i dalje osećam tvoj divan miris koji je ispunjavao tvoju sobicu. Mekan, ženstven, prijatan…

Seo sam pored tebe na krevet i svojim prstima sam ti sklonio kosu sa lica a potom sam dlan naslonio na tvoju ruku. Gledala si u pod, u jednu tačku i govorila… ali nisi smela da me pogledaš u oči.

Ti: „Ja idem braco. Odlazim sa Nenadom preko. Dobila sam ponudu za posao uz mogućnost da tamo završim ostatak studija. Ponuda je predobra da bih je odbila.“

Stegnula si mi ruku i pogledala me. Oduvek smo bili toliko bliski da me je celo telo u trenutku zabolelo kada sam shvatio da odlaziš. Znao sam da je to dobra stvar, da ćeš uspeti tamo i da će ti svakako biti bolje nego ovde u ovoj lepoj ali uništenoj zemlji. Ipak…. bila si moj svet, deo moga srca… moje duše.

Ja: „Razumem lepa. Ako moraš… ako želiš… ja ću te podržati.“ – dlanom sam ti obuhvatio rumeni obraz i pomilovao te. – „Volim te seko. Uvek sam te voleo i uvek ću te voleti. Znaš to.“

………

Tada nisam plakao, nisam hteo biti slabić pred tobom takvom hrabrom… ali sada plačem… ne od tuge lepa moja, ne… jer uspela si, postigla si sve što si zamislila, uspešna si i ispunjena… i ponosan sam na tebe…

…….

 

Ti: „I ja tebe volim. Najviše na svetu.“

……..

 

Oči su nam se caklile. Gledali smo se dugo, delovalo je kao večnost… kao da su nam se sve slike našeg zajedničkog odrastanja premotavale pred očima.

Odjednom velika sreća u nama…

Nasmejali smo se…

Primakli smo se…
….

Poljubili smo se…

Znaš, dugo sam razmišljao o tom trenutku kada su nam se usne spojile. Mislim da bi u bilo kojoj drugoj situaciji naša reakcija bila smeh i budalasto cerekanje… ali tada se to nije desilo. Desilo se nešto drugo. Ozbiljnost i iskrenost od koje mi zaigra srce, ali i ne samo srce… već celo telo.

Pročitajte i ...  Sestre kurvice

Uozbiljili smo se i gledali.
Počeo sam da ti ljubim dlan, pa potom prste, jedan po jedan. Osetio sam vatru, vrelinu… osmelio sam se i jezikom sam počeo da prelazim preko tvojih ukusnih prstiju. Šamar koji sam očekivao je izostao. Naprotiv… prvo si mi uzbuđeno uhvatila šaku i počela sisati srednji prst pre nego si mi jezik nabila u usta. strastven poljubac

Pala si preko mene i svojim bujnim grudima si mi prenela otkucaje srca… mislio sam da ti nije dobro koliko je brzo kucalo. Ljubio sam te strastveno, prljavo… ne kao sestru već kao najveću ljubavnicu!

Ja: „Seko.. želim te. Ovde i sada, budi moja.“

Ti: „Imaćeš me lepi moj. Tvoja sam, uzmi me. Ali obećaj da će ovo zauvek ostati naša tajna.“

Nasmejao sam se i oboje smo ustali sa kreveta. Ja sam tebi skinuo haljinu a ti meni majicu i bokserice. Bio sam tvrd, bio sam nabrekao i bukvalno si me gutala pogledom.

Ti: „Znaš… onda kada sam te uhvatila sa svojim gaćicama… neću da te lažem… ali napalila sam se i…“ – prišla si mi i obuvatila mi kurac svojom malenom šakom. –„…uveče sam drkala, zamišljajući da je sva ona sperma završila duboko u meni…“

Prišla si mi još bliže, počela me ljubiti i lagano mi ga drkati. Zamišljao sam takvu scenu godinama, ali ni u snu nisam verovao da će se ikada ostvariti. Skinuo sam ti brus i obema šakama ti obuhvatio sise. Do dan danas ja ne mogu da zaboravim tu mekoću, tu toplinu… tu brzinu kojom su ti rozikaste slatke bradavice zaigrale i ukrutile se u mojim rukama.

Ti: „Uhhh… probaj ih braco…“ – sve si me jače stiskala i navlačila a ja sam prišao usnama i počeo ljubiti tvoje grudi.

Ja: „Predivne su, savršene… kao i ti.“ – balavio sam ti po sisama i lizao ih dok si jecala.

Ruka ti je bila oko mog kurca a drugom si se trljala preko gaćica. Mirisi tvoje pičkice su me udarale po čulima, sve je šljapkalo… gurnula si ruku u gaćice… znao sam da si jebeno mokra, čuo se svaki ulazak tvog prsta u taj topli otvor. Bukvalno smo seko smrdeli na seks sećaš se??

Zgrabila si me za kosu, podigla mi glavu i zavukla svoje mokre prste u moja usta.

Ti: „Eto, sada možeš da zaista osetiš ukus moje pice. Jel sam ukusna braco… jel je fina pičkica tvoje seke??“ – gutao sam ti natopljene prste dok sam te gledao po prvi put u tvom napaljenom, pohotnom izdanju… sisanje prsta

Podigao sam te tada i bacio te leđima na mekani krevet. Raširila si noge i prstima razdvojila divne usmine pokazujući mi mokru crvenkastu sluzokožu tvog toplog ulaza. Bila si potpuno glatka, ni jedne dlačice na vidiku. Legao sam stomakom i savio ti noge u kolenima, pribivši ih na tvoje grudi. Tada sam ugledao i sladak čmarić koji se grčio i stezao.

Ja: „Želim da te još bolje okusim. Da te pojedem…“

Naslonio sam ravan jezik na tvoj čmar i počeo ga nežno dizati ka gore. More različitih i divnih ukusa sam skupljao od čmarića preko rupice, sve do ispupčenog nabreklog klita koji je vibrirao pod mojim jezikom i usnama.

Ti: „Aaaahhhh uuuuff…“ – cvilela si ne puštajući moju kosu u koju si uplela svoje prste.

Ja: „Jebeno si ukusna… kao što sam i zamišljao…“ – klit ti je bio zarobljen u mojim ustima a prstima sam počeo duboko da te probijam.

Bila si uska ali mekana… seko bila si savršena u svakom smislu! Ne postoji ni jedan seks pre ili posle tog da je iole ličio na ono što sam sa tobom delio. Vreme je stalo tih par minuta, ništa nije bilo važno, samo ti u mom naručju!

Pročitajte i ...  Priča jedne zadovoljne mame

Ti: „Joooj bre, oćeš da se ispišam tu od orgazma… koliko me jebeno loži taj tvoj jezik i tvoji prsti!“

Ustala si nekako i bacila se preko mene. Nabila si mi picu preko lica i spustila se glavom ka mom uspravnom tvrdom kurcu. Bila si gruba ali mi je prijalo. Mljackao sam osećajući kako sa mnogo snage navlačiš kožicu mog penisa i pljuješ mi na vrh glavića. Nije bilo sumnje, moja seka je imala mnogo više iskustva nego što sam mislio… ti pokreti, te reči.

Ti: „Kako ću ti pojesti ovu kurčinu! Pljesni me!“ – da, celog si strpala u usta i malo sam poskočio osećajući tvoje usne na mojim jajima. brat i sestra u pozi 69

Šamarao sam ti guzu i sisao picu dok si se davila u mom kurcu. Gubila si dah, zagrcnula se nekoliko puta, pljuvačke je bilo svuda, ali nisi prestajala… suze su ti krenule od dubine kojom si ga gutala, bila si sve ono što sam želeo, sve ono što me je oduvek ložilo. Ali je to bilo i previše… jer sam se strahovitom brzinom približavao vrhuncu. Morao sam te zaustaviti i odvojiti te.

Musavih lica našla si se na meni i počeli smo da se ljubimo. Vodila si igru, bila si samouverena, iskusna… svaki tvoj dodir je delovao haotično ali je bio „na mestu“ bio je savršen.

Ti: „Uhhh braco… želim te u sebi. Želim te duboko i snažno… i želim da me gledaš dok me tucaš. Ne skreći pogled, ne idi nigde… uđi i razvali me.“

Način na koji si birala reči je bio božanstven. Znala si tačno šta i kada reći. Kao što i sama vidiš, koliko god čudno i davno bilo, ali SVAKU reč pamtim kao da se juče desilo.

Namestila si mi kurac kako treba i počela polako da se spuštaš na njega. Nisi žurila iako smo goreli od želje. Ti na meni, ja pod tobom. Gledamo se. Ne dišemo dok deo po deo moga tela ulazi u tebe…

Poljubac jedan… pa drugi, treći… i bio sam u tebi. U svojoj sekici… u njenoj predivnoj pičkici… duboko…

Ja: „Uhhh… nabij se… jače… želim da ti ispunim sne, da osetiš kako svršavam u tebe.“

Nisi mogla govoriti samo si ubrzala tempo i počela žestoko jahati po meni. Udari vrelih znojavih tela su odjekivali svuda… sisala si mi i grickala donju usnu kada sam te okrenuo na leđa i počeo prodirati još dublje u tebe… razvaljivao sam te seko, baš kao što si želela… nebrojani mali orgazmi su te tresli, jebeno si curela… braco žestoko tuca seku

Ti: „Napuni me, jako, isprazni se u mene braco…“

I jesam… igroman urlik, moje oči spojene i zalepljene za tvoje… već posle prvog mlaza si počela da me stežeš pičkicom i da me bukvalno muzeš njome. Nisam nikada tako svršio kao tada… NIKADA.

*

Scene su eksplicitne, direktne… ne zameri na tome.. ali ti ovo verovatno nikada nećeš ni čitati…

*

Otišla si… ubrzo si mi javila da si trudna… i zamolila me da ne dolazim nikada, i da se ne javljam. Govorila si kroz suze i jedino za čime žalim u životu jeste što nam poslednji… zadnji razgovor nije bio vedar i kroz osmeh… već kroz plač…

*

Volim te lepa, uvek ću te voleti… i želim ti svu sreću ovoga sveta. Sina našeg mi poljubi i ako nekada, jednom budeš želela, ako ikada pročitaš ovo… voleo bih da mi pošalješ njegovu sliku. Ne mora ni reč, ni ništa… samo njega da imam pored tvoje slike.

Tvoj brat

 

KRAJ                                                                                                                                          MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

3 thoughts on “Pismo Sestri

    1. Novače junače, misliš da je pismo ipak na kraju pročitano od strane sestre? Hmm… ko zna, sve je moguće… 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!