Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Pastorka i Masaža

7 min čitanja
pastorka očuhu sisa kurac uz masažu

Kada sam prvi put počeo da izlazim sa svojom sadašnjom ženom, rekla mi je da ima dvoje dece koja žive sa njom. Prvo sam joj rekao da se neću uozbiljiti ni sa kim ko ima decu. Nisam želeo tu dodatnu odgovornost i brigu u svom životu. Objasnila je da će sve biti u redu i da će se deca iseliti za nekoliko godina.

Upoznavanje Hrvatska

Pošto smo tek počeli da se viđamo, rekao sam joj: „Mnogo mi značiš i želim da vidimo kako će se stvari razvijati“. Zato što mi se veoma dopala njena ličnost, kako je razmišljala i kako je uvek videla stvari u drugačijem svetlu.

Nakon što je prošlo nekoliko godina, uselili smo se zajedno nakon što su se njena deca iselila. Međutim, nekoliko meseci kasnije njena ćerka je zatrudnela sa tipom sa kojim nije želela da bude, pa se preselila kod nas. Osećao sam da treba da joj pomognemo sa njenom novom bebom a bila je i bez posla zbog preseljenja iz drugog udaljenog grada.

Kada je Goca bila spremna da ponovo nađe posao kad je beba malo porasla, saznali smo da želi da postane sertifikovani terapeut za masažu. Mogla je da uskladi svoj raspored školovanja po rasporedu moje žene da bi neko uvek mogao da čuva bebu. Goca je počela da ide na časove i htela je da vežba na nama, što je bilo sjajno pošto smo uvek mogli da imamo besplatnu masažu kod kuće.

Jednog subotnjeg jutra, pitala me je da li želim masažu. Rekao sam joj da sam planirao dugu vožnju biciklom, ali bih voleo da dobijem masažu nakon što se vratim. Rekao sam joj da u međuvremenu priušti masažu svojoj mami, zaista joj je potrebna. Ona je na to pristala.

Kada sam se vratio sa vožnje biciklom, pitao sam Gocu: „Da li još uvek važi dogovor za masažu?“

Ona je odgovorila: „Naravno, spremna sam i potrebna mi je praksa.“

Ja sam otišao da se istuširam, dok je moja žena rekla da će odvesti bebu u park i lepo prošetati. Kada sam izašao iz kupatila omotao sam sebe peškirom i otišao do porodične sobe gde je Goca postavila sto za masažu.

Rekla je: „Spremna sam za tebe, lezi licem nadole i drži peškir preko guze.“ Zatim se malo nasmejala. Nasmejao sam se i ja, a zatim sam se postavio na sto i zadržao peškir na sebi. Ispravila je peškir jer nisam mogao da ga stavim na pravo mesto.

Pročitajte i ...  Seks Između Polica

Objasnila mi je svoju proceduru i tehniku koju je trebalo da prati, ali je još uvek bila u ranom procesu učenja. Rekao sam, „Ne brini, uradi najbolje što možeš, tvoj cilj je da se tvoj klijent oseća dobro, zar ne?“

Rekla je: „Da, ali još uvek moram da to usavršim.“

Rekao sam: „Tek si počela da učiš, biće to dobro.“

Kratak opis Goce u to vreme, imala je 22 godine, duga crvenkasto smeđa kosa koju je vezala za masažu, zelene oči i telesne mere fin, ne prenaglašene ali sjajne za devojku njenih godina. Gledao sam na nju samo kao ćerku svoje žene i nisam imao ni najmanje predstavu o njoj seksualno. Bila je privlačna sa vrelim telom, ali nikada nisam razmišljao o tome, ona je za mene bila samo Goca.

Započela je masažu tako što je zagrejala moje mišićno tkivo na leđima, a zatim i na vratu. Moj vrat je mesto gde je započela duboku masažu tkiva, zatim mi je radila ramena, zatim ruke i šake. Zatim mi je utrljala veliku količinu ulja na leđa i radila na tome neko vreme raznim tehnikama. Zatim se spustila do mog desnog stopala i krenula uz moju potkolenicu, zatim butine. Kada je došla do moje zadnjice, strateški je zavila peškir da bi bila sigurna da ne otkriva privatno područje.

Odradila je dobar posao radeći na mojoj zadnjici, što mi je bilo potrebno od moje duge vožnje biciklom. Dok je radila na mojoj guzi na mestu gde se spaja sa butinom, osetio sam promaju kako me udara u međunožje kao da me peškir ne pokriva u potpunosti, ali Goca je nastavila da radi na meni kao da ništa nije bilo loše.

Zatim dok je klizila rukom nadole sa zadnje strane moje butine do unutrašnjeg dela moje butine, njena ruka se trljala o moj skrotum. Nije stala ni oklevala i nastavila je dalje. Pomerila se niz unutrašnju stranu moje butine do kolena, a zatim nazad. Kada je stigla do mog međunožja, ponovo se okrznula o moj skrotum.

Čekao sam trenutak da vidim šta će se sledeće desiti. Zatim je Goca počela da radi na mom levom stopalu i napredovala je uz nogu, baš kao što je radila na mojoj desnoj nozi. Kada je stigla do moje unutrašnje strane butine, uradila je istu stvar, trljala se o moju vreću za loptice. Na povratku dole i uz moje butine, ponovo se okrznula o moj skrotum, ali ovog puta je otvorila ruku i počela da mi miluje jaja i međicu. Uplašio sam se, ali nisam ništa uradio, jer mi je bilo jako ugodno.

Pročitajte i ...  Zaslužena nagrada

Zatim je progovorila: „Da li ti smeta ova tehnika?“

Oklevao sam, ali sam odgovorio: „Da li je ovo neka nova vrsta masaže?“

Nasmejala se i rekla: „Da, to je moja sopstvena vrsta koju radim za posebne klijente.“

Pitao sam: „Jesi li sigurna da želiš to da radiš i na meni?“

Rekla je: „O da, oduvek sam želela zapravo.“

Pitao sam: „A tvoja mama?“

Rekla je, „Ovo će biti naša tajna… nevina masaža, zar ne?“

Rekao sam: „Ne osećam se dobro u vezi toga.“

Ona sarkastično kaže: „Ako ti ovo ne prija, mora da radim nešto pogrešno.“

Rekao sam, „Znaš na šta mislim.“

Rekla je, „U redu je, molim te dozvoli mi da nastavim.“

Nerado sam rekao: „U redu.“

Sve vreme dok smo razgovarali o situaciji, igrala se mojim jajima, tako da je moj kurac od tada postao tvrd. Goca tada posegne ispod mog tela i zgrabi moj tvrdi penis i mazi ga. Podižem dupe sa stola kako bi me lakše mazila, a slobodnom rukom prelazi prstom po čitavoj mojoj guzi.

Njen klizavi prst je tako dobar dok trči gore-dole po mojoj zadnjici. Nakon nekoliko minuta od ručne operacije, ona mi kaže da se prevrnem i legnem na leđa. Rekla je: „Trebalo bi da nastavim sa masažom.“ Onda se nasmejala onako perverzno i jebozovno. pastorka očuhu sisa kurac uz masažu

Sada gledam svoju pastorku kako se igra sa mnom i ne mogu da verujem. Bilo mi je jasno da je uživala sa osmehom koji je imala. Onda bez upozorenja stavlja moj kurac u usta i počinje da ga sisa.

Nagurala ga je u grlo više puta, namerno sebi začepila usta, a zatim ga izvukla iz usta i polizala svaki deo pa i moja jaja. Onda je ustala i ispustila šorts i gaćice, rekla mi da se spustim do dna stola, a onda je ustala na sto. Zatim je stala preko mene, čučnula i stavila svoju picu preko mog lica.

Pročitajte i ...  Žena mu ne da

Spustila se i rekla: „Želim da mi poližeš pičku i guzu.“ Uhvatio sam je za bokove i postavio je tako da lakše pristupim njenoj pički i guzici. Tada sam počeo da ližem i sisam obe njene privatne rupe oštrim tempom jer je ovo bilo tako vruće i erotično.

Sve vreme mi je sisala kurac u pozi 69. Nakon nekoliko minuta dok sam grickao njenu vruću, mokru pičku i guzove, mogao sam da osetim kako joj telo počinje da se trese i da drhti na vrhuncu. Držao sam usta na njenom vrućem, urednom međunožju dok je počela da svršava. Ona ispušta duboko stenjanje dok joj se telo grči i trese od dugotrajnog orgazma, koji izgleda kao da traje oko minut.

Kada završi, ona se sruši i padne sa mene. Na sreću, uhvatim je pre nego što padne sa stola. Držim je i spuštam je sa stola. Jedva ustaje i drži se za sto kao podrška. Posle nekoliko trenutaka, ona se sabere i kaže: „Trebalo je prvo da ti svršiš.“ Ona me pogleda dole, a onda me uhvati za kurac i ponovo počne da me siše.

Uživam u njenim ustima i jeziku. Ona počinje da mi drka dok siše i guta. Za nekoliko trenutaka kažem Goci: „Svršiću ti u usta.“

Sa mojim penisom u ustima, ona klima glavom kao da kaže u redu. Moj kurac se koči dok ubacujem spermu u Gocina usta. Ona me gleda dok joj špricam spermu u usta. Moj teret je bio veći od normalnog jer je počeo da curi sa strane njenih usta.

Kada sam završio, izvukao sam joj kurac iz usta, onda je ona sve progutala i oblizala usne gde je curilo. Sedimo tako par minuta, a onda shvatimo da moramo da počistimo sve pre nego što se njena mama vrati iz šetnje.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

tucanje strine u guzu 5 min čitanja
studenti u seksi pozi 69 6 min čitanja

1 thought on “Pastorka i Masaža

  1. Bravo, neka te stalno masira kad prija i njoj i tebi. Bilo bi lepo i da je potucaš, vidiš da je na ivici. A mama… pa neka pričeka malo, ipak je mlada ribica bolja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!