Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Pastorak je nepodnošljiv

7 min čitanja
Pastorak maćeha jahačica

Danica je bila u nedoumici, njen Pastorak je bio grozan prema njoj, nije znala kako da tome stane na kraj. Bilo je dovoljno teško udati se za njegovog oca kada je Nemanja imao 16 godina. Ali od kada je napunio 18 bio je praktično nepodnošljiv. Možda zato što je bio letnji raspust. Nemanja i ona bili su zajedno u kući više nego obično, a letnja žega nije izvlačila ono najbolje iz ljudi. Ali nije smela da dozvoli da to bude izgovor.

Nemanja je dolazio i odlazio kad god je hteo, nije obavljao ni minimalne poslove po kući. Danica je pokušala da razgovara sa njim odgovorno kao odrasla osoba. Pokušala je čak i da ga kazni (ali on se samo nasmejao njenim pokušajima da ga prizemlji). Naravno da je pokušala da razgovara sa svojim mužem, ali on nije delovao zabrinuto, misleći da je to samo faza. Danica je znala da se on tako oseća jer nije morao da ima posla sa sinom na dnevnoj bazi. Mnogo je putovao zbog posla, tako da je sve spalo na nju.

Jednog radnog dana uveče, dogodio se incident koji je zauvek promenio odnos između Danice i Nemanje. Nemanja je bio u kuhinji i napravio je užasan nered pripremajući hranu. Danica je taman stigla kući sa popodneva igrajući tenis sa prijateljima. Nakon što su jedno drugom kratko rekli „Zdravo“, počeli su da se svađaju oko stanja u kuhinji. Na kraju se Nemanja okrenuo da ode, najavljujući da izlazi uveče i da ne može maćeha da ga spreči. Pastorak maćeha lepa

Pastorak je pao!

Dok se kretao prema vratima, Danica je požurila za njim, zgrabila ga za rame i povukla ga nazad prema sebi. Danica je bila znatno manja od njega ali je bila izuzetno fit i mnogo jača nego što je mislil. U svakom slučaju, kad mu je povukla rame on se okliznuo i pao na leđa. Isto tako, Danicino kretanje unapred je iznenada zaustavljeno Nemanjinim padom, pa je i ona pala, sletevši na svog pastorka.

„Siđi sa me…“ zastao je usred rečenice, pa je Danica spustila pogled prema njemu da se uveri da je dobro. Pogledala mu je u lice i primetila da Nemanja bulji u nešto. Njene oči su pratile njegove i bila je šokirana kada je primetila da je tom metežu njena majica bila spuštena! Jedna od njenih sisa je bila veoma, veoma blizu da se cela otkrije. Odluka koja je doneta u narednih pola sekunde zauvek je promenila porodičnu dinamiku.

Pročitajte i ...  Udata dobrodržeća gospodja

Danica je spustila rame i dozvolila da joj gornja naramenica sklizne niz ruku. Ovo je otkrilo dve treećine njene sise, iako je deo još uvek bio prekriven belim grudnjakom. Danica je pomno obraćala pažnju na Nemanju i znala je da ga je očarala pomisao na ono što je video. Danica je bila na njemu, iako je bila postavljena više na njegovim butinama nego na međunožju.

„Nemanja, dušo“, izgovorila je svoje prve reči nakon pada, „Jesi li ti loš dečko?“

„Š-Šta? Ti si mene oborila i pala na mene!“

„Nemanja, ne pravi se pametan. Znaš da to nije ono o čemu pričam dušo“, odgovorila je tiho.

„Ne znam o čemu pričaš. Sada se skloni od mene“, rekao je.

Čim je krenuo da se podiže ona je svoje međunožje poravnala sa njegovim. „Ne znaš o čemu pričam? U redu, biću direktnija. Gledao si u moje sise! Pokušala sam da ti dam priliku da preuzmeš odgovornost i priznaš.”

Nemanja je očigledno bio provaljen. Ali to i dalje nije objašnjavalo njeno ponašanje. Zašto se tako smejala i zašto je tako tiho i… senzualno govorila? Odlučio je da to okonča i izađe iz neugodne situacije. „Dobro!“ priznao je. „DA! Bacio sam pogled na tvoje grudi, ali samo zato što su se otkrile ispred mene. Sada mi dozvoli da ustanem.”

„Oh, shvatam“, samozadovoljno je rekla Danica, „sviđalo ti se da gledaš moje sise samo zato što su ti se predstavile.“ Ona je blago klimnula glavom i polako pomerila ruku do škljocajakopče grudnjaka između njene dve sise. „Onda, molim te, dozvoli mi da ti ih ponovo predstavim Nemanja.“ Zavodljivo je izjavila dok je otkopčavala rezu i puštala svoje sise da se oslobode.

Nemanja nije mogao da veruje šta se dešava. „Šta to radiš?“ uzviknuo je. „Ustani! Skini se sa mene.“

„Ohhh Nemanja, ti si veliki momak, zar ne?“ Danica je zadirkivala: „Sigurno možeš da ustaneš, to jest, ako to zaista želiš.“ Nemanja se ukočio i zurio. Danica je polako pratila svoje usne jezikom i počela nežno trljati svoju picu o njegov kurac. Iako su bili obučeni, dodiri su bili jasno osetljivi. Njeno trljanje se isplatilo jer je osećala kako mu kurac svakim pokretom postaje sve tvrđi i veći.

Zatim je povukla jednu od svojih sisa i nagnula se prema njoj kako bi ustima i jezikom mogla dohvatiti bradavicu. „Ako ti se ovo ne sviđa Nemanja“, šaputala je, „samo me odgurni sa sebe.“

Pročitajte i ...  Oću da mi se daš

Kada je otvorio usta da odgovori, Danica se nagnula i zadala mu poljubac. Počelo je lagano, kao perje na njegovim usnama, a onda je postalo ozbiljnije jer je Danicin jezik pratio njegove usne. A zatim je veoma nežno, počeo da istražuje njegova usta.

„Zar ti se ne sviđam Nemanja?“

„Ovo je tako jebeno pogrešno“, odgovorio je ali nije pokušavao da ustane.

Danica je potpuno skinula grudnjak i počela da skida njegovu majicu. „Razmišljaš o ovome, ponekada dušo?“ Skinula je njegovu majicu i naslonila svoje grudi na njegove.

„Ja… ja…“ odgovorio je nejasno.

„Znam bebo… Ali ti si tako zao prema meni.“ Prošaputala mu je na uho.

„Znam“, rekao je, „Jebiga, izvini.“

Danica mu je pažljivo otkopčala pantalone, i pre nego što je on to shvatio, gurnula je jednu svoju ruku unutra. Počela je polako da ga drka. „Hmm… tako je velik, kladim se da mnoge devojke vole ovaj kurac.“

„Pa, ne baš“, šapnuo je iskreno i zatvorio oči dok mu je stručno stiskala kitu.

„Stvarno? U šoku sam…“ Zatim je izvukla ruku iz njegovih pantalona, olizala prste i ponovo ga obuhvatila. „Ne brini dušo, ja ću se pobrinuti za tebe.“ prošaputala je. „Ovo inače radiš sam, zar ne?“ prokomentarisala je.

„Mhm…“

„Gde to radiš dušo, gde drkaš svoj kurac? Samo u svojoj sobi?“ ni sama ne zna zašto, ali htela je da zna.

Mnogo toga je saznala. Rekao joj je da je posmatra pored bazena. Ponekad ostaje budan do kasno, nadajući se da će u svojoj spavaćici otići do kuhinje. Danica je takođe saznala da je Nemanja voleo da je vidi obučenu sa najlonkama i štiklama. Sve ove informacije je upijala kao sunđer. Znala je da ga ima i da preuzima kontrolu. Nešto što nije uspevala kao dobra maćeha. Pastorak maćeha pušenje

Gurnula mu je pantalone nekoliko centimetara, dok se on izvijao. Ali to je bilo samo nervozno prevrtanje, Danica i Nemanja su znali da on nikuda ne ide. Potpuno mu je oslobodila kurac i spustila se. Gledajući ga u oči ona je zinula i polako počela da spušta usne oko kurca. Toplina njenog jezika poslala je trnce po njegovom telu.

„Jel je sve u redu dušo? Maca pojela jezik?“ – upitala je, pljunula mu na kurac i progutala ga celog. Sve što je mogao da kaže bio je uzdah zadovoljstva dok ga je maćeha oralno zadovoljavala. Postajala je sve glasnija dok mu je mokro pušila kurac i stenjala kao vrela kučka. Tačno je znala šta radi.

Pročitajte i ...  Milf komšinica me iskoristila

Pastorak i maćeha!

„Od danas će stvari biti drugačije, jel to jasno Nemanja?“ – upitala ga je i podigla se. Sada je sedela pičkom na njemu i pomerala se tako da mu je drkala kurac svojim zjapećim usnama. „Bićeš bolji prema meni, jasno?“ – uhvatila ga je za kurac i izdigla se.

Pastorak maćeha jahačica„Da“, bilo je sve što je mogao da kaže.

„Radićeš poslove po kući koje ti zadam, jel to jasno?“ – počela je polako da se spušta na njegov kurac.

„Da da da… bilo šta…“ – jecao je.

Tada je svom težinom sela na njega, njegov kurac ukopan celom dužinom u njenu sluzavu pizdu. Spustila je ruke na njegove grudi i počela da uzdiže guzu i da jaše svog pastorka. Više nije pričala ništa, znala je da ga ima. Ali je takođe i sama počela maksimalno da uživa i da se približava orgazmu. Počela je jače da se nabada i da ga jaše. Zvukovi zabranjenog jebanja ispunio je prostoriju.

„Stani, stani.. ja ću…“ upozorio ju je ali Danica je održavala svoj ritam. Znala je da je sada njen; on to jednostavno nije shvatao niti mu je bilo bitno. Jahala ga je sve dok oboje nisu glasno svršili! Napunio je pičku svoje maćehe vrelom spermom dok je ona stezala njegov penis sopstvenim orgazmom.

Konačno je sišla s njega i rekla: „Nemanja, iscrpeo si me. Idem u krevet. Molim te očisti kuhinju, a sutra ću pripremiti iznenađenje za tebe.“ Nije čekala odgovor; otišla je gore, istuširala se i otišla u krevet. Spavala je čvrsto celu noć. Sledećeg jutra je sišla dole i dočekala ju je besprekorno čista kuhinja.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Dominacija sitna devojka 1 min čitanja
doggy jebanje sa bivšom 6 min čitanja
Orgazam 1 min čitanja
seks u kolima sa mladjim 10 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!