Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Otvorena sezona

3 min čitanja
gay grupni sex

Nedjelja, vruće za ovo doba godine nije mogla drugačija biti nego na plaži. Napravio sam klistir, spremio stvari i zaputio se na FKK. Došao sam oko 14h na svoje uobičajno mjesto. Dobrih sat vremena nije bilo nikoga u blizini, a zatim je došao on, crni gospodin u kasnim 40ima. Ovdje ću ga nazvati Marko. Komunikacijju smo počeli komentirajući kako je more još hladno. Vidno me je je odmjeravao. Nakon nekih pola sata, s druge strane stijene, došao je i drugi gospodin u ranim 40ima. Ovdje ću ga zvati Ivan. I on se je nadvirao preko stijene snimajući me. Prišao mi je Matko tražeći upaljač. Dao sam mu i počeli smo komunikaciju.
gay grupni sex-„Oprostite na smjetnji, mogu li ja dobiti upaljač?“, upitao je Ivan.
-„Naravno….i ne smetaš“, odgovorio sam okrenuvši guzu prema njima dok sam vadio upaljač.
Nakon nakog vremena sam odlučio i pitao:
-„Dečki, idemo u more?“, Aža dok su klimali potvrdno glavom sam nastavio „ili u šumicu?“
-„U šumicu!“, Odgovorili su skoro pa istovremeno. Obukli smo se, a onda sam ja krenuo prvi. Prešavši glavnu cestu, sačekao sam ih na početku šumice. Došli smo na mjesto, stavio sam ručnik na pod, skinuo se i kleknuo. I oni su već bili goli. Uhvatio sam ih za kitu i polako im drkao. Zatim liznuo malo jedan, pa malo drugi, pa stavio jeean usta, pa malo drugi. Pušio sam naizmjenično.
-„Tko će mi lizat rupicu?“, upitao sam.
-„Ja“, javio se Ivan.
Marko je sjedio ispred mene, dok sam mu pušio, Ivan je od iza lizao rupicu skupljajući i šireći mi guzu.
Iz torbice sam mu izvadio ulje za sunčanje da me pripremi. Posrpejao mi je rupicu i gurnuo jedan prst, a kad sam prestao uzdisati i drugi. Kad sam i nakon drugog prestao uzdisati, navukao je kondom i počeo me tucati. Marko se je odmakao kako ne bi svršio i rekavši, neka prvo on. Kad je Ivan bio pri kraju, izvadio ga je i došao do usta.
-„Nemoj još svršit“, rekao sam mu.
Ivanovo mjesto je zauzeo Marko i držeći me za bokove me nabijao na sebe. Gledao sam Ivana kako se muči da odgodi svršavanje pa sam rekao Marku da legne na leđa. A ja sam sjeo na njega licem okrenut prema njemu.
-„Dođi“, pozvao sam Ivana.
Jahajući Marka sam primio Ivanov kurac u usta. Pogledao sam ga i rekao „po licu“. Jedno 4 do 5 mlazova je ispalio prema meni drhteći u nogama. Lice mi je bilo prekriveno spermom od brade do čela. Škicnuo sam jednim okom prema Marku uz riječi „i ti isto“. Gurnuo me je sa sebe, ustao, skinuo kondom i počemo špricati po meni. Količinski su bili tu negdje. Razmeljao mi je spermu kurcem, a zatim mi ga uvalio u usta. Da mu ga posisam. Obrisao sam lice maramicam, i vratili smo se na plažu gdje sam se umio. Brzo nakon toga sam otišao kući. Lijepo otvaranje sezone kupanja.

Upoznavanje Hrvatska

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!