Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Osveta Bivšem

7 min čitanja
bivša devojka masturbira pred ljudima

Nakon što sam se smestio sa svojim priborom za crtanje, pogledao sam prema modelu pred nama i bio sam šokiran: večerašnji model je bila devojka sa kojom sam upravo raskinuo i zurila je pravo u mene! Znao sam da se nikada ranije nije bavila modeliranjem, ali evo je tu pred nama, spremala se da se skine gola i pozira za našu grupu za crtanje.

Upoznavanje Hrvatska

Znala je da obično provodim četvrtak veče sa ovom grupom kolega i da ću biti ovde. Dok se skidala, držala je oči uperene u moje. Zašto je bila ovde? Ona je očigledno znala više o ovoj situaciji od mene! Zabavljali smo se skoro godinu dana, uživajući jedno u drugom na mnogo načina, posebno seksualno. Ali prethodne nedelje sam doneo odluku da se zaposlim u drugom kraju države, a ona je upravo započela svoj posao iz snova ovde i nije želela da se preseli.

Radovao sam se uzbuđenju novog života na drugom kraju zemlje, ali ona se zaista osećala iznevereno nakon svega što je uložila u našu vezu. Osećao sam se kao sranje jer sam morao raskinuti, ali sam zaista želeo da nastavim dalje i gradim karijeru.

Pokušao sam da je ubedim da možemo da ostanemo u kontaktu i da putujemo povremeno da bismo se viđali, ali njoj je bila potrebna svakodnevna veza, a ne ona na daljinu bez obaveza koju sam ja nudio. Dakle, rastali smo se na ne baš sjajan način. Možda mi je večeras davala nešto po čemu ću je pamtiti. Ali sumnjao sam u to jer se pojavila baš tu noć pre nego što sam planirao napustiti grad.

Bilo kako bilo, mozak mi je eksplodirao. Seo sam i skrenuo pogled sa nje, pokušavajući da se priberem. Da li da napustim studio sada ili da ostanem i igram njenu igru? Ali koju igru? Nije bilo šta da se dokaže. Već smo raskinuli, i to je bilo po mom sopstvenom planu. Da ostanem i pustim da me kazni?

Ono što je radila bilo je zaista drsko. Ne samo da se nikada ranije nije bavila golim poziranjem, ona se nikada nije ni izlagala gola osim kada smo vodili ljubav ili na naših nekoliko stidljivih izleta na nudističku plažu koja joj se nije dopala. I sada, evo je gole ispred puno stranaca, i mene. I drži oči na meni!

Drugi umetnici su možda razmišljali o seksu sa njom dok su gledali njeno veoma privlačno telo, ali moja glava je bila previše zbunjena za takve misli. Uzgred, trebalo bi da opišem njen izgled: prelepa figura, duge zgodne noge, graciozne ruke, lepo lice, njena plava kosa mirisna, male drske grudi, čvrste bradavice.

Pročitajte i ...  Ankica

Njene mekane jedva primetne svetlo smeđe stidne dlake koje se završavaju na vrhu njenog proreza tako da su joj usmine bile potpuno vidljive. Znala je da mi se sviđa ovakva, i očigledno nije napravila nikakve promene za večerašnji specijalni događaj. Pretpostavljam da je želela da je vidim kao i uvek.

Ova grupa je bila gomila umetnika, muškaraca i žena, uglavnom diplomiranih studenata na obližnjim akademijama i fakultetima, koji su se neformalno sastajali jednom nedeljno u privatnoj kući, a nisu bili povezani ni sa jednom umetničkom školom. Samo gomila amatera koji se spremaju i vežbaju da uplove u profesionalne vode.

Svako je mogao da prisustvuje, a nečiji je posao bio je da pronađe modele. Večeras je moja bivša devojka nekako sredila da to bude baš ona. Ona je bila sa mnom na jednom ovakvom druženju pre par meseci, tako da je sigurno naučila dovoljno o ​​modeliranju da ispuni minimalne zahteve koje je ova grupa imala: Budi gola i mirna.

Osim toga, ponela je sopstvenu posteljinu da je raširi preko sofe za koju je znala da će biti tu za ležeće poze. Nije ponela ogrtač, pa se samo skinula iz svoje „obične“ odeće pred nama. Ispred mene. Prvo je napravila nekoliko brzih poza, otprilike po dva minuta, uvek se postavljajući tako da mi pruži punu frontalnu stranu, i stalno me je mučila svojim pogledom. Na kraju prvog sata napravila je pauzu, obukla moju košulju koju je zadržala i donela sa sobom. gola raskrečena bivša devojka

Sa mojom košuljom na sebi, hodala je okolo i razgovarala sa drugim umetnicima, ali izbegavajući mene. Posle desetominutne pauze, bacila mi je košulju i ponovo zauzela svoje mesto ispred sofe, koju su ona i vlasnik kuće spustili u ravnu konfiguraciju. Pošto je preko nje raširila čaršav, ispružila se na stomaku, sa jednom nogom ispruženom, a drugom savijenom u stranu i savijenom u kolenu. Ovo je dalo veoma širok i otvoren pogled na donju stranu njene pičke, koju je pažljivo uperila direktno u mene.

Njene spoljne usmine su bile glatke i razdvojene, uokvirujući tanke ivice njenih unutrašnjih usmina. Sa tako razdvojenim nogama, prvi centimetar unutrašnjosti njene vagine bio je otvoren za pogled. Znala je da volim da je vidim ovakvu, i da je to moj omiljeni način da je tucam. Sada me je zadirkivala. Osvrnula se preko ramena, direktno u mene. Veoma neobično za modela, ali više se nije ponašala kao profesionalni model. Ovo je bilo nešto sasvim drugačije.

Pročitajte i ...  Udovica Napokon Zadovoljena

Što se tiče ostalih umetnika, oni su bili tretirani pogledom koji retko nude profesionalni modeli, a video sam da žure da to uhvate na papir. Ja i desetak drugih umetnika sada smo zavirivali u mesto (i vizuelno i emocionalno) na kome sam privatno bio mnogo puta ranije. Ovu seksualno privlačnu pozu držala je do sledeće pauze, nešto više od pola sata kasnije. Ali činilo mi se kao čitava večnost. Iz ovog pogleda mogli smo da vidimo njenu glatku donju stranu sve do njenog uskog malog šupka.

Koliko sam znao, nikada se nije ovako otvoreno ispoljila, čak ni u privatnosti svog ili mog stana. Konačno, pauza. Ovoga puta nije se pokrila nikakvim odevnim predmetom; samo je obilazila svaki štafelaj, donoseći svoje gole grudi na nekoliko centimetara od svakog umetnika dok je gledala i komentarisala njegov ili njen rad. Ali ovoga puta me nije izbegavala. Gola je prišla do mog štafelaja, pogledala moj crtež i, tretirajući me kao stranca, pitala zašto sam propustio da popunim detalje njenih genitalija. Ona je ukazala na veoma realistične prikaze njene otvorene vagine i klitorisa na nekim od obližnjih štafelaja. bivša devojka namerno pozira gola

„Zar ti se ne sviđa kako izgleda moja pička? Jednom sam imala dečka koji je obožavao moju pičku.“

Nisam imao odgovor, a ona je otišla dalje. Nakon pauze, vratila se na sofu, i ovoga puta ležala na leđima sa glavom i ramenima naslonjenom na jastuk. Namestivši ramena, uperila je bradavice pravo u mene. Sa spojenim tabanima, pustila je da joj noge odu u stranu. I naravno, ponovo je stavila otvoreni pogled na svoju pičku u moj direktan vid. I naravno ni jednom me nije oslobodila svog prodornog pogleda.

Otprilike dvadesetak minuta u ovoj pozi, tiho je pomerila jednu ruku na dojku i počela da miluje bradavicu. I dalje zureći u mene, stavila je drugu ruku preko vulve, provlačeći prste kroz stidne dlake. Modeli obično ne ostvaruju kontakt očima sa umetnicima, ali gledajući u mene dok se predstavljala, ona je ušla pravo u moja najdublja osećanja prema njoj, i prema nama kao paru, paru kojeg više neće biti.

Pročitajte i ...  15 Dana sa obitelji Smith - 2b Helen Smith

Ona mi je pokazivala ne samo ono što bi mi nedostajalo, već mi je dozvoljavala da vidim njenu ranjivu stranu koju sam sada isključio da ikada istražujem. I dalje zureći pravo u mene i puštajući usta da se otvore, uvukla je nekoliko prstiju u sebe i ostavila ih tamo. Zatim je, konačno, zatvorila oči i počela da se miluje, polako udarajući vrhovima prstiju po klitorisu dok ih je uvlačila i izvlačila.

Nakon još nekoliko minuta, gurnula je prste nazad unutra i počela da radi svoj klitoris palcem. Baš onako kako je to činila mnogo puta ranije intimno sa mnom. Sada sa publikom od desetak ili nešto više ljudi, nastavila je da masturbira. Ovo nikada nije moglo da se desi na časovima akademske umetnosti, ali pošto smo bili privatna grupa nije bilo pravila i svi smo to znali. I ona je takođe. Nije bilo granica. I nije bilo granica koliko je moja glava bila u vertigu. bivša devojka masturbira pred ljudima

Iako se činilo da ima punu kontrolu, moj mozak je bio potpuno van kontrole i moje emocije su bile zbrkane. Kao i svi drugi tamo, samo sam tupo gledao. Dovela je sebe do punog orgazma, vidljivo i čujno. Svi umetnici, uključujući i mene, odavno su odložili svoje oruđe za crtanje, a sada je većina skrenula pogled, ne želeći da iskoristi njenu ranjivost.

Kad se oporavila, sela je, ponovo pronašla moje oči, a zatim se srušila na sofu. Mogao sam da vidim kako joj se suze stvaraju u uglovima očiju, sada zatvorenih u snu, ili iscrpljenosti, ili zadovoljstva, ili trijumfa; Nikad neću znati.

Ostavili smo je samu. Očigledno je večerašnja sesija završena, a ljudi su spakovali stvari i počeli da odlaze. Vlasnik kuće nas je uverio da će se on i njegova supruga pobrinuti da ova ljupka osoba bude zbrinuta.

Ja sam poslednji otišao.

I plakao celim putem do kuće.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!