Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Ostvarenje Sna 4. Deo

4 min čitanja
jebanje u usta duboko

Kao što sam rekla u prošloj priči, klinca iz komšiluka nisam htela da ispustim. Pametno je ćutao i pravio se da me ne poznaje na ulici, što je meni osnovni preduslov za razmišljanje o daljem odnosu. Sa druge strane, znala sam da imam u rukama dobru sex mašinu koju treba iskoristiti. Dao mi je broj mobilnog telefona uz primedbu da se javim kada budem slobodna, a ja sam znala da neću dugo čekati.

Prilika se ukazala par nedelja posle našeg “susreta”, najavom mog muza da mora sluzbeno da bude odsutan jedan dan, i što je još lepše, prespavaće kod rodbine tako da mogu da budem sigurna da me neće iznenaditi. Poslala sam poruku da ću biti slobodna određenog dana uveče i dobila odgovor da će doći oko 19h. Sada moram da priznam da sam svo vreme do njegovog dolaska bila blago napaljena.

besplatan sms

Čim sam sa posla stigla kući počela sam da se spremam. Istuširala se, stavila čistu mirišljavu posteljinu na bračni krevet i obukla za sex. Tačnije, obukla sam crni cipkasti brus, tange, haltere i crne mrežaste čarape, kombinacija koja bi se mogla nazvati “san svakog muškarca”, a koja ni mene nije ostavila ravnodušnom znajući šta se sprema. Preko toga sam obukla običan bade mantil čija je uloga da prikrije sve do pravog trenutka. u sexy donjem vešu

Došao je u zakazano vreme, sveže istuširan i mirišljav sa punim rukama kafe, sokova i čokolade. Nasmejala sam se i rekla da nema za tim potrebe, pustila ga da uđe u sobu i ponudila ga da sedne. Videla sam da me odmerava i gleda u moje noge predpostavljajući šta je ispod, ali sam se pravila kao da sam zaokupljena kuvanjem kafe.

Pročitajte i ...  Voli da ga ponižavam

Seli smo u dnevnoj sobi ali se po njegovom licu videlo da nećemo dugo tu ostati. Prekrstila sam noge i, kao slučajno, bade mantil je pao i otkrio rub čarape. Videla sam mu pogled koji nije skretao sa mene. “Sviđa ti se” pitala sam.

“Da, volim to” reče. “Voliš ili te pali?”, pri čemu sam ispružila nogu i nežno prešla preko nje rukom. Ustao je i počeo da se skida. Mišićavo mlado telo stajalo je na pola metra od mene dok mi je srce lupalo od samog pogleda na ogroman dignuti kurac koji se klatio blizu mog lica. Uhvatila sam ga rukom u korenu i uzela u usta. Osetila sam kako se zaljuljao i zamalo izgubio ravnotežu.

jebanje u usta dubokoMorala sam dobro da otvorim usta obzirom na njegovu debljinu. Osetila sam kako pulsira i nastavila da pritiskam usnama dok sam ga jezikom obrađivala. Levom rukom sam nežno dirala jaja što je počelo da ga izluđuje, ali nisam htela da se tako završi. Preduhitrio me, izvadio ga i podigao me, skinuo mi bade mantil i pučeo strasno da ljubi po celom telu.

Ne sećam se kako smo došli do kreveta ali znam da sam uživala sa njegovom glavom među mojim nogama. Grudi su mi bile tako osetljive da sam počela da stenjem kada je počeo rukama da mi dira bradavice dok mu je jezik bio zaokupljen mojom pičkicom. Počela sam da se uvijam i gubim pojam prostora oko sebe. Ustao je, legao preko mene raširivši mi noge, stavio ga na ulaz i polako ušao, duboko.

Zastenjala sam i još više podigla noge puštajući ga da me tuca kako hoće. Osetila sam njegovu snagu i punu veličinu kurca koji me je razvaljivao. Bacala sam glavu levo-desno i glasno stenjala. Kroz glavu mi je proslo da nije stavio prezervativ ali vise nista nisam mogla da uradim. Odjednom, počela sam da se trzam i svršavam jako, pokušavajući da se izvijem ali me on čvrsto držao i divljački tucao. Izleteo je iz mene i u mlazovima počeo da svršava po mom stomaku i grudima.

Pročitajte i ...  Danijela, najbolja drugarica moje devojke

Klečao je među mojim nogama dok sam ja dolazila do daha i pomišljala da je gotovo i da sledi mala pauza, ali sam se prevarila. Legao je preko mene i počeo da razmazuje spermu uvijajući se i mazeći me. Nije mi trebalo mnogo da prihvatim igru koju do tada nikada nisam probala. Miris njegovog semena i telo koje se uvija na meni dovelo je dotle da sam se ponovo napalila. JEBE SE SA KLINCEM LJUBAVNIKOM

U trenutku sam ga odgurnula od sebe, ustala u sedeći položaj i uzela u usta kurac vlažan od zajedničkih sokova. “Kako se dobro tucas” izletelo mu je, a ja na to nisam obraćala pažnju jer znam da je tako i da je muz jedini koji ne koristi dovoljno moje potencijale. Ustala sam, naguzila se, izbacila kukove i rekla “jebi me kao kurvu”. Ova rešenica napravila je haos u njegovoj glavi, zgrabio me za kukove i jako se zabio u mene. Stenjala sam dok me divljački tucao i nabijao duboko.

Bila sam na granici da svršim kada me čvrsto uhvatio i počeo da svršava. Jak orgazam se proširio mojim telom i nisam razmišljala o tome da me klinac puni mladom i plodnom spermom. Pali smo na krevet znojavi i srećni.

Istuširala sam se i obukla, ispratila komšiju i otišla na drugi kraj grada tražeći otvorenu apoteku gde sam kupila pilulu za “dan posle”. Naravno, znala sam da ovo nije kraj mojim susretima sa “klincem iz kraja!”

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
besplatan sms

Još zanimljivosti

5 min čitanja
7 min čitanja
7 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

2 min čitanja
1 min čitanja
5 min čitanja
Don`t copy text!