Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Ostvarenje sna 3. Deo

4 min čitanja
snažno jebanje sa majstorom

Počela sam da uviđam da je istinita ona “što više čokolade jedeš, to je više voliš i hoćeš još”. Povremeni vanbračni izleti su mi se svideli u tolikoj meri da sam već  ih već aktivno organizovala. Ne često, ali jednom u dve-tri nedelje bilo je dovoljno da mi podmiri maštu i nakupljenu strast. Nisam ni razmišljala o nekoj novoj “kombinaciji” ali život sam postavi iskušenja, kojima ja nisam mogla da odolim.

Živimo u stanu koji s vremena na vreme zahteva popravke i održavanje. Kuhinju smo kompletno renovirali i kupili napravljenu po meri sa svim ugradnim elementima. Između ostalih aparata tu se nalazio frižider koji je, posle par godina rada jednostavno otkazao na način koji nije dozvoljavao popravku već samo kupovinu novog.

besplatan sms

Problem je nastao u veličini jer onaj koji nam se sviđa nije mogao da se postavi na predviđeno mesto. Muž je pronašao i pozvao komšiju stolara koji je učestvovao u pravljenju kuhinje da je doradi i prekroji što se pokazalo kao veoma komplikovan zahvat. Nekoliko dana dolazili su on i njegov sin dok je nisu završili. Posle par dana ispostavilo se da se vrata ne zatvaraju dobro ali će stolarov sin doći da ih sredi “u subotu popodne”, kako je rekao.

Muž je predviđeno bio odsutan pa je mene zamolio da ga sačekam i pomognem ako bude potrebe. Nije ni slutio o kakvoj pomoći je reč.

Mladić je došao u zakazano vreme. Bio je to dečko od nekih dvadesetak godina, atletski građen i prijatne naravi. Ranije nisam obratila pažnju na njega jer se nismo sretali u stanu dok su on i njegov otac radili. Dočekala sam ga obučena u kućnu haljinu, ništa izazovno, a na nogama tanke crne najlonke i papuče. Iskreno, ništa nisam planirala ni očekivala. On je na sebi imao donji deo trenerke i majicu kratkih rukava. Posle pozdrava ušao je pravo u kuhinju i počeo da radi.

Pročitajte i ...  Zadovoljstvo u Zaglavljenom Liftu

Dok je skidao neispravan deo sipala sam mu sok i neobavezno ćaskala sa njim. Primetila sam da me je par puta odmerio celu ali nisam tome pridavala pažnju. Kvar je bio otklonjen i sada je trebalo namontirati vrata na gornji kuhinjski element, koji je sadržao veoma komplikovan mehanizam te mu je bila potrebna moja pomoć.

Stajao je na stolici dok sam ja pridržavala vrata. U jednom trenutku primetila sam da mu se trenerka čudno “podigla” ispred mog lica. Blago je pocrveneo, pokušao da se namesti i rekao “izvinite”. Po onome što sam videla ta izbočina na trenerci nije izgledala baš tako mala što je bilo dovoljno da osetim dobro poznatu toplinu i želju da se sve ne završi običnim izvinjenjem.

“Izvinjavaš se zbog čega” rekla sam nasmešivši se. Ostavio je alat i sišao sa stolice, stao ispred mene i strasno me poljubio. Rukom sam prešla preko trenerke i osetila veliki kurac koji traži da izađe napolje. Spustila sam se na kolena i jednim pokretom ga oslobodila. Ispred lica mi je iskočio veliki, debeli ukrućeni kurac koji sam spretno zgrabila i počela da ljubim i sisam. puši mladom majstoru

Zastenjao je i pridržao se za stolicu dok sam ga obrađivala srećna što sam pronašla ovakav komad. Klinac je imao kurac bar za polovinu veći nego moj muž i to nisam htela da propustim. Halapljivo sam ga gutala i ljubila držeći ga rukom u korenu. Veliki glavić postao je modar koliko se klinac napalio a ja nisam htela da se tako završi. Ustala sam i skinula haljinu. Ni brus nisam stigla da otkopčam kada me uhvatio, podigao i odneo do spavaće sobe.

Bacio me na krevet, jednim potezom pocepao čarape kod pičkice i legao preko mene. Gaćice je pomerio u stranu i nabio mi kurac tako da sam sve zvezde videla. Iz grla mi se oteo uzdah pomešan sa stenjanjem. Osećala sam kako me širi i razvaljuje zabijajući se duboko u mene. Klinac, petnaestak godina mlađi od mene, tucao me je kako sam samo mogla da maštam. Stenjala sam i vrištala dok je sve brže i brže ulazio u mene.

Pročitajte i ...  Težak dan na poslu

Osećala sam kako me njegova jaja udaraju po guzi i zvuk šljapkanja jer je iz mene curilo koliko sam se napalila. Podigao mi je noge na ramena, uhvatio za kukove i ušao duboko u mene, dok sam ja počela da se trzam i mahnito vrtim glavom. Svršavala sam u talasima i videla ga kako se slatko smeška. Izvadio ga je i rekao mi da se naguzim.

Dok sam se okretala videla sam ogromnu, sluzavu kurčinu koja se klatila, i par trenutaka kasnije bila na ulazu u moju pičkicu.

snažno jebanje sa majstoromUhvatio me za kukove i navukao jako. Volim da me jebu kao kurvu a tako sam se u tom trenutku osećala. “Jebi me” rekla sam, što je njemu bio podsticaj da me divljački razvali i dovede do još jednog jakog orgazma. Odjednom ga je izvadio i zalio me spermom po leđima i nogama. Pali smo na krevet nasmešeni i zadovoljni.

Kuhinju je popravio ali smo se dogovorili da ponekad dođe i proveri da li sve radi kako bi trebalo, kada mi je muž na putu naravno.

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
besplatan sms

Još zanimljivosti

8 min čitanja
4 min čitanja
7 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

1 min čitanja
1 min čitanja
5 min čitanja

Bucke zele seks

Don`t copy text!