Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ortakova Mama mi Bila Prva 1. Deo

8 min čitanja
seksi mama u farmerkama

Malo sam preglasno opsovao kad sam još jednom ‘ubijen’ od strane svog najboljeg prijatelja u ‘Tekenu’.

Upoznavanje Hrvatska

„Pazi na svoj jezik Petre!“ Njegova mama je vikala iz kuhinje.

„Izvinjavam se!“ Uzvratio sam, bacivši svom prijatelju, Branku Deniću, pogled koji je rekao „ups“.

Slegnuo je ramenima prema meni i ponovo skrenuo pažnju na igricu Teken, u kojoj me je trenutno razbijao. Branko je imao 18 godina, kao i ja, niski crvenokosi, kao njegov otac, sa plavim očima, bledom kožom, crvenom kosom i pegama. Bio je pristojno mišićav i umereno zgodan. Takođe je bio prilično dobar u borbenim igrama.

Ja sam, sa druge strane, bio prosečan. Imao sam prosečan izgled, smeđu kosu, smeđe oči i pomalo mršavu građu. Bio sam prilično dobar u većini video igara. Jedina dva dela mene koja nisu bila prosečna bila su moja visina (188cm) i reklo bi se i moja kita koja je stizala 18cm (da, momci u tim godinama mere kitu, šta se čudite).

Ovo bi vam moglo zvučati impresivno, ali ja sam to uvek smatrao obavezom, jer su moje erekcije bile apsurdno očigledne. Morao sam nekoliko puta da se pretvaram da sam bolestan u srednjoj školi da se ne bih osramotio na predavanju u razredu kojem bi nespretno prethodila nasumična erekcija. Tako da sam uvek bio pod kontrolom ako bi se nalazio u društvu.

I tako smo Branko i ja igrali video igrice u dnevnoj sobi kada je ušla njegova majka Andrea. Bila je blago preplanula (bila je sredina leta), prosečne visine, negde u kasnim tridesetim ili ranim četrdesetim, i ludo zgodna.

Imala je dugu, raspuštenu crnu kosu, plave oči kao njen sin i muž, slatkog, ljubaznog lica, ogromnih grudi, zaobljene figure i širokih zgodnih kukova. Išla je u teretanu par puta nedeljno i vežbala je jogu. Dakle jedna da kažemo moderna žena. Bila je fantazija skoro svakog adolescenta, ali je i dalje bila majka mog najboljeg prijatelja.

Činilo se da je potpuno nesvestan njene privlačnosti, jer je u njegovim očima bila seksualni objekat kao i cipela. Nažalost, moj veliki kurac i ja nismo imali tako slepu stranu. Dakle, kada je na našu zabavu upala obučena u majicu očigledno bez grudnjaka i uskim farmerkama, morao sam da se borim da se fokusiram na igru, a ne na nju. seksi mama u farmerkama

Išla je ispred televizora i sagnula se, stavljajući čips i umak na sto.

“Grickalice!” Rekla je vedro, očigledno nesvesna fantastičnog pogleda niz majicu koji mi je upravo dala. Njene bradavice su bockale tkaninu njenog gornjeg dela, stvarajući dve šiljaste male kvržice na vrhovima njenih ogromnih, živih grudi.

Pročitajte i ...  Kancelarijski Flert

„Mama, mi ne vidimo TV!“ Branko je protestovao.

„O izvini!“ Gospođa Denić se izvinila i izašla iz sobe, a njeno lepo dupe se lagano pomeralo dok je hodala. Dođavola s tim. Sada mi je postajalo teško, a kada sam počeo da razmišljam o gospođi Denić, nisam mogao da prestanem.

„Hej, ti malo igraj sam, ja moram u toalet.” Rekao sam Branku i ustao.

„Okej.“ Rekao je rasejano dok je bez razloga udarao moju nepokretnu figuru.

Otišao sam pre nego što je moj kurac postao prevelik da bih ga sakrio jer su u mom mozgu kružile prljave misli o Brankovoj mami. Morao sam da prođem kroz kuhinju da bih došao do kupatila, a unutra je bila gospođa Denić koja je prala sudove. Bila je okrenuta prema sudoperi dakle leđima okrenuta meni i činilo se da nije znala da sam tamo.

Uživao sam zureći nakratko u njenu okruglu figuru i neverovatnu zadnjicu, a onda sam žurno otišao pre nego što me je primetila. Otišao sam u kupatilo i zatvorio vrata, zaključavši ih za sobom. Seo sam na WC šolju i pokušao da izbacim sliku Andree Denić iz svog mozga kako bih mogao ponovo da se vratim u normalu.

Pogledao sam dole, video značajno izbočenje i uzdahnuo. Neće biti tako lako. Odlučio sam da to okončam pre nego što se neko zapita zašto me nije bilo tako dugo. Otkopčao sam pantalone, izvukao kurac i počeo da ga mazim dok nije bio na vrhuncu erekcije. Pogledao sam okolo i video losion sa mirisom vanile. Malo sam špricao u ruku i utrljao ga o moj sada pulsirajući kurac.

Drkao sam ga snažno, šaljući male šokove zadovoljstva kroz svoje telo, a losion je pravio klizav, mokar zvuk dok sam ga masirao u svoj penis. Tiho sam stenjao, osećajući kako me preplavljuje topli, seksualni osećaj. Trljao sam vrh kurca, mešajući pre-spermu sa losionom i mazao po celoj glavi, obraćajući posebnu pažnju na najosetljiviju kožu ispod vrha.

Ponovo sam zastenjao, zatvorio oči i zamislio da je gospođa Denić ta koja mi to radi. Zamišljao sam njene meke, nežne ruke kako klize gore-dole po mom kurcu dok sam osećao kako se orgazam razvija u meni. Drkao sam jače i zamislio njeno nasmejano lice kako me gleda gore, njene ogromne sise koje se tresu dok sam gledao dole u njih, i njene dugačke, utegnute noge raširene dok je klečala na podu, drkajući. drka na ortakovu mamu

Pročitajte i ...  Noge moje mame

Fantazija je bila previše za mene. Svršio sam sa glasnim stenjanjem, drkajući što sam brže mogao dok sam svuda prskao spermu. Osećao sam se kao da se talas vatre proširio iz mog kurca u moje telo dok sam izbacivao guste, lepljive reke bele sperme po zidovima, a neke su čak kapale niz moju osovinu na donji veš. Upravo u tom trenutku začulo se kucanje na vratima.

„Petre, jesi li dobro unutra?“ upitala je gospođa Denić.

„Da, dobro sam!“ Odgovorio sam, gledajući okolo u nered koji sam napravio. „Samo, uh, završavam.“

„U redu, samo sam htela da proverim.“ rekla je i otišla.

Uzeo sam malo toalet papira i počeo da čistim najbolje što sam mogao, puls mi je ubrzao. Ponovo sam se pridružio Branku osećajući se napola postiđeno, a napola uzbuđeno. Nikada ranije nisam uradio ništa tako smelo, i to je bila jedna od najboljih seansi masturbacije koje sam ikada imao.

„Čovječe, šta se dogodilo? Upao si u šolju ili tako nešto?“ upita Branko.

„Imao sam neke buritose za ručak keva pravila… ne pitaj me ništa“ Odgovorio sam.

“Ouuu… sve mi je onda jasno.“

Igrali smo još video igrica dok se nije smračilo, kada je Brankova mama ušla u sobu i rekla „Večera je spremna!“

Svi smo ušli u kuhinju i seli za sto, sa Brankom sa moje leve strane i gospođom Denić preko puta mene. Veliki tiganj sa lazanjama bio je postavljen na sredinu stola i svi smo se velikodušno poslužili, jer je kuvanje gospođe Denić bilo legendarno.

„Gde je gospodin Denić?“ upitao sam, pokazujući prema praznoj stolici sa moje desne strane.

„Oh, on je otišao na službeni put.“ odgovori gospođa Denić bezbrižno. „Od kada je dobio to unapređenje, jurio je u Kinu, Nemačku i na razna uzbudljiva mesta. Volela bih da idem sa njim, ali kompanija plaća samo za zaposlene, a neko mora da se pobrine da Branko ovde ne da gladuje!“ Rekla je, razigrano posegnuvši i štipajući ga za obraz.

„Jao mama bre, prekini!“ Požalio se.

Zakikotala se i zgrabila još jednu viljušku lazanja. Za jednu mamu zaista se ponekada ponašala kao srednjoškolka, pomislio sam. Isto tako mlada i lepa. Prestao sam da jedem na minut i samo sam je posmatrao. Viljuškom je uzimala lazanju, i širom otvorila usta, a njene pune, crvene usne su se zatvorile oko zalogaja i klizile niz viljušku, čisteći je dok je polako izvlačila iz njenih usta.

„Mmmmm…“ Pevušila je, zatvarajući oči dok je žvakala, a zatim je progutala svoje ukusne lazanje. Iznenada je otvorila oči i uhvatila me kako buljim u nju. Odmah sam spustio pogled, pocrvenevši, i ubo malo testenine viljuškom da izbegnem kontakt očima.

Pročitajte i ...  Ortakova Mama mi Bila Prva 5. Deo

„Mama, zar ne misliš da je malo egoistično toliko uživati u sopstvenoj hrani?“ upita Branko, podižući obrvu.

„Mislim da nije, s obzirom na to da pravim veoma dobru hranu.”

„Da, to stoji, ali izgleda malo narcisoidno.“

„Ma daj sine. Da li stvarno izgledam kao narcis?“ Pitala je, okrenuvši se prema meni, i dok je to činila, dodirnula me je nogama ispod stola!

„Hmm? Oh, khm, ne, ne izgledate…“ promucao sam, iznenađen iznenadnim osećanjem njenih bosih stopala na mojim nogama.

„Vidiš, Petar ne misli tako!“ Rekla je, trljajući stopala skoro neprimetno o moje butine usled čega mi je kurac oživeo.

„Ma on bi uvek stao na tvoju stranu, ti mu daješ besplatnu hranu.” Odgovorio je Branko.

Noge su joj se besramno podizale pod stolom. Trudio sam se da ne dobijem erekciju dok je gospođa Denić nožnim prstima lagano crtala obris mog polu tvrdog penisa dok je uzimala još jednu viljušku lazanja. Prinela ga je usnama, nasmešila mi se i pokazala mi dekolte.

„Ups!“ Uzviknula je i zakikotala se.

„Bože mama, kako si nespretna!“ Opomenu Branko.

„Auuu, kakav nered!“ Rekla je gotovo razočarano dok je uvlačila malo paradajz sosa koji joj je curio između grudi i lizala ga sa prsta, lagano milujući moj penis stopalima dok je to činila. Toliko sam se trudio da ne svršim na stopala mame mog prijatelja, da sam se grčio u mestu.

Odjednom se povukla i ustala. „Pa, izgleda da su svi završili, ali već je baš kasno i mračno da te šaljem kući Petre, šta da radimo sa tobom?“

U tom trenutku smo odlučili da bih verovatno trebalo da prespavam s obzirom na to koliko je kasno.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

zgodna devojka u treningu traži normalnog dečka 1 min čitanja
tuca ljubavnicu konobaricu 5 min čitanja
BDSM Oglasi bič 4 min čitanja
Trans Zenica 1 min čitanja
Don`t copy text!