Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ona Neće, ali Njena Mama Hoće 3. Deo

8 min čitanja
razvaljuje guzu devojkinoj mamici

Lazar je vrhovima prstiju uhvatio svoju torbu koja je ležala pored zida. Nakon par sekundi našao je u njoj malu flašicu. „Mmmmm“, zastenjala je Veronika kad je osetila kako je počeo da sipa mazivo na njeno dupe, ubrizgavajući ga u njen šupak jednim prstom, a zatim i sa dva.

Upoznavanje Hrvatska

Dodatno je kapao na njene guzove, koji su momentalno zasijali. Veronika se nagnula i rukama unazad zgrabila bočicu maziva i kapnula mu malo na kurac. „To je to, ne mogu više da čekam“, rekla je, „Trebaš mi u sebi.“

Ustala je i puzala, sve dok nije bila nameštena na kolenima vrckajući svojom masivnom zadnjicom gore-dole, njene oči gledaju u Lazara i pozivaju ga. Lazar negde na liniji, shvatio je, njen libido je prerastao njegov, i znao je da će biti potreban sav njegov trud da je u potpunosti zadovolji sada kada je gorela za seksom.

Približio joj se i stavio jednu ruku na njenu picu, polako je trljajući, osećajući njenu vlagu i toplotu, dok je drugom rukom milovao svoj kurac. Lazar je nekoliko puta udario svoj tvrdi kurac o njene guzove. „Hoćeš da ti prvo pojebem pičku?“

„Možeš da jebeš Anamarijinu pičku bilo kada Lazare. Jebeno mi ga stavi u guzu… ili si se uplašio?“

„Uhhhhh… Jebi se kučko“, progunđa Lazar dok je stavljao svoju debelu glavu kurca na podmazani šupak majke svoje devojke i počeo da gura unutra.

Oboje neko vreme nisu ništa govorili, samo stenjali, dahtali, dok je taj debeli tvrdi kurac ulazio i izlazio, otvarajući joj šupak sve više i više, a njeno veliko okruglo dupe se vraćalo na njega onoliko koliko je on gurao u nju. Lazar je nagnuo glavu napred, naslanjajući čelo na njena leđa, dok je zatvarao oči i stenjao, dok mu je kurac pumpao i izlazio iz njenog šupka – „Ooohhhh, tako ste uski gospođo Milutinov.“

Veronikina glava je bila nisko, dahtala je dok joj je kosa bila zabačena napred preko lica, usredsređena na osećaj. „Da Lazare, tucaj me… tucaj moj uski topli čmar… Budi moj nevaljali dečko i jebi me žestoko. Ufffff, želim da budeš prljav sa mnom.“

Nastavili su da se jebu, Lazar je ponekad posezao oko nje da joj steže sise, a onda se vratio da opipa i nabije se u njeno veliko dupe. Stalno ga je molila da je jebe dublje i jače, pa se on popeo i stajao iznad nje, opkoljavao je i jebao joj dupe najdublje što je mogao. razvaljuje guzu devojkinoj mamici

„Oooh Bože, gospođo Milutinov, tvoja guza je tako jebeno aaahhhh… Eksplodiraću.“

Zamahnula je kosom i onda ga pogledala zlokobno. Počela je snažno gurati svoje dupe uz njegov kurac, a njeni znojni guzovi su ga glasno pljeskali. „Ohhh, hoću li te naterati da svršiš!?“

Pročitajte i ...  Prosečna - Čeznem za Ljubav

Lazar se napeo, pokušavao je da ga zadrži, ali više nije mogao, duboko je zario kurac i osetio kako eksplodira, osetio je njen vrući šupak kako ga hvata za kurac dok je ispumpavao mlaz za mlazom u nju. Videla je kako se nekoliko suza slilo sa strane njegovih stisnutih kapaka i počelo da se kotrlja niz njegovo oznojeno lice.

Bili su tihi neko vreme, dok je Lazarov penis ostao polu tvrd u njenom šupku. Nakon nekoliko trenutaka penis je postajao sve tvrđi i počeo je da pravi lagane pokrete kukovima. Ona mu je uzvratila pogled sa ljubaznim osmehom: „Kolena me prilično bole dušo.“

„Uhhhh, izvini“, odgovorio je i izvukao svoj mokri kurac prekriven spermom iz njenog dupeta. Video je njen šupak kako zjapi, otvor prošaran spermom.

Kada je ustala pored njega, uhvatila je njegovu bradu i poljubila ga, „Dušo, bio si divan.“

Ponovo su se ljubili duže vreme, njegov mokri kurac pritisnut uz bok njenog dupeta, a ruke su joj trljale sise. „Možda da se premestimo gore gde je udobnije.“ Ona je krenula prema stepenicama od sprata, dok je Lazar išao za sobom, ostavljajući svu njihovu razbacanu odeću, ali je zgrabio svoju torbu.

Posmatrao je njeno dupe dok je hodala, pokreti su bili još više preterani jer se osećala tako seksi i zbog bolova u svom šupku. Mogao je da vidi kako blistava sperma počinje da curi i šara njene pune guzove i jaka debela bedra. Kada je počela da se penje stepenicama ispred njega, sa onim vrelim sveže izjebanim dupetom koje mu se ljuljalo ispred lica, osetio je novi nalet požude.

Na pola stepeništa, stavio je ruke na njene kukove, „Sranje, stanite tu gospođo Milutinov Uffff… Nagnite se napred.“

Vrisnula je kada je osetila kako se njegovo lice ponovo utiskuje u njene znojne guzove, a taj jezik klizi po njenoj rupi zalizanoj spermom. Izgurala je svoje dupe i vratila ruku nazad i prošla mu kroz kosu, povlačeći ga. „To je to dušo, posisaj sve. Moj prljavi, nevaljali dečko. Volim to.“

Jeo ju je par minuta, a onda se povukao, oznojenog lica, gledajući u nju. „U redu. Možemo da idemo. Žao mi je, jednostavno sam to morao da uradim.“

Gledala je u njega na trenutak, a zatim glasno rekla „Imaš ti još mnogo da naučiš.“ Prešla je ostatak puta uz stepenice i ušla u dnevnu sobu. „Hoćeš da gledaš TV?“ Sklupčala se na jednom od velikih kauča, oslonjena sa svojom bolnom i spermom išaranom guzom nagnutom u stranu, gde je Lazar seo.

Pročitajte i ...  Ispovest Udate Jebozovne Plavuše

Podigla je obrvu: „Šta još imaš u toj torbi?“

“DVD sa mojim omiljenim analnim porno scenama. Mislio sam da možemo da ga gledamo dok se jebemo.“

“Pusti ga.“ Pokazala je na televizor uz zid.

Ubrzo je ekran bio ispunjen scenama prelepih mladih žena koje su se žestoko i grubo jebale od strane velikih debelih kurčeva, i crnih i belih. Tiho su posmatrali kako veliki kurčevi snažno jebu guzice, izvlačeći ih samo za usta da ih popuše na trenutak, razvlačeći guzice žena koje su dovoljno lepe da budu manekenke sve dok nisu zinule u kameru, ponekad stavljajući dva od onih masivnih kurčeva u rupu u isto vreme.

Veronika je sela bliže Lazaru i ispružila ruku da mu masira jaja. „Dakle, da li je to bilo dovoljno jebanja da ponovo izađeš sa mojom ćerkom ili da to uradimo ponovo samo da budemo sigurni?“ Njena ruka je prešla na njegov polu tvrdi penis i počela da ga miluje.

„Uhhhh…“ Osetio je kako mu penis pulsira i postaje sve tvrđi. „Da, to izgleda kao dobra ideja gospođo Milutinov.“

Svoju slobodnu ruku stavila je na njegov potiljak i privukla njegovo lice svojim grudima dok ga je drkala drugom rukom. Lazar ih je odmah obgrlio usnama, ruke su mu prišle i do njenih grudi, obujmivši ih, podigavši ih kako bi mogao sisati bradavice, navlaživši ih pljuvačkom. Veronika je zastenjala kada je osetila njegova topla mokra usta.

„O da Lazare, voliš te velike tople sise, zar ne?“ Zastenjao je potvrdno. „Tvoja mama ima baš ovakve velike, zar ne?“ Lazar je nastavio da siše, a onda je poskočio, zureći u nju. Veronika je osetila kako njegov penis postaje tvrd u njenoj ruci.

„Gospođo Milutinov, tako ste jebeno prljavi!“ Gurnuo je njene čvrste bradavice jedna uz drugu i zapljusnuo ih oboje. Veronika ga je gurnula na kauč, a zatim se okrenula i pala na kolena ispred njega.

Nasmejala se, a zatim omotala svoje grudi oko njegovog penisa i obrađivala ga gore-dole dok je jezikom pljeskala po njegovom kurcu. Lazar je spustio pogled na ono što mu je radila. Jače je stisnula meke tople grudi oko njegovog kurca. jebe devojkinu mamu u sise

„U redu, mislim da si spreman za rundu broj dva.“ Okrenula se prema TV-u držeći njegov penis dok je savijala noge i spuštala dupe na njega. Lazar je samo gledao napred i stenjao i pokušavao da ne svrši dok je gledao njeno veliko okruglo zrelo dupe kako se spušta na njegov kurac, ti znojni okrugli guzovi su se raščepili dok se njegov tvrdi penis ponovo gurao u njen šupak.

Pročitajte i ...  Mama - Moja Fantazija

Veronika se koncentrirala na jednostavno nabijanje dupeta gore-dole na kurac, koristeći svoje butine i listove, slušajući mesnati šamar svog dupeta svaki put kada bi ga snažno spustila na kurac ćerkinog dečka. Stavila je ruku na svoju pičku i divlje je trljala dok je gledala u ekran i videla kuratog crnca kako jebe neku plavušu u dupe, dok je druga plavuša kleknula iza njega i gurnula lice u njegovo dupe, ližući ga.

„Mmm, jebeno prljavo!“ Veronika je zarežala i jače trljala svoju macu dok se brže nabijala,. Lazar je dahtao, naslanjajući se na kauč, polu zatvarajući oči, čupajući kosu, pokušavajući da uradi bilo šta da ne svrši prerano.

Video je strane njenih velikih grudi dok su poskakivale gore-dole. Lazar je shvatio da će ga ova zrela žena naterati da ponovo svrši brže nego što je bilo koja devojka ranije, da mu je teško da izdrži. Počeo je sa dominacijom ali je ona nekako postala agresor, a njemu je palo na pamet da će ona biti ona vrsta koja bi čak i pokucala na prozor njegove spavaće sobe usred noći, željna i zahtevna…

Veronika je snažno trljala svoju macu i grubo udarala dupetom na Lazarov kurac i zadržala ga tamo, mleveći ga u malim krugovima uz orgazam, nabacujući svoj šupak nazad na njegov kurac kao životinja. Lazar je osetio kako se njeni analni zidovi stežu i to je bilo previše za njega i počeo je da svršava, puneći joj rektum.

Kad je njen orgazam splasnuo, pala je unazad u Lazara, i dalje osećajući kako njegov kurac ispumpava spermu u njen šupak, dok su se njegove ruke pružale oko nje da bi držale njene grudi dok su se njihova znojna tela polako trljala jedno o drugo, zadihani oboje, dok je hard kor analni pornić nastavio na velikom ekranu.

Tihi trenutak omogućio im je da čuju korake ispred ulaznih vrata, zvuk otključavanja i otvaranja ulaznih vrata i prve korake stopala po tvrdom podu od pločica… bilo je vreme za prekid i skrivanje…

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!