Od malena me je privlačila ženska dominacija.

Od malena me je privlačila ženska dominacija.
Još od kada sam bio jako mali, palio sam se na pomisao da neka žena dominira nada mnom. To me je uzbuđivalo, iako tada, kao sasvim malo dete, naravno, nisam mogao znati o čemu se radi. Kada sam odrastao, shvatio sam naravno, i čekao sam priliku da svoju bolesnu, ili, u najmanju ruku, poremećenu fantaziju ostvarim, budući da sam shvatio da je ne mogu izlečiti, da je bežanje od sebe besmisleno jer se od sebe ne može pobeći, a da je potiskivanje najgori izbor-to sam znao iz psihologije.
Elem, dosta dugo vremena sam ja pokušavao da pronađem neku ženu koja bi, eto, bila poremećena kao i ja, samo u drugom pravcu, ali nisam uspevao da je pronađem. Čak mi je bilo svejedno koliko sam bio napaljen, bilo mi je svejedno radi li se o nekoj mladoj ženi od osamnaest do četrdeset jedne godine, nekoj sredovečnoj od četrdeset jedne do pedeset devete, ili nekoj staroj, od pedeset devete pa do šezdeset pete. Jedino nisu dolazile u obzir baš one ekstremno stare, one od šezdeset pet, pa nagore, to mi je ipak previše.
Elem, ja sam tako, godinama, razmišljao, tazmišljao, trudio se, zavodio, nudio se, ali… ništa. Ništa ne bi bilo i dalje da nisam na zadnjoj stranici novina video odeljak “Domino dame.” Naravno, odmah sam se zainteresovao i pogledao. Bilo je tu raznih oglasa, od transvestitki, preko crossdresser-ica, pa do switch devojaka. Ali, ništa od toga mene nije interesovalo. Mene su interesovalo samo žene, žene u pravom smislu te reči, žene koje se pale na muški pol, i koje, osim tog svgo sado-mazohizma nemaju druge nastranosti, pogotovo ne prema istom polu.
Našao sam jedan oglas koji je bio kao poručen za mene:”Tražim robove koji će biti u stanju da zadovolje svaku moju želju. Za svaku nezadovljenu želju sledi kazna. Okreni broj 0800 ************* i traži Gospodaricu Angelinu.” Pogledao sam njenu sliku. Izgledala je dosta lepo, barem za moj ukus. Njena plava, kovrdžava kosa, odlično se uklapala uz aturno plave, ali, na neki način, prodorne oči. Imala je raskošne grudi, petica i to pet sa velikim plusom, kao i izraženu zadnjicu. Noge su ojo bile izuzetno dugačke i zauzimale su više od pola tela, a njena stopala su bila nežna i negovana, njeni nožni prsti uredni i nalakirani crvenim lakom. Smeškala mi se sa slike, obučena u crnu kožnu haljinu i crne cipele sa visokom štiklom od bar 10 cm. Znao sam da u odnosu Gospodarice i roba nema seksa, ali nisam mogao da odolim.
Okrenuo sam broj, tražio Gospodaricu Angelinu, zakazao termin sa Njom (još tog istog dana) i otišao na adresu koju mi je dala. Došao sam ispred velike kuće od bar dvadeset metara visine i četiri sprata. Otvorio sam kapiju, ušao u dvorište koje je bilo ukrašeno živim ogradama u obliku patke i malenim bazenom, i stigao ispred vrata. Pozvonio sam i sačekao.
Ubrzo sam začuo odsečne i jasne udarce štikli o pod. Vrata je otvorila Gospodarica Angelina.
“Po oglasu, je l’ tako?”-zapita me.
“Po oglasu”-rekoh.
“Pođi za mnom “-reče mi i ja sam je u stopu pratio. Prošli smo predsoblje i hodnik, a onda smo, nekim stepenicama, sišli negde dole, negde gde je bilo mnogo mračno, pretpostavljam u podrum. Platio sam sat vremena, kao što je bio dogovor, a onda su usledila Njena naređenja. Obratila mi se strogim glasom, koji je mene jako plašio.
“Od sad, pa nadalje, ovih sat vremena ja sam tvoja Gospodarica, a ti si moj rob. To je dovoljno reći da bi shvatio u kakvom si položaju, ali, ako ne shvataš, da ti objasnim ja malo bolje. Vidis, ja, u narednih sat vremena, imam potpunu vlast nad tobom, ti, u tih sat vremena, više nemaš svoju volju, ti više nisi slobodan dečak, ti pripadaš meni. To znači da ćeš morati da radiš sve sto ti ja kažem, prihvataš sve što ti ja radim i ni protiv čega od toga nećeš smeti da se buniš. Ukoliko prekršiš neko naređenje koje sam ti ja, kao Gospodarica dala, bićeš kažnjen, a vrstu kazne određujem samo ja. Takođe, i ako ne prekrsis ni jedno naredjenje, i cak i ako uradis sve kako treba, opet te mogu bicevati, samarati, pljuvati, vredjati i tako dalje, jer sam ja Gospodarica. Jasno?”-zapita me strogo.
“Jasno”-rekoh. E, to je bila velika greska, buduci da me je Gospodarica Angelina osamarila tako da sam mislio da me je udario gom.
“Jasno KO”?-zapita besno.
“Gospodarice”-rekoh ja, i dobih jos jedan samar, ovaj jos jaci.
“Izgovori celu recenicu, robe”-rece Gospodarica.
“Jasno, Gospodarice”-rekoh, konacno.
“Skini svu odecu i obucu sa sebe i uredno je slozi”-rece Gospodarica, sto sam ja i uradio. Kada sam bio gotov, uzela je sve to i odnela u ormar koji je stajao pored i zakljucala. Zatim mi je stavila ogrlicu sa povocem na vrat i povela me do drugog kraja podruma, tacnije, do nekih vrata u podu sa malenim rupicama na sebi. Otvorila je ta vrata i iz njih je izmileo drugi momak, pretpostavio sam rob, koliko sam uspeo da primetim, onako, lepo gradjen i zgodan, a crnokos, kakvog bi svaka devojka pozelela. Doduse, nisam ni ja bio za bacanje. Moj torzo bio je izvajan trbusnjacima koje sam radio dugo vremena, a noge i ruke su mi bile misicave i jake.
“Vidis, ovo je jos jedan rob”-rece Gospodarica Angelina-“on je u polozaju kao i ti, s tim sto je on moj rob zauvek, a ti na sat vremena.”
Nakon toga, cusmo zapovedni ton Njenog prelepog glasa:
“Na kolena, trobovi!”
Mi smo poslusali i za trenutak bili na kolenima.
“Lizite mi cipele”-naredi Ona.
Poceli smo da lizemo zaista halapljivo, ja sam se trudio da ne izostavim ni jedan deo njene obuce. Nakon toga smo, po njenom naredjenju, presli i na njene nozne prste, a nakon toga je skinula cipele i lizali smo joj stopala. Koliko sam ja mogao da zakljucim, Gospodarica je bila zadovoljna. Nakon nekog vremena, naredila nam je da podjemo za njom, i mi smo i posli. Napistili smo podrum, ponovno smo prosli kroz hodnik, naravno, Gospodarica hodajuci, a nas dvojica na kolenima, za Njom. Dosli smo do nekih vrata, Gospodarica ih je otvorila, i usli smo u novu prostoriju. Bio je to WC, u kojem su, pored normalne WC solje, bile i dve cudne, nefiskirane za pod, bez ikakvih cevi i vode, ali zato sa nekakvim srafovima sa strane. Gospodarica je fiksirala te WC solje iznad nasih glava, tako da je rupa na njoj dosla direktno iznad nasih lica, i onda sam, sa uzasom, shvatio cemu to sluzi. U tom momentu, pokajao sam se sto sam pristao da budem rob. Najpre je sela na WC solju koja je bila fiksirana iznad onog prvog. Dugo vremena je ostala tamo. Ne znam sta je radila, ali je bila dugo. Nakon toga, cuo sam tog roba kako, sa punim ustima, govori “hvala Vam, Uzvisena Gospodarice, sto ste dozvolili robu da jede.” Tad mi je bilo jasno. Kosa mi se podigla na glavi, ali sam, istovremeno, osetio i veliko izbudjenje. Nakon toga je dosla do mene, pardon, do moje WC solje, nagela se nad nju i pogledala me direktno u oci. Rekla mi je:
“Sta god sad da ti radim, drzi usta otvorena, i ne zatvaraj ih dok ti ja ne kazem. U protivnom cu te bicevati ostatak vremena. Jasno?”
“Jasno, Gospodarice”-odgovorio sam, vec po nekom automatizmu, sto je Gospodaricu obradovalo.
Sela je na tu solju, a ja sam otvorio usta, spremajuci se za ono sto ce u njih da padne odozgo. Iz te perspektive nisam mogao da vidim sta dolazi odozgo, mogao sam samo da osetim.
Prvo sam osetio mlaz tople, izizetno tople, i slane tecnosti. Pretila je da se prelike, toliko je mnogo bilo, i u tolikim kolicinama j epristizala u moja usta, ali sam znao da bi prosipanje moglo da dovede do kazne, tako da sam sirio usta toliko da su me bolela. Nakon nekog vremena, tecnost je prestala da dotice u moja usta, i cuo sam Gospodaricin glas:
“Sad zatvori usta, robe.”
Zatvorio sam usta, koja su bila prepuna Gospodaricine mokrace.
“Sada podigni malo glavu i to polako progutaj”-rece.
To sam i ucinio. Bilo mi je gore nego kad je mokraca tekla u moja usta, jer sam sada morao jos i da je gutam, onako toplu, slanu i gadnu. U jednom momentu mi je doslo da povratim, ali nisam, naravno, jer mi Gospodarica nije rekla da uradim tako. Progutao sam nekako to sve.
“Progutao si?”-cuh njen glas.
“Jesam, Uzvisena Gospodarice Angelina”-rekoh.
“Trebalo bi da mi se zahvalis sto sam tebi, robu, jednom nizem bicu, dozvolila da pije”-rece Gospodarica ozbiljno-“vrlo si nezahvalan.”
Sasvim ozbiljno sam odgovorio:
“Oprostite robu, Uzvisena Gospodarice Angelina. Rob nije nezahvalan, samo je nov. Hvala Vam, Uzvisena Gospodarice Angelina, sto ste dozvolili robu, jednom nizem bicu, da pije.”
“Dobro”-rece-“a sad malo nesto cvrsce. Otvori usta.”
Otvorio sam usta. Sigurnih nekoliko minuta nista se nije desilo. Onda sam cuo Gospodaricin glas. Zvucala je kao da se napreze. Najednom,u usta mi je palo nesto veliko i cvrsto, jako gorkog ukusa. Shvatio sam da upravom imam Gospodaricun izmet u svojim ustima. Medjutim, to parce nije bilo jedino. Ubrzo ih je padalo jos vise, izbrojao sam njih deset, i svako je bilo kao i prvo, veliko i tesko. Otvorio sam usta maksimalno i plasio se da nesto nije ispalo.
“Da vidimo da li je sve na mestu, da nisi nesto ispustio”-rece Gospodarica i nasmeja se. Pogledala je dole, u mom pravcu, i jos jednom se nasmejala.
“Nisi, dobro je”-rece Ona-“sada zvaci to sto si primio u svoja usta. Zvaci polako, jedi, kao da jedes neki obrok. Jedi polako, zvaci i onda progutaj.”
Vec mi je bilo muka, ali sam poslusao Gospodaricu. Sa svakim mojim pokretom zatvaranja vilica, gorak ukus bi mi se uvlacio jos dublje u usta i grlo. Polako sam gutao izmet, i nakon nekoliko minuta bio sam gotov. Nakon toga, Gospodarica nas je izvukla odozdo, dozvolila nam da isperemo usta, i povela nas sa sobom, opet. Sada nas je dovela opet do podruma, vezala nam okovima ruke i noge za neke alke na podu, i drkala nam.
Osetio sam se prelepo, i shvatio sam da Gospodarica zeli, nekako, da nas nagradi. Naravno, brzo smo svrsili, i ona se nasmejala.
“Lepo”-rece-“svrsili ste, jos da pojedete tu spermu sa poda i da zavrsavamo za danas.”
Brzo smo polizali spermu sa poda tog podruma. Nakon toga, obukli smo se, i otisli kucama, zahvalivsi se Gospodarici Angelini.

Please complete the required fields.
gresne cica maca

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.