Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Obiteljske Orgije

9 min čitanja
porodičan sex

Konačno je došao i taj petak, koji je bio početak našeg zajedničkog godišnjeg odmora. Otac je u popodnevnim časovima ušminkao reno senica, majka je spakovala torbe, potrebne namirnice, garderobu i sve ostalo što nam je potrebno za naredne dvije sedmice. Legli smo rano, planirali smo krenuti oko dva sata iza ponoći. Oko 10 naveče već sam strasno pojebao moju Mirjanu, a palilo me to što sam čuo ljubavne uzdahe moje majke dole u prizemlju.

To znači da smo istovremeno vodili ljubav i ja i otac, ali ovaj put svako sa svojom ženom. Krenuli smo u tačno u dva. Otac je vozio, majka je sjedila pored njega, na zadnjem sjedištu udobno smo se smjestili ja i Mirjana. Lagana muzika stvarala je odličnu atmosferu. Mirjana se naslonila na mene, pokrio sam joj noge trenerkom i nakon pola sata vožnje zavukao joj ruku u gaćice.

Pička joj je bila prevlažna, pulsirala je na dodire moih prsta. U pet ujutro smo popili kafu i odlučili da se zamijenimo za volanom. Ja sam nastavio voziti, otac je sjeo na moje mjesto. Vožnja hercegovačkim kršom tražila je maksimalnu budnost. Ali ipak jednim okom pratio sam retrovizor i primijetio da otac povremeno miluje Mirjanine noge. Mirjana se pravila da spava, i otac je vješto glumio da je zadrijemao. U jednom tunelu zavukao sam ruku majci među noge i dodirnuo preko gaća rasnu mesnatu pičku. Nije reagovala, pravila se da spava, ali vlažni sokovi majčine pičke odavali su da je budna i spremna za parenje. Ali morao sam voziti. maženje mamine pičke

Dolazak u vikedicu i uobičajeni poslovi. Otac je pregledao osigurače za struju, vodoinstalacije, majka i Mirjana su se bacile na brisanje prašine, ja sam unosio torbe iz auta. Odspavali smo tri sata i nakon kafice počeli spremati za plažu. Mirjana je obukla bezobrazno kratku haljinicu sa izazovnim crvenim kupaćim ispod, koji joj je otkrivao prelijepe guzove , a sise su više bile vani nego u krpicama. I majka se obukla izazovno.

Haljina malo duža nego Mirjanina, ali gotovo providna i sa otkopčanim dugmadima naprijed sve do pičke. Ja i otac smo bili u šorcevima i atletskim majicama. Otišli smo na našu staru uvalicu, gdje nikad nije bilo gužve. Majka i Mirjana su se malo odmakle, postavile su ležaljke i ubrzo se oslobodili gornjih dijelova kupaćih.

Bacao sam neprestano pogled na prelijepe sise, u jednom trenutku majčine su mi se činile boljim, u drugom trenutku Mirjanine. I otac je gledao, vidio sam da je napaljen, kurac mu je prosto cijepao šorc. Otac je skočio u vodu, otplivao tridesetak metara, skočio sam i ja, ponio loptu i sa njim igrao odbojku. Otac je pozvao majku i Mirjanu, majka mu je odgovorila, pusti nas da se osunčamo, neprijatno nam je ovako. Otac, stari lisac je rekao, nemate se čega stidjeti, odrasle ste, odrasli smo.

Majka je kvrcula Mirjanu rukom i dala joj znak da pođu u vodu. Doplivale su do nas, prelijepe sise dobile su poseban sjaj u bistroj morskoj vodi. Igrali smo u četvero, svaki kontakt sa loptom bio je i igra, uranjali smo jedno drugo, dodirivali se, ludo se smijali. U jednom trenutku majka mi je u borbi za loptom naskočila na leđa, prignječivši svoje petice sise na moj vrat i glavu, zagnjurila me je i sjela mi na vrat.

Pročitajte i ...  Spavajući sa svojom trudnom majkom

Otac i Mirjana su se smijali, otimajući loptu od Mirjane otac joj je dodirnuo sise. U slijedećem naletu proronio sam majci kroz noge i uhvatio je cijelom rukom za mesnatu pičku, otac je Mirjani naslonio dignutu kurčinu na guzu i obuhvatio je oko struka. Igrali smo se tako do 3 popodne i otišli na ručak.

Njih dvije su gore imale samo majice, velike četiri sise su ponosno stršale, tako da mladi konobar umalo nije prosuo supu po nama. Nakon ručka ja i otac smo popili po dva nikšićka piva, njih dvije po čašu ždrijepčeve krvi. Otišli smo do vikendice na odmor, namjeravajući da do večere malo odspavamo. Majka je stavljala mokre peškire i kupaće na štrik, Mirjana se tuširala, ja tražio na laptopu nešto, a otac čitao novine i čekao da Mirjana završi.

Sreli su se u hodniku i mahinalno sudarili, tako da se Mirjani otkačio peškir preko sisa, pa se našla načas gola pred ocem. Potom smo se svi izmijenjali u kupatilu i krenuli u svoje sobe. Ubrzo smo čuli škripu roditeljskog kreveta, narajcani tata razvaljivao je majku. Uhvatio sam Mirjanu za već vlažnu pičkicu, malo je polizao i nabio joj zguza na krevetu. Počela je ječati, u prvi mah mi se učinilo da je namjerno glasnija da je čuju, da izazove očevu pohotu.

Pokušao sam ocijeniti koja je glasnija, majka na očevom kurcu ili Mirjana na mom debeljku. Svršio sam prije oca i legao da se odmorim. Mirjana je gola otišla u kupatilo na tuširanje. Stišalo se i u njihovoj sobi. Ušla mi je majka, samo u kratkoj pamučnoj haljini, sise su probijele, vidjeli su se tamni kolutovi. Sjela je kraj mene. Ležao sam na leđima, go, ali pokriven laganom plahtom do pupka. -Ovo je ludo što smo danas radili. Tvoj otac mi je rekao kad vas je čuo, eno i sin jebe, dobar je.

Kurac mi je ponovo skočio, majka je podvukla ruku pod plahtu i obuhvatila ga prstima. Kucnula je drugom rukom u zid, što je potvrdilo moju pretpostavku da su se dogovorili. Otac je ustao i otišao do kupatila, u kome je Mirjana još uvijek bila gola. Čuo sam zaključavanje, odahnulo mi je. Pipnuo sam majčinu pičku, natopljenu spermom i još uvijek jako vlažnu i vruću. Ljubio sam joj sise i povukao je na sebe.

mama jaše sinov kuracZajašila me je i grubo počela da se nabija. Škripao je krevet, majka je prvo grizla donju usnu, ali kad je začula žamor u kupatilu, počela je sve jače puštati uzdahe. Kad je počela svršavati zavrištala je. Vrištala je i Mirjana u kupatilu, sad je jasno da svi znamo za naše izlete u okviru porodice, ali sve je bilo odvojeno. Majka je svršila još tri puta, sagnula se, poljubila mi kurac, i otišla u svoju sobu. Došla je i Mirjana, sva crvena u licu , gledajući me ispitivački. Legla je pored mene, ja onako netuširan stavio sam njenu guzu sebi u krilo. Kurac mi je počeo ponovo rasti, pa sam ga joj zavukao lagano otpozadi.

Pročitajte i ...  Mamina Tajna (Lez, Inc)

Roditelji su zaspali, čuo sam očevo hrkanje. Izjebao sam Mirjanu žestoko, svršio jedva, jer su mi jaja već bila ispražnjena. Utonuli smo u san. Probudili smo se i primijetili praznu roditeljsku sobu. Otišli su u nabavku. Otac je pripremio crnogorsko domaće vino i dimljeno meso za večeru. Večerali smo na terasi, a onda uz muziku nastavili do duboko u noć pijuckati vino. Ponoć je, vino nas je dobro uhvatilo, njih dvije su se kikotale.

Otac je pričao sve masnije i masnije viceve i u jednom trenutku stavio ruku na golo majčino bedro. Mama se još više kikotala, prijala joj je očeva požuda i to što je nju odabrao. Otac je povukao ruku sve do međunožja, već uspaljena majka je dobro raširila noge, tako da je otac nesmetano smaknuo gaćice i ubacio joj srednji prst u već vlažnu pičku. Ja i Mirjana smo se samo zgledali, privila se uz mene, ja sam joj stavio ruku na desnu sisu i jednostavnim pokretim je oslobodio bretelice.

Sjevnula je sisa moje Mirjane, a otac je rekao, ohoooooooooo, ovo se ne viđa baš svaki dan. Potom je i otac s oslobodio mamine sise, a stara mu je stavila ruku na koljeno i lagano zavlačila prste uz nogu u šorc. Otac je poljubio sočno majku u vrat, a ona mu je oslobodila kurac tako što ga je izvukla kroz nogavicu. -Ohoooooo kako je moj stari spreman, da li je to zbog vina, cvrkutala je mamica. Otac se pravio važan , uživao u maženju sa majkom i gledao Mirjanu u oči. I ja sam svojoj ženi stavio ruku među noge, iznenadilo me to što je bila bez gaćica. Zavukao sam joj dva prsta, Mirjana je zažmirila i zagrizla donju usnu.

Ona je kopirala majčine pokrete, izvukla mi kurac i nekoliko puta nategla kožicu i jezikom prešla preko njega. Majka je već pušila očevu kurčinu. Ustao sam, uzeo Mirjanu za ruku, naguzio je preko ležaja i ušao od pozadi, vještim ubodom sve do jaja. Mirjana je jeknula, tako da se majka okrenula i vidjela svoju snahu nabijenu na pola metra od nje na debeli sinov kurac. Onako pijani i roditelji su uradili isto.

porodičan sexMama se naguzila tik uz Mirjanu, otac ju je pljesnuo po guzi, i grubo joj zabio kurčinu sve do jaja. Stara je jeknula, promješala guzom i rekla ovo se ne dešava svaki dan. Mirjana je počela svršavati, tako glasno da su nas sigurno čule komšije u kući do nas, ubrzo je i majka prvi put bila gotova. Otac me je pogledao, dao mi znak očima, izvukao kurac iz majke i povukao me prema njoj. Zabio sam ga oštro do jaja, ponovio još desetak puta takav ubod, svaki put ga izvlačeći iz premokre pičke.

Pročitajte i ...  Djetinjstvo

Otac je polako nabio Mirjanu, a ona je svoju desnu ruku provukla sebi između nogu i uhvatila oca za jaja. Majka je prva počela svršavati, držao sam je za ogromne sise i navlačio. -Ne vadi ga, zadrži ga tako duboko i jako u meni, svršavam, umirem, govorila je majka, a ja sam osjetio grčenje njene pičke oko čitavog kurca. Ubrzo je i Mirjana bila gotova, jecala je i cvilila i molila za jače udarce. Izvukao sam kurac iz majke i legao na leđa, majka me je razumjela i nabila se na kurac, ali tako što mi je okrenula leđa. Otac i moja žena su uradili isto.

Njih dvije su se tako vješto nabijale, a ja sam desnom rukom dirao Mirjaninu pičku, osjećajući ulazak očevog kurca u nju. To ju je tako ludo napalilo da je svršavala tresući se. Majka je kasnila minut – dva. Svršavala je i tresla se. Legla je preko mene i rekla, dosta je , treba mi odmor. Uhvatio nas je san. Probudio sam se u pola pet, probudio me dignut kurac. Nas četvero smo ležali goli preko velikog francuskog ležaja.

Otac je držao ruku preko Mirjane i hrkao, majka je ležala na stomaku. Pomilovao sam joj pičku, ubacio prst i ubrzo osjetio vlagu. Nisam mnogo čekao, ušao sam joj sleđa, nježno i polako, razbuđujući se. Majku je budio moj kurac, dahtala je, cvilila i gužvala jastuk. Svršila je brzo, tresla se, tražila da je nabijam jače. Mirjana se probudila, okrenula se ka nama i uhvatila me preko guze za jaja. Izvadio sam ga iz majke, podigao Mirjanine noge i nabio joj ga svom žestinom. Otac je i dalje spavao, popio je dvostruko više vina od mene.

Mirjana je svršavala, majka je rekla na mene je red. Uzeo sam je otpozadi, cijepao joj pičku, nabijao do kraja do jaja. Osjetio sam u kičmi da mi nailazi svršavanje. Mirjana je tražila da ih pošpricam, ali nisam imao snage i želje da ga izvučem. Nabio sam ga do jaja u majku, svršavao i urlikao kao mladi lav. Legao sam desetak minuta, ustao, istuširao se i izašao vani. Našao sam jednu otvorenu kafanu, ušao sam popio kapučino i lozu da razbijem maurluk.

Nisam se žurio, znao sam da je otac sa njima, nisam bio sebičan, prepustio sam dvije pohotne pičke njemu. Oko osam sam otišao u kladionicu, tipovao sam na Tipsarevića i potom zalomio u jednoj konobi.

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
gresne cica maca

Još zanimljivosti

3 min čitanja
29 min čitanja 2
4 min čitanja

1 thought on “Obiteljske Orgije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

20 min čitanja
1 min čitanja
11 min čitanja
Don`t copy text!