Njeno prvo pušenje

sisata hrvaticaBaš sam se pitao kakvo li je prvo iskustvo neke starije žene koja je poželila nešto što dosad nije probala a čula je za te neke sladostrasne stvari koje jednostavno nije imala prilike iskusiti.

Recimo mnoge žene nisu blagoslovljene oralnim seksualnim aktivnostima svojih bračnih drugova. Previše moraliziranja, česti odnosi sa rodbinom, obaveze prema potomstvu i dolazi do skromnog seksualnog preživljavanja. Ali zašto se to ne bi mjenjalo?.,…

Na primjer,…OVAKO

Ja sam, djeco draga, žena od 40god koja je imala samo klasičan seks u životu,

ništa drugo nisam probala, ali sam skoro iskusila jedno pušenje

i to drugaru moga sina koji me je naučio kako se to radi.

Pošto sam vidjela da se dosta čitaju erotske priče,

rješila sam da napišem ovu priču da sve žene koje nisu probale da to urade.

Upravo sam se vratila sa posla tako da nisam stigla da se presvučem. Imala sam na sebi kratku kariranu suknju i crne svilene čarape a gore crnu pamučnu majicu koja je ocrtavala moje zrele grudi. Skinula sam cipele kad je zazvonilo zvono na vratima. Bila sam sama kad je došao drugar mog sina da bi zajedno učili. Rekla sam mu da on nije tu ali moze da ga sačeka. Donijela sam mu sok i sjela da mu pravim društvo. Sjela sam naspram njega, ali sam prekrstila noge da nebi vidio moje gaćice. Pričali smo neke neobavezne teme kako je u školi, ali sam kraičkom oka vidjela da se meškolji i da je crven u licu.

– Jel ti je dobro? pitala sam ga

– Dobro mi je gospođo,samo mi je nelagodno.

– Zašto?

– Vi ste stvarno lijepa žena, čudno da nemate nekog čovjeka.

– Nema više pravih muškaraca. Nasmiješila sam se, a pogled mi je pao na njegovu izbočnu na pantalonama.U sebi sam razmisljala kako mogu da razmišljam tako, pa on može da mi bude sin! Uzela sam neke novine da čitam da skrenem misli od toga, tako da nisam primjetila da je on ustao i prišao mi. Podigla sam pogled, i imala sta da vidim! On je stajao sav crven u licu smaknutih pantalona a njegov kurac od 20cm stajao pravo prema mom licu!

– Dali si ti normalan?! pitala sam ga dok sam mu gledala kurčinu kako se klatila.

– Molim vas , volio bi da ga popušite, nemogu vise da izdržim, tako me uzbudjujete!

Nisam bila pri sebi kad sam to dozvolila ali sam se i ja napalila!

– Nisam nikad pušila kurac nekome, neznam kako se to radi!

– Ja ću vam pokazati, rekao je.

– Uzmite ga u ruke, jednom mazite jaja a drugom drkajte kurac cijelom dužinom!

Kao hipnotisana, poslušala sam ga uzimajući njegov mlad i topao kurac i počela da mu ga drkam kako je rekao. Pogledala sam ga gore a po njegovom licu sam vidjela da je uživao u drkanju. Ruka mi se umorila od drkanja i maženja njegovih jaja, kad mi je rekao šta dalje.

– Sada navlažite usta i stavite ga u usta dokle možete. Ja sam ga poslusala i polako prvo glavić a potom krenula da guram cijeli kurac u usta! Usta su mi bila puna od njegovog kurca kojeg je gurao pokretima koji su njemu odgovarali. Došla sam do pola kurca jer više nisam mogla da progutam jer sam počela da gubim vazduh. Morala sam da dišem na nos, mirisajući njegov znojavi kurac i jaja koja su landarala kako mi ga je nabijao u grlo. Nisam vjerovala da klinci mogu imati tako veliki kurac. Razmišljala sam u sebi kako mogu ja, žena u godinama, da sisam kurac nekom klincu, ali ajde bar ću i ja nesto naučiti, a njega usrećiti. Imao je sladak kurac sa malo žila na njemu koji je klizio po mom jeziku navlažen od moje pljuvacke, koja je počela da curi van usta od nabijanja njegove kurčine. On je nevjerovatnih pola sata nabijao, da mi se vilica ukočila. Osjetila sam u ustima po njegovom kurcu kako se trza shvatajući da ce mi svršiti u usta, pa sam htjela da se odmaknem.

– Mmmmm….mmhghgm…mogla sam samo da mumlam, htjela sam da kažem da me pusti,
da svrši van mojih usta, ali je on shvatajući da neću da progutam, čvrsce me držeci za glavu nabio mi kurac dokle je mogao i počeo da svršava duboko u mojim ustima. Ja sam otvorila oči nemogavsi da uradim ništa, dok je on sipao u mlazevima toplu i pomalo ljepljivu spermu. Da se nebi udavila morala sam da gutam spermu brzo kako je pristizala u moje grlo. Par puta sam se zakašljala od slatke spermačine, ali me on nije puštao trzajući bokovima u ekstazi!

U tom momentu je zazvonilo zvono na vratima, pa me je on pustio polivajući me posljednjim mlazevima sperme po licu. Ustala sam i krenula prema vratima brišući se rukom lice umazano od sperme i gutajući ostatke u ustima.

– Ciao mamma, stigao sam. Jel’ došao Daniel?

Prolazeći pored mene rekao mi je da imam nešto bijelo na licu…

To je, djeco moja, prvo pušenje kurca nekom…

Poslije toga sam imala jos raznih iskustava sa Danielom

i sa drugim drugarima moga sina koja cu vam kasnije ispričati ako budete dobri…

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *