Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Njena mama Sladja

25 min čitanja
guzicetina mame moje devojke

Krajem septembra išao sam u Šabac kod devojke koja je tamo studirala. Inače ona je otišla 2, 3 dana pre mene sa svojom majkom, da malo pospreme stan u kom stanuje već 2 godine. Pozvala me je da dođem na vikend i ostanem kod nje par dana, da budemo sami i uživamo daleko od svih, pošto joj kreću predavanja pa neće toliko često moći da dođe kući. Pošto sam subotu morao da radim, otišao sam u nedelju, a i njena majka je trebala u nedelju da se vrati kući, pa taman kada ja dođem ispratićemo njenu majku i ostaćemo sami.

Upoznavanje Hrvatska

Stigao sam tamo u nedelju popodne oko 14 sati, sa stanice uzeo sam taksi i došao do centra grada gde je stanovala. Ona me je dočekala ispred vrata, a tu je bila i njena majka koja je pila kafu u dnevnoj sobi. Ime joj je Slađana, žena od oko 42, 43 godine, tamnog tena, krupnih očiju, crne kose, punije građe i pozamašnih oblina. Sa mojom devojkom je imala baš blizak odnos, često mi je devojka pričala da su njih dve kao drugarice. Raspakovao sam se, istuširao i posle sa njima dvema seo i popio kafu. Ubrzo smo i ručali. Potom smo devojka i ja leškarili u njenoj sobi, dok je njena majka bila u drugoj i gledala tv.

Upitao sam je: „Kad ti ide majka kući?“

Rekla je: „Večeras u 19h autobusom.“

guzicetina mame moje devojkeJedva sam čekao da ispratim njenu majku na stanicu i ostanem sam sa devojkom. Planirali smo uveče da odemo do grada, prošetamo, ne budemo dugo i vratimo se u stan. Oko 18.30h njena majka bila je spakovana i spremna za povratak kući.

Ispratili smo je do taksija, na rastanku mi reče: „Čuvaj mi ćerku.“

„Bez brige.” Odgovorio sam.

Njena majka je otišla taksijem ka autobuskoj stanici, a mi smo produžili ka gradu da se prošetamo. Oko 19.10h dok smo bili u jednom obližnjem kafiću mojoj devojci zazvoni telefon. Bio je to poziv od njene majke. Dok su pričale shvatio sam da njena majka nije otišla autobusom kući i da će morati da ostane do sutra. Tad sam se toliko izbedačio jer ni večeras nećemo biti devojka i ja sami u stanu. Našli smo se ispred stana kako bi njenoj majci dali ključ, a mi da nastavimo šetnju. Čekali smo je, kad ide Slađana zadihana i iznervirana.

„Zamisli molim te na 500 metara od stanice vozaču pukne guma. Poludela sam, morala sam peške i samo što sam stigla, možda je prošlo 2 minuta posle 7, odem da kupim kartu i žena na šalteru mi reče da je autobus upravo otišao i da do sutra ujutru nema nijedan. Em mi autobus pobegao, em sam se sva oznojila.“ Reče Slađana.

Dok moja devojka i ja probasmo da je utešimo i rekosmo kako nema veze, da će otići sutra, da ode sad u stan da se odmori i to, a ja u sebi: „Pa zar si morala da mi pokvariš večeras planove sa devojkom debelguzo matora?!“

Otišli smo opet u grad, a njena majka u stan. Oko 22h smo došli u stan, otišao sam u sobu, a moja devojka da malo priča sa njenom majkom.

Kad je došla u sobu reče mi: „Majka će otići sutra autobusom u 10h ujutru, a ja moram ujutru u školu u 7h i zadržaću se sigurno 2, 3 sata, tako da ako ne stignem da dođem ti je isprati, važi?“

„Važi, nema problema.“ Odgovorio sam joj. Sredili smo se i legli oko 23h, želeo sam seks, dok je ona negodovala i rekla da ne može da se opusti znajući da joj je majka u drugoj sobi. Tako da nije bilo ništa ozbiljno, osim malo hvatanja i prevrtanja po krevetu, na kraju je pristala da mi izdrka. Zaspali smo malo pre ponoći, a ja budio sam se nekoliko puta, jer sam promenio krevet. Oko 02.30h ustao sam do kupatila da pišam. Pri ulasku u kupatilu ugledao sam na korpi za veš neke stvari. Primetio sam da je to šta je nosila Slađana u toku prethodnog dana. Nastavio sam i pišao, pri povratku oprao sam ruke i ponovo bacih pogled ka Slađanionim stvarima. Pored presavijenih teget primetih i jedne obične bele gaće. Na trenutak bilo mi je došlo da ih uzmem, kad se neko u hodniku čuo kako korača. A ja u blagoj erekciji izađoh iz kupatila i u kuhinji sa desne strane ugledah njenu majku kako stoji nad sudoperom i sipa vodu u čašu.

Šok je bio što je njena majka stajala u gaćama i u nekoj majici. Odmeravao sam je od stopala, preko mesnatih butina, zadržah pogled na njenom ogromnom dupetu gde je bilo i celulita, a bele gaće sa crnim tufnama malo su bile uvučene u njeno dupe. Iako nikad do sada nisam pomislio bilo šta sa njenom majkom, pre svega iz poštovanja i što nije bila neka milfača, tada videći kako stoji, uzbudio sam se, još onako napaljen znajući da sam joj pre minut za malo uzeo gaće u ruke, bez dileme sad bi je rado pojebao. Gledao sam je tako 10, 15 sekundi, dok je bila okrenuta leđima i pila vodu.

Odlučih da kažem dignutog kurca: „Ni vi ne spavate?“

„Ju bože, što me uplaši, jao sramote ja u gaćama, izvini molim te, zaboravila sam da ponesem spavaćicu.“

Reče Slađana i sede na stolicu prethodno videvši da mi se digao u gaćama. „Ma izvinite vi, moja je sramota i greška što sam naišao, niste vi krivi.“ Pogledah je u majicu, a ispod majice su se ocrtavale bradavice na velikim i opuštenim sisama. Sipao sam i ja čašu vode i seo na stolicu koja se našla ispred mene.

„Uhvatila me neka nesanica, okretala sam se 10 minuta i nikako da zaspim pa sam ustala da pijem vode.“

„Verujem, i ja sam se budio nekoliko puta, ne prija mi promena kreveta.“

„Nikako ti i ja da popričamo nasamo. Hoćeš ti meni biti zet, vidim da se baš slažete i volite?“

„Pa to je ozbiljno pitanje, nisam razmišljao, ali voleo bih da oženim vašu ćerku.“

„I ja bi volela da mi budeš ti zet, rekla sam ćerci da te čuva, nema puno tako lepih, zgodnih i fino vaspitanih momaka.“

„Ne preterujte sad, hvala na lepim rečima.“

„Ozbiljno, i uživajte dok ste mladi, sve brzo prođe, posle dođu deca, sve više obaveza, i jedno drugo zapostavi. I ja bih se ponekad rado vratila u dvadesete i da imam pored sebe nekog mladog od 25 godina.“ Priča njena majka, za trenutak sam pomislio da mi se Slađana nabacuje.

„U pravu ste sve.“

„Pa znam, još moj muž stalno na putu, ne spavamo u istom krevetu po 15, 20 dana.“ Njena majka se baš raspričala.

„Pa dobro normalno je to da nemate odnose kao kad ste bili mladi.“ Rekoh joj pomalo stidljivo.

„Ama kad me već povuče za jezik, nismo imali mesec i po dana. Al zato vi deco, uživajte što više, jedan je život i mladost, izvinite što sam vam pokvarila veče.“

Kad je rekla da se nije jebala mesec i po dana, kurac samo što nije iskočio iz bokserica, bilo mi došlo da je pojebem tog momenta.

„Uh, ne znam šta da vam kažem, ma nema veze, ne smetate nam.“

„Ih, ne smetam, smetam još kako, ali od sutra ćete biti sami, a sad da se spava budući zete.“ Reče ona, ustade polako i krete da ide ka sobi da spava. Opet sam je odmerio kad je ustala zagledavši se u njene bradavice, potom i u mesnatu guzičetinu koja je žvakala gaće. Rekoh: „Laku noć.“ Sedeo sam još 2,3 minuta razmišljajući kako bi bez dileme jebao majku svoje devojke. Ustao sam i vratio se u kupatilo. Momentalno sam uzeo gaće od majke moje devojke i raširio ih. Bile su velike, nije ni čudo s obzirom kolika je ona. Prevrnuo sam ih i ugledao unutrašnji deo da je flekav žutim tragovima. Pod prstima osetih da je taj deo još uvek mokar. Počinjem da se tresem i primičem unutrašnji deo gde dolazi njena pička svom licu. Neverovatno jak šmek njene pizdurine koja je ispuštala sokove po njenim gaćama prodirao je kroz moje nozdrve. Spustio sam poklopac na wc šolji, svukao bokserice i sa Slađaninim gaćama seo i počeo da drkam. U levoj šaci prljave njene gaće, udišem najjače što mogu miris sa njih, a desnom šakom drkam. Svršio sam bukvalno za minut po svom stomaku i grudima.

Oprao sam spermu sa sebe i vratio njene gaće kako su bile. Otišao sam i legao pored svoje devojke koja je čvrsto spavala. Još 15, 20 minuta bio sam budan, pred očima mi je bila slika njene majke kako stoji u gaćama, i kako sam svršio mirisajući njene prljave gaće. Zaspao sam i probudio me je glas svoje devojke oko 07h. Provirio sam kroz vrata koja su bila malo otvorena. Bila je spremna da krene do škole, pričala je sa Slađanom koja je stajala u gaćama.

Pročitajte i ...  Autobus

„Ništa, odoh, ti zaključaj vrata i ako se ne vidimo srećan put.“

„Hoću dušo moja, hvala, još pola sata ću i ja da odspavam, pa da ustajem polako.“

Izljubiše se, pogrliše, moja devojka ode, a Slađana zaključa vrata i ode u sobu ne zatvorivši skroz vrata. Vratio sam se u krevet i ponovo napaljen od prizora Slađane i njene velike guzičetine u gaćama. Motao sam se i prevrtao po krevetu 15 minuta, nisam mogao da zaspim. Napaljenost je dostigla vrhunac. Skinuo sam bokserice, potpuno go i dignutog kurca izašao iz sobe i stao ispred vrata sobe u kojoj je bila Slađana. Nisam mogao da stojim mirno, odlučio sam da polako odem do Slađaninog kreveta i legnem pored nje. Otvorio sam vrata njene sobe i video kako ispred mene leži na krevetu okrenuta na svoju levu stranu. Čulo se samo kako diše, bila je pokrivena ćebetom, samo su joj stopala bila otkrivena i desno rame. Polako sam prišao njenom krevetu ne želeći da je probudim. Uhvatio sam kraj ćebeta i polako počeo da je otkrivam. Nije se pomerala, nastavila je da spava. Onako zagledavši se u nju, video sam koliko moja devojka zapravo liči na svoju majku. Obe tamnopute, isto su spavale, savile nogu u kolenu. Kao da sam video u Slađani svoju devojku sa 20 godina i 20 kg više. Nisam znao koji sledeći korak da način, onako skamenjen gledao sam je minut, dva kako spava na stranu, i blagom savijenom desnom nogom u kolenu.

Odlučio sam da moram nešto da uradim. Čučnuo sam i prišao njenoj guzičetini koju su prekrivale gaće. Šakama sam uhvatio njene gaće i polako počeo da ih svlačim. Svukao sam ih koliko sam mogao, a mogao sam toliko da joj sevnu mesnati guzovi, pička se nije videla. Prišao sam licem i polako udahnuo, isti miris kao što osećam na mojoj devojci, samo mnogo jači. Zavukao sam desnu šaku ispod njenih gaća i prstima polako i neprimetno počeo da trljam po njenoj pički. Osetio sam lepljivost i mokrost, zadržao sam se tu nekoliko sekundi, pa izvadio ruku, plašio sam se šta će biti ako se majka moje devojke probudi, a moja šaka na njenoj pičketini. Ipak onako sav naložen, želeo sam tada da više nego ikad pojebem Slađanu. Spustio sam se i ponovo lice prislonio njenom golom dupetu. Odlučio sam da jezikom probam da ližem njenu pičku. Međutim uz svu pažnju i opreznost nisam mogao, jer su mi smetale gaće, a nisam mogao više da ih svučem, jedino da je naglo probudim. Ostalo mi je da zabijem jezik u njeno ogromno dupe koje se našlo ispred mog lica. Jezikom sam počeo da tražim njen analni otvor. Osećao sam jak, ali prijatan šmek, počeo sam lagano da ližem po njenom čmaru. Desnom šakom sam uhvatio njen desni celulitni guz i raširio ga malo, da bi imao bolji pristup jezikom. Lizao sam joj dupe minut, minut i po, osećaj je bio sjajan, a kurac sve više pulsirao.

Slađana se nije pomerala, čulo se samo disanje. Zatim začuše se pokreti i Slađanin glas.

„Kuku, šta ćeš ti u mom krevetu, šta to radiš, sramoto jedna, diži se bludniku jedan!?“ Prodera se i udari me šakom po ramenu.

„Šta je, ne sviđa ti se, a vidim da si sva mokra?“ Digoh se i opkoračih je dok se ona okrenula na leđa i pokušala da ustane iz kreveta.

„Ne ideš ti nigde dok te ne pojebem.“ Držao sam je šakama za ruke.

„Šta pričaš ti, jesi normalan, šta je tebi, pusti me, reći ću ćerci i svima šta si ovo uradio!?“

„Nisam još ništa uradio, ali ću. Sinoć me naložiš, pričaš sama kako si željna, nisi se jebala mesec i po, prvo si zakasnila na autobus i zbog tebe nisam imao seks sa svojom devojkom još uvek. A pošto nisam jebao nju ni sinoć ni jutros, sad ću tebe i to još kako.“ Rekoh joj dok sam je gledao besan sa nabreklom kurčinom.

„Jooj, nemoj molim te, nikad ne bih prevarila svog muža, pogotovo sa dečkom svoje ćerke, ne mogu to da joj uradim, skloni se sad, neću nikom ništa reći, obećavam.“

„Svakako nećeš reći ništa, jer mogu i ja da kažem kako si me zavela sinoć i ponudila se, zato ćuti i prepusti se, sad ćeš da osetiš mlad i dobar kurac.“ Pokušala je ponovo da se odupre, ali nije mogla, oči su joj zasuzile.

„Nemoj, ama kad te molim, grizšće me savest do kraja života, ja sam debela, nisam zgodna, nemoj mene.“

„Baš si me napalila noćas u gaćama kad sam te video, posle toga sam izdrkao mirisajući tvoje prljave i znojave gaće koje si ostavila u kupatilu sinoć. A sad mi je još veća želja da te jebem.“

„Sramoto jedna, ti si bolesnik!“ Puštam joj ruke i obema šakama hvatam za gaće i svlačim ih preko mesnatih debelih butina, skidam skroz i bacam na pod. Ispred mene sevnula je zrela neobrijana pička. Pokušala je da stavi šake na pičku i da je prekrije, međutim sav napaljen, toliko moći se stvorilo u meni da sam joj sa lakoćom sklonio i rekao joj: „Slušaj bićeš jebana svakako, od tebe zavisi da li ćeš uživati u tome ili ne, ja te savetujem da se prepustiš i imaš dobru jebačinu koja će ostati naša mala tajna.“ Dok sam joj desnom šakom trljao po vreloj, mokroj pičketini, ona se opirala i rekla: „Ne, ne, i ne, nije u redu, ostavi me, i pusti me da ustanem.“ Ponovo je negodovala Slađana. Udario sam je šakama po butinama i tražio da još više raširi noge, nije htela. Opet sam je zviznuo po spoljnjem delu butine, uhvatio za obe noge i stavio na svoja ramena. Krenuo sam kurcem da prilazim ka njenoj neobrijanom pički.

„Nemoj da ga staviš molim te, nemoj, stani, znaš i sam da nije u redu.“

„Ama ćuti više.“ Osetio sam žestoku vrelinu i polako počeo da ubacujem ceo kurac.

„Ah, ne, nemoj, ahh.“ Zabio sam ga do kraja, počeo sam da jebem majku svoje devojke. Gledao sam je u oči, dok je ona, izbegavala da me pogleda, negodovala i mračila, ležala je bespomoćno u majici, ispod koje su se tresle velike opuštene sisetine. Krenuo sam žestokim udarcima kurca da je zakivam, ubrzavao sam tempo dok sam je jebao. Nisam skoro osetio takav užitak kao tad dok je moj kurac prodirao unutar njene pičketine.

„Ahhhh, prestani, uhhh, joj.“ Počela je da ispušta uzdisaje, dok je glavu zabacila unazad. Video sam na njenom licu da je polako počela da se prepušta i uživa. Koliko dugo nije videla kurca, ovo je za nju bila premija. Nastavio sam da je jebem, naizmenično sam menjao tempo, povremeno sam usporavao i stajao sa sve celim kurcem u njenoj zreloj pičketini. Osetio sam da će još malo svršiti, pokušala je da ne izusti ništa, ali nije mogla.

„AHHHHH, UHHHH BOŽEE, AUUUH!“ Vrisnula je. Onda sam opet krenuo silno da ga zabijam, nedugo zatim svršila je, dok sam ja nastavio da je jebem još minut, dva. Skinuo sam noge sa njenih ramena, izvadio kurac iz njene pičke.

„Hoćeš da kažeš da i dalje ne uživaš?“

„Naravno da ne uživam, kako mogu da uživam sa dečkom moje ćerke?“ reče Slađana ljutitim i tihim glasom, dok desnom šakom briše znoj sa svog lica.

„A kako si onda svršila, rekoh ti bolje da se prepustiš!?“ Podigoh se telom i krenuh da je poljubim. Okrenula je glavu i zviznula mi šamarčinu.

„Rekla sam ti već jednom da me pustiš, počeću da vrištim!?“ Opet je uhvatih šakama za ruke i silno stegnuh.

„E zbog ovoga ću te jebati i u to tvoje veliko dupe, jesi čula!?“

„Ma ko si ti da meni pretiš?“ Odgovori mi. A ja opet na silu krenuh da je poljubim, sada sam uspeo, jezik se našao u njenim ustima, desnom šakom krenuh da mesim desnu sisu, pa levu. Pridigao sam se, još mi je zvonilo uvo od njenog šamara.

„Sad ćeš da mi popušiš kurac debelguzo jedna, ti mene da šamaraš.“ Našao sam se ispred njenog lica, šakama je uhvatio za lice i kurac prislonio njenim ustima.

Pročitajte i ...  Evine jabuke

„Otvaraj usta!“ Rekoh joj besan. Tad se zajebala i pokušala da mi odgovori.

„E baš ne….“ U tom trenutku nabrekli kurac završio je u njenim ustima. Počeo sam da pravim pokrete i zabijao ga ceo u Slađaninim ustima.

„Šta je, loše ti, bolje da si bila dobra i prepustila se.“ Nešto promumula ustima.

„Sviđa ti se moj kurac, jel to, ajde kaži?“ Izvadih ga za trenutak.

„Joj, nemoj molim te biti tako grub više.“ Reče tihim glasom.

„Neću, ako se već jednom prepustiš jebačini.“ Rekoh joj.

„Bih ja, ali grize me savest.“ „E ako te grize savest, sad ćeš opet da ga pušiš.“ Ponovo joj na silu zabih kurčinu usta i krenu da klizam. Majka moje devojke bila je u mom posedu. Ležala je bespomoćno na leđima u beloj majici, gutala moj kurac, dok sam ja bio iznad nje, opkoračen oko njene glave. Odlučio sam da budem još grublji, uhvatio sam je šakom za vrat i stegao.

„A nećeš Slađana da se prepustiš, nećeš, a možeš još kako da uživaš!“ Rekoh besno gledajući je u oči koje su delovale iskolačeno, kao da je pokušavala da mi kaže da prestanem. A ja, nisam stajao, želeo sam da svršim u njena usta. Pustio sam joj vrat i malo se telom nageo unazad da joj šakom dohvatim dlakavu pičku. Počeo sam da trljam desnom šakom po njenoj pički, dok je ona i dalje gutala moj kurac. Osetio sam da je svršavanje blizu. Ponovo sam se telom nageo ka Slađani. Uhvatio sam šakama njene šake, zagledao se u njene oči, gledali smo se, i najjače što sam mogao nabijao kurac u njena usta, počeo sam da svršavam, mlazevi sperme punili su njena usta. Video sam na njenom licu kako je kurac prskao, tako je ona trepnula nekoliko puta, oči su joj zasuzile. Morala je da proguta jer su joj usta bila puna moje sperme. Polako sam počeo da vadim kurac, glavić sam obrisao o njene usne, bila je sva lepljiva.

„Ludačino jedna, hoćeš da povratim sad!?“ Uzviknula je ona.

„To ti je kazna što nećeš da se prepustiš, odoh po maramicu, da obrišeš usta.” Ustao sam, otišao do stola na kom su stajale papirne maramice, jednom sam obrisao svoj kurac, drugu sam uzeo i prineo njenim usnama umazanim od sperme. Pridigla se, i leđima oslonila na jastuk. Bila je mokra i znojava.

„Ko si ti da svršavaš u mene, je li bre, muka mi je sad!?“ Suza joj kliza niz lice. Za trenutak sam se izbedačio.

„Bože moj, šta sam ovo uradila, dozvolila sam da me jebe dečko moje ćerke, moje ljubimice, kako ovo da kažem i kome?“ Slađana počinje još više da plače i spušta glavu na butine, prethodno je savila noge. Grlim je, sedam pored nje.

„Slušaj bre, nemoj da plačeš, nemoj da te grize savest, ja sam tebe napao i ako hoćeš ti reci da sam te silovao, ali ne možeš da porekneš da ti nije prijalo, jer nije ti dugo trebalo da svršiš.“

„Pa najgore što mi je prijalo, osetila sam se ponovo mladom i poželjnom, neko da obrati pažnju na mene debelu.“ Krećem da je češkam, hvatam je šakom za lice i kažem.

„Pogledaj me bre, probudila si u meni nešto noćas i ne kajem se što sam ovaj korak načinio, kad tad bi, a bolje sad, nego zamisli ako se oženim tvojom ćerkom, pa da se ovo desilo, a nas dvoje u braku.“ Govorim joj tihim glasom i svo vreme je mazim, nastavljam da pričam.

„Hajde prepusti se, da se pojebemo domaćinski sad, ne želim ovo opet na silu, a da ti se opireš. Opusti se, videćeš kako će ti prijati.“

„Ne možemo, nije u redu, što si toliko navalio, šta vidiš na meni?“

„Vidi, stavi ruku na moj kurac, opet je budan, stavi, videćeš da će ti biti lepo.“ Hvatam je za šaku i polako pomeram ka mom kurcu.

„Joj, baš si uporan, nemoj.“

„Hajde sad, sve polako i nežno, kao da vodimo ljubav, ništa grubo.“

Počinjem da je ljubim po vratu, spuštam ruku na njenu sisu, osećam toplinu, mekana je, ali velika. Slađana jako uzdiše, a ja želim da je poljubim uz reči: „Prepustimo se skroz.“ Hvatam je levom šakom za lice, primičem usne njenim, ne mrda se. Krećem da joj guram jezik, i dalje joj masiram sise jednom rukom. Počinje polako da prihvata poljubac, uzvraća, jezici su nam se sudarili, a u tom trenutku osećam kako Slađanina šaka hvata moj kurac i kreće da ga drka. Kurac mi sve više pulsira, sada želim da je načisto rasturim od kurca.

„Ajde da skinemo konačno tu majicu, da ti vidim sise.“

„Baš ih želiš, jel?“ Stidiljivo upita ona.

„Digni ruke.“ Govorim joj, hvatam je za majicu i skidam. U tom trenutku pred mojim očima su se stvorile ogromne sise sa crnim bradavicama.

„Jao, pa ja veće sise u životu nisam video.“ Govorim joj i obema šakama hvatam za sise, vrele su, nisu tako čvrste, ali toliko velike da ne mogu da stanu u šaku.

„Uhh, al si navalio.“ Čuje se iz njenih usta. Krećem da ih ljubim, prvo jednu, jezikom kružim po njoj, zatim počinjem da sisam bradavicu, dok desnu samo masiram. Zadržavam se na njenim sisetinama 3, 4 minuta.

„Hoću da stavim kurac između njih.“ Govorim joj.

„Kako bi to?“ Ustajem sa kreveta.

„Ajde klekni ovde pored mene.“

„Ala me morogaš more.“

„Nemoj opet da budem grub, bolje slušaj.“

Ustaje mesnata Slađana i kleknu ispred mene. Ja ne reko ništa, a ona uhvati se za kurac, krete da ga drka, a glavu spusti ispod kurca i krete da mi liže muda.

„Ouh, ovo nisam očekivao.“ Čuju se njeni pokreti i čupijanje.

„Sad će tvoja buduća tašta da ti pokaže šta zna.“ Gledam kako majka moja devojke drka kurac kao porno glumica. Pridiže glavu od muda, šake prebaci na njih, malo me zagolica, i nabi svoja usta na moju nabreklu kurčinu. Uhvatio sam je za kosu, stajao sam uspravno i gledao Slađanu na kolenima sa mojim kurcem ustima, ovo je bilo kao u snu. Dudlala ga je 5 minuta sigurno i govorila. „Uhh, slađi kurac nisam probala, mmm, kako je dobar.“

Pridiže se malo i namesti kurac među njene sisetine. Krenuo sam jako da ga zabijam kroz njih. Slađa je zadovoljno šakama držala svoje velike vruće sise, dok je moj kurac prolazio kroz njih. Zatim je bacam na krevet. Ovo sam hteo od početka, da mi bude prepuštena skroz. Širim joj mesnate znojave butine.

„Ajde, ako ćeš mi biti zet oliži mi dobro pičku!“

„Znaš da jedva čekam to.“

Približavam glavu njenom međunožju, ližem joj unutrašnji deo mesnatih butina, prstima masiram pičku, ponovo je vlažna. Prvo jezikom prođoh kroz celu pičku i dlakavi deo. Krećem da ližem, naslađujem se, opijen sam šmekom Slađanine pičketine, zadržavam se na klitorisu, ostajem u znojavom međunožju nekoliko minuta, čuje se kako majka moje devojke uzdiše, hvata me za kosu. „NE STAJ, SAMO TAKO NASTAVI, AHH.“

Nastavljam da joj ližem zrelu, sočnu pičketinu, samo što polako prislanjam svoja dva prsta i krećem polako da ih guram u nju. Moji prsti prodirali su kroz nju, dok sam joj ja lizao klitoris. Mesnata Slađa uzdisala je spremna da ponovo primi kurac, sada svojevoljno. Pridigao sam se, raširila je noge i dala signal da uđem u nju. Približio sam kurac, nacentrirao ga i polako krenuo da ulazim, bila je vrela. Krenuo sam polako da je jebem. Ćutali smo, jebali se, dok je znoj klizao sa naših tela. Počeo sam da ubrzavam tempo, i da sve brže nabijam ga u njenu dlakavu pičku. Počela je da se grči i stenje.

„AHH, MAJKO MOJAAA, RAZJEBI ME, UHH, NAČISTO.“

Uživao sam dok sam jebao svoju buduću taštu, prodirao sam u nju silovito, dok sam je u isto vreme gledao kako leži onako mesnata, znojava, sa velikim sisama željna kurca ko da se nije 100 godina jebala. Jebali smo se tako više od 5 minuta. Izvadio sam ga polako.

„Hajde da promenimo pozu?“ Rekoh joj.

Legao sam pored nje na krevet, uhvatio se za kurac i rekao: „Hoćeš da me zajašeš?“

„Tako bi, može.“ Slađana se pridigla i pre nego što ga je zajahala, uhvati se za kurac i krete opet da ga drka i puši. Dok sam ja ležao onako opijen i obuzet svojom budućom taštom, ona je u polusedećem položaju sa moje desne strane nagela se i pušila moj kurac. Gledao sam u njenu crnu kosu, leđa i debelo dupe. Jezikom olizah dva prsta i prislonih ih među mesnate guzove i krenuh da joj masiram čmar. Imao sam ogromnu želju da je jebem u guzičetinu pogotovo što sam primetio da joj rupa nije razrađena i sumnjao sam da ga je ikad primila u dupe. Kad se Slađana zadovoljila dudlanja, pridigla se, polako me opkoračila i počela da nabija svoju dlakavu pičku na njega. Počela je polako da meša guzovima, osećaj je bio sjajan. Nisam verovao da majka moje devojke zna ovako dobro da se jebe.

Pročitajte i ...  Moja Baka

„Uh otkad nisam ovako mog muža zajahala.“ Izusti Slađana.

„Mene jaši do mile volje.“ Odgovorih joj. Krenula je sve brže da meša mesnatim guzovima, uvijala se i stenjala u isto vreme, a njene velike sise su se tresle i poskakivale napred nazad. Potom se malo nagela ka meni, tako da su njene sise bile ispred mog lica, da sam počeo da se naslađujem i ljubim ih. Ona je sve bolje i bolje mešala. Potom kreće da malo poskakuje, nagela se unazad. Osećaj je bio još bolji, sto znojeva me je oblilo. Dok je poskakivala silovito po mojoj kurčini, čulo se škripanje starog kreveta i Slađanini uzdisaji: „AHHHHH, UHHH, TOOOOO, MMM, AUUH.” Ponovo je svršila, znoj se slivao sa njenog lica i tela. I ja sam znao da neću moći još dugo, a da ne svršim. Polako je sišla sa mog kurca.

„Hajde sad otpozadi.” Rekoh joj. Nije se bunila, polako je počela da se namešta, ja sam došao iza nje. Uhvatila se rukama za stranicu od kreveta. Kurčina je pulsirala, a ja više nego ikad gledajući njenu guzičetinu želeo sam da je jebem u dupe. Ipak, pre nego što sam stavio kurac, prstima sam opet počeo da masiram čmar.

„Uhhh, šta ćeš tu?”

„Želim da ga stavim u dupe.” Rekoh joj.

„Nemoj u dupe, nisam nikad, ne volim to.”

„Onda je red da probaš.”

„Ama nemoj to kad te molim.“ Izusti pomalo uplašeno.

„Ćuti, videćeš prijaće ti.“

Rekoh i prvo zabih svoj jezik među njene znojave guzove. Krenuh da ližem oko čmara, potom jezikom počeh da ližem po njemu.

„Kuku meni, da mi je ovo ko pričao, ne bi mu verovala, ahhh lakše malo.”

Lizao sam joj dupe 3, 4 minuta, a potom polako počeo da ubacujem prst. Lizanjem sam joj opustio analne mišiće, rupa je krenula da se širi.

„Jel prija?” Upitah je.

„Prija, ali više boli.”

Počeo sam da ubacujem još jedan prst i krenuo polako da razrađujem njeno dupe. Išlo je sve lakše i lakše, čmar je bio sve opušteniji. Zatim sam izvadio prste i opet malo lizao po njenom dupetu. Uhvatio sam se za kurac, pridigao, morao sam da opkoračim mesnatu Slađanu, jer ogromne butine i još veća guzičetina, drugačije nisam mogao da dođem do željene mete. Opkoračen oko nje, dok je ona bila nagužena, raširenih nogu, čekala je kurac. Glavić je polako počeo da širi i ulazi u njeno dupe. Počela je da stenje: „AHHH, UHHHH, POLAKO, AHH.” Tako sam i radio, polako i nežno kurac je sve više ulazio u njeno dupe, dok nije ušao ceo. Počeo sam lagano da je jebem.

„AHHHH, UHHH, JOOJ BOLI ME, AHH.”

„Da ga izvadim?”

„Nemoj, samo polako molim te, aaah, jooj.”

Počeo sam pomalo da ubrzavam tempo, čulo se škripanje kreveta ponovo. Hvatam je otpozadi za kosu i govorim: „Imam tu čast da te prvi jebem u dupe, da ti skinem nevinost ovih guzova.” „AHHH, AHHH, IMAŠ, AHH, BOLI ME JAKO, UHH.” Glasno je izustila.

Udario sam je šakom po desnom guzu, a znoj je padao sa mog lica po njenim leđima, po krevetu. Nikad ne bih rekao da ću jebati majku svoje devojke i to u dupe.

„USPORI MALO, AHH NE PRIJA MI, UHH, IZVADI GA.“

Kroz kukanje izgovara glasno Slađana. Zatim sam malo usporio, ali kurac nisam vadio.

„Ja bih da ti svršim u dupe.“ Rekoh joj nastavljajući da je jebem. Muda su bila puna, osećao sam da je svršavanje blizu. Oboje smo bili u transu i ispuštali uzdisaje.

„ PA HAJDE SVRŠI U SVOJU BUDUĆU TAŠTU.” Kad mi je to rekla, gotovo odmah zgrčiš se, i kad je kurac bio nabijen do kraja u njenom dupetu, krenuh da je punim i ispuštam mlazove sperme u njenu guzičetinu.

„AHHH, JOOJ MAJKO MOJA, UUHHH.” Izusti Slađana sva preznojena. Koje olakšanje i zadovoljstvo je bilo na mom licu. Polako sam izvadio kurac, glavić je bio sam umazan i lepljiv, a njeno dupe puno sperme, koja se malo slivala niz pičku. Samo se opružila i legla na stomak. Legao sam onako znojav pored nje. Gledali smo se i ćutali 2, 3 minuta, pa mi reče.

„Kako si me razvalio, svaka čast.”

„Nema na čemu i drugi put.”

„Neće biti drugog puta, ovo više ne sme nikad da se desi i neće.” Reče Slađana.

„U pravu si, ne treba, ali ovo je predivno iskustvo za mene.”

„I za mene.” Dok smo onako goli ležali zaboravili smo koliko je sati. Ustao sam, pogledao na sat, bilo je 09.45h.

„Al smo se mi zaneli, pa ćerka ti još malo dolazi, a mi goli.”

„Uh sunce ti, daj brže da zatežemo krevet, sva sam znojava, moram se istuširati, još sam na bus zakasnila opet.”

„Moram i ja.” Na brzinu raspremismo krevet. Slađana prva gola i puna sperme u dupetu, ode da se istušira. Dok se ona tuširala, ja one njene gaće sa poda uzeh u šake. Prineh licu i pomirisah, jak miris i šmek pizdurine bio je na njenim gaćama. Ona izlazi umotana peškirom.

„A ja gledam gde sam svoje gaće ostavila.”

„E tvoje gaće sad su moje, ja od svake uzmem, to mi je kao trofej.” Rekoh joj. „Ti si lud, daj more vamo!” Nisam želeo da ih dam.

„Bolje se ti oblači, ćerka samo što ti nije došla.”

„Ti stvarno nisi normalan, zar opet da navlačim one od juče?”

„Možeš i bez gaća ako hoćeš, ali ove su moje!” Rekoh joj kroz osmeh i izađoh iz sobe go sa njenim gaćama u rukama. Slađana je otišla i istuširala se, pa navukla prljave gaće na sebe i izašla da se sprema. U drugoj sobi sakrio sam Slađanine gaće na tajno mesto i otišao da se istuširam. Zvono je zazvonilo dok sam se brisao posle tuširanja. Slađana je otvorila vrata, a njena ćerka, tj. moja devojka uđe u stan i iznenađeno reče: „Majka ti nisi otišla?”

„Joj dušo moja, tvoj dečko me je ubedio da idem s vama na doručak pa onim autobusom u 12.”

„Šta fali, i treba, 2 sata ti ne čini ništa.” Nastaviše priču za stolom u kuhinji.

„Baš imaš zlatnog dečka, malo pre smo pričali uz kafu.”

„A gde je on?”

„U kupatilu je.”

„I šta ste pričali?”

„Pa morala sam da ga ispitam, da vidim može li biti moj zet.”

„I kakvi su utisci?” Pita moja devojka.”

„Prošao je test, mogu ti reći sa desetkom.”

„Ih, nisam ni sumnjala, kažem ti je da ovakvog dečka nema niko.”

„Da, da, imaš moj blagoslov za udaju.” Iz kupatila sam slušao njihov razgovor i u sebi rekao. „Još kad bi moja devojčice znala kakav je to bio test.” Dok su njih dve još pričale u kuhinju, ja sam izašao iz kupatila, obukao se i sa osmehom dočekao moju devojku.

Tu smo se malo izljubili, pa sam je pitao: „Kako je bilo u školi?”

„Pomalo naporno, a tebi čujem da te ja majka ispitala.”

„Jeste, morali smo malo bolje da se upoznamo.” Na to se Slađana samo nasmejala i pogledala u pod. Nedugo zatim svi troje smo izašli iz stana, doručkovali u obližnjem kafe restoranu, i posle toga do taksi stanice ispratili njenu majku, a ja sam je par puta ponovo celu odmerio. Na rastanku smo se pozdravili uz rukovanje i pogled očima koji je rekao: „Ovo što se desilo jutros ostaje naša tajna do groba.”

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

napunjena picka starije gospodje 5 min čitanja
iznanada mu sisa kurac na kauču 7 min čitanja
anal od oženjenog lika 4 min čitanja

1 thought on “Njena mama Sladja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Glatka uska mlada! 1 min čitanja
napunjena picka starije gospodje 5 min čitanja
potreban normalan momak 1 min čitanja

Licxni oglasi

Don`t copy text!