Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Njegova trudna zena Nevena 3

31 min čitanja
trojka sa trudnicom

Ko bi rekao da ću već 2 puta jebati ženu od svog druga. Nemoral me već dugo ispunjava i drkam na nju par godina unazad. Vrhunac svega bio je kada je krenula sa mnom u teretanu, a nakon poslednjeg treninga jebao sam je u njihovoj kući. Ostala je trudna, da bi je ponovo jebao u petom mesecu trudnoće.

Upoznavanje Hrvatska

Taj drugi seks bio mi je bolji od prvog, jer je trudna delovala još sočnije i privlačnije. Posle toga čuli smo se s vremena na vreme preko instagrama. Slao sam joj komplimente, pitao kako napreduje trudnoća i rekao da sam za nju dostupan 24 sata dnevno. Ona se zahvaljivala, govorila kako joj je bilo lepo sa mnom, ali da neće više i ne može da vara muža. Žalila se da joj je kretanje iz dana u dan sve teže, da opet ima mučnine i da je uvek neko pored nje. Da li je baš tako sve i prilike nije bilo ili me je lagala, ne znam. Vreme je prolazilo, a ništa se nije menjalo, samo je Neveni rastao sve više stomak. Drkanje na nju bilo je sve češće, svakoga dana jednom ili dva puta uz njene nošene gaćice i čarape. Iako mi je odnos sa devojkom bio sve bolji, uz istraživanje novih stvari u seksu, Nevena mi je bila stalno u mislima. Nikako mi nije bilo jasno kako moj drug može da ne jebe svoju trudnu ženu, a njoj pičkica otečena i nabubrila od nejebanja. Ja, ako oženim svoju devojku i napravim joj dete, jebaću je što više tokom cele trudnoće.

Dok se to ne desi, pokušaću da barem još jedanput jebem Nevenu dok se ne porodi. Više od 3 meseca čežnje za njom, a verujem da je i ona pregorela od želje za mojim kurcem, za kurcem uopšte. Svega par puta video sam je uživo, uglavnom na kratko. Prilikom svakog od tih susreta Nevena je bila sve veća, a stomak sve više izražen. Oni su obeležavali slavu sredinom aprila, tako da je to bila prilika da je vidim nešto duže. Otišao sam sa devojkom kod njih na ručak, a zatim su došla i dva naša zajednička druga. Nevena je tada bila u sedmom mesecu i delovala kao najsočnije puce grožđa. Uglavnom je sedela sa nama, dok su drug i njegovi roditelji služili. Kao i prethodnih puta indirektno sam je merkao, trudeće se da niko ne primeti, a pogotovo moja devojka. Majica na njoj zategla, stomak u prvom planu, a sise i dupe veći nego ikad.

Moja devojka je upita: „Koji je pol bebe?“

„E pa ne znamo, nismo hteli da otkrivamo, hoćemo da se iznenadimo.“ Na šta se moj drug, a njen muž ubaci.

„Samo nek je živo i zdravo.“ Dok ja u sebi pomislih.

„Za 2 meseca dobiću sina ili ćerku sa ženom mog druga, au.“

Vreme je odmicalo, atmosfera je bila opuštena, a ja primetih jednog od dva naša druga kao i da on krajičkom oka merka trudnu Nevenu. Tada sam pomislio da bi je možda i on jebao trudnu. Nedugo zatim prešli smo za ručak, Nevena je još malo sedela, a potom otišla u sobu i legla. Pred kraj ručka otišao sam do kupatila da pišam, a prilikom povratka prišao njihovoj spavaćoj sobi. Otvorio sam vrata polako i ugledao trudnu Nevenu kako leži na krevetu oslonjena na ledja. Spavala je uz duboke udisaje, delovala je tako seksi i privlačno u tom položaju, da sam nehotice za trenutak počeo da drkam preko farmerki. Ipak odmah sam se osvestio i prestao, plašeći da neko ne naiđe i vratio se za sto gde su sedeli ostali. Posle ručka posedeli smo još malo, a Nevena je ustala i došla. Pri polasku kući, svi smo je poljubili u obraz, dok sam se ja baš pribio uz nju, osetio sam njen stomak na mom. Kurčina se toliko ukrutila, da sam nakon toga odmah odveo devojku i jebao kući, zamišljajući kako jebem drugovu trudnu ženu. To se nastavilo i u narednom periodu, nebitno da li sam drkao, jebao devojku ili nešto sa strane. U glavi je bila samo žena mog druga, trudna i pred porođajem. A i ne samo to, nego počeo sam da je zamišljam i u trojci. Setio sam se onog našeg druga, za koga sam počeo da sumnjam da i njega loži, jer ju je čudno gledao na slavi. Ipak nisam bio siguran, pa sam rešio to da proverim.

Njemu sam se poveravao i on je jedini znao da s vremena na vreme jebem nešto sa strane. Jedino nije znao za Nevenu, a ja sam sve slabije to potiskivao u sebi. Iako zgodan, lep i visok momak, nije znao da iskoristi potencijal, pa nije imao devojku niti je jebao. Odlučio sam da mu se poverim za ženu našeg druga i da ga pitam da li bi je jebao sa mnom u trojci. Nazvao sam ga jedno popodne i upitao da li je kući da svratim do njega. Odgovorio mi je potvrdno, pa sam nedugo zatim otišao kod njega. Pričali smo neke uobičajene teme o svakodnevnici narednih pola sata uz hladno pivo. Kako je koje pivo odmicalo, tema su postale pičke.

„Jebe li se šta?“

„Ništa, katastrofa period.“

„Kako ništa? Ja i pored devojke stignem na par strana.“

„Svaka tebi čast, imaš izgled i priču dobru. Ja zakucam jednostavno, ne znam šta dalje.“

„Uskoro bi trebalo da jebem jednu, da te zovem ako si za trojku?“

„Hoće li ona?“

„Ona hoće, samo ti moraš da odlučiš.“

„Pa aj razmisliću.“ Popismo mi po još jedno pivo i tada sam odlučio da ga ispitam za Nevenu.

„Jel tebe lože trudnice, jel bi jebao neku?“

„Pa nemam pojma. Ne bih imao protiv ništa.“

„Mene lože opasno.“

„Jesi jebao neku?“

„Priznaću ti ako obećaš da nikome nećeš reći!?“

„Ih brate, pa znaš me.“

„Jebao sam Nevenu.“

„Koju Nevenu, Nevenu našeg druga?“

„Da, nju.“

„Nemoj zajebavati, kad, kako?“

Ukratko ispričao sam mu priču od početka do kraja.

„Šta bi ti na mom mestu?“

„Au nije ti lako. I tako kažeš, misliš da je dete tvoje?“

„Pa 99%. Znaš i sam koliko njih dvoje nisu mogli da naprave dete.“

„Jašta, u pravu si. Dobra je Nevena nema šta, jeste da ne vodi računa i da se ugojila, ali uvek je bila lepa i privlačna.“

„Znači jebao bi je?“

„Pa ne mogu da kažem da ne bi. Kad ona treba da se porodi?“

„Pa za mesec dana otprilike. Voleo bih ti i ja zajedno da je rasturimo dok se ne porodi.“

„Al si lud, glupo je zbog našeg druga, a možda i ne bi bilo dobro zbog bebe.“

„Žene u trudnoći napaljene su stalno, a sve do devetog meseca mogu da se jebu bez problema.“

„Dal je jebe naš drug?“

„Ma ne, ima neku teoriju da će bebu da povredi. A zamisli nju koliko je bila napaljena kad sam je jebao trudnu.“

„Au sunce ti, jesi me sad naložio.“

„Aj sad da pustimo neki pornić sa trudnicom i da drkamo misleći na Nevenu?“

„Kako zajedno da drkamo?“ Upita me on začuđeno.

„Ako misliš da je jebemo u trojci, moramo prvo ti i ja sami da drkamo.“

„Pa ne znam dal ja to mogu.“

„Ajde opusti se, ionako nisi odavno jebao.“

Uz malo premišljanja, pristade on.

„Pa ajde, ne gubim ništa.“

Otišli smo do njegove sobe, upalio je kompjuter, a ja sam pustio neki pornić sa trudnicom u trojci. Skinuo sam se go, on me je posmatrao još uvek obučen.

„Ajde skidaj se, šta čekaš?“

Seo sam na krevet, a on je tek onda počeo da se skida. Koračao je sa opuštenim kurcem i seo pored mene. Uspravljeni na krevet sa opruženim nogama, ja sam počeo da drkam, dok me je on gledao. „Vidi ovu trudnicu kako ih je prihvatila i drka istovremeno.“

„Kakav je osećaj bio sa Nevenom?“

„Neobjašnjiv, bolje nego sa bilo kojom drugom koja nije trudna.“

Polako počinje da drka, kurac mu se sve više kruti. Ja ubrzavam drkanje i na momente gledam njegov kurac koji postaje sve veći. Drka i on ritmično, pa dolazi do potpune erekcije. Nastavljamo da pričamo o Neveni uz sve žešće drkanje. Ponovo gledam njegov kurac, deluje veći od mog, sada je to nabrekla kurčina sigurno 18, 19 cm. Drkam sve brže i brže, on me prati, uzdišemo obojica komentarisajući pornić i trudnu Nevenu.

„Zamisli kako ćemo je ti i ja uskoro rasturiti.“

„Uh, al će da vrišti trudnica naša.“

„Ja sam blizu kraja.“ Govorim mu. „I ja sam, uh, baš prija ovo drkanje.“

Ubrzo zatim počeo je da svršava po svom stomaku, bombardujući svojom spermom. Gledao sam kako se grči i pogled mu magli, da bih onda i ja počeo da svršavam. Ispolivao sam sebe, dok je znoj cureo sa mog lica.

„Uh koje olakšanje.“ Rekoh mu ja, on uzvrati isto. Ustali smo sa kreveta mokri i oznojeni. Istuširao sam se, obrisao nekim peškirom, potom izašao. Čekala me je pivo u dnevnom boravku, potom je on ušao i istuširao se. Zatim smo sedeli i pričali još malo o Neveni.

„Kad bi i kako mogli da jebemo Nevenu?“ Upita me on.

„Moramo da ga zovemo na piće i ispitamo, a uzgred možemo da dobijemo njene slike od njega za drkanje.“

„Kako misliš, pa neće nam prebaciti slike od svoje žene!?“

„Ti ga zapričaš nešto, a ja uzmem njegov telefon i prebacim.“

„Čega si se setio, haha.“

Uspeli smo da iscimamo druga za piće, ali tek posle 5 dana. On i ja smo se prvo našli, pa smo sačekali oženjenog druga. Seli smo u neki kafić, a ubrzo je i on došao.

„Vidi ga, žena ga nigde ne pušta.“

„Lako je vama, videće kad se oženite i budete imali trudnu ženu.“

„Kad se porađa ona?“

„Termin joj je prva ili druga nedelja juna.“ Uzvrati on.

„E pa lepo, došlo i to još malo.“

„Da, jedva čekamo.“

„Još malo se strpite.“

Uzvrati drug njemu, a ja u sebi. „Dok se ti strpiš još malo, nas dvojica ćemo da je trpamo.“

Onda ja rekoh oženjenom drugu. „Mogu da pogledam telefon? Planiram uskoro i ja da menjam, pa možda uzmem ko tvoj.“

On mrtav ladan, odmah ga otključa i priloži meni. Dok ovaj drug uhvati ga u priču, a ja koji sam sedeo preko puta Neveninog muža, ušao u galeriju telefona. Obeležio sam što više slika gde je Nevena sama i počeo da ih šaljem direktno sebi na viber. Na mom telefonu sam unapred već isključio zvono, a uključio net. Slike su jedna po jedna stizale, a ja sam navodno isprobavao kameru. Oni su i dalje pričali, a posle par minuta, oko 20 slika stiglo je meni na viber. Obrisao sam naš čet da ne vidi poslate slike, a zatim i da sam ulazio u galeriju. Vratio sam mu telefon, a onda sam uzeo čašu piva i uz osmeh nazdravio. Pola sata kasnije rastali smo se s njim i zaputili ka drugovoj kući. Ušli smo u njegovu sobu, pa sam seo za kompjuter da prebacim slike.

Pročitajte i ...  Udovica Napokon Zadovoljena

„Koliko si uspeo?“

„Ima dosta, taman da isprskamo domaćinski.“

Počeli smo da otvaramo njene slike. Kad tu prava rapsodija Neveninih slika, na moru prošle godine u kupaćem, masivnih butina i dupeta.

„Vidi kučketine, al je rasna, a!?“ Govorim drugu.

„Jes dobra, a ovaj naš nesposoban da je zadovolji.“ Par slika u bikiniju, onda je došla svadba u onoj haljini zbog koje je htela da smrša. Slika ispred restorana, Nevena na nekoj fotelji, a noge prekrstila.

„Uh, al ih je prekrstila, baš ima jake noge.“

„Daj pusti slajd, nek idu redom, a mi na krevet da sednemo.“

Predloži on, pa se obojica svukosmo goli i dignutih kurčina na krevetu počesmo da drkamo.

„Gledaj i uživaj.“

„Joj sve su bolje i bolje.“

„Evo je trudna, vidi kako pozira kučketina.“

Narednih 10, 12 slika bile su Nevene u trudnoći, iz meseca u mesec kako joj je stomak sve više rastao.“

„Al je otečena, slikala se u brusu i drži za stomak.“ Kurčine su nam sve više pulsirale od Nevene, da smo se zaneli pričom i spontano prineo sam šaku njegovom kurcu. Zbunjeno me je pogledao, a ja sam uhvatio njegov kurac i počeo lagano da drkam. Trema i jeza su me drmale, adrenalin je tukao u meni, jer prvi put imam u šaci tuđi kurac. Navlačim drugov kurac sve brže kroz svoju šaku, osećam tvrdoću, vene koje su nabrekle do ogromnog i prelepog glavića. Prebacio sam šaku na njegova dlakava muda i trljao uz kružne pokrete. Onda konačno osetih na svom kurcu njegovu šaku. Lagano i blago držao ga je uz spore pokrete.

„Uhvati ga čvrsto, kao kad drkaš svog.“

Ja sam ubrzao drkanje njegovog kurca uz jak stisak i ludački drkao. On odluči da me prati, pa stisnu moj kurac i sve brže pokretima gore, dole.

„Misli na to kako nam Nevena drka sad i puši naizmenično.“

„Uf, rado bi je navukao na kurac sad, otpozadi sa njenim stomakom.“

Znojili smo se sve više u ritmu drkanja.

„Sve bi zvezde videla, primajući naše kurčine.“

Rekoh svršavajući, isprkao sam sebe po telu i njegovu šaku. Pogledah mu kurac, nabrekao i dalje, nastavljam da drkam uz sve brže pokrete. Nedugo zatim i on krete da svršava i umazuje mi ruku. Odmah zatim istuširao je se, pa onda i ja.

„Čućemo se ako bude šta za Nevenu?“

„Važi, aj čujemo se.“

Narednih par dana ništa se nije dešavalo, osim što sam se viđao sa devojkom. Ipak neočekivano jedan dan, pozvao me Nevenim muž, tj. moj drug.

„Brate šta ima?“

„Evo radno, ti?“

„Evo i ja, ostajem nešto duže na poslu. Auto mi kod majstora, pa mi treba usluga?“

„Kaži brate?“

„Radim servis, ali biće predveče gotov. Jel bi mogao da me odvezeš po kola?“

„Može brate.“

Adrenalin mi je odmah skočio, bio sam strašno uzbuđen nadajući se da ću ponovo videti njegovu trudnu ženu. Predveče istuširao sam se, skockao u fulu i krenuo ka drugovoj kući. Pozvonio sam na vrata, kad on otvara.

„Aj uđi, moraš me sačekati da se samo istuširam, pa krećemo.“

„Važi, opušteno.“

„Tu ti je Nevena, taman joj pravi društvo.“

Koračao sam ka dnevnom boravku gde je sedela Nevena u nekoj trudničkoj plavoj haljini na cvetiće. Veća nego nikad, malo raširenih nogu, jednom rukom držala se za stomak, a u drugoj imala telefon.

„Ljubavi, nek bude drug sa tobom dok se ja istuširam.“

„Ćao, izvini, ne mogu da ustajem.“

Kurac je počeo sve više da se kruti od njenog prizora, sa osmehom sam joj rekao.

„Ćao Nevena.“

Drug je nestao u kupatilu i zaključao vrata. U meni neobjašnjiv nagon, ne mogu da se zaustavim, mislim da li nešto da uradim.

„Izvini, imam poziv.“

Ustajem i krećem ka hodniku, navodno pričajući na telefon. Otkopčavam kaiš i bermude, polako se primičem Neveni koja me ne vidi. Svlačim sve do kolena, pa joj primičem kurčinu pred lice i tiho govorim.

„Pst, nemoj da nas tvoj muž čuje, znam da ga želiš, stavi u ta divna usta!“

Nevena u neverici od prizora skamenjena.

„Skloni se, neću ga, uhvatiće nas moj muž.“

Šapće mi pokušavajući da me skloni od sebe.

„Ne foliraj se kurožderko. Što ga pre uzmeš, pre ćeš popušiti.“

Ne odustajem ja, guram joj usta i obuhvatam rukama oko glave.

„Ama neću, trudna sam, ne muči me, nemoj.“

Reče Nevena to i nehotice otvori usta, polako čupijajući glavić. Ja joj guram sve dublje nabijajajući celog.

Tiho šapućem uz reči: „Moraš biti brza trudnice, pre nego što se istušira.“

trudnica pusi kuracNevena promumla ustima, jednom rukom držeći se za moje prepone, a drugom za njen ogromni trudnički stomak. Kurac sve brže kliza kroz njena usta, ubrzala je pokretima maksimalno. Čuje se samo njeno duboko disanje kroz nos, koji udara o moj stomak. U pozadini čujemo vodu iz kupatila dok se moj drug tušira. Dok u istom trenutku njegova trudna žena puši moju kurčinu i balavi. Prebacuje jednu šaku na moja muda i razvlači, dok osećam njen jezik koji unutar njenih usta liže moju kurčinu.

„Ajde kučkice trudna, popuši mi ga do kraja, popuši sada!“

Vrhunac je bio blizu, žestoko sam joj lomio vilicu i nabijao iz sve snage. Voda u kupatilu je prestala, a rasle su šanse da nas uhvati. Uzbuđenje mi je još više poraslo, Nevena pokušava da se odvoji od kurca, plašeći se za posledice, ali je sprečavam.

„Sad će, ne staj, ne, ahh, uhh.“

Osećam iz muda da svršavanje sledi. Mlazevi sperme kreću da šikljaju u njenim ustima, koja zatvara oči od moje kurčine koja je bombarduje. Punim je u nekoliko naleta, punim, dok ona guta li guta spermu. Nabijam joj glavu opet do mog stomaka, dudla ga celog i zastajem tako.

„Sve isisaj, sve, da bude potpuno suv.“

Polako vadim ga iz njenih usta, Nevena se zagrcnu umazana oko usta, a vrata na kupatilu se otključaše. U trenu nekako navlačim bokserice i bermude, zakopčavajući kaiš kako ne treba.

„Ubrus, ubrus daj mi, eno ga tamo.“

Šapuće Nevena, a ja brzinski koračam ka kuhinji.

„Ljubavi šta ti je?“ Njen muž se pojavljuje na vratima, obmotan peškirom.

„Zagrcnula sam se nešto, ne znam što.“

Reče njegova trudna žena, prekrivajući usta rukama. Ja sam uzgred sipao i čašu vode, nosim joj sa sve ubrusom.

„Ne znam šta joj bi odjednom, možda je od vrućine.“

„Baš me brineš, ti ne možeš ni minuta sama.“

Reče ponovo njen muž koji ništa nije posumnjao. Otišao je do sobe da se obuče, a Nevena mi reče: „Za malo da nas uhvati. Kakav si ti ludak, hoćeš bebu da pobacim!“

„Ja mislim da je vredelo.“

„Pa jeste, ali suviše rizično.“

„Želim te gaćice na tebi, svuci ih sada.“

„Ti si lud, neću!“

„Izludeću zbog tebe, taman dok se on oblači, molim te?“

Milujem je šakama po stomaku i butinama klečeći pred njom. Ona se pridiže malo, stavljajući ruku pod haljinu. Gledam joj masivne butine do njenog međunožja koje prekrivaju bele čipkane gaćice. Obuhvata ih oko kukova i svlači niz butine, preko kolena do bosih stopala.

„Izludeću ja, a ne ti.“

Reče tiho dajući mi ih u ruke. Mokre i natopljene kao nikada do sad, za tren sam ih stavio pod nos, a onda u džep. U tom trenutku začuo se glas iz spavaće sobe.

„Evo spreman sam, hoćemo li?“

Ja brzinski ustajem i krećem ka izlazu, dok on priđe i poljubi Nevenu na blic. Seli smo u moja kola i krenuli ka njegovom majstoru.

„Au više Nevena i njena trudnoća. Jedva čekam da se porodi. Ovo njeno stanje, stalno je nervozna.“

„Još malo se strpi, kad si već toliko.“

Rekoh mu, a u sebi nastavih.

„E moja budalo, pa nervozna je zato što je ne jebeš.“

Ubrzo smo stigli do majstora, ja sam ga tu ostavio i odmah pozvao druga.

„Zvao me naš oženjeni da ga vozim do majstora da uzme kola. On morao da se tušira, pa sam pravio njegovoj trudnici društvo.“

„Nemoj zezati, jel bilo šta?“

„Nabio sam joj kurčinu usta, pa mi je onako trudna popušila.“

„Ti si lud, zajebavaš ili ozbiljno?“

„Za malo da nas uhvati. Srećom, ništa nije posumnjao, iako se zagrcnula spermom.“

„Au koliko imaš hrabrosti, ja ne bih smeo ništa da pokušam.“

„Sad ću da joj pišem, da je ubedim da je jebemo.“

Seo sam u prvi kafić usput, naručio malu punu i ušao na instagram. Kad tamo umesto da ja pošaljem poruku Neveni, mene je čekala poruka od nje.

„Za malo oboje da najebemo. Još sam u šoku, sva se tresem.“

„Izvini ako sam te previše iscimao i uzbudio. Želim po treći put da budeš moja cela, da te imam.“

Trudna Nevena kulira poruku nekoliko minuta, a onda odgovara.

„Joj jako si me napalio, tako sam željna sada ga osetim, ne znam kako ću se iskontrolisati u ovom stanju.“

„Samo kaži, kad da dođem i ja automatski dolazim?“

„Kada da dođeš, kad je on uvek sa mnom kući ili moja majka…“

„Mora da postoji rešenje i način da se vidimo.“

„Ne mogu više da pišem, stigao je.“

Naredne dane drkao sam na nju barem 3 puta dnevno, mirisajući joj gaćice skinute sa nje. Pisao sam joj, ali nije čak ni moje poruke otvarala. Ipak javila mi se posle nekoliko dana i obradovala me.

„On ide sutra uveče u treću smenu, a majci sam rekla da ide tek prekosutra. Sutra uveče da si se nacrtao kod mene u 22h.“

„Uh, trudnice moja najsočnija, brojaću sate i minute.“

„Imamo celu noć, i ja jedva čekam. Nisi svestan koliko mi treba tvoj kurac.“

Nisam znao kako će da reaguje za trojku, pa sam to prećutao.

Pročitajte i ...  Grupnjak na Večeri

„Kaži dragička?“ Pozvao sam druga na telefon.

„Halo, šta dragička?“

„Nevena je večeras naša pička!“

„Daj ne zajebavaj, lažeš me!?“

Juče predveče mi je pisala, šalje našeg druga večeras u treću i biće sama celu noć.“

„Jedva čekam, kad večeras?“

„Svratiću večeras oko 9 da se dogovorimo.“

Uveče čekao me je uzbuđen sa blagom tremom.

„Evo ti Nevenine gaćice, skinuo sam s nje kad mi je popušila.“

Dajem mu u ruku, on nasmejan reče: „Uh, al se oseća miris pičke“

„Miriši ih i izdrkaj na nju sada, bolje ćeš jebati posle. Ja odoh kod nje, ti ajde između 11 i pola 12. Biće otključano, skini se u hodniku i čekaj moj znak.“

„Nećemo početi u isto vreme da je jebemo?“

„Nećemo. Ti ćeš biti iznenađenje.“

„Dobro, kako ti kažeš.“ Vozio sam lagano, čekajući da ispratim druga u treću smenu.“ Nešto malo posle 22h bio sam ispred njihovih vrata i ušao.

„Nevena?“

„Napred samo.“ Čekala me je u dnevnom boravku, sedeći na stolici za kuhinjskim stolom. Ponovo na njoj neka trudnička haljina do kolena, sada roze boje. Gledala me je požudno, raširivši još više svoje otečene noge, oslanjajući se bosim petama o parket.

„Šta si se skamenio, daj mi već jednom taj kurac!“

Izuo sam patike, odmah skinuo majicu, svukao šorc i bermude bacivši na pod. Prilazim joj go, kurac je već ukrućen, šakom zavlačim ispod njene trudničke haljine. Osećam toplinu sa njenih oznojenih butina, primičem lice njenom i ljubim je. Jezici nam se šamaraju, ljubimo se divlje dok milujem drugom šakom njen ogromni stomak.

„Opa, ti ne nosiš gaćice večeras?“ Rekoh i celim dlanom pređoh joj između nogu. Osetio sam nabreklu i mokru pičkicu pod prstima, odmah sam stavio dva prsta koji su nestali u njoj.

„Ne nosim ih već nekoliko dana, vrućina mi i svrbi me pičkica.“

„Uh droljice trudna, sad ćemo to da rešimo!“

Spuštam se polako na kolena, glavom ronim ispod njene trudničke haljine, osećajući potop njene nabrekle pičkice. Arome i note jakog mirisa ošamutile su me, prstima sam protrljao po njoj celoj, a onda jezikom krenuo da palacam.

„Ahhh, to, to, joj, koliko ovo dugo nisam osetila.“

Stavila mi je šaku na glavu, dajući do znanja da se ne dižem iz njenog međunožja. Nabijao sam jezikom sve dublje u njenu pičkicu i gutao njene arome. Onda ponovo dva prsta u nju i duboko krenuo da jebem tako, a jezikom fokusirao na klitoris. Jedva da sam mogao da dišem, ali nisam stajao, dok ona glasno zakuka.

„AAAA, ŠTA MI RADIŠ, AAAA, UHHH, UHHH, TO, AHHH.“

Oralno sam zadovoljavao trudnu ženu mog druga, bila je sve bliže orgazmu. Fontanica njene otečene pičkice počela je da mi prska lice, dok je dahtala i jaukala iz sveg glasa.

„AAHHHH, UHHH, TO, TO, JOJ MENI, KOJE OLAKŠANJE, JOOJ.“

Svršila je, a ja umazan i mokar pridigao sam se dajući joj kurac usta. Nevena otvara usta širom, smeje se, guta ga za tren celog i kreće da duboko puši. Držeći je za njenu crnu kosu, osećao sam sve više unutrašnjost njenih usta. Kao malom detetu kad date omiljenu igračku, sa takvim sjajem u očima ona je držala moj kurac u šaci i dudlala.

„Uh kučkice moja trudna, kako se sladiš.“ Ona nastavi da puši još malo, a onda ga izvadi.

„Stavi ga već jednom i jebi me, jebi najjače što znaš!“

„Hoćemo opet u sobu?“

„Neću, hoću ovde da me jebeš, jebi me ovde bilo gde!“

Digao sam je sa stolice, skinuo trudničku haljinu i Nevena ostade gola ko u majke rođena. Sise, otečene i velike sa modrim bradavicama gledale mu se željne dodira. Počeo sam da ih ljubim i mesim, naslađujući se njenim bradavicama nekoliko trenutaka.

„Uh, kako sam željna muške ruke, dodira po celoj sebi.“

Iskreno govoreći trudna Nevena, a ja se spuštam lagano ka njenom stomaku. Gledam ga, ogroman je, nabrekao i otečen, a u njemu moje buduće dete. Nežno šakama milujem ga celog, dodirujem usnama i ljubim na tenane. Raznežio sam se skroz, emocije su proradile, nisam mogao da se odvojim od njenog trudnog stomaka nekoliko minuta.

„Kako si divna i savršena, još da si moja žena.“

„Ajde, dosta priče, hoću kurac!“

Pregorela moja trudnica, stavljam je na kuhinjski sto i navodim da legne. U vis je digla i raširila noge, a ja sam prineo kurčinu njenoj otečenoj pičkici i ubacio ga.

„AAAH, OOOH MENI, AAAH.“

Stenje i drhti Nevena dok joj nabijam kurac do kraja. Osećam njenu tesnu pičkicu, prodirem svojom kurčinom silovito. Ubrazavam sve više, dok jebem trudnu ženu mog druga na njihovom kuhinjskom stolu. Ona dahće, uzdiše jako, sise joj se tresu, a ogromni trudnički stomak cakli i sija.

Dira se sama po sisama i govori: „Tako, tako, ahhh, jebi me, uhhh, kako me rasturaš, joj, ahhh!“

Počeo sam da je zakivam najjače što znam, nabijajući ga do korena, pa ga vadim skoro do kraja.

„Ahh, kurvo jedna, voliš kurac više nego leba da jedeš, kako ću te razbiti!“

Stenje i jeca trudna Nevena dok joj cepam nabreklu pičkicu, ja se držim šakama za sto i još više nabijam u nju. Gledam je u ogromni stomak, kurčina još više pulsira, usitnio sam pokrete u njoj.

„AHHHHH, UHHHH, OHHH, RAZJEBI ME, DA, DA, OH.“

Željna svršava u dugim talasima, vrišti, njen glas odzvanja celom kućom. Već smo znojavi i mokri, mirisi tela nam se pomešali, a ja nastavljam da je jebem.

„Uh kako mi prijaš trudnice moja, kao da su godine prošle od poslednjeg seksa, ahh!“ Zakucavam u nju kao sumanut, nabijam se do kraja, spajajući moje butine sa njenim.

„Uf, šta mi radiš, joj meni, ahhh, ahhh.“ Govori razjebana trudna Nevena, a ja vadim polako kurac iz nje želeći da promenimo pozu. Ipak pre toga, šakama grabim njena stopala i primičem licu. Velika i otečena, namazana belim lakom, čupijam joj palac, a ona isisavam i gutam sve prstiće.

„Auh, kako mi to prija, uhh, kako si me načeo skroz.“ Trudna opruženo leži na kuhinjskom stolu uzdisajući duboko. Ja nastavljam da se sladim njenim stopalima, jezikom joj prelazim preko tabana, ližem ih kao sladoled. Onda je hvatam uz čvrst stisak i grizem zubima pete, silno naložen, kurac mi sve više pulsira. Pokušala je da se odupre njima, uz smeh da je golica. Lizao sam ih i čupijao još malo pa ih pustio.

„Želim te otpozadi sada, to veliko dupe da gledam i zakivam!“ Pomogao sam joj da ustane sa stola, dupe joj je bilo mokro, ostavljajući tragove po stolu.

„Samo polako, moramo paziti na stomak.“ Savila se i naguzila na parketu, oslanjajući glavu i ruke na stolicu gde je do malo pre sedela. Spustio sam se na kolena, nagužena je, skupljenih masivnih butina, dok su joj tabani mokri od mog jezika. Uska rupica njenog dupeta stidljivo me je posmatrala, a meni voda išla na usta. Odmah nabijam glavu u njeno dupe, ližem gurajući jezik sve dublje.

„Uhhh, kako ti meni voliš da ližeš dupe svaki put, uhhh.“ Ispunjena zadovoljstvom, uzdiše Nevena. Čupijam usnama unutrašnjost njenog dupeta, pa onda ližem ogromne guzove. Spuštam se licem do njene otečene pičkice, ponovo je vlažna, nabijam je jezikom malo.

„Jebi me, stavi ga u mene!“ Vapi trudna žena mog druga za kurcem. Uspravio sam se, uhvatio kurac i svojim ogromnim glavićem prešao preko cele pičkice. Uterujem ga i nestajem u njoj ceo, zakivajući je sve žešće. Nevena se grči, stenje, jeca od miline i zadovoljstva. U tom momentu vidim druga u hodniku koji je ušao i skinuo se. Usporavam malo tempo, pokazujem mu rukom da stane ispred Nevene. Vraćam šaku na njeno dupe i šljepam je jako u naletima nekoliko puta.

„Voliš kurac, a kurvetino trudna. Jel voliš?!“ Hvatam je za kosu i vučem ka sebi, zastajem nabijen ceo u njoj.

„Ahhh, volim, ju kako si grub, ahhh, nežniji budi, ahhh.“ Drug polako korača potpuno go, sa poluopuštenim kurcem, smeje se i ide ka Neveni.

„E kad voliš kurvo, dobićeš dva sada!“ Ponovo ja govorim, dok on ćuti na korak od nje. Izmiče stolicu ispred nje, kleči na kolena i potura joj pod nos kurac. Nevena u šoku, ne veruje koga vidi, obuzeta strahom govori: „Šta je ovo, otkud ti sada? Neću ovako, prestani da me jebeš, a ti marš od mene!“

Ali drug naložen, sada dignute kurčine, primiče joj ka ustima.

„Samo je cepaj, sad će moju kurčinu da oseti ustima!“ Govori on, ja za trenutak zastao, jer mi bilo žao, nisam želeo na silu da je jebemo.

„NEĆU SA TOBOM, IDI ODMAH, USTVARI MARŠ BRE OBOJICA, BOLESNICI JEDNI!“

Dere se i kuka u isto vreme. Uplašio sam se da može bebu da pobaci, pa sam izvadio lagano kurac iz nje. Ipak u sledećem momentu vidim Nevenina glava se polako pomera napred, nazad. Drug je laganim pokretima nabijao kurac u njena usta, a šakama je obuhvatio oko glave. Nastavio sam da jebem držeći je za guzove, blago sam se nasmejao.

„Izgleda da ipak ne može da se odupre i da hoće sa obojicom.“

Smeje se on, uživajući u pušenju prvi put posle ko zna koliko vremena. Nabija Neveni do krajnika svoju veliku kurčinu, ona mumla jadna, ali se nekako bori. U trojci smo sa trudnom ženom našeg druga u osmom mesecu trudnoće, dok je on na poslu. Zatim vidim Nevenu kako mu dira dlakava muda i razvlači ih, a ja stavljam prst i guram polako u njeno dupe. Razjebao joj je vilicu, pa izvadio, a ona bez reči spusti glavu na njegova muda, čupijajući i gitujući ih. Krenula je da mu drka kurčinu u isto vreme, dok je on uzdisao. Ja sam ubrzao pokrete i krenuo žestoko da je zakivam lupajući muda o njenu pičkicu. Dok je moj prst ceo završio u njenom dupetu i nisam ga vadio, nabijao sam ga sve brže.

„HOĆU TI DA ME JEBEŠ SAD, HOĆU TVOJ KURAC!“ Reče Nevena njemu.

„Opa, brzo te je prihvatila, iako je negodovala u početku.“ Govorim smejući se.

„Koliko vidim ima veći kurac od tebe, želim ga celog u sebi.“ Ustali smo s poda, drug je seo na trosed sa ogromnom kurčinom i čekao Nevenu. Polako ga je opkoračila, okrenuvši mu leđa, uhvatila ga je i nacentrirala u pičkicu. Počela je da se nabija na njega sve dublje, dok nije nestao celo.

Pročitajte i ...  Gledanje Moje Žene kako se Jebe 7. Deo

„Ahhhhh, ahhhh, majko majčice, kolika kurčina u meni.“ Ja stajem ispred nje, pa je šamaram po obrazima, a zatim po otečenim bradavicama.

„Šta je, moj ti više ne valja, a kurvo?“

„Daj mi ga usta, daj!“ Penjem se na krevet, stajem pored nje sa strane, dok je moj drug jebe i mesi sise. Znoj se sliva niz njen ogromni stomak, a Nevena prima moj kurac usta. Bali ga, dudla, dok se u isto vreme jebe sa mojim drugom koji je žestoko cepa. Hvatam je za vrat, davim je, pa nazivam pogrdnim imenima.

trojka sa trudnicom„Kakva si ti kurvetina, jedna drolja raspala. Još dvojicu da sam doveo, sa svima bi se jebala!“ Mumla li mumla, dok je jebem usta, a drug joj cepa pičkicu. Naložen jako, ljubi joj leđa i ramena, jebu se i ne staju. Ona za trenutak zastade, pusti moju kurčinu iz usta i reče: „Jesam kurva, tvoja kurva koju si napumpao pre 8, 9 meseci.“

Nevena pridiže svoje noge i osloni svoja stopala na drugove butine. Razgrće joj pičkicu, prima ga opet celog, jebe se dahćući mokra od svojih sokova. Pičkica šljapće, dupe joj mokro, a sise udaraju o stomak i odskaču ka njenoj bradi.

„Ovo nije humano, ahhh, ahhh, kakav osećaj, ahhh.“ Stenje i grči se ona, a ja joj tada ponovo primakoh svoj kurac. Guta ga, osećam njene nepce, jezikom tumara po njenu i udara nosem o moj stomak. Gledajući trudnu Nevenu kako se jebe sa mojim drugom i puši u isto vreme meni počeo sam da svršavam. Sipam joj spermu duboko u grlo, čuje se kako diše na nos, dok joj pička još šljapće. Zatim čujem druga kako dahće i uzdiše, pogled mu magli i svršava. Puni joj pičkicu spermom i bombarduje stomak, dok ona i dalje poskakuje neumorno na njemu. Vadim ga polako, sperma curi niz njene usne, kaptajući po sisama, a ona kuka: „UHHH, AHHHH, SAD ĆU I JA, AHHHH, OHH.“

Svršila i ona, sedeći na njegovom kurcu i dalje.

„Uh kako ste me napunili obojica, i to u isto vreme.“ Sišla je polako sa njegovog kurca, napunjena spermom koja se sliva niz njenu butinu. Uz duboke izdisaje sela je preko puta nas, a ogromni stomak u prvom planu.

„Malo da se odmorimo, pa nova partija.“ Rekoh ja.

„Al ste me izjebali domaćinski. Želim da me jebete celu noć.“

Ponoć je uveliko prošla, skuvao sam svima po kafu, sedeli smo goli, mokri, lepljivi i uglavnom ćutali. Nevena je tražila nešto hladno iz friždera da popije, drug je doneo vodu, a nama po pivo.

„Valjda neće primetiti naš drug da mu fali piva u frižderu?“ Reče drug, a ja se nadovezah.

„Haha, samo da ne primeti da su mu drugovi jebali ženu.“

„Kad on neće da me jebe, ko mu je kriv.“ Smejući se reče Nevena. Posmatrali smo je još pola sata i pili pivo, dok je ona čvakala telefon. Malo, po malo, ponovo je počela da nas radi. Krenuli smo blago da drkamo, kao kada smo gledali Nevenine slike kod njega. Ustali smo sa troseda i stali ispred Nevene. Bacila je telefon u stranu i sa osmehom uhvatila naše kurčine.

„Jao šta ja to vidim, momci su se baš uzbudili.“ Nagela se ka nama i počela da drka u isto vreme. Dve masivne i nabrekle kurčine od drugova njenog muža visile su iznad prelepog lica. Drugov malo veći, moj malo deblji, gledali smo je sa visine i uživali. Primakla je usnama moj kurac i počela da balavi i žestoko puši, brzim pokretima drkajući drugov kurac, a zatim obrnuto ponovila.

„Malo pre sam njega jahala, sad hoću tebe!“ Seo sam u fotelju, držeći šakom kurac, Nevena me je opkoračila poturajući mi sise pod lice.

„Jel možeš tako?“

„Samo pazi na stomak, da ne povredimo bebu.“ Sela je, nabija se do kraja, i kreće da meša velikim guzovima. Njen ogromni stomak češe se o moj, sise joj se tresu i šamaraju me po licu. Osećam vrelinu njene mokre pičkice koja se lagano cepa o moj kurac.

„Sa trudnicom se mora vodiiti računa, pogotovo ovako sočnom i jebozovnom.“

Govorim to, a drug dolazi i stavlja veliku kurčinu između naših lica. Nevena ga hvata, drka mu, dok se jebe sa mnom i meša dupetom, mokra je sva. Po ko zna koji put večeras puši kurac svojim divnim usnama. Puši ga tako, jezikom liže celog, a ja odvajam butine od njenih i počinjem žestoko da zakivam. Obuhvatio sam je šakama oko dupeta, a ogroman trudnički stomak češka se sa mojim.

„AAAAAH, TO, TO, JOOJ, KAKAV OSEĆAJ, NE STAJ, AH.“

Svršava opet, prskajući po mojim butinama, odbacila je drugov kurac. Naveo sam je da siđe sa mene i rekao: „Sad ćeš konačno da izgubiš nevinost dupeta. Odolevala si dosta, više ne možeš!“

„Joj neću u dupe, nemojte, nemojte.“

„Mi smo spremni, želimo obojica u isto vreme da te jebemo.“ Trudna Nevena se unervozila i preznojila, a drug je prepustio meni da joj probijem dupe. Naveli smo je da sedne na trosed, on je seo pored nje i zabio jezik u njena usta. Ljubili su se požudno, drkala mu je kurac, a on je dirao po sisama. Raširio sam joj i digao butine u vis, zabacio unazad, pa je dupe došlo u prvi plan. Morao sam kleknuti i prvo jezikom opustiti mišiće njenog dupeta, zatim jedan prst polako gurao. Ceo prst je ušao i sve bolje klizao, pa sam ubacio još jedan. Za trenutak zakukala je glasno.

„AAAAA, AAHH, BOLI, BOLI.“

„Da ne misliš na bol, evo ti kurčina i puši.“ Opkoračio ju je drug i stao iznad nje, zakucavajući je kurcem dok joj je glava oslonjena o trosed. Ovlažio sam i opustio njeno dupe lizajući kao nenormalan, pridigao sam se i prineo kurac. Drug je stajao iznad njenog trudnog stomaka, držeći butine u visini, dok ju je jebao usta. Polako sam počeo da ulazim glavićem, malo po malo. Nije lako bilo, ali nisam odustajao, dok je ona mumlala s njegovim kurcem ustima. Upornost se isplatila, tako da sam posle nekoliko minuta nabio ceo kurac u njeno dupe. Dupe joj se sve više širilo, a kurac sve bolje prodirao u nju.

„Uh kako dobar osećaj, konačno sam uspeo da te jebem u dupe, kurvo trudna!“ Govorim joj. Nevena samo diše i guta drugovu kurčinu, pa ga zatim izbaci iz usta.

„Aaa, ti nisi normalan, lakše malo, ahhh, ahh.“

„Jesi spremna da te jebemo obojica istovremeno?!“ Upita drug. „Vaša sam, radite sa mnom šta hoćete.“ Kratko odgovori.

„Hoćeš ti u dupe da je jebeš?“ Upitah druga.

„Neću, ti joj cepaj dupe, ja ću pičkicu.“ Jebao sam je još koji minut i širio dupe, a bespomoćna Nevena je ćutala i primala uz bol. Seo sam prvo ja, Nevena me opkoračila leđima okrenuta, a drug je došao ispred nje. Držao sam rukama kurac i gađao njeno dupe, teško je ulazio, ali nisam odustajao. Onda drug stojeći primiče kurčinu i ubaci u njenu pičkicu. Laganim pokretima je jebe i jebe, pa onda zakiva jako i brzo, dok sam ja uz malo muke, polako cepao dupe trudnoj ženi našeg druga.

„Ahhhhh, ahhhh, šta mi radite, večeras sam nadoknadila sve što nisam prethodnih meseci, joooj, uhhhh.“ Ležala je na meni, osećao sam celu njenu težinu, dok je primala dva kurca istovremeno. Mirisi tela spojili su se, lizao sam joj jezikom leđa, a šakama mesio sise, črvsto i jako ih stiskao.

„Uhh kurožderko trudna, milo mi je što sam ti skinuo nevinost dupeta!“

„Meni je milo što si me pozvao da jebemo zajedno i što joj punim pičkicu.“ Nadoveza se drug.

„AHHHH, UHHH, A MENI JE, AHH MILO ŠTO ME JEBETE OBOJICA, AHHH!“ Svi u transu, morki, lepljivi u vreloj i letnjoj noći jebali smo se i upisivali nove grehove. Jebali smo se tako još koji minut, onda smo stali i izvadili kurčine iz nje.

„Ideš na pod kurvo, naguzi se, otpozadi da ga primiš za kraj!“ Bili smo u pozi kao što smo i počeli večeras. Trudna Nevena bila je nagužena, ovoga puta primala ga je u dupe, dok je pušila u isto vreme mom drugu. U ovoj pozi, dupe joj se najbolje primalo na moj kurac. Cepao sam ga laganim, brzim, svakakvim pokretima. Dok ga je primala u dupe, istovremeno dudlala je, krkljala sa drugovom ogromnom kurčinom ustima.

„Ne staj droljetino, sad ću, ahh, sve da mi progutaš!“ Kako je to rekao i meni nagon za svršavanjem krenuo. Sperma je šikljala u Nevenino dupe, a drug je sipao u njeno grlo, gutala je i gutala. Mlazevi vruće sperme jedni za drugim prskali su unutrašnjost njenog dupeta prvi put u životu. Zastao sam ceo kad sam joj napunio dupe, a onda polako izvadio. Sperma se slivala iz njenog razvaljenog dupeta niz pičkicu i butine. Kleknuo sam ispred nje, pored druga, navodeći da nam uhvati kurčine. Držala ih je istovremeno, a onda olizala jednog pa drugog dok smo je posmatrali zadovoljni. Svi smo bili izmoreni, a malo kasnije drug i ja pospremili smo i vratili sve na mesto, ne želeći da je mučimo u ovakvom stanju. Drug se prvi istuširao, obukao i otišao kući, a ja sam ostao sa Nevenom. Istuširali smo se zajedno, a potom sam je odveo do spavaće sobe. Legao sam pored nje, milovao je po stomaku i posmatrao celu narednih sat vremena. Ćutali smo, ja sam mislio o njoj, a ona o novoj prevari koju je počinila.

„Nemoj da brineš, neću te više napastvovati, a neće ni on, garantujem ti. Odmori se, naspavaj, uskoro treba da se porodiš. Iako ćeš roditi moje dete, ono će pripasti mom drugu, tj. tvom mužu. On je dobar čovek, ne treba da ga izgubiš.“ Ništa nije govorila, samo je počela da plače. Čvrsto sam je zagrlio, poljubio u čelo, a onda u stomak i nestao pred svitanje. Nepunih mesec dana kasnije, sredinom juna Nevena se porodila, a ja sam postao otac jednog malenog dečaka.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

beograđanke fine devojke 3 min čitanja
Ispunjavam sve tvoje snove i zeljice 1 min čitanja
lizanje dilda 1 min čitanja
jednostavna obrazovana devojka 1 min čitanja
Don`t copy text!