Nestasna cimerica

Veliki dildo kliznuo je u mene s lakoćom, bio je sklizak od lubrikanta i mojih sokova. Osjetila sam kako se zidovi moje pice zatvaraju oko njegovih gumenih žila, šaljući po mom cijelom tijelu drhtaje užitka. Cijela moja pica bila je ispunjena, i počela sam se pomicati gore dolje, oslanjajući se na pod. Klečeći na podu, počela sam jahati gumeni dildo, najprije polako, osjećajući svaki centimetar koji me ispunjavao. Zatvorila sam oči i tonula u neku vrstu transa. Moji prsti dolutali su do mojih sada već napetih bradavica, a moja pica počela je žudjeti za nečim jačim. Ubrzala sam tempo, stenjući tiho i oblizujući usne.
Poluotvorenim očima pogledala sam prema ogledalu na drugoj strani sobe, i dalje se nabijaćući na taj predivni plastični kurac. Raskrečena na podu, izgledala sam lascivno i prljavo, baš kako sam voljela. Napalio me pogled na moju picu, pod kojom je nestajao dildo svaki put kad bih se spustila niže.
Ponovno sam se oslonila na pod dlanovima, i počela brzo nabijati. Zvukovi moje pice koja je gutala dildo tjerali su me da zastenjem još glasnije. Moje velike sise poskakivale su sa svakim mojim trzajem, a užitak je postao toliko intenzivan da je jedino što sam mogla još više ubrzati. Moj klitoris pulsirao je i znala sam da ću svršiti samo ako ga taknem, ali nisam to htijela. Ne još, kad je bilo tako predivno jebati samu sebe, samu sebe tjerati da stenjem i vrištim. Osjećala sam se kao prljava drolja, klečući, jašući dildo. Vrtjela sam kukovima, tjerajući moju picu da ga primi dublje. Znala sam da neću više moći izdržati bez da svršim, pa sam usporila. Nakon nekoliko nabijanja sjela sam na njega do kraja i odlučila malo stati, ali nisam se mogla odvojiti od tog predivnog kurca, i dalje je bio u meni. Čupkala sam si bradavice jagdicama, kada sam čula da se otvaraju vrata.
Marina, moja cimerica, ušla je u dnevni boravak i zatekla me s dildom duboko u pici. Zakolutala je očima. „Stvarno si nezasitna.“
Nasmiješila sam se, sliježući ramenima. „Gledaj me kako svršavam.“
Marina se premišljala, ali znala sam da če popustiti, kao i uvijek. Pogledala je prema mojoj pici, gdje se nazirao vrh dilda. „Novi?“
Kimnula sam glavom. „Mogu ti ga posuditi ako me budeš gledala.“
Zagrizla je usnu. „Koliko je velik?“
„Najveći do sada.“
Spustila je ruksak na pod i sjela na kauč niti metar od mene. Osjetila sam njen parfem i miris cigareta.
„Hajde onda.“ Gledala me ravno u oči, pa sam odlučila igrati po njenom. Ponovno sam se počela polako nabijati, ne prekidajući kontakt očima. Osjetila sam kako se novi mlaz sokova iz moje pice slijeva po dildu.
„Znaš, mogle bi nabaviti dupli dildo. Da obje uživamo u isto vrijeme.“ Začula sam se kako izgovaram, pitko dahćući.
Marina je odmahnula glavom, ne skidajući pogled s mene. „Znaš da se ne želim jebati s tobom.“
„Posustati ćeš kad tad.“ Zadnju riječ jedva da sam uspjela odgovoriti, mojim tijelom prošao je duboki trzaj, a orgazam se počeo približavati. Počela sam se nabijati tako brzo da su se Marinine oči širom otvorile od čuđenja, iako me svakodnevno viđala u takvim pozama.
Njena reakcija bila mi je dovoljni poticaj da svršim, a kada sam osjetila silinu orgazma zavrištala sam, a pred očima vijdjela sam samo crnilo. Tijelo mi se nekontrolirano treslo, a nokti su mi zagrebali parket. Svaki dijelić mog tijela bio je u ekstazi.
Nakon što sam došla k sebi, prvo što sam vidjela bio je Marinin pogled. I dalje me pomno promatrala, a svako malo pogled bi s mog lica odvratila na moju picu, koju je i dalje ispunjavao dildo, ali više nisam klečala, silnost orgazma me natjerala da padnem na pod, pa sam ležala na boku, stišćući dildo bedrima, da ne sklizne iz moje pice.
„Tako je dobar, ha?“
Kimula sam glavom, smiješeći se. „Mhmm.“
Progutala je knedlu. „Mogu li ga sad ja probati?“
Malko sam raširili noge, ali ne dovoljno da bi mi dildo mogao skliznuti. „Možeš ako ga uzmeš.“ Namignula sam Marini koja je znala da u vezi toga neću posustati, pa je bez prigovora ustala i kleknula do mene. Njene hladne ruke dotakla su moja vruća bedra, šireći ih kako bi se domogla dilda. Pustila sam da me raširi, a onda i da polako izvadi dildo iz mene. Bio je mokar i topao, ali Marini nije smetalo. Gledala je u njega malko odlizujući usne, i znala sam što je prvo što će napraviti kada se zatvori u svoju sobu. Kao da je znala o čemu razmišljam, pogledala je u mene, crveneći se.
„Stvarno je velik.“
Nasmiješila sam se. „Ti si velika cura.“
Na njenom licu mogao se primjetiti tračak vragolastog osmijeha, a onda je ustala i izašla bez riječi, odnoseći dildo za sobom. Čula sam ključ u bravi njenih vrata, a onda tihi udarac, kad se lupia u ormar ili stranicu kreveta. Znala sam da se skida, jedva čekajući da isproba moju novu igračku. Iako se doimala plaho i povučeno, prljava je drolja kao i ja, razmišljala sam i dalje ležeći na podu, lijeno mazeći klitoris.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *