Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Nepristojna ponuda (cuckold)

51 min čitanja
masirao joj anus

Ni sam ne znam kako sam dospeo u ovu situaciju. Sa Violetom sam bio u braku 4 godine, a pre toga smo se zabavljali još otprilike toliko. Upoznao sam je dok je, još kao studentkinja, radila prevode nekih mejlova za firmu u kojoj radim. Inače, ja sam se zaposlio u tu firmu, koja se bavila poslovima uvoza I izvoza, kao ekonomista, ubrzo posle fakulteta. Firma nije bila velika, ali su primanja bila redovne i, za ovdašnje uslove, više nego pristojna. Violeta je bila cura iz provincije, očigledno željna da uspe u životu, a ona je tada pod tim podrazumevala da se nikako ne vraća posle studija u mesto iz kog je došla. Pošto je radila prevode za sector za koji sam ja bio nadležan, često smo bili u kontaktu I provodili dosta vremena zajedno. Tu se negde razvila simpatija između nas. Ja sam u to vreme imao 30 godina, dok je ona imala 22. Bila je veoma lepa, nežna plavuša, plavih očiju I lepih punih usana, koje su se uvek zagonetno smeškale. Bila je visoka 170 cm, malo većih ali čvrstih grudi, izraženih bokova i trćaste guze.

Upoznavanje Hrvatska

Bavila se plesom, tako da je imala lepu liniju, ali je opet bila sva nekako mekana I svilenkasta. Ja sam bio malo viši od nje, što mi je predstavljalo problem kad obuje visoke potpetice, jer je tada bila viša od mene. Njoj se u to vreme otvoreno nabacivao moj gazda Danilo i davao joj svakakve nepristojne ponude. Inače gazda je bio Bosanac, tada 40 godina star, proćelav i jako krupan čovek. Imao je šake kao lopate I bio je vrlo prek I mutan tip, čak mislim I da je imao veze I sa one strane zakona. U svakom slučaju, prilično je pobesneo kada je saznao da sam ja smuvao Violetu. Vikao je: „šta je glupača videla u tom žgoljavku?!“. Mislio sam da ću morati dati otkaz, ali ga je bes brzo prošao, bar se meni tako činilo. Bio je razveden, a u šemi je bio sa sekretaricom Majom, koja je bila moja koleginica sa faksa. Maja je takođe bila aktraktivna riđokosa žena, koja je bila udata, ali joj to nije smetalo da se tuca sa gazdom.Iskreno i ja sam se uvek ložio na nju.

Iako ja nisam imao mnogo iskustva, mogu reći da mi je seks sa Violetom bio fantastičan, mada, kako je vreme prolazilo, doživljavao sam ga konvencionalnim, jer ona nije htela ni da čuje ni za kakve novine. U startu mi je rekla da ne namerava da mi puši, jer joj je to gadno. Par puta sam pokušao da je ubedim, ali bez uspeha.
Ubrzo smo, nakon 3 meseca veze počeli da živimo zajedno. Kada je završila faks, venčali smo se. Bila je razočarana što ne može naći posao, kao profesor engleskog, pa je često padala u depresiju. Stalno je kukala kako nemamo dovoljno love za putovanja, bolja kola, itd… Pošto sam je mnogo voleo, rešio sam da nešto uradim, da dođem do više love. Pošto nije bilo nekih velikih mogućnosti, počeo sam da potkradam gazdu. Imao je puno poverenje u moje menadžerske sposobnosti i pustio me je da sam zaključujem poslove sa Nemcima, ne male vrednosti. Violeti sam govorio da sam napredovao i da sam postao izvršni direktor. Ubrzo smo kupili stan i auto, na kredit. Par godina smo jako dobro živeli i nismo se opterećivali što još nemamo decu.

Međutim, sve se zakomplikovalo kada sam startovao na poslu sekretaricu i direktorovu jebačicu, Maju. Jednostavno, želeo sam malo avanture, pošto je sa Violetom sex bio sve ređi I nezanimljiviji. Mislio sam da mi daje signale I kad se savila da dohvati neki papir koji je pao na pod, uhvatio sam je za dupe. Vrisnula je i opalila mi šamarčinu da mi je zujalo u ušima. Bila je besna i rekla je: „Platićeš mi za ovo!“ Ipak, pošto se narednih dana ništa nije dešavalo, mislio sam da neće biti problema. Prevario sam se. Maja je imala pristup mojim fakturama i već je neko vreme znala da potkradam gazdu, ali nije ništa rekla. Zaledio sam se kada me je preko jednog svog gorile Danilo pozvao u njegovu kancelariju.

Noge su mi klecale. Kada sam ušao, unutra je bio gazda i Maja, koja mu je pokazivala neke fotokopije i šaputala mu neđto. On joj je rekao da izađe. Dok je prolazila pored mene, kurvinski mi se nasmešila i namignula mi. Odmah me je suočio sa činjenicama i optužio za proneveru od oko 30 hiljada evra, iako nije bilo toliko. Nisam smeo da mu protivurečim. Dao mi je da potpišem menicu na tih 30 hiljada evra, što sam u strahu i učinio. Rekao mi je da pakujem prnje, izdrao se na mene,pretio mi zatvorom, lupio mi dva šamara i isterao iz kancelarije.

masirao joj anusDok sam se polako pakovao, nisam znao kako da Violeti saopštim istinu. Šta ćemo sa stanom, kolima… nisam znao kako da se izvučem. Odjednom se na vratima pojavila Maja. Šta sad ona hoće? „Kako si, švaleru?“, rekla je zajedljivo. „Zar si morala da mi tako smestiš, samo što sam pokušao da te muvam?“. „Pa, hvatanje za dupe nije muvanje, nego seksualno uznemiravanje. Ali mislim da to i sam znaš. Nego, nešto mi te žao, pa bih da ti pomognem…“, reče mi kroz kez. „Kkk kako?“, pitah zamuckujuči, ni sam ne znam zašto. „Danilo je voljan da se dogovorite oko otplate duga na rate, a da mu za protivuslugu namestiš da tuca tvoju Violeticu.“, reče, kao da uživa u mučenju. „Ne dolazi u obzir!“ viknuo sam. „Dobro, samo da znaš ako se ne predomisliš za 5 minuta, policija dolazi po tebe. Znaš kako sa tajvim lepotančićima postupaju u zatvoru?“, reče kurvanjski. Sve mi se vrtelo u glavi. Šta sad da radim. „Ali ona neće pristati.“ pokušao sam da se izvadim. „Pa ti je ubedi, to ti je poslednja šansa. Da li da kažem Danilu da si pristao?“, upite me skoro ozbiljno. „Kaži da ću probati.“, rekoh snuždeno, ni sam ne znajući kako ću Violetu pitati. „Kaži joj da se neće pokajati, gazda ima veliki i debeo kurac i jebe ko životinja!“, zasmeja se i izađe.

Kada sam stigao kući, zatekao sam Violetu za kompom, kako radi neke on-line prevode. Odmah je skapirala da nešto nije u redu i insistirala je da joj sve kažem. Reč po reč, ispričao sam joj sve pojedinosti, osim ovog poslednjeg, koje i nju uključuje. Plakala je, vikala kako sam je razočarao, kako sam to mogao da joj uradim, šta ćemo sad, itd…
„Znaš, gazda mi je ponudio rešenje“, rekoh snuždeno.
„Kakvo“, pogleda me suznim očima.
„On, Viki, želi da vodi ljubav sa tobom“, rekoh kao popišan. „Sa tim seljačinom da se jebem! Da li je on normalan? Nisi valjda pristao?“, zgranuto me upita.
„Rekao sam da ću tebe da pitam.“
„Pustio bi da me ta životinja jebe?“, vikala je na mene.
„Izvini, ali to nam je jedini izlaz. Viki, da li pristaješ? Moram da mu odgovorim do sutra“
„Govno jedno!“, skoči, lupi mi šamar i zaključa u sobu.
Nakon nekoliko sati durenja, valjda i sama svesna situacije, reče mi da će uraditi šta mora. Ja sam skočio i krenuo da je poljubim, ali me odgurnula i rekla da je još ljuta na mene. Odmah sam Maji poslao poruku da je Violeta pristala. Odgovorila je da će me Danilo nazvati da se dogovorimo oko realizacije.
Ubrzo, gazda me je pozvao i rekao da će doći po Violetu za dva sata, a ona nek se spremi i da obavezno obuče neku lepu letnju haljinicu. Pitao sam ga da li mora baš odmah, a on će na to šeretski u fazonu, gvožđe se kuje dok je vruće.

„Ko je to bio, Milane“, pitala me Viki, koja je upravo ulazila u dnevnu sobu, povrativši se malo od šoka.
„Gazda, Danilo..“, promrmljah, ne gledajući je u oči. „Šta hoće?“, upita me, nekako mirnim glasom. Izgledala mi je malo čudno, odsutno, kao da je bila pod nekom drogom. Oči su joj još bile crvene od plakanja. Pored toga, izgledala je prelepo. Sva nekako krhka, nežna, jako svetle i svilenkaste kože. Sa svojih trideset godina bila je lepša i jebozovnija nego ikada. Kao da sam to tek tada shvatio, kada je trebalo da je predam drugomm muškarcu. Moram da priznam da me je pomisao da će je drugi muškarac imati, na neki čudan način palila. Pogotovo što će to biti neko koga ne podnosim, a kome ne mogu da se suprotstavim. Jedva sam se susdržavao da ne pokažem svoju erekciju, koja me je u poslednje vreme više puta izdavala. Bio je četvrtak, oko 7 ili 8 uveče. Skupljao sam snage da joj kažem da će se stvari mnogo brže odvijati nego što sam mislio, ali možda je i bolje tako, pomislih…

„Rekao je da će doći za dva sata po tebe“.
„Zezaš me!?“, reče, pomalo uplašeno.
„Ne zezam te. Rekao je da se središ i da obučeš neku letnju haljinicu“, rekoh joj.
„Dobro“, uzdahnu, kao da se i ona pomirila sa sudbinom. „ A šta je podrazumevao pod tim da se sredim? Tuširanje?“, upita me, kao naivno.
„Da. Ne znam kako da ti kažem, ali rekao je da se obavezno obriješ dole.“ Ne znam šta mi je bilo da joj ovo kažem, jer mi to gazda nije rekao, ali sam hteo bar da iskoristim priliku da je ubedim da se obrije dole, jer sva moja ranije insistiranja nisu urodila plodom.

„Nema šanse! Znaš da to samo kurve rade“, viknula je na mene.
„Ali Viki, gazda je insistirao na tome“, bio sam uporan.
„Kako ću? Nikad to nisam radila.
„Ja ću ti pomoći. Ja ću te obrijati“, ponudih se, onako džentlmenski.
„Dobro, ajde onda, ako baš mora…“, nekako je pristala. Meni je kurac pulsirao od uzbuđenja. Otišla je da se istušira. Ja sam pripremio lavor sa toplom vodom i stavio veliki peških na krevet u spavaćoj sobi. Rekao sam joj da legna na peškir i raširi noge. Kad je legla, stavio sam joj jastuče pod guzu, da bih lakše mogao da je obrijem. Prizor je bio fantastičan. Ona, inače, prirodno nije imala puno dlaka. Bile su jako svetle i svilenkaste. Dao sam se na posao. Sve vreme sam joj dirao klitoris, blago ga trljajući. Ona se nije bunila, blago je uvijala kukovima i tiho uzdisala. Ja sam počeo da se igram sa njenim usnicama, kao da bih je lakše obrijao. Ona je ječala od zadovoljstva i kad sam počeo da joj guram prst u picu počela je sve jače da vrti kukovima. Uzeo sam peškir i obrisao je.

„Okreni se na stomak i natrći se“, rekoh joj.
„Zašto?“, upita me.
„Pa da ti guzu obrijem“.
„Ti nisi normalan. Ne može!“, reče ljutito.
„Ali gazda je insistirao“, pravdah se ja. „Skote jedan, ti kao da uživaš u ovome“, reče kao da me provalila (mada znam da nije), i okrenu se na stomak i izbaci svoju lepu guzu. Ja joj blago raširih guzove, namazah penu i počeh da je brijem. Završio sam brzo, ali sam hteo malo da iskoristim da se poigram. Malo sam namazao uljem prste i počeo da joj blago masiram čmar, dok sam sa drugom rokom mazio njenu picu. Ona je sve dublje uzdisala. „Liži mi ribicu“, promrmljala je tiho. Ja sam se sagnuo i počeo da je ližem, dok sam joj prstom masirao čmar. Stenjala je sve jače i jače. Ja sam se nenormalno napalio. Počeh polako da otkopčavam šlic i da vadim kurac. Međutim, ona to primeti i viku:
„Šta to radiš?“

„Hajde da vodimo ljubav“, rekoh onako sav napaljen, drkajući kurac i krenuvši ka njoj da je poljubim. Ona skoči i odgurnu me: „Nećeš taj film gledati! Da si ga smesta vratio u gaće“, viknu zapovednički.
„Dobro, nemoj da se ljutiš“, rekoh pomirljivo, i vratih kurac, koji je ionako bio pao od ovako grubog presecanja.
„Moram da se spremam. Zakasniću. Koju haljinu da obučem“, upitala me je.
„Obuci onu ljubičastu, koju sam ti kupio prošle godine na moru“. rekoh joj. Inače to je bila lepa, jednostavna i lepršasta letnja haljinica, koja je jasno ocrtavala njene bokove i dekolte.
„Dobro“, uze i krenu da oblači gaćice i grudnjak, sa silikonskim bretelama. Zatim je uzel češalj da sredi kosu. Imala je ravnu, ne mnogo dugačku, paž frizuru, koja je sa jedne strane više padala, nego sa druge. Ne mogu vam opisati koliko je bila jebozovna. Na kraju, obuče haljinu i crne sandale, na štikle. Meni sinu još jedna perverzija u glavi:
„Znaš, Viki, gazda je insistirao da budeš bez gaćica“, rekoh joj.
„Ma daj. Je l on normalan? Izgledaći kao kurva“, reče razočarano.

„Rekao je da poneseš gaćice u tašni. A i ko će da te vidi? Evo ja ću da ti pomognem da ih skineš“, priđoh joj i polako joj zadigoh suknjicu.
„Ti, izgleda, uživaš u ovome?“, nasmeja mi se malo. „Odakle ti to? Ali znaš da nemam izbora“, rekoh joj i polako joj skinuh gaćice i dodoh joj da ih stavi u tašnu.
Taman je završila sa šminkom, kada se čulo zvono interfona. Bio je to gazda Danilo. Pustih ga da uđe unutra. Viki je još bila u sobi. Nisam znao kakvi su mu planovi, jer je sve nekako brzo išlo. Zvono na vratima.
„Ooo, kako je moj menadžer?“, nasmeja se Danilo, i lupi me ogromnom šaketinom po ramenu. „Đe si junačino? Đe je ona ljepotica?“, dobaci podrugljivo. U rukama je imao buket sa ružama i neko piće, nisam video koje.
„Hajde uđi. Evo sad će da dođe“, rekoh mu.
Danilo je bio stasiti 48.-godišnjak. Bio je dosta viši i krupniji od mene. Možda, po mom mišljenju, malo i debeo, ali ogromnih ruku i ramena. Ulivao je strah kod mene svojom pojavom. To veče je nosio neku belu letnju košulju, otkopčanu do pola maljavih grudi, iz kojih je izvirivala ogromna zlatna kajla. Dole je imao lanene bež pantalone i crne espadrile. Nije baš bio gospodar stila, ali je želeo da stavi do znanja kako ima puno love. Seo je na sofu u dnevnoj sobi. U tom trenutku je ušla i Viki u sobu, sva crvena u licu. Nije mogla da sakrije strah ili tremu. Ili oboje… Kad je ugledao, Danilo ustade i pruži joj ruku:

„Kako si moja ljepotice? Odavno te nisam vidio“, uze je za šaku i poljubi je u obraz. Njena šaka je potpuno nestala u njegovoj. „Izvoli. Ovo je za tebe lutko“, pružio joj je cveće i flašu viskija.
„Hvala“, reče Viki stidljivo i stavi cveće u vazu. „Jako su lepe ruže“, rekla je, crvena u obrazima.
„Ajde dođi. Sjedni malo do mene. A tvoj Milanče će da nam sipa po jedan viski. Hajde mali, sipaj nam po jedan viski. Sa ledom, naravno“, zapovedi mi Danilo. Otišao sam do kuhinje, uzeo tri čaše stavio led u njih i doneo na stočić u dnevnoj sobi.
„A ne“, iskezi mi se Danilo, „samo za mene i tvoju ženicu. Ti možeš samo nešto bezalkoholno“.
„Ali, ja ne pijem“ promuca Viki.

„Hajde, moraš jednu, da se opustimo malo. Evo, aj na eks“, reče i bukvalno joj je natera da eksira. Viki se stresla i nije još ni došla do sebe, a on joj je sipao još jedan viski. „Hajde, sad ovaj polako“.
Viki je, na moje čuđenje, prihvatila i drugi viski, iako sam skoro siguran da nikad žestoka pića nije pila i da je hvatalo i jedno pivo. Verovatno je bila pod tremom. Video sam da je viski uhvatio, jer je sve više počela da se smeje, na svaku gazdinu glupu i sirovu foru. On je počeo da je pipka po kolenu u da joj mazi butinu sa unutrašnje strane. Ona mu je blago gurala ruku, gledajući u mene. Međutim, on je uhvati za struk, privuče sebi i poče nešto da joj šapiće na uvo. Ona me je pogledala i počela da se cereka.
„Pravi se, lutko, kao da nije tu. Ne obraćaj pažnju na njega. On nema ništa protiv. Je l tako Milanče?“ upita me pretećim tonom.
„Nemam“, rekoh, kao hipnotisan, izbegavajući da ih gledam. „I bolje za tebe“, dobaci mi.

„Hoćeš li da poljubiš čika Danila, lutkice?“, upita je i bez da sačeka odgovor, gurnu joj jezik u usta. Spremno ga je dočekala. Činilo mi se da će da je proguta, kako ju je žvalavio. Ona mu se baš prepustila. Počeo je da joj mesi sise, a drugu rukom blago zavlači pod haljinicu. Ona je glasno ječala i zabacila glavu unazad. Danilo se vidno iznenadio kad je ukapirao da moja Viki nema gaćice. On poče blago da joj masira klitoris. Ona desnu nogu prebaci preko njegove leve, kako bi mu omogućila da nesmetano radi prstima. Užasnuo sam se pomisli da će je sad pojebati, ovde preda mnom. Ali moram reći da sam se bio strašno napalio, ali da sam se trudio da to ne pokažem. Ispod njegovih tankih lanenih pantalona, vidno je bila izražena izbočina od njegovog kurca. On je uhvati za ručicu i stavi je na njegov kurac. Ona se nije bunila, već mu je nežno drkala preko pantalona. On joj je jednim potezom otkopčao grudnjak i bacio ga ka meni.
„Svaka ti čas mali, dobro si pripremio ženicu“, dobaci mi podjebački. Onda se okrenu ka njoj i naredi joj da mu otkopča pantalone i izvadi kurac, što je ona i uradila. Uzela je da mu blago drka kurac, dok joj je on mesio sise i strasno je ljubio. Jednu bretelicu od haljine joj je smakao sa ramena i tako oslobodio sisu i počeo da je gricka i sisa. Bradavice su joj bile maksimalno ukrućene, uzdisala je glasno od zadovoljstva.

Pročitajte i ...  Ljubavnica moga muza

„Hoću da mi popušiš kurac, mala“, reče joj i ne sačekavši njenu reakciju, uze je za glavu i povuče je prema svom kurcu. Ona se na trenutak zaustavi ispred njegovog kurca i osmatrala ga je dok ga je sa dve ruke drkala. Kurac mu je bio prilično veliki. Delovalo je da je deblji od njene ruke. Polako mu je poljubila kurac i počela da ga liže, kao da je sladoled. Zatim ga je obuhvatila usnama i ubacila u usta, koliko je mogla. On joj je držao glavu i sklanjao kosu, kako bi mogao da vizuelno uživa u prizoru. Zatim se okrenu prema meni i namignu mi: „Uh, kako dobro puši. Kako su joj samo mekane usne“. Nisam moga da verujem u ono što vidim. Meni nikad nije htela da puši, a sada je delovalo kao da uživa dok puši kurac mom gazdi. On joj izvadi kurac iz usta i uze gutljaj viskija, kao da hoće da predahne.

„Jel vam namešten krevet u spavaćoj?“, upita me, onako poslovno. „Jeste valjda“, rekoh mu, onako kroz zube. „Ajde idi proveri i zategni ga malo“, zapovedi mi „hoću da ti jebem ženicu u vašem bračnom krevetu“. Okrenu se ka njoj i nasmeja se: „Izvini, nisam ovako sirov, ali mali mora da sluša“, reče joj i poljubi je strasno. „Ne ljutiš se?“, upita je. „Ne ljutim se“, reče Viki, smeškajući se. „Znači, hoćeš da te tucam na vašem bračnom krevetu?“, upita je, kao ozbiljno. Ona za trenutak pogleda u mene, pa mu tiho reče: „Da, hoću“. Šta sam mogao drugo, nego da ustanem i da odem da stinem pokrivač sa kreveta i zategnem malo posteljinu. U tom trenutku, videh kako Danilu nosi u naručju moju Viki i polaži je nežno na krevet. On je u međuvremenu skinuo pantalone i košulju. Bio je sav ogroman, sa malo izbačenim stomakom.

Kurčina mu je bila takođe ogromna, što se pogotovu videlo kad je bio skroz go. Ustao je i naredio mi: „Ajde skini ženici haljinu i malo je mazi“. Ja sam kao hipnotisan prišao mojoj Vikici, skinuo joj haljinu i počeo strasno da je ljubim, ne razmišljajući da je do malopre pušila gazdin kurac. Pomislio sam da ovo možda i neće biti tako loše i da ću je i ja jebati. Ljubio sam joj sise i mazio klitoris. Ona mi je glavu gurala na dole i praktično me naterala da joj ližem ribicu. Bila je strašno napaljena i vlažna. uživao sem u pokretima njenih bokova. Krajičkom oka sam primetio kako joj Danilo opet gura kurac u usta, dok joj ja ližem. Taman sam krenuo da otkopčavam svoje pantalone, kad me Danilo preseče: „Da ti nije palo na pamet! Dosta je bilo. Idi sedi tamo“, pokaza mi prstom na stolicu pored stočića za šminku. Ja kao da nisam čuo, nastavih da je ližem.

On me uhvati za kosu i grubo odvede i posadi na stolicu. „Od sada, samo možeš da gledaš“, reče mi preteći. Zatim se vrati do kreveta i krenu opet da obrađuje Vikicu. Gurao joj je dva prsta u pičkicu, simulirajući da je jebe. Ona je bila van sebe od zadovoljstva. Onda joj podmetnu jastuče ispod guze i krenu da joj trlja klitiris sa njegovom kurčinom. Nije nameravao da stavi kondom, niti se ona bunila zbog toga. Legao je preko nje i polako joj ga gurnuo u picu, dok je ljubio u usta. Onda je počeo da sve jače i brže ubada. Nikad je nisam čuo da tako vrišti. Mislio sam da će komšije zvati policiju, misleći da je tučem. Onda se malo odvojio od nje, nastavljajući da je jebe.

Bili su to odsečni pokreti penetracije. Tucao ju je tako neko vreme, a onda je legao na krevet i naredio joj je da ga uzjaše. Namestio se tako da je mogu da vidim kako njegova ogromna kurčina ulazi u njenu pičkicu. Ona ga je opkoračila i polako se nabila na njegovu batinu. On je uhvatio za guzove i počeo da ih mesi i šamara, usmeravajući je kako treba da meša. Prizor je bio zapanjujući. Dok ga je jahala, čas su su ljubili, čas joj je on mazio i ljubio sise. Ne treba biti veliki stručnjak da bi se ukapiralo koliko oboje uživaju. Onda je Viki počela da se trza, kao da je struja udarila. Znao sam da svršava. On ju je polako skinuo sa kurca i rekao joj nešto na uvo. Ona se okrenula i pogledala me, nasmešivši se zagonetno. Ustade i krenu prema meni. Kad mi je prišla, jednu ruku mi je stavila na koleno, a drugu na rame. Ja sam krenuo da je poljubim, ali je ona izbegavala.

U tom se Danilo pojavi iza nje i poče da je jebe otpozadi. Ona mi je dahtala i vrištala, bukvalno na par centimetara od glave. Danilo ju je jebao kao sivonja, pljeskajući je po guzi I gnječeći joj sise. Onda je uze, baci je na krevet I visoko joj podiže noge sebi na ramena. Videlo se da je I on pri kraju. Jebao ju je skoro sat vremena. Delovala je kao da će se onesvestiti. Danilo je ubrzao ritam i sve jače joj nabijao. Pomislih, neće valjda svršiti u nju? Međutim, Danilo izvadi kurac I poče da je prska spermom. Nisam mogao da verujem da čovek može da izruči toliko sperme. Kompletno ju je poprskao: stomak, sise, lice, kosu… Ona se nije bunila, već je samo zadovoljno oblizivala usne.
Uzeo ju je u naručje i odneo do kupatila. Zajedno su se tuširali, što sam ja iskoristio da izdkam svoj kurac. Bukvalno mi je 5 sekundi trebalo. Kad su se vratili, Danilo mi reče: „Svalka čast mali. Imaš super ženu. Nisam planirao da je večeras tucam, ali me je izludela bez gaćica. U svakom slučaju, nas dvoje ćemo sad malo da izađemo do grada, a ti u krevet. Nemoj sutra da mi kasniš na posao“.

„Pa čekajte gazda, zar nije bilo dosta?“, pobunih se ja.
„Dosta je kad ja kažem da je dosta. Bolje ti je da mi ne protivurečiš“, brecnu se on na mene.
Viki se nije bunila. Ponovo se našminkala, obukla samodržeće čarapice, promenila haljinicu i naravno ovaj put je obukla gaćice, ali tange. „Ćao ljubavi, nemoj da se sekiraš. Vratiću se ja, samo da odemo na večeru“, reče mi umiljato i poljubi me u obraz. Šta da radim, samo sam je pogledom ispratio kako ulazi sa njim u auto…

„Ko je to bio, Milane“, pitala me Viki, koja je upravo ulazila u dnevnu sobu, povrativši se malo od šoka.
„Gazda, Danilo..“, promrmljah, ne gledajući je u oči. „Šta hoće?“, upita me, nekako mirnim glasom. Izgledala mi je malo čudno, odsutno, kao da je bila pod nekom drogom. Oči su joj još bile crvene od plakanja. Pored toga, izgledala je prelepo. Sva nekako krhka, nežna, jako svetle i svilenkaste kože. Sa svojih trideset godina bila je lepša i jebozovnija nego ikada. Kao da sam to tek tada shvatio, kada je trebalo da je predam drugomm muškarcu. Moram da priznam da me je pomisao da će je drugi muškarac imati, na neki čudan način palila. Pogotovo što će to biti neko koga ne podnosim, a kome ne mogu da se suprotstavim. Jedva sam se susdržavao da ne pokažem svoju erekciju, koja me je u poslednje vreme više puta izdavala. Bio je četvrtak, oko 7 ili 8 uveče. Skupljao sam snage da joj kažem da će se stvari mnogo brže odvijati nego što sam mislio, ali možda je i bolje tako, pomislih…
„Rekao je da će doći za dva sata po tebe“.
„Zezaš me!?“, reče, pomalo uplašeno.

„Ne zezam te. Rekao je da se središ i da obučeš neku letnju haljinicu“, rekoh joj.
„Dobro“, uzdahnu, kao da se i ona pomirila sa sudbinom. „ A šta je podrazumevao pod tim da se sredim? Tuširanje?“, upita me, kao naivno.
„Da. Ne znam kako da ti kažem, ali rekao je da se obavezno obriješ dole.“ Ne znam šta mi je bilo da joj ovo kažem, jer mi to gazda nije rekao, ali sam hteo bar da iskoristim priliku da je ubedim da se obrije dole, jer sva moja ranije insistiranja nisu urodila plodom.
„Nema šanse! Znaš da to samo kurve rade“, viknula je na mene.
„Ali Viki, gazda je insistirao na tome“, bio sam uporan.
„Kako ću? Nikad to nisam radila.

„Ja ću ti pomoći. Ja ću te obrijati“, ponudih se, onako džentlmenski.
„Dobro, ajde onda, ako baš mora…“, nekako je pristala. Meni je kurac pulsirao od uzbuđenja. Otišla je da se istušira. Ja sam pripremio lavor sa toplom vodom i stavio veliki peških na krevet u spavaćoj sobi. Rekao sam joj da legna na peškir i raširi noge. Kad je legla, stavio sam joj jastuče pod guzu, da bih lakše mogao da je obrijem. Prizor je bio fantastičan. Ona, inače, prirodno nije imala puno dlaka. Bile su jako svetle i svilenkaste. Dao sam se na posao. Sve vreme sam joj dirao klitoris, blago ga trljajući. Ona se nije bunila, blago je uvijala kukovima i tiho uzdisala. Ja sam počeo da se igram sa njenim usnicama, kao da bih je lakše obrijao. Ona je ječala od zadovoljstva i kad sam počeo da joj guram prst u picu počela je sve jače da vrti kukovima. Uzeo sam peškir i obrisao je.
„Okreni se na stomak i natrći se“, rekoh joj.

„Zašto?“, upita me.
„Pa da ti guzu obrijem“.
„Ti nisi normalan. Ne može!“, reče ljutito.
„Ali gazda je insistirao“, pravdah se ja. „Skote jedan, ti kao da uživaš u ovome“, reče kao da me provalila (mada znam da nije), i okrenu se na stomak i izbaci svoju lepu guzu. Ja joj blago raširih guzove, namazah penu i počeh da je brijem. Završio sam brzo, ali sam hteo malo da iskoristim da se poigram. Malo sam namazao uljem prste i počeo da joj blago masiram čmar, dok sam sa drugom rokom mazio njenu picu. Ona je sve dublje uzdisala. „Liži mi ribicu“, promrmljala je tiho. Ja sam se sagnuo i počeo da je ližem, dok sam joj prstom masirao čmar. Stenjala je sve jače i jače. Ja sam se nenormalno napalio. Počeh polako da otkopčavam šlic i da vadim kurac. Međutim, ona to primeti i viku:
„Šta to radiš?“

„Hajde da vodimo ljubav“, rekoh onako sav napaljen, drkajući kurac i krenuvši ka njoj da je poljubim. Ona skoči i odgurnu me: „Nećeš taj film gledati! Da si ga smesta vratio u gaće“, viknu zapovednički.
„Dobro, nemoj da se ljutiš“, rekoh pomirljivo, i vratih kurac, koji je ionako bio pao od ovako grubog presecanja.
„Moram da se spremam. Zakasniću. Koju haljinu da obučem“, upitala me je.
„Obuci onu ljubičastu, koju sam ti kupio prošle godine na moru“. rekoh joj. Inače to je bila lepa, jednostavna i lepršasta letnja haljinica, koja je jasno ocrtavala njene bokove i dekolte.
„Dobro“, uze i krenu da oblači gaćice i grudnjak, sa silikonskim bretelama. Zatim je uzel češalj da sredi kosu. Imala je ravnu, ne mnogo dugačku, paž frizuru, koja je sa jedne strane više padala, nego sa druge. Ne mogu vam opisati koliko je bila jebozovna. Na kraju, obuče haljinu i crne sandale, na štikle. Meni sinu još jedna perverzija u glavi:
„Znaš, Viki, gazda je insistirao da budeš bez gaćica“, rekoh joj.

„Ma daj. Je l on normalan? Izgledaći kao kurva“, reče razočarano.
„Rekao je da poneseš gaćice u tašni. A i ko će da te vidi? Evo ja ću da ti pomognem da ih skineš“, priđoh joj i polako joj zadigoh suknjicu.
„Ti, izgleda, uživaš u ovome?“, nasmeja mi se malo. „Odakle ti to? Ali znaš da nemam izbora“, rekoh joj i polako joj skinuh gaćice i dodoh joj da ih stavi u tašnu.
Taman je završila sa šminkom, kada se čulo zvono interfona. Bio je to gazda Danilo. Pustih ga da uđe unutra. Viki je još bila u sobi. Nisam znao kakvi su mu planovi, jer je sve nekako brzo išlo. Zvono na vratima.
„Ooo, kako je moj menadžer?“, nasmeja se Danilo, i lupi me ogromnom šaketinom po ramenu. „Đe si junačino? Đe je ona ljepotica?“, dobaci podrugljivo. U rukama je imao buket sa ružama i neko piće, nisam video koje.
„Hajde uđi. Evo sad će da dođe“, rekoh mu.

Danilo je bio stasiti 48.-godišnjak. Bio je dosta viši i krupniji od mene. Možda, po mom mišljenju, malo i debeo, ali ogromnih ruku i ramena. Ulivao je strah kod mene svojom pojavom. To veče je nosio neku belu letnju košulju, otkopčanu do pola maljavih grudi, iz kojih je izvirivala ogromna zlatna kajla. Dole je imao lanene bež pantalone i crne espadrile. Nije baš bio gospodar stila, ali je želeo da stavi do znanja kako ima puno love. Seo je na sofu u dnevnoj sobi. U tom trenutku je ušla i Viki u sobu, sva crvena u licu. Nije mogla da sakrije strah ili tremu. Ili oboje… Kad je ugledao, Danilo ustade i pruži joj ruku:
„Kako si moja ljepotice? Odavno te nisam vidio“, uze je za šaku i poljubi je u obraz. Njena šaka je potpuno nestala u njegovoj. „Izvoli. Ovo je za tebe lutko“, pružio joj je cveće i flašu viskija.
„Hvala“, reče Viki stidljivo i stavi cveće u vazu. „Jako su lepe ruže“, rekla je, crvena u obrazima.
„Ajde dođi. Sjedni malo do mene. A tvoj Milanče će da nam sipa po jedan viski. Hajde mali, sipaj nam po jedan viski. Sa ledom, naravno“, zapovedi mi Danilo. Otišao sam do kuhinje, uzeo tri čaše stavio led u njih i doneo na stočić u dnevnoj sobi.

„A ne“, iskezi mi se Danilo, „samo za mene i tvoju ženicu. Ti možeš samo nešto bezalkoholno“.
„Ali, ja ne pijem“ promuca Viki.
„Hajde, moraš jednu, da se opustimo malo. Evo, aj na eks“, reče i bukvalno joj je natera da eksira. Viki se stresla i nije još ni došla do sebe, a on joj je sipao još jedan viski. „Hajde, sad ovaj polako“.
Viki je, na moje čuđenje, prihvatila i drugi viski, iako sam skoro siguran da nikad žestoka pića nije pila i da je hvatalo i jedno pivo. Verovatno je bila pod tremom. Video sam da je viski uhvatio, jer je sve više počela da se smeje, na svaku gazdinu glupu i sirovu foru. On je počeo da je pipka po kolenu u da joj mazi butinu sa unutrašnje strane. Ona mu je blago gurala ruku, gledajući u mene. Međutim, on je uhvati za struk, privuče sebi i poče nešto da joj šapiće na uvo. Ona me je pogledala i počela da se cereka.
„Pravi se, lutko, kao da nije tu. Ne obraćaj pažnju na njega. On nema ništa protiv. Je l tako Milanče?“ upita me pretećim tonom.
„Nemam“, rekoh, kao hipnotisan, izbegavajući da ih gledam. „I bolje za tebe“, dobaci mi.

„Hoćeš li da poljubiš čika Danila, lutkice?“, upita je i bez da sačeka odgovor, gurnu joj jezik u usta. Spremno ga je dočekala. Činilo mi se da će da je proguta, kako ju je žvalavio. Ona mu se baš prepustila. Počeo je da joj mesi sise, a drugu rukom blago zavlači pod haljinicu. Ona je glasno ječala i zabacila glavu unazad. Danilo se vidno iznenadio kad je ukapirao da moja Viki nema gaćice. On poče blago da joj masira klitoris. Ona desnu nogu prebaci preko njegove leve, kako bi mu omogućila da nesmetano radi prstima. Užasnuo sam se pomisli da će je sad pojebati, ovde preda mnom. Ali moram reći da sam se bio strašno napalio, ali da sam se trudio da to ne pokažem. Ispod njegovih tankih lanenih pantalona, vidno je bila izražena izbočina od njegovog kurca. On je uhvati za ručicu i stavi je na njegov kurac. Ona se nije bunila, već mu je nežno drkala preko pantalona. On joj je jednim potezom otkopčao grudnjak i bacio ga ka meni.
„Svaka ti čas mali, dobro si pripremio ženicu“, dobaci mi podjebački. Onda se okrenu ka njoj i naredi joj da mu otkopča pantalone i izvadi kurac, što je ona i uradila. Uzela je da mu blago drka kurac, dok joj je on mesio sise i strasno je ljubio. Jednu bretelicu od haljine joj je smakao sa ramena i tako oslobodio sisu i počeo da je gricka i sisa. Bradavice su joj bile maksimalno ukrućene, uzdisala je glasno od zadovoljstva.

„Hoću da mi popušiš kurac, mala“, reče joj i ne sačekavši njenu reakciju, uze je za glavu i povuče je prema svom kurcu. Ona se na trenutak zaustavi ispred njegovog kurca i osmatrala ga je dok ga je sa dve ruke drkala. Kurac mu je bio prilično veliki. Delovalo je da je deblji od njene ruke. Polako mu je poljubila kurac i počela da ga liže, kao da je sladoled. Zatim ga je obuhvatila usnama i ubacila u usta, koliko je mogla. On joj je držao glavu i sklanjao kosu, kako bi mogao da vizuelno uživa u prizoru. Zatim se okrenu prema meni i namignu mi: „Uh, kako dobro puši. Kako su joj samo mekane usne“. Nisam moga da verujem u ono što vidim. Meni nikad nije htela da puši, a sada je delovalo kao da uživa dok puši kurac mom gazdi. On joj izvadi kurac iz usta i uze gutljaj viskija, kao da hoće da predahne.

„Jel vam namešten krevet u spavaćoj?“, upita me, onako poslovno. „Jeste valjda“, rekoh mu, onako kroz zube. „Ajde idi proveri i zategni ga malo“, zapovedi mi „hoću da ti jebem ženicu u vašem bračnom krevetu“. Okrenu se ka njoj i nasmeja se: „Izvini, nisam ovako sirov, ali mali mora da sluša“, reče joj i poljubi je strasno. „Ne ljutiš se?“, upita je. „Ne ljutim se“, reče Viki, smeškajući se. „Znači, hoćeš da te tucam na vašem bračnom krevetu?“, upita je, kao ozbiljno. Ona za trenutak pogleda u mene, pa mu tiho reče: „Da, hoću“. Šta sam mogao drugo, nego da ustanem i da odem da stinem pokrivač sa kreveta i zategnem malo posteljinu. U tom trenutku, videh kako Danilu nosi u naručju moju Viki i polaži je nežno na krevet. On je u međuvremenu skinuo pantalone i košulju. Bio je sav ogroman, sa malo izbačenim stomakom.

Pročitajte i ...  Zadnja soba

Kurčina mu je bila takođe ogromna, što se pogotovu videlo kad je bio skroz go. Ustao je i naredio mi: „Ajde skini ženici haljinu i malo je mazi“. Ja sam kao hipnotisan prišao mojoj Vikici, skinuo joj haljinu i počeo strasno da je ljubim, ne razmišljajući da je do malopre pušila gazdin kurac. Pomislio sam da ovo možda i neće biti tako loše i da ću je i ja jebati. Ljubio sam joj sise i mazio klitoris. Ona mi je glavu gurala na dole i praktično me naterala da joj ližem ribicu. Bila je strašno napaljena i vlažna. uživao sem u pokretima njenih bokova. Krajičkom oka sam primetio kako joj Danilo opet gura kurac u usta, dok joj ja ližem. Taman sam krenuo da otkopčavam svoje pantalone, kad me Danilo preseče: „Da ti nije palo na pamet! Dosta je bilo. Idi sedi tamo“, pokaza mi prstom na stolicu pored stočića za šminku. Ja kao da nisam čuo, nastavih da je ližem.

On me uhvati za kosu i grubo odvede i posadi na stolicu. „Od sada, samo možeš da gledaš“, reče mi preteći. Zatim se vrati do kreveta i krenu opet da obrađuje Vikicu. Gurao joj je dva prsta u pičkicu, simulirajući da je jebe. Ona je bila van sebe od zadovoljstva. Onda joj podmetnu jastuče ispod guze i krenu da joj trlja klitiris sa njegovom kurčinom. Nije nameravao da stavi kondom, niti se ona bunila zbog toga. Legao je preko nje i polako joj ga gurnuo u picu, dok je ljubio u usta. Onda je počeo da sve jače i brže ubada. Nikad je nisam čuo da tako vrišti. Mislio sam da će komšije zvati policiju, misleći da je tučem. Onda se malo odvojio od nje, nastavljajući da je jebe. Bili su to odsečni pokreti penetracije. Tucao ju je tako neko vreme, a onda je legao na krevet i naredio joj je da ga uzjaše. Namestio se tako da je mogu da vidim kako njegova ogromna kurčina ulazi u njenu pičkicu. Ona ga je opkoračila i polako se nabila na njegovu batinu. On je uhvatio za guzove i počeo da ih mesi i šamara, usmeravajući je kako treba da meša.

Prizor je bio zapanjujući. Dok ga je jahala, čas su su ljubili, čas joj je on mazio i ljubio sise. Ne treba biti veliki stručnjak da bi se ukapiralo koliko oboje uživaju. Onda je Viki počela da se trza, kao da je struja udarila. Znao sam da svršava. On ju je polako skinuo sa kurca i rekao joj nešto na uvo. Ona se okrenula i pogledala me, nasmešivši se zagonetno. Ustade i krenu prema meni. Kad mi je prišla, jednu ruku mi je stavila na koleno, a drugu na rame. Ja sam krenuo da je poljubim, ali je ona izbegavala. U tom se Danilo pojavi iza nje i poče da je jebe otpozadi. Ona mi je dahtala i vrištala, bukvalno na par centimetara od glave.

Danilo ju je jebao kao sivonja, pljeskajući je po guzi I gnječeći joj sise. Onda je uze, baci je na krevet I visoko joj podiže noge sebi na ramena. Videlo se da je I on pri kraju. Jebao ju je skoro sat vremena. Delovala je kao da će se onesvestiti. Danilo je ubrzao ritam i sve jače joj nabijao. Pomislih, neće valjda svršiti u nju? Međutim, Danilo izvadi kurac I poče da je prska spermom. Nisam mogao da verujem da čovek može da izruči toliko sperme. Kompletno ju je poprskao: stomak, sise, lice, kosu… Ona se nije bunila, već je samo zadovoljno oblizivala usne.
Uzeo ju je u naručje i odneo do kupatila. Zajedno su se tuširali, što sam ja iskoristio da izdkam svoj kurac. Bukvalno mi je 5 sekundi trebalo. Kad su se vratili, Danilo mi reče: „Svalka čast mali. Imaš super ženu. Nisam planirao da je večeras tucam, ali me je izludela bez gaćica. U svakom slučaju, nas dvoje ćemo sad malo da izađemo do grada, a ti u krevet. Nemoj sutra da mi kasniš na posao“.

„Pa čekajte gazda, zar nije bilo dosta?“, pobunih se ja.
„Dosta je kad ja kažem da je dosta. Bolje ti je da mi ne protivurečiš“, brecnu se on na mene.
Viki se nije bunila. Ponovo se našminkala, obukla samodržeće čarapice, promenila haljinicu i naravno ovaj put je obukla gaćice, ali tange. „Ćao ljubavi, nemoj da se sekiraš. Vratiću se ja, samo da odemo na večeru“, reče mi umiljato i poljubi me u obraz. Šta da radim, samo sam je pogledom ispratio kako ulazi sa njim u auto…

Ostao je još neko vreme tako pripijen uz nju. Ruke joj je podvukao pod guzu i dodatno je nabijao na svoj kurac .Kao da nije imao nameru da izađe. Dugo su se ljubili. Bio sam ljubomoran i očajan, ali me je uprkos tome prizor veoma uzbudio. Protiv moje volje mi se digao kurac. I dalje sam stajao na sred sobe, kao ukopan. Danilo je konačno izvadio kurac iz Vikice, koji je još uvek bio prilično veliki. Prišao je do njene glave i bez reči joj ga uvalio u usta. „Oliži ga lepo, lutkice“, zapovedi joj. Ona je bez pogovora uzela gazdin kurac i nežno ga sisala, lizala i ljubila. Noge su joj ostale raširene. Pica joj se sva sijala od njihovih telesnih sokova i iz nje se, niz guzu slivao mlaz gazdine sperme. „Šta si se ukipio? Priđi“, reče mi zapovednički. Priđoh polako između njenih nogu. „Hajde sada da lepo poližeš svoju ženicu, da kap jedna ne ostane“, naredi mi gazda.

Meni je tutnjalo u glavi. Koliko god da sam se osećao poniženo, još više sam bio napaljen prizorom. Bez obzira na na to što me je imao u šaci zbog duga, Danilo je jednostavno imao takvu harizmi da nije bilo lako suprostaviti mu se. Klekao sam između Vikicinih nogu i buljio u njenu umazanu picu. Bila je puna Danilove guste sperme, koja se slivala ka njenoj guzi. Bio sam kao hipnotisan. Presekla me je njena ruka koju je stavila na moju glavu i nežno je gurala ka svom međunožju. I ona je želela da jo poližem picu. „Hajde, ljubavi…“, promrmljala je. Nećkao sam se malo, kad osekih udarac šakom u glavu: „Hajde, šta čekaš“, dreknu Danilo. Vikica je izvadila Danilov kurac iz usta i uspravila se malo, podbočivši se na lakat: „Nemoj da ga udaraš, sad će on, budi strpljiv“, reče mu umilno i pogleda ka meni. Oči su joj sijale i zagonetno se smeškala.

„Hajde, budi dobar, da ti se gazda ne ljuti“, reče mazno i ponovo mi pritisnu svojom rukom glavu prema njenoj umazanoj pičkici. Kao da nisam imao izbora, krenuo sam polako da joj ližem klitoris, izbegavajući nered od spreme koji je bilo malo niže i klizio ka guzi. Ona je ječala i vrtela polako guzom, sve vreme me držeći jednom rukom za kosu. Polako mi je počela da gura glavu na dole. Mic po mic, prepustio sam se i počeo da ližem rupicu iz koje je, čini mi se, neprestano i u velikim količinama izlazila gazdina sperma. Prvo sam pokušavao da je izbegnem i bilo mi je gadno, ali kada sam čuo kako Vikica ječi i uživa, i meni je bilo lakše. Počelo je i da me pali, iako mi je ukus sperme i dalje bio gadan. Polizao sam sve i iz pičkice i oko guze. Nisam ni primetio da mi se kurac digao tako da me je stomak boleo. „Bravo mali, bio si dobar“, nasmeja se Danilo. „Ostaviću vas malo same golupčići, a ja odoh da se istuširam“, reče i ode do kupatila.

Viki se pridigla i poljubila me nežno u usta. Ruku je spustila prama mom kurci i osetila snažnu erekciju: „Pa tebi se svidelo?“ upitala me tiho dok me ljubila, zagonetno se smeškajući. „Daaa, ljubavi“, rekoh u zanosu, jer sam bio pred svršavanjem. Otkopčao sam šlic i izvadio kurac: „Molim te uzmi ga“, rekoh joj, gotovo molećivim glasom. Ona ga uze nežno u ruku i poče blago da ga drka. Levom rukom mi je nežno masirala jaja. Bio sam na sedmom nebu. Međutim, gazda naglo uđe u sobu, a ona kao da radi nešto zabranjeno ispusti moj kurac iz ruku. „Šta to radite? Vraćaj tog miša u gaće“, reče zapovednički. Nisam želeo to da uradim, ali Viki mi priđe i vratila mi kurac u gaće i zakopčala šlic. „Idem pod tuš“, reče i poljubi me u obraz.

„Super ti je ženica. Uživam u njenoj uskoj ribici, a i mnogo su joj sočne i mekane usne za pušenje kurca“, reče, uživajući očigledno u svojoj nadmoći nada mnom. Ja sam samo ćutao i gledao u pod i negde u stranu, svuda samo ne njega u oči. „Pogledaj me!“, zapovedi mi. Ja nevoljno podigoh pogled ka njemu. Bio je u poluležećem položaju na krevetu onako go. „Je l ti se sviđa kad ti jebem ženu? Je l te pali?“, upita me. Oklevajući, promrmlja sebi u bradu: „Da, sviđa mi se i pali me“, rekoh, jer sam znao da on to očekuje, mada ja nisam tako tada mislio. Jesam bio napaljen, ali mi nije prijala tolika njegova dominacija u mom stanu. „Nisam ni sumnjao. Nego, razmišljao sam da ujutru dođem po tvoju Vikicu i da je odvedem u jednu toplu banju u Mađarsku za vikend. Šta kažeš?“, upita me i poče da se oblači. „Pa gazda, rekao sam vam da idemo sutra za Zlatibor“, rekoh molećivim glasom. „Ma kakav Zlatibor. Ako ti se ide baš toliko u tu selendru idi sam. Ja idem sa tvojom ženicom u toplu banju. Je l ti jasno?“, dreknu i uhvati me za gušu. Ništa nisam mogao drugo da kažem nego „jasno mi je, gazda“. „Tako. Ti joj reci da ide sa mnom. Sigurno će joj više prijati spa vikend i seks sa mnom u toplim bazenima, nego drndanje sa tobom po onim brdima. Neka bude spremna u 9. Ti mi odgovaraš ako bude kasnila“, reče oštro i krenu napolje. „I još nešto. Ubedi je da mi da da je jebem u guzu. Sinoć sam pokušavao al nije htela“, pljesnu me lagano šakom po faci u znak pozdrava i ode ne sačekavši odgovor. Bio je pun samopouzdanja da ne smem da mu se suprotstavim.

Čim je otušao, Viki izađe iz kupatila, ogrunuta peškirom. „Gde ti je šef?“ upita. „Otišao je“, rekoh kratko. Polako priđe do mene. „Je l me voliš i dalje“ upita me. „Volim te puno, ljubavi. A ti mene?“. „I ja tebe“, reče i poče da me ljubi. „Da nastavimo gde smo stali“, reče vragolasto i poče da mi otkopčava šlic. „Mmmm, kako se neko napaliooo“, reče i poče da mi drka blago kurac. „Jedva čekam da odemo na Zlatibor“, kad to reče meni stade knedla u grlu. Ona primeti da nešto nije u redu: „Šta je bilo? Jesam li nešto pogrešno rekla?“, reče zabrinuto. „Gazda hoće da te vodi za Mađarsku, u neku banju“, procedih kroz zube, „rekao je da će doći po tebe u 9 i da budeš spremna“. „I šta?! Ti si pristao?“, pobesne i odgurnu me od sebe. Ja joj priđoh i zagrlih je polako: „izvini“, rekoh. „Čoveče, pa on sad tebi totalno upravlja životom?“, reče i dodade: „a ti je l želiš da ja odem sa njim?“ „Da, želim“, rekoh nakon malo premišljanja. „Ti nisi normalan. Je l znaš da je on napaljeni manijak i da će hteti da me jebe non stop?“, upita me. „Znam“, rekoh kratko. „I nemaš problema sa tim“, uputa. „Imam“, rekoh, „ali šta da radim. A tebi, da li se sviđa sa njim?“. Ona se zacrvene malo: „Pa on je stvarno odličan u seksu, ali ga se i ja malo plašim“, reče pomalo stidljivo. „Nista. Odoh da spavam da sutra rano ustanem da se pakujem“, reče i ode bez poljupca. Ja sam otišao da se istuširam i dok sam se tuširao dva puta sam idrkao. Posle sam u dnevnoj sobi uključio malo TV da gledam i tako zaspao.

Viki me Probudila ujutru oko pola osam. Već je bila obučena u kratki šorcić i majčicu, bez brusa. „Stavi nam kafu ljubavi, da ja krenem da se pakujem“, doviknu mi iz spavaće sobe. Ja skuvah kafu na brzinu i ona prekinu pakovanje da bismo zajedno polili kafu. Međutim, samo što smo počeli da pijemo, začu se zvono. Mi se čudno pogledasmo. Ko li je sad? „Ja ću da vidim“, reče Viki i otrča do vrata. „Ćao mala, jes li spremna?“ čuh Danilov glas. Ona nešto reče i onda krenu neko mumlanje. Ja krenuh u hodnik i videh da se oni ljube i vaćare u najveće. „O mali vidim da si mi skuvao kafu. Ja malo ranije stigao“, reče i uze moju kafu da pije. Sve vreme je njuškao i ljubakao Vikicu. Nešto je krenuo da joj šapuće, a ona mu kikotanjem reče: „ali treba da se pakujem“. „Neka te Milanče spakuje“, namignu ka meni. Onda je krenuo strasno da je žvalavi i da je mazi po ribici preko pantalonica. Opet joj je nešto šapnuo. Ona se nasmeja, okrenu se ka meni: „ljubavi, aj molim te izađi da ja i Danilo vodimo ljubav. Ti mi spakuj stvari“.

Ja nisam mogao da verujem šta čujem. „Hajde molim te, izađi. Ne želim sada da me gledaš dok se tucam sa tvojim gazdom“, reče naredbodavno i ja se okrenuh i izađoh. Otišao sam u sobu i na krevetu video otvoren kofer, do pola spakovan. Krenuh polako da stavljam sve ško bi joj moglo zatrebati za dva dana. Posebno sam spakovao dva kupaća kostima, gaćice, spavaćicu, seksi čarapice, haljinice itd… Trudio sam se da ne slušam njeno stenjanje koje je dopiralo iz dnevne sobe. I pored toga sam bio jako napaljen. Vikica je glasno dahtala i stenjala. Vikala je „tooo tooo, jebiii meee“. Kao da je bila opuštenija kad ja nisam tu da je gledam. Po rzanju gazdinom sam skontao da je svršio. Krenuh polako iz sobe i umalo se ne sudarih sa njima. „Mi ćemo zajedno da se tuširamo. Jesi li mi spremio stvari“, „jesam“, „ljubim te“. Kad su izašli iz kupatila, obukli su se i ponašali se kao da se ništa nije desilo. Ona je ovaj put obukla lepršavi minić umesto pantalonica, po zahtevu gazde. „Da može da me zaskoči usput ako zatreba, hehe“, nasmeja se cinično. On mi je naredio da odnesem njen kofer i stavim u gepek od njegovog auta. Dok sam ja stavljao kofer, oni su već došli do kola. Ona me poljubila u obraz: „nemoj mnogo da drkaš“, dobaci mi uz smešak. Pre nego što su krenuli gazda me upita nasamo: „jesi li je ubedio da mi da guzu?“ „Nisam stigao gazda“, rekoh tiho. On me pogleda mrko uđe u auto bez reči i odoše.

Ja sam celo jutro pospremao stan, ne mogavši da ne mislim šta će sve da rade za vikend.Tek posle ručka malo prilegoh i reših da pogledam neki film na lap topu. Na moje iznenađenje, videh da je Vikicin fejsbuk nalog bio uključen. Uđoh u poruke da vidim sa kim se dopisuje. Prvi na listi joj je bio Danilo. Sa njim je razmenjivala sočne poruke već duže vreme. Pa ja sam upravo tada ukapirao da su oni u vezi pre nego što ju je on kresnuo preda mnom. Vidim da joj je u porukama govorio kako ga pali da je kresne pred mužem, a i ona je rekla da i nju to pali puno, ali da ne bi smela to da preduzme. On joj je rekao da ima plan. Da ne pričam da je i Maja učestvovala u svemu tome, u stvari ona ih je i spojila. I put u Mađarsku je bio planiran. Pa ja sam učestvovao u režirano predstavi, a da to nisam znao…

 

Blago rečeno, bio sam šokiran. Tek sad sam se osećao prevareno i izdano. Nisam mogao da verujem da je sve ovo bila gruba predstava u kojoj je i Vikica učestvovala. Ne znam da li je bila svesna da sam potpisao menicu i priznao dug, i koliko to može uticati na naše živote. Međutim, ono što ne mogu da objasnim je moja napaljenost, koja se mešala sa osećajem straha i ljubomore. Razmišljao sam šta da radim i da li da joj kažem da znam da je sa Danilom već više od mesec dana. Plašio sam se , međutim, da će me ostaviti. A i dodatno bih ispao smešan jer sam naseo na foru i praktično je namestio da se slobodno jebe sa njim. Odlučih ipak da igram igru koju sam sam započeo. Poslao sam joj poruku i pitao je da li su stigli i kakav je provod. Dodao sam da je volim i da mi nedostaje. Odgovorilla mi je tek uveče. Napisala je da joj je super i da joj je drago što mi nedostaje, ali da se nada da to ne znači da puno drkam. Dodala je još, uz smajli đavolka, da mi je kupila jedan poklončić, na Danilovu preporuku i da me čeka iznenađenje, ako joj obećam da neću drkati. Ona se baš zaigrala, pomislio sam. Sve je nekako brzo otišlo predaleko. Čoveče, pa ona zajedno sa Danilom meni kupuje poklon. Na njegovu preporuku. Nisam mogao da zamislim šta je to, ali sam slutio da je nešto što će mi staviti do znanja da on dominira nada mnom. Koliko god bio ljubomoran, ova situacija me je i jako palila. Kurac mi je prosto pulsirao od uzbuđenja. Odgovorio sam joj da obećavam da neću drkati dok ne dođe. Srce si, ljubim te, odgovorila je. Otrčao sam u kupatilo da ga izdrkam, ali sam se u zadnji čas predomislio i rešio da ću da joj održim obećanje. Istuširao sam se hladnom vodom i legao u krevet.

Pročitajte i ...  Veronika

Stigli su u nedelju posle podne. Međutim, samo je Vikica ušla u stan. Odmah me je zagrlila i poljubila. Bila je u nekoj žutoj haljinici, meni nepoznatoj. Fenomenalno joj je stajala. „Danilo mi je kupio“, rekla mi je kao da je primetila da se pitam odakle joj. Strasno sam je grlio i ljubio, dok sam joj gnječio guzove. Bio sam strašno napaljen. Ona je to naravno primetila i lagano me preko pantalona uhvatila za kurac. „Jesi li bio dobar?“, upita me vragolasto. Oči su joj sijale. „Nisam drkao, ako na to misliš“, odgovorih joj kroz smešak. „Bravo, ljubavi“ reče i poče da mi otkopčava pantalone. Kurac mi je bio već kao kamen. Izvadila ga je i počela nežno da drka. „A šta ako me lažeš? Kako da ti verujem?“, upita vragolasto. „Nisam, časna reč“, rekoh joj, svestan da je glupo što se uopšte pravdam. Krenuo sam da je ljubim strasno.

Skoro sam joj gutao jezik. „Šta ste radili u Mađarskoj?“, pitao sam je, ni sam ne znam zašto. „Svašta smo radili. A koji deo te najviše zanima?“, upita me vragolasto, dok mi u isto vreme malo ubrzano poče da drka kurac a drugom rukom krenu da mi mazi jaja. Mislio sam da ću da eksplodiram. „Sve me zanima. Je l te tucao?“, upitah je, želeći da mi priča detalje. „Naravno da jeste, više puta. Znaš i sam koliko se pali na mene. Hoćeš li da ti ispričam detalje, ako te to loži?“, upita me kroz smešak. „Hoću, pune me pali. Sve mi priičaaj!“, rekoh u ekstazi, toliko napaljen samo što nisam svršio. Međutim, ona kao da je to primetila, pustila mi je kurac i reče: „Dobro, skini se skroz i sedi na stolicu. I mene pali činjenica da tebe pali to što me jebe tvoj gazda“. Bez pogovora sam se skinuo na brzaka i sedoh na stolicu. Mahinalno sam uhvtio kurac i počeo blago da ga drkam, dok sam je gledao kako skida gaćice. „Nemoj! Pokvarićeš sve“, reče i skloni mi ruku sa kurca. Nije htela još da svršim. „Neće ti posle biti zanimljivo“, reče mi kroz smešak. „Nego, pre početka, zažmuri. Imam nešto za tebe“, znao sam da je u pitanju poklon koji su mi kupili. Zažmurio sam, naravno. Nisam mogao da očekujem šta bi to moglo biti.

„Otvori oči, ljubavi“. Svašta sam očekivao, ali sam malo bio zbunjen kada sam video lisice za vezivanje, sa roze vunicom, koja služi kao zaštita za zglobove. Sela mi je u krilo i počela da se trlja pičkicom o moj nabrekli kurac. „Stavi ruke iza leđa“, zapovedi mi. Ja sam bio kao hipnotisan i ne razmišljajući, poslušah je. Ona provuče lisice kroz metalni deo na naslonu za stolicu, tako da mi je vezala ruke i pričvrstila ih za stolicu. „Ljubavi, šta je ovo?“, samo što sam izustio, počela je da me nežno ljubi i miluje po jajima, ne dodirujući kurac, koji je bio pred eksplozijom. Ustala je i polako se skinula. Opet je sela prko mene i nastavila da blago trlja picu preko mog kurca. Izluđivala me je. „Ljubi mi sise, ljubavi“, naredi mi, očigledno i sama napaljena. Bila je skroz vlažna, ali nikako nije ubacivala kurac u sebe, iako sam se ja propinjao, pokazivajući joj da baš to želim. Malo se odmakla i uzela ga u ruku i počela sa njim da blago trlja klitoris. Drhtala je od uzbuđenja. „Stavi ga unutra, molim te“, zavapih očajnički. „Ne mogu. Danilo je ljubomoran i ne želi da se tucam sa drugim dok sam sa njim“, reče mi kao da se šali. „Ma pusti njega, hoću da te jebem!“, povikah prosto u očaju. „Nećeš da ti pričam šta smo radili?“, upita me vragolasto. „Hoću, pričaj mi svee“, rekoh dok je ona moj glavić već malo gurnula u sebe.

„Pa, znaš seksali smo se u hotelu više puta. Čim smo ušli u sobu, presavio me je preko stola i snažno me jebao. Bio je grublji nego obično. Govorio mi je da sam samo njegova. Svršio je u mene žestoko. Svršila sam i ja kad sam osetila kako njegov kurac pulsira i štrca spermu u mene. Posle smo otišli u tople bazene. Non stop me je ljubio dok smo se kupali. Želeo je da me uzme u bazenu, iako je bilo puno ljudi. Nije ga bilo briga, iako sam mu ja govorila da se strpi. Međutim, i sam znaš da sa njim nema ubeđivanja. Što zaželi, mora da ispune. Sklonili smo se u jedno ćoše, pomerio mii kupaći u stranu i gurnuo svoj kurac u mene. Bilo je fenomenalno. Svršila sam više puta, jer me palila situacija da me jebe među tolikim ljudima. Kada smo se vraćali, svratili smo na neki parking na autoputu, pre mađarske granice, da bih mu popušila kurac. Rekao je da želi da mi svrši u usta i da mu progutam spermu. To me je uzbudilo, iako sam mislila da to nikad nikome neću uraditi. Pomislila sam, kad je mogao moj mužić da proba njegovu spermu, mogu i ja“, ovde se zasmejala i poljubila me. „Izvini, ali bilo je super. Ukus sperme i nije toliko loš kao što sam očekivala“.

„Eto, tako je bilo, manje-više“, reče kroz smešak. „Zar te nije strah da zatrudniš?“, upitah je zabrinuto. „Pa neću valjda, nisu mi plodni dani“, odgovori kratko. Nastavila je da mi blago drka, ali da kontroliše da ne svršim. Ljubila mi je grudi i polako išla na dole. Počela je da mi liže prepone, i blago da duva u jaja. Blago mi je par puta liznula muda. Bilo je ekstra. U zanosu mi je palo na pamet nešto. „Da li te je tucao u guzu?“, upitah je iznenadivši i samog sebe. „Nije, ali je imao nameru. Gurao mi je prst u čmarić, ali sam se plašila. Preveliki je. A što pitaš?“. „Pa gazda mi je naredio da te ubedim da mu daš guzu“, rekoh spuštajući pogled. „Ma nemoj!“, reče ljutito i ustade sa mene, „daj mu ti svoju guzu, jesi li ti video koliki mu je?“. „Obećao je da će biti nežan“, rekoh nevešto, veoma napaljen mišlju da će je gazda jebati u dupe. „Ti si lud skroz“, reče i čučnu između mojih nogu. „Digni malo guzu“, naredi mi. „Viki nemoj“, rekoh naslutivši šta želi. Međutim nije davala mogućnost da ne poslušam. Krenu da oblizuje srednji prst i poce da mi mazi čmar sa njime, dok je drugom rukom drkala blago moj kurac. Počela je da gura polako prst u moju guzu. Pustila mi je kurac i skroz gurnula prst. Savila ga je unutra i krenula da mi masira prostatu. „Je l ti lepo“, upita. „Daa, nastavi“, zaječah u transu. „Vidim, ali Danilov kurac je mnooogoo veći“, reče zagonetno. „Ako baš želiš, daću mu guzu, ali da me ti spremiš za to“. „Hoću, ljubavi“, rekoh.

U tom renutku, začuh zvono na vratima. „Evo Danila“, reče Vikica i na brzinu obuče žutu haljinicu. „ŠŠŠta?“, bio sam zbunjen. „Bio je nešto do firme i da sipa gorivo“, reče Viki. „Otključaj me“, rekoh uplašeno, da me ne vidi baš ovako. Međutim kao da me nije čula, otišla je da mu otvori. Čulo se šljapkanje po guzi i njeno kikotanje u hodniku. Ušli su držeći se za ruke. „Đe si mali?“, reče gazda prišavši mi tako blizu da sam se uplašio. „Šta ste radili dok ja nisam bio tu?“, podviknu i uhvati me za kosu tako jako da su mi suze krenule. „Ništa gazda, časna reč“, rekoh. „Da je više nisi pipnuo, je l ti jasno?“, reče mi Danilo pretećim glasom stisnuvši me za gušu. „Jasno, gazda“, rekoh pokorno. Vikica dođe iza njega i poče da ga mazi po grudima, a drugom rukom da mu otkopčava šlic. „Pusti ga, molim te. Znaš da će da te sluša“, reče molećivim glasom. On je posluša kad mu je izvadila kurčinu i krenula da ga nadrkava. „Znaš da sam samo tvoja“, reče mu mazno i kleknu ispred njegove batine. Pušila mu je, meni ispred lica. Kurac mi se opet digao, ali nisam mogao da ga dirnem.

Ludeo sam. On je uhvati za kosu, podiže i poče halapljivo da je ljubi. Sad joj nije dozvoljavao da me poljubi čak ni da bi me ponizio. Postavio je na sofu, zadigao noge i krenuo da joj liže picu. Ona je bila van sebe od zadovoljstva. Postavio joj je jastuče ispod guze i prislonio svoju ogromnu batinu na ribicu. Malo je protraljao i tako ga jako zabio, da je ona glasno vrisnula. Činilo mi se da se tucaju sa više strasti nego ranije. Snažno je zabadao svoj kurac u nju, čulo se šljapkanje njegovih jaja u njenu guzu. Ljubio joj je sise, grickao bradavice i gurao prst u njena usta. Posle ju je okrenuo na stomak i stavio jastuk ispod kukova, kako bi mogla bolje da mu se natrći. Tucao ju je tako još desetak minuta. Vukao ju je za kosu i šljepkao po guzi. Vikala je: „Toooo, jebi meeee“. Video sam da se trese od svršavanja, a i da je on blizu.

Par puta je skroz izvukao kurac iz nje, kao da je hteo da mi pokaže koliki mu je, i snažno ga vraćao u picu. Odjednom ga je ponovo izvadio, povukao Vikicu za kosu i dao joj da mu ga puši. Ona mu je pušila i drkala. U jednom trenutku on ga izvadi iz njenih usta, uze sam da ga drka i naredi joj: „Zini“. Ona je poslušno otvorila usta i u tom trenutku on poče da prosipa veliku količinu sperme u njena usta, po licu i sisama. „Progutaj“, naredi joj, što je ona bez protivljenja učinila. Sve vreme mu je blago nadrkavala kurac i ponovo ga ubacila u usta. On je zadovoljno rzao, izvadio ga iz njenih usta i seo na sofu. „Mogu li?“, upita ga Vikica kroz smešak, i pokaza u mom pravcu. On klimnu glavom, a ona ustade i dođe do mene. „Hajde ljubavi, poliži mi grudi. Očisti ih“, reče i nagnu sa na mene. Nogom mi je pritisla kurac što me tako napalilo, da nisam ni bio svestan da opet ližem gazdinu spermu sa moje žene. „Super si ljubavi“, reče mi mazno, „vreme je da ti damo poklon“. „Mmolim?!“, upitah se, misleći kakav sad poklon. „Pa ljubavi, lisice nisu poklon za tebe“, reče i izvadi iz torbe kutijicu. „Junačino, samo da znaš da je ovo bila njena ideja, mada me je oduševila“, dobaci mi Danilo, kroz smeh. Kad je otvorila kutiju, bio sam totalno zbunjen…

Duže vreme nisam bio u stanju da pišem, jer se u međuvremenu svašta dogodilo. Vikica i ja smo se razveli, pre par meseci. Naravno, to je bila njena odluka, ali na Danilovo insistiranje, jer se on zaljubio u nju i nije hteo da me više gleda u njenoj blizini. Ona to kao da je jedva dočekala, iako se folirala da joj je žao, ali desilo se kao, pa ja moram da je razumem. Poturila mi je, u prisustvu Danila naravno, predlog za sporazumni razvod u kome je pisalo da sam dužan da se iselim iz stana, ali da nastavljam sa otplatom kredita, doduše polovinu, i 300€ njoj na ime izdržavanja, dok ne nađe posao. Morao sam da pristanem, jer mi je Danilo pretio da će mi u suprotnom on aktivirati menicu i uzeti ceo stan. Pored toga, njemu sam mesečno otplaćivao dug od 500 evra. Meni je našao neku malu garsonjericu, koju sam plaćao 150 evra. Tako da, kad sve razdužim, i pored velike plate, ostajalo mi je ne više od 300 evra za život. Bio sam očajan. Prošli mesec, Violeta i Danilo su se venčali. Nisam bio pozvan na malu svadbu koju su pravili, ali Viki mi je javila da je trudna i da je ušla u treći mesec. Jedva čeka da postane mama i da je veoma srećna sa Danilom.
Možda sam malo otegao, ali osećam da sam dužan da nastavim priču od prošlog puta.

…. Da, bila je to ona čudna naprava od nekog lakog metala, koja služi kao muški pojas nevinosti, kavez takoreći. Bio sam bez teksta, ali jako, neverovatno napaljen. Kurac mi je bio pred eksplozijom. „Ljubavi, ovako sam mislila da osiguram da nećeš drkati bez moje ili Danilove dozvole“, progovori vragolasto, gok mi je lagano mazila jaja.
„Hajde, navuci mu to“, zapovedi joj Danilo. „Ne mogu, krut je. Možda bi bilo dobro da mu ga bar izdrkam da se spusti?“, reče Viki uz osmeh. „Ne dolazi u obzir. Stavi mu led ili tako nešto, spustiće se sam“. Ona reče da ima bolju ideju i uze iz zamrzivača smrznuti grašak i stavi mi ga preko dignutog kurca i vrelih jaja. Jauknuo sam od bola, ali mi nije padao.

„Neka ga, polako, pusti ga. Hajde mi da se igramo malo“, reče gazda Viki „dođi da mi malo pušiš kurac“. Ona ga zagrli i počeše nežno da se ljube. Polako, ona se spusti dole i uze da mu ustima i jezikom obrađuje njegov veliki kurac koji je brzo narastao do maksimuma. Prosto sam se pitao kako u tim godinama toliko može da jebe (ja nisam mogao). Možda uzima viagru i sl, ali to Viki očigledno nije smetalo. U svakom slučaju kurac mu je bio ogroman i sijao se od njene pluvačke. Izvadila ga je iznusta i krenula da me ljubi. On joj je prišao otpozadi sa namerom da joj ga uvali, ali mu ona reče, sve vreme gledajući u mene „Nemoj, Milan mi je rekao da želiš da mi ga staviš u guzu“. „Da naravno, jesi li spremna?“
„Milan će me spremiti za 5 minuta“.
„Požuri mali i daj sve od sebe“, šeretski mi naredi gazda da mu spremim moju ženu za analni sex. Međutim, Viki je želela prvo da mi navuče kavez, što je sada lako uspela posle prinudnog hlađenja. U kavezu sam se osećao čudno, ali napaljeno i bez mogućnosti da se olakšam. Viki me uze za ruku i odvede u kupatilo. Naredi mi da joj lepo operem guzu.

Kad smo se vratili ona je legla na leđa, stavila jastukmpod guzu, digla noge i naredila mi da je ližem po čmariću, što sam i uradio. Ona je za to vreme uzela mali dildo i gurala ga u ribicu. Bila je jako napaljena. Ne znam koliko je prošlo, ali me prenu gazdin glas koji mi naredi da se sklonim i uze svoju nabreklu kurčinu da maže lubrikantom. Ja sam se pomerio pored i sa obe ruke joj polako razmakao guzove. „Bravo mali. Volim kod tebe samoinicijativu“, reče mi i prinese glavić njenom čmaru. Viki mi stavi glavu u krilo kao da želi da je tešim dok je on jebe u dupe. Polako joj je probijao sfinkter, ona je cičala od bola ali je trpela. Kad joj je do pola ušao, polako ga je bez zadržavanja sjurio do kraja. Ona je jauknula, međutim toliko je bila napaljena, da je brzo počela da uživa. Danilo je rzao i jebao je sve jače, toliko je bio rumen u faci da sam pomislio da će infarkt da dobije. Viki ja bila na sedmom nebu. Meni je naredila da legnem na leđa i dignem noge. Mazila mi je jaja, činilo mi se da će kavez pući koliko sam bio napaljen. Uzela je lubrikant i namazala mi guzu.

Polako je gurnula dildo i nežno ga ritmički pomerala onako kako je sama primala od gazde. U jednom trenutku Danilo mi naredi da legnem ispod nje, da joj ližem picu dok je on jebe u dupe. Bio je fenomenalan prizor njegove batine u guzi moje drage, dok joj ja ližem picu koja je bila skroz vlažna. Viki se umalo nije onesvestila od zadovoljstva. Ponovo je onaj dildo gurnula meni u guzu i vešto me obrađivala istovremeno mi masirajući jaja. Prvi put mi se desilo spontano svršavanje nedignutog kurca i bez njegove stimulacije. Ubrzo zatim i gazda je počeo da riče kao bik i da svršava u dupa moje žene. Ja sam joj sve vreme lizao ribicu. Kad je izvukao kurac iz njenog dupeta, reka sperme je počela da se sliva iz njena guze na moje lice i usta. „Hajde, očisti joj lepo picu i guzu“, nasmeja se on dok se bacao na krevet pored nje. Strasno su se ljubili, kikitali se i šaputali nešto što nisam mogao čuti, ali kapiram da su sam ja bio predmet njihovog podsmeha. Ona je definitivno bila njegova…

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

dva kurca u picki 6 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

usamljena nova u gradu 1 min čitanja
zajahala me 3 min čitanja
Vatrena matorka za upoznavanje 1 min čitanja
jebao sam zenu dok je muz gledao 8 min čitanja

Hot Oglasi

Don`t copy text!