Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Neobjašnjiva napaljeno

14 min čitanja
pusenje u kaficu

Muškarac u bioskopu je gledao u nju, sada je u to bila sigurna. Nije pratio film, gledao je u njene noge. A kada mu je ona uzvratila pogled, to je shvatio kao odobravanje, kao poziv da se premesti na prazno sedište baš do nje.

Srce joj je udaralo toliko glasno da nije ništa mogla da čuje. Film je odavno prestala da prati. Uostalom u bioskop i nije išla zbog filmova, mada to sebi nije otvoreno priznavala. Govorila je kolegama i prijateljicama da joj posle razvoda prija da radi sve one stvari koje nije mogla u braku, da sebi ugađa na sve moguće načine. Da ide u duge šetnje, da sluša muziku koju voli. Da dugo čita. Da odlazi u bioskop, sama, da bi gledala filmove koje je sama izabrala.

Ali dve godine, dve godine, Ema, rekla bi povremeno sama sebi pred spavanje. Pod tušem. U bioskopu, dok bi sedela sama u zadnjem redu. Dve godine. Dve godine sam sama.

Nije znala da može toliko da izdrži bez seksa. Ne da je sebe smatrala nezasitom ili promiskuitetnom, pa za deset godina braka nije ni jednom pomislila da prevari muža iako je njihov seks bio sve ređi i sve manje uzbudljiv. Ali prijalo joj je, svaka intimnost sa mužem joj je prijala čak i kada joj je postalo jasno da je samo ona ta koja se trudi, koja mu ugađa, koja ulaže napor da napravi atmosferu, da upali sveće i pripremi vino, da ga iznenadi novim vešom koji je kupila samo za tu priliku. Govorila je sebi da se na intimnosti mora raditi, da brak zahteva ulaganje.

Govorila je to sve dok joj nije postalo jasno ono što su svi njihovi prijatelji izgleda znali pre nje, ali niko nije imao srca da joj otvoreno kaže. Razvod je prošao brzo, bolno ali brzo i prvih nekoliko meseci joj se gadila i pomisao na seks, na muškarce. Dve godine, dve godine je on jebao njenu najbolju drugaricu, dve godine su se njih dvoje njoj smejali iza leđa. Dve godine.

pusenje u kaficuDve godine nije imala seks i kada je muškarac u bioskopu spustio ruku na njenu butinu, nije uradila ono što je mnogo puta do tada uradila kada su neznanci pokušavali da iskoriste to što negovana, lepa četrdesetogodišnjakinja u bioskopu sedi sama. Nije ustala i besno istrčala iz bioskopa. Nije zgađena sama sobom otišla kući da se plačući tušira i masturbira pod mlazeviam tople vode.

Nije mu čak ni sklonila ruku. Samo je nastavila da gleda u pravcu platna na kome su se događale stvari koje više nije mogla da razume, da poveže.

On je izgledao pristojno, možda je to bilo ono što je stvari činilo drugačijim, izgledao je pristojno, lepuškasto, koliko je mogla da vidi u mraku. Nije izgledao kao manijak koji spopada usamljene žene u bioskopu. Srce joj je udaralo kao ludo jer, naravno, nije mogla da zna ko je on, kakav je, da li je zaista pristojan ili opasan, ali nije mu sklanjala ruku i kada je počeo polako da se penje uz njenu butinu, da joj zadiže haljinu, okrenula se prema njemu.

Naravno da je bila zbunjena. Naravno da nije znala šta da radi.Nagla se prema njegovom licu, htela je da ga poljubi. Samo joj je to palo na pamet, kao nekoj klinki, kao nekoj srednjoškolki. U tom trenutku, on je uhvatio njenu ruku i položio je na svoje pantalone. Ema se prepala kada je osetila koliki mu je.

Njen muž je imao prosečan i njoj je njegova veličina uvek odgovarala, govorila je svojim prijateljicama. Neke od njih su se smeškale i govorile joj da ne zna šta priča dok ne isproba nekog stvarno velikog. Ema im je uzvraćala da nije mala i neiskusna i da je bila i sa drugim muškarcma pre svog supruga.

Ali sada, dok je refleksno, gotovo hipnotisano stezala nabreklu komadinu mesa kroz štof, shvatala je o čemu su pričale.

Nisu razmenili ni reč. Ema mu je stezala i drkala ogromnu kurčinu preko pantalona, a on je nastavio da zadiže njenu haljinu i napreduje prema njenim preponama.

Kada je shvatio da ona na sebi ima unihop, kao da je razočaran zastao. Glupača, pomislila je. A onda se postidela. Nije zbog toga došla u bioskop. Nije zbog toga sama došla u bioskop.

Glupača. Glupača. Šta je htela? Šta je htela?

Bez razmišljanja, bez oklevanja počela je da mu otkopčava pantalone. On nije mogao prstima da prodre do nje, ali ona je mogla. Mogla je da dođe do njegovog uda, mogla je posle dve godine da oseti nabreklo meso u svojim rukama.

Nije razmišljala, nije oklevala, nije ništa govorila. Nije se osvrtala po ionako praznoj sali. Izvadila je ukrućeni kurac iz pantalona i drhtavom rukom počela da ga steže i nadrkava.

Pročitajte i ...  Transica - Postala sam prljava drolja

On je disao duboko, šumno, ali se nije pomerao, prepustio je ovoj nepoznatoj ženi da vodi igru, da zadovolji svoju očajničku glad za kurcem. Ema mu je drkala kao luda, drhteći od straha da će neko naići,da će ih videti, da će se svetla u sali odjednom upaliti a ona biti uhvaćena na delu. Nikada ne bi pristala na ovako nešto da su razmenili imena, da su jedno drugom mogli zaista da vide lica. Polumrak bioskopa ju je pretvorio u neku drugu ženu, ženu koju nije poznavala.

Osećala je da je muškarac blizu i ubrzavala drkanje. Nije bila nežna, kako je i mogla biti posle dve godine apstinencije? Pljunula je nekoliko puta u svoju šaku da je nakvasi i nastavljala da mu jako navlači kožicu. On se sada grčio u stolici, disao duboko, susprezao očiglednu potrebu da zaurla. Ema mu je kurčinu stegla svom snagom i cimala kožicu gore-dole. Onda jaki mlazevi sperme poleteše preko sedišta.
On je ispustio grleni uzdah koji su siguro čuli u prednjim redovima, ali Ema sada nije mogla da stane, muzla ga je jako, nemilosrdno, gledajući mlaz za mlazem srebrne tečnosti kako šiklja iz kurčine, kako pada po njegovim pantalonama, njenoj koži, po podu.

Ema je dugo pokušavala da mu objasni da je ono što se desilo u bioskopu bilo produkt trenutka. Nije planirala da se onako ponaša. Nije planirala da učini stvar zbog koje bi umrla od sramote  da ju je neko video kako drka kurac neznancu. Nije u bioskop došla sama, kao nekakva očajnica, želeći da ima seks sa strancem. Sve se to jednostavno dogodilo. Naravno da je strah od toga da će biti primećeni i uhvaćeni na delu doprineo njenom uzbudjenju i naravno da ju svaka pomisao na drkanje nepoznatom čoveku u mraku dovodilo do vrtoglavice, da ju je svako prisećanje toga kako je bila vlažna, kako ju je  on posle svega zaista poljubio, ostavljalo bez daha, ali… On je i dalje za nju bio neznanac. I nije imala smelosti da tako nešto ponovi.

Nije trebalo da mu da svoj broj telefona, nije trebalo da obeća da će ostati u kontaktu, nije trebalo da mu da svoje ime. Trebalo je da on ostane samo uspomena, samo san koji je za trenutak postao stvaran, oduzeo joj dah, a onda se poslušno vratio u udoban svet fantazija gde i pripada. Ali on je bio tako šarmantan kada ju je pitao, tako pažljiv prema njoj kada su izašli iz onog bioskopa u kome su učinili nezamislivo, da nije mogla da skine osmeh sa lica. Na kraju krajeva, na neki način je prekinuo njen dugi, dvogodišnji post. I bio pažljiv, čak nežan nakon što su išetali na ulicu iz sale. Zaslužio je da zna njeno ime i broj. Bar je tako tada osećala.

A sada je žurila da stigne u restoran gde su se dogovorili da se nadju. Nije hteo da prihvati negativan odgovor. Uzalud mu je nedeljama objašnjavala da nema hrabrosti da ponovo uradi nešto nalik onome što je sa njim uradila u bioskopu, uzalud mu govorila da ne želi da ga ponovo vidi, da se plaši. Da ona nije žena sklona avanturama. Nije joj verovao, nije je, izgleda ni slušao. Trebalo je da ga ignoriše, da se ne javlja na njegove pozive, da ne odgovara na njegove poruke. Ali nešto ju je teralo da ipak održava kontakt sa njim. Na kraju je sebe ubedila da je jedini način da mu objasni da medju njima više neće biti ničega, da mu izadje u susret i nadje se sa njim u tom restoranu. Tamo će mu sve obrazložiti. Nije želela više da ga vidja. Bio je… suviše opasan za nju. Jer je uspeo da je navede da uradi nešto što nikada nije, nešto o čemu je samo fantazirala. Bio je opasan, nije želela da više išta ima sa njim.

A ipak je otišla kod frizera i obula štikle od devet centimetara za ovaj susret. Ipak je stavila jaku šminku i raspakovala nov parfem za ovo veče. Gledala se u ogledalo i bila ponosna na svoj izgled. Govorila je sebi da će on u njoj videti ozbiljnu, zrelu ženu, ne avanturistkinju željnu opasnosti i rizika.

Kako je samo bio vešt. Kako je vodio razgovor u restoranu tako da se Ema sve vreme smejala, sve vreme se osećajući sjajno. Shvatala je, ponovo je shvatala zašto je baš ovom muškarcu dopustila da od nje dobije ono što ni jedan pre njega nije. Shvatala je koliko je privlačan i šarmantan, koliko dobro miriše i koliko su mu široka ramena. Vlažila je misleći na to koliko mu je veliki ud koji je tako očajnički stezala u bioskopu pre nekoliko nedelja. Shvatala je iznova koliko je opasan. Ali opasnost ju je opijala jednako kao i belo vino koje su pili.

Pročitajte i ...  Želim u usta!

‘Ne, neće se to ponovo dogoditi, ma šta da uradiš’, govorila mu je ali on se smejao. I ona se smejala. Dopustila mu je da je dovede ovamo, dopustila mu je da isprobava svoj šarm na njoj. Samo da bi mu pokazala koliko je jaka.

Ali kada ju je pitao da li je vlažna, usne su joj zadrhtale. Bila je, bila je vlažna, bila je jako vlažna medju nogama.

‘…ne.’ prošaputala je obarajući pogled u svoju čašu. Znala je da ga loše, neuverljivo laže. Znala je da se na njoj vidi da je uzbudjena, da je medju nogama mokra. Znala je da on može da vidi. Da i pored njenih reči, i pored jasne poruke koju je htela da mu prenese, njena želja nije mogla da se sakrije.

‘Lažeš, Ema’, smejao se on. I ona se smejala ali sada je bila uplašena. Plašila se toga kako se osećala, plašila se sopstvene mokre pičke i ukrućenih bradavica. Pitala se da li može da ih vidi kroz čipkasti grudnjak i belu satensku košulju koju je nosila. Najviše od svega, plašila se žudnje da se prepusti, žudnje da izgubi kontrolu.

A onda je on učinio nesto šokantno. Kao onda kada joj je u bioskopu stavio ruku na koleno, sada je jednostavno raskopčao pantalone i iz njih izvadio ogroman već ukrućeni kurac.

‘Znam da si vlažna. Znam da si napaljena kao i ja. Nema potrebe da me lažeš.’

Govorio je ovo odmereno, diskretno, uz osmeh je gledajući nadmoćno u oči, lagano rukom drkajući svoj nabrekli, veliki ud. Ema se brzo osvrnula oko sebe. Separe u kojem su sedeli bio je zaklonjen od pogleda i ne mnogo osvetljen. Ipak, ovo što je on radio bilo je nezamislivo, šokantno. Ludački.

Molila ga je da vrati penis u pantalone, pretila da ce otići iz restorana ako se on ne upristoji, ali on se samo smeškao i lagano drkao, i dalje je gledajući u oči. Kada je video da uprkos svojim rečima, ona ipak ne ustaje i ne odlazi, kada je video da Emin pogled ne može da se odvoji od njegovog nateklog, pomodrelog glavića po kome je vec razmazivao srebrnaste sokove uzbudjenja, počeo je da se smeje, tiho ali duboko.

‘Želiš ga. Želiš ga, Ema. Vidim koliko ga želiš. Nema svrhe da me lažeš.’

Pokušavala je da ga urazumi. Odahnula je kada je on ukrućenu kurčinu ipak vratio u pantalone i zakopčao ih. Odnela je pobedu na kraju, pomislila je. A onda je on ustao i uhvatio je za ruku.

‘Hajde’, jednostavno je rekao, držeći je za ručni zglob.

‘Ne…’ prošaputala je. A zatim dodala ‘Kuda?’

Znao je, dobro je znao šta radi. Kao omadjijana ga je pratila do toaleta, dok ju je on, držeći je za ručni zglob brzo vodio kroz restoran. Nije se usudjivala da pomisli kako taj prizor deluje ostalim gostima. Doterana, skupo obučena žena koju za ruku vuče krupan, lep muškarac, dok ona zbunjeno pokušava da održi korak, posrćući na visokim štiklama. Medju nogama je bila toliko mokra da nije uspevala, nije se usuđivala da razmišlja.

‘Naterala si me da tako dugo čekam’ šaputao joj je na uvo kada su se zatvorili u jednu od kabina. Njegov vreli dah na vratu ju je izludjivao.

‘Nemoj’, šaputala je, pokušavajući da ga urazumi. ‘Ne možemo ovde, neko će da nas čuje!’

Njegovo telo, vruće i čvrsto, pripijeno uz njeno ju je izludjivalo. Ne, nije smela, nije smela da se prepusti.

‘U bioskopu ti to nije smetalo, Ema’, rekao je a onda počeo da joj ljubi vrat tako strasno, tako vlažno da je osetila kako joj kolena klecaju. Ne, nije smela, ne, ovo je bilo ludilo.

Spustila je ruku na njegove pantalone i zadrhtala osetivši nabreklo meso kroz materijal. Počela je da gnječi njegovu kurčinu kroz štof.

Tiho je zastenjala kad je stavio ruku na njene grudi. I kroz košulju i brushalter bradavice su je bolele od njegovih ovlašnih dodira, toliko su tvrde i osetljive bile.

Ne, ne smem. Ne smem!!

Odgurnula ga je i brzo čučnula.

‘Ti nisi normalan’, prostenjala je. ‘Ti si potpuno lud! Ne dolazi u obzir da me tucaš ovde u toaletu kao neku kurvu!!’

On se opet nasmejao. Ema poče da mu raskopčava pantalone.

‘Prekini da se smeješ’ rekla je, pokušavajuci da zvuči besno, odlučno. ‘Popušiću ti a onda izlazimo odavde i idemo svako na svoju stranu!!!’

Nije trebalo to da radi. Nije smela ni to da radi. Ali osećala je takvu glad, takvu napaljenost, bila je toliko vlažna dole da nije mogla da ode tek tako. Popušiće mu i na tome će se završiti. Nikada više neće sa njim imati posla. Pokazaće mu ko ovde vodi igru, ko ovde koga kontroliše.

Pročitajte i ...  Jebanje bez puno truda i novca

Kada ju je ogromna kurčina prepuna od krvi nabreklih vena ošamarila po obrazu ostala je bez daha. Zatvorila je oči za sekund. Kako joj je ovo trebalo. Kako joj je ovo nedostajalo.

Usisala ga je u usta kao da joj od toga život zavisi. Progutala je njegovo meso, slušajuci ga kako grleno uzdiše. Osetila je njegovu ruku na svojoj glavi, kako je hvata za kosu, kako je povlači napred-nazad, terajući je da nabreklo meso primi duboko u grlo. Gušio ju je, grcala je od njegove veličine ali nije se povlačila, čak ni kada su joj na oči navrle suze, razmazujući joj šminku. Njegov miris, njegov ukus, njegova tvrdoća i njegovi uzdasi, njegova ruka koja ju je držala za kosu, sve ovo ju je strahovito palilo. Ema je radila nešto što je sebi obećala da neće, nešto pogrešno, perverzno, čak bolesno. A od toga joj je pička curila.

Jednom rukom dohvatila je njegova velika, teška jaja i počela da ih miluje, ne smanjujući tempo kojim se grlom nabijala na njegovu batinu. On je pokretao kukove napred-nazad u ritmu i šapatom joj govorio vulgarne stvari. Nazivao ju je imenima od kojih bi u svakoj drugoj prilici pocrvenela ali je sada osećala kako joj se od njih bradavice još vise ukrućuju i kako medju nogama postaje još vlažnija. Uostalom, zar je bio u krivu? Bila je obučena kao da joj kurac treba više od svega u životu, sama je klekla pred njega na pod toaleta, sama je izvadila njegov ud iz pantalona, sama se nabijala… Nije trebalo ovo da radi, znala je, ali u ovom trenutku nije mogla sebe da zamisli da radi išta drugo.

Kada ju je uhvatio sa obe ruke za kosu, samo se prepustila, balansirajući na štiklama i držeći se za njegove butine. Ubrzao je svoje pokrete kukovima, kao da su njena usta pička, raširena i dobro razradjena, kao da je platio da je pojebe a sada konačno želi da iskoristi sve svoje pare. Pripremila se za eksploziju koja je dolazila. Pomislila je da je ni jedan muskarac pre njega nije ovako izjebao u usta i naterao da mu proguta spermu. Pa, čak ni svom bivšem mužu nikada nije dopustila da jj ejakulira u usta, iako je on uživao u njenim pušenjima. Uvek ga je na vreme vadila i rukom ga dovodila do kraja terajući ga da izbaci seme po svom pubisu i stomaku.

A sada je bila spremna da čoveku koga jedva poznaje  posisa svu spermu, da je primi duboko u grlo kao poslušna droljica kako ju je on nazivao. Ali ju je on ponovo iznenadio. Kada je osetila da mu telom prolazi grč, očekivala je prvi mlaz sperme u svojim ustima. Umesto toga, on je odjednom izašao iz njenih usta i uhvatio svoj kurac rukom. Strahoviti mlazevi semena počeše da padaju po njenom licu. Drkao je potmulo režeći, zalivajući je vrelom, lepljivom spermom preko obraza, usana, razmazujući joj šminku, svršavajući po njenim očnim kapcima, čelu, bacivši par mlazeva i po njenoj kosi.

Izjebao me je, pomislila je, izjebao me je u usta i svršio po meni kao po nekoj porno glumici a ja sam toliko mokra da mi se čini da sam se upiškila.

Kada je njegovim papirnim maramicama obrisala seme s lica najbolje što je mogla i kada su izašli iz kabine, osećala je kako joj noge drhte. Bila je nesigurna na visokim štiklama dok su placali i žurno izlazili iz restorana. Znala je kako sve to izgleda. Činilo joj se da svi gosti gledaju u nju, da svi kelneri i hostese šapuću jedni drugima pokazujući na nju. Sva sreća da nosim crnu suknju pomislila je u magnovenju, inače bi se na njoj sigurno videla fleka.

A kada su izašli na ulicu, kada ju je svež vazduh malo rashladio, prizvao svesti, a on pritiskom na dugme otključao parkirani automobil i otvorio joj suvozačka vrata, galantno se osmehujući i nudeci joj da sedne, počela je da drhti čitavim telom. Sada. Baš sada je morala da donese izbor, znala je to.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!