Nasa Ljubav

Malo je dana kao što je bio ovaj. Malo je noći kao što je ova. I samo jedan si ti.

Opet sam patetična, a znam da to ne voliš. Šta da radim, takva sam ponekad. I voliš me takvu, sa svim mojim manama i vrlinama. Hvala ti na tome. I hvala ti na tome što si odabrao život sa mnom pored svih tih drugih žena koje bi ti zadavale mnogo manje problema.

Često te sanjam. Svaki dan. Svako jutro, svako veče, svako pre i posle podne. Stalno. Možda i nije pametno i normalno, ali uvek mislim o tebi. Dišem i tu si kraj mene, u meni, oko mene, svuda.

Bio je lep i sunčan dan. Završila sam sa poslom, a ti si bio u gradu, radio zadnje vožnje. dan je bio prelep za šetnju, a to smo svakako morali iskoristiti. Sela sam u prvi bus i došla do tebe. Pokupio si me na stanici i odvezao nas na večeru. dobri stari Kinezi u 88 kod Futoške. naravno, dve velike porcije. Tebi integralni meni obični pirinač. Meni ljuto, tebi ne. Sedimo jedno naspram drugog, gledamo se i pričamo. O bilo čemu. Smejemo se. Cvetamo. Završavamo sa večerom i idemo dalje. Na kej. Volimo da šetamo kejom. Od štranda pa skroz do spomenika i dalje. Nekad i do železničkog mosta. Sednemo na kej i gledamo Dunav. Uživamo u zvucima žuborenja vode. Smiruje. Maštamo o životu i kujemo planove. Sada mi je jasno na šta misle kada spominju zajedničke snove u ljubavnim pesmama. Grliš me i ljubiš. Maziš po leđima. I gledaš duboko u oči. Čitaš mi dušu.

Vraćamo se do kola i idemo kući. Smejemo se. Držimo se za ruke. Dišem duboko i puštam da sreća uđe u svaki deo mog dela. U svaku ćeliju. Osmeh se sam razvlači na licu.

Ulazimo u stan, okrećem se ka tebi i nežno te ljubim. Zatvaraš vrata i grliš me nežno oko struka. Sklanjaš kosu sa lica i kažeš mi da sam lepa. Razvlačim osmeh preko celog lica. Sijaju ti oči. Spuštaš ruke preko moje zadnjice do butina i povlačiš haljinu nagore, nežno. ježim se. Ljubiš mi vrat. Skidaš mi haljinu. Privlačiš me naglo ka sebi i strasno ljubiš. Polako zagrljeni stižemo do kreveta. Polako me spuštaš na krevet i ležež pored mene okrenut ka meni. Ljubiš me po licu i maziš. Ruka ti ide po mojoj butini i preko gaćica. Drhtim. Skidaš sve sa sebe. sedaš između mojih nogu i skidaš mi brus. Ljubiš me po grudima i jezikom nežno dodiruješ bradavice. maziš me po stomaku i ljubiš. Skidaš mi gaćice. Dodiruješ rukom moje međunožje. Prelaziš preko klitorisa do usnica. Vlažna sam. Otrgnuo mi se uzdah i obuzela me jeza. Po ko zna koji put shvatam da si čovek kojeg želim kraj sebe svaki dan u životu. Naslanjaš telo na moje i ljubiš me. Spremaš se da uđeš u mene. Taj trenutak mi je uvek bio poseban i kao prvi put. Celim telom mi prođe struja i zadrhtim. Baš kao i ovaj put. Ulaziš u mene i ceo svet staje. Ne postoji niko. Samo ti i ja. Krećeš se polako kroz moju vaginu. Uzdišeš. Gledaš me u oči i na licu ti vidim osmeh. Sreća. Grliš me jako, stavljaš glavu pored moje i ubrzavaš tempo. Uzdišemo. Kao da nikada nismo vodili ljubav. I kao da je prvi i poslednji put. Cela sam tvoja. Ne postoji nijedan drugi muškarac na svetu kojem bih se ikada više predala. Hoću da vrištim, ali ne od uzbuđenja nego od sreće. Staješ. Okrećeš se na leđa i povlačiš me sa sobom. Sedam na tebe. Njišem se. Gledamo se u oči. Ljubim te. Hvataš me za kosu i vučeš unazad. Ubrzavam ritam i ubrzo svršavam. Čekaš da skroz završim. Ležem na tebe da bih se smirila. Maziš me po leđima. Vraćamo se u prethodnu pozu. Stavljaš moje noge na svoja ramena. Ulaziš u mene. Krećeš se brzo. Uzimaš me kao pobesnela životinja. Snažno i nežno. Krećeš se brzo i naglo. Svršavaš u mene. Ljubimo se.

Izlaziš i spuštaš se na krevet iza mene. Grliš me i maziš. Tonemo u san.

Nema tih para ni kuća ni njiva ni jahti kojima bih zamenila svaki trenutak proveden sa tobom. Hvala ti što znam šta je ljubav i šta je sreća života sa tobom. Zauvek tvoja Mala.

gresne cica maca

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *