Napaljena četvorka

Kad je komšijin sin Mališa, inače student, pozvonio na moja vrata bio sam u kupatilu i brijao muda. Čuvši zvono pomislsio sam da je moja Vesna koja je imala običaj da dodje iz biroa kad joj se prijebe i kad nema Miloša u blizini, da bane iznenada, da se lepo sa mnom pojebe, popije kafu i izjabana, sa pičkom punom sperme ode nazad na posao, jer posle posla često se pojebe sa Milošem usput, a on voli da oseti moju spermu. Čuvši zvono pošao sam da otvorim, ali umesto Vesne beše komšijin sin Mališa. Kurac mi je bio dignut jer sam ga nadrkavao dok sam brijao muda. Zacrveneo se…
– Izvini komšija, banuo sam u nezgodno vreme…
– Nisi Mališa, nego baš najzgodsnije, izvoli udji…
Prposutio sam ga i samo sam se malo sklonio u stranu kako bi očešao u prolazu moj dignuti kurac idući prema dnevnoj sobi.
– Jesi li za piće?
– Jesam.
Crveneo je gledajući često krišom u oj dignuti kurac, Ja kučni mantil nisam zakopčavao, A i zašto bih? Ovako je baš lepo. Sipao sam konjak. Nazdravili smo. Kad smos e kuckali čašama on je sedeo a ja stajao ispred njega i moj dignuti kurac je bio tik ispred nejgovog nosa.
– Živeli!
– Živeo Mališa i uživao…
Osmehnu se i skapi na eks.
– Sipaj sam sebi, ja odoh u kupatilo da dovršim brijanje….
Iz kupatila sam preko mbilnog monitora posmatrao Slavišinu reakciju u dnevnoj sobi u kojoj imam 4 video kamere koje se ne vide a koje sam postavio zbog snimanja naših jebačkih seansi. Ne živi se hiljadu godina.
Slaviša sa najpre osvrtao levo i desno i počeo je da mazi kurac preko trenerke. Zavukao je ruku ispod trenerke i počeo da nadrkava kurac pogledujuži pfrema vratima da ja ne banem. Kad je video da me nema oslobodio se i izvukao ga da ga drka. Kad videh umalo ne padoh u nesvest. Strašna kurčekanja. Uh! Lepota živa. Požurio sam sa brijanjem i nakašljavši se izađoh iz kupatila, a on je brćže bilje strpao svoj dignuti kurac nazad, ali kurac ga je odao, bio mu je dignu skroz. Pogeldao sam ga izazovno i osmehuo se.
– Izgleda da se vas dvojica lepo razumete, ali te on izdaje, kaže mi da ti je skroz dignut.
On sagao glavu i crenis e. Seo sam do njega, pružio ruku i napipah preko trenerke moćan kurac. Goreo sam od nestrpkjenaj da ga osetim u ruci, u ustima, u guzi. Počeo sam da mu ga nadrkavam i približio sam usne, on se zajapurio i ja mu uvalih jezik u usta, a on prihvati. Ljubio se fantastično! Izvadio sam mu kurac i počeo da mu ga drkam dok samo se ljubili. On pruzi ruku, uze moj kurac. Tako smo počeli da drkamo jedan drugome.
– Uh komšija, imaš baš dobar kurac!, izustih izmedju dubokog ljubljenja.
Opkofračio sam ga i nacentrirao glavić kurca na mojju rupicu. Zagrlio sam ga i ljubili smo se. Počeo sam da selagano nabijan na Mališin čvrsti i veliki kurac. Polako sam uživao i gostio se na kurčevitom ražnju od mladog mesa. Mešao sam kao žena i stenjao. On se propiwao da mi ga što dublje uvali u guzu odozdo, ali ja sam kontrolisao jer sam poskakivao na njemu. Kad sam se nasadio do balčaka osetio sam njegova lepa muda na mojoj guzi. Muda su mu bila tvrda. To me još više napalilo i počeo sam da stenjem, da se nabijam. Ko zna koliko bih se još gostio na mladom tvrdom kurcu da nas ne prekinuše moja žena Vesna i naš kućni prijateq i naš jebaš Nikola koga je ona usput pokupila u nameri da organizujemo trojku na brzaka.
– Opa, pa vas dvojica uživate bez nas!, ciknu radosno Vesna i poče da skida sve sa sebe, kao i Miloš iza nje.
Mališa se zbunio.
– Ne boj se, To je Miloš, naš kučni prijatelj i zajednički jebač,a komšinicu Vesnu znaš!, – rekoh Mališi ljubeći ga i podigaoh se sa njegovog kurca koji osta da štrči kao jatbol na na nasukanom brodu.
Vesna pridja, opkorači Mališu, nasadi se na kurac, zagrli ga i poče da ga ljubi….
– Ju moj slatki maldi komšsija, nisam znala da imaš tako močćnu alatku koju osećam sada, uh, uh, mnogo dobro jebeš Mališa.
– Vesna….

– Ne zovi me tako. Zove me – mamice!
– Mmmmmmmmm, pa ja stalnio drkam na majku.
– Zna li ona.
– Ne zna, ali znate vi sada.
– Onda sada jebi mamicu i tepaj mi: mamice….
– Joj mamice imaš prelepu pičkicu, lepša ti je pičkica od moje devojke.
Vesna se na te reči raspomamila.
– Jebi me sine. I ja masturbiram pičku na tebe.
Dok su njih dvoje vodili taj mazni dijalog ja sam prišao Vesni odpozadi, nacentrirao moj kurac na njenu guzu, ona se primirila da joj udje, da bude popunjena sa dva kurcam jednim u pički i drugim u guzi. Mislila je da uzme Milošev kurac da dudla, alči on pridje meni odpozdai i poče da namešta njegov kurac na otvor moje guze. Uh, uzdrhtao sam od čežnje. Primirio sam se malao da mu olkašam da udje. Počeo je da ulazi u mene debeo Milošev kurac. Kad je ušao do kraja u moju razradjenu guzu počeli smo u uskladejnom ritmu da se jebemo, vesna da se nabija na Mališin kurac, ja da nabijam moj kurac u Vesninu guzu, a Miloš svpj kurac da nabija u moju guzu. Vesna je u mdjuvremenu tri puta orgazmirala, a u jdnom trenutku je i Mališa riknuo kao lav i napunio spermom pičku moje drage ženice Vesnice. Ona se zadovolna izvrnu na ledja. Pridje Miloš, podiđe joj noge na ramena i poče da je jebe silovito. Odmaah zatim reših da se osvetim Milošu što jebe moju ženu, pridjoh, Miloš se primiri, ja ugurah kuzrac u Miloševu guzu i kako se on zabiojao u pičku koje žene tako sam ja moj kurac nabijao u njegovu guzu. Jebali smos e taako nekih pola sata i Miloš svrši uz urlik, a ja u tom trenutku se napalih i odmah za njim svrših i ja.
Tada smo svi legli na trosed koji smo u medjuvremenu pfretvorili u prostran ležaj, tela su nam se ipsrepletala, čas sam ja ljubio Vesnu, čas mladog komšiju, čas Miloš Vesnu, čas Mališu, a ja sve njih opet redom i tako redom.
Vesna je morala da se spremi i ide nazad u biro. Miloš je odvezao nazad. Otišla je puna Mališine i Miloševe sperme.
– Nemoj da se pereš Vesna, hoću večeras da te jebem sa spermom obojice rasnih jebača.
– Važi ljubavi. A vas dvojica uživajte. Mališa, kad god hoćeš dodji kod tvojih komšija i uvek me zovi: mamice.
– Hoću mamice!
Poljubi ga, poljuni i mene i ode sa Milošem da je on odveze nazad u biro.
Ostao sam sa Mališom sam. Kurac mu se opet digao. Sgao sam se da mu ga dudlam. Okrenuli smo se u pozi 69. On je meni dudlao kao i ja njemu. Tako smo uživali. U jednom trenutku osetih kako mu kurac pulsira, ja se napalih još višpe i svršili smo sirovremeno, napunismo usta jedan drugome. Sa punim ustima sperme počesmo da se ljubimo i da mešamo naše sperme. Na karju smo porgatlai naše sperme.
Posedeli smo još pola sata i komšija mališa je morao da ide.
Dovorili smo se da dodje večeras kasno, da ne izlazi u grad nego da dodje kod nas, da jebe mene i svoju „mamicu“ moju Vesnicu, ali da roditeljima kaže kako ide u grad da ne bi oni nešto posumnjali, ali aksnije se sve preokrenulo u anjboljem mogučem smeru, ali o tome drugom prilikom.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *