Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Najbolji drugar mog brata

8 min čitanja
Najbolji drugar i ljubljenje

Prijateljski sam mu se osmehnula kad sam ga srela, bio je to Najbolji drugar mog brata. „Zdravo Filipe.“

„Hej Marina, kako si?“

„Dobro sam. Mali stres pošto ove nedelje imam test iz matematike i esej iz filozofije.“

„Faks te razbija, a?“ Uputio mi je nestašan osmeh i namignuo mi.

Oči su mu zelene sa zlatnim mrljama i prekrivene tamnim trepavicama. Dobro idu uz njegov iskrivljeni osmeh i rupice u obrazima. Kosa mu je uvek u rasulu, pada preko očiju. „Ništa što malo lupanja glavom o zid neće izlečiti“, odgovorila sam kretenski.

„Budi oprezna sa tom lepom glavicom. Ne bih želeo da je povrediš.“ Zgrabio je svoje torbe i krenuo prema vratima. Okrenuo se posle par korala i mahnuo mi. Inače, poznavala sam ga godinama. Moj brat i on su se upoznali u 5. razredu osnovne i stalno su zajedno upadali u nevolje. Ali uvek su bili uz mene i čuvali me pošto sam išla u istu školu.

Filip je dolazio povremeno tokom ta dva meseca koliko sam radila u tom butiku. Trebao mi je posao kako bih mogla da platim makar deo školovanja. Vasko je otišao na prestižan fakultet u glavnom gradu, a Filip i ja smo zaglavili na lokalnom malom faksu.

**

Sledeće večeri sam se vraćala kući uz veliki broj obaveza u glavi, kada sam osetila nečije ruke na svom struku. Okrenula sam se i opustila kada sam videla da je to Filip. „Filipe, uplašio si me!“

Nasmejao se i pomazio me po ramenu. „Nisam znao da si tako plašljiva“, rekao je. „Zašto hodaš sama ovako kasno noću?“ Uputio mi je skeptičan pogled. „U svakom slučaju, znaš da ću te uvek štititi.“

Odjednom sam shvatila koliko je visok. Otprilike 190 naspram mojih 175. On je mršav sa uskim strukom i malo širim torzom.

„Ti? Mene da štitiš? Sumnjam u to“, uzvratila sam mu.

„Neću ni da odgovorim na to“, rekao je i zakolutao očima.

Otvorila sam vrata svoje zgrade. „Izvini ali neki od nas imaju posla.

„Hej, ideš na onu studentsku žurku u petak uveče?“

„Ako budem imala vremena, možda“, uzvratila sam i ušla unutra.

Najbolji drugar mog brata me odmeravao.

Moja cimerka i koleginica Emina je sve to gledala kroz prozor. „Taj tip se uvek mota okolo. Između vas dvoje se nešto dešava?“ upitala je sumnjičavo.

Nasmejala sam se njenim podignutim obrvama. „To je najbolji ortak mog brata. On pazi na mene… na neki način.“

„Da, na tebe i tvoje dupe dok ulaziš u zgradu.“ Najbolji drugar i crnka

Udarila sam je po ramenu. „O čemu to pričaš? Misliš da svaka devojka dobija toliko pažnje kao ti?“ Emina je visoka plava i mršava sa velikim sisama. Ja imam dugu smeđu kosu, skromnije grudi i manje dupe od Emine.

Pročitajte i ...  Jebanje bez puno truda i novca

**

Razmišljala sam o predstojećoj žurci studenata. Obično nisam baš ljubiteljka tog pijančenja, ali sam u poslednje vreme naporno radila i shvatila sam da mi treba pauza. Odlučila sam da idem. Sledećeg petka, Emina je odlučila da ću ja biti njen lični projekat. Dala mi je kratku crvenu haljinu sa dekolteom koji mi je jedva skrivao grudi. Nanela mi je ajlajner i maskaru i naredila mi da pustim kosu.

„Oh Marina, izgledaš sjajno!“ Pogledala sam se u ogledalo. „Nije loše.“

„Filip će dobiti srčani udar kada te vidi“, rekla je.

Krenula sam na zabavu, izbegavajući već pripite studente. Nekako sam se probila kroz ulazna vrata. Neko me je obuhvatio oko struka i bila sam spremna da ga odjebem, ali sam se okrenula i videla ga. Bio je to Filip.

„Divno izgledaš Marina.“

„Hvala. I ti Filipe.“

Nosio je svetloplavu košulju i uske crne farmerke. „Mislim da te nikad nisam video u ovom izdanju.“

„Pa eto, i to se desilo. Želim da se opustim i da plešem“, rekla sam, ljuljajući kukovima uz muziku.

Razmišljala sam o onome što je Emina rekla i osvrnula sam se dok sam odlazila. Naravno, buljio je u moje dupe. Uhvatio je moj pogled i stidljivo se nasmešio. Šetala sam okolo, ćaskajući sa ljudima usput. Međutim, nevolje su počele dok sam išla hodnikom do kupatila. Neki kreten me uštinuo za dupe dok sam prolazila pored njega. Okrenula sam se, zgrožena. „Šta hoćeš?“

„Slobodna soba je na spratu ako želiš da se malo zabavimo.“

Smrdeo je na pivo i lice mu je bilo zajapureno. Bila sam zgrožena. Kao da bih ikada išla sa njim gore, čak i da je lepo zamolio. Bacila sam mu piće u lice i viknula: „Zabij ga sebi u dupe, kretenu!“ Reagovao je brže nego što sam mogla da zamislim i udario mi šamar. Posrnula sam nazad, šokirana! Do tada smo već privukli malu gomilu. Iz gomile iza mojih leđa izašao je Filip sa već povučenom pesnicom i snažno zamahnuo njome. Filip me je zgrabio za ruku i brzo me izvukao odatle pre nego što se ovaj oporavio.

Trčali smo i smejali se dok nismo stigli do njegovog stana. I dalje se smejući završili smo na njegovom krevetu. Pomno mi je pogledao lice, pažljivo me posmatrajući. Njegove velike oči bile su ispunjene brigom. „Jesi li dobro?“

„Ma dobro sam, samo sam malo šokirana. Baš si ga odvalio. A ti? Košulja ti je krvava.“ Spustio je pogled i zagunđao sa gađenjem. Počeo je da raskopčava košulju i bacio je na pod. Dok je brčkao po ormanu tražeći čistu košulju, divila sam se njegovom lepo definisanom stomaku. Nisam imala pojma da njegovo telo tako izgleda.

„Od kada vežbaš?“

Izgledao je posramljeno i žurno izvukao košulju. Nikad nisam shvatala koliko je on zapravo privlačan. Kosa mu je kao i obično bila sjebana, ali to ga je samo činilo privlačnijim. Ramena su mu bila lagano pegava i imao je lagani trag svilenkastih tamnih dlaka ispod pupka.

Pročitajte i ...  Zadirkivanje Svog Supruga 5. Deo

„Čekaj“, rekla sam iznenada i ustala. Zastao je i izgledao zbunjeno. Prišla sam mu, uzela košulju iz njegovih ruku i bacila je na pod zajedno sa njegovom košuljom poprskanom krvlju. Uhvatila sam ga za ramena i pažljivo mu pogledala lice, posmatrajući ga onako kako je on mene ranije. Osetila sam kako se soba zagreva. Nežno sam prešla rukama niz njegove ruke i polako spustila pogled na njegove grudi i ravan stomak, proučavajući ga.

Bio je jebeno seksi.

„Kako to da nikad nisam primetila koliko si seksi?“ Progutao je knedlu u grlu i osetila sam kako se napinje. Želela sam da se opusti pa sam položila ruku na njegove grudi i prstom počela da mu crtam niz stomak. Počeo je teško da diše i pogledao me velikim očima. Došla sam do njegovih farmerki i stala. Zadržao je dah i odstupila sam. Najbolji drugar i ljubljenje

„Izvini“, rekla sam i okrenula se da odem.

Uhvatio me je za ramena i povukao nazad da se suočim sa sobom. „Jesi li ti svesna koliko mi se sviđaš?“ upitao je hrapavo. Vilica mi je pala i rekla sam „ha?“ pre nego što se nagnuo i zatvorio usta nad mojima. Njegove ruke su se polako kretale niz moje telo od ramena do struka. Osetila sam trnce pa sam mu postavila ruke oko vrata i gladno mu uzvratila poljubac. Njegov jezik je nežno ušao u moja usta, dodirnuo moj jezik i povukao se.

Sisala sam mu donju usnu, a on je zastenjao, spuštajući me na krevet. Povukla sam ga na sebe i žestoko ga poljubila. Postala sam proždrvljiva. Prebacila sam ga na leđa i popela se na njega, opkoljajući mu struk. „Bože, pališ me“, rekao je i počeo da mi skida haljinu. „Želeo sam da te izvučem iz ove haljine od trenutka kada sam te video u njoj.“

„Šta, ne sviđa ti se?“ zadirkivala sam.

Pomogla sam mu da je prevuče preko moje glave. Nosila sam čipkasti crni grudnjak i gaćice i videla sam kako se Filipove oči šire. Još uvek sam opsedala njegov struk i osećala sam ga, čvrsto ispod sebe. Počela sam da mu otkopčavam pantalone i spuštam ih. Ispod njegovih bokserica bila je velika izbočina. Čula sam njegov oštar udah i poljubila sam mu usne pre nego što sam ih pomerila niže tik iznad njegovih bokserica. Gladno me je prevrnuo na leđa i počeo da me ljubi po sredini grudi do stomaka. Uzdahnula sam i on mi je iznenada skinuo grudnjak.

Pročitajte i ...  Tajna je u Bradi

PU tom trenutku sam bila toliko mokra da sam mu praktično strgala bokserice. „Ohh Bože“, povikao je. Njegova kita bila je napeta i nabrekla sa mokrim sluzavim glavićem. Dok sam buljila on je trljao picu kroz tkaninu mojih crnih satenskih gaćica. Pomerio je usne i jezik niz moje telo do moje obrijane pice i počeo da je napada. Lizao me je prvo preko gaćica a onda ih je skinuo i napao me jezikom! Bilo je tako dobro da sam povikala i zgrabila ga za kosu. Pogledala sam ga u oči i rekla: „Jebi me Filipe.“ Najbolji drugar jahanje kite

Najbolji drugar mog brata ima divan kurac.

Nisam čekala da reaguje. Popela sam se na njega i Nabila sam se na njegov tvrdi kurac dok oboje nismo zavapili. Jahala sam ga snažmno i brzo istog momenta. Počela sam da trljam klitoris dok sam se nabadala pičkom na njegovu kitu. Oči su mu bile otvorene i gledao me dok mu je znoj curio niz lice i grudi. Držao me je za guzu ali po izrazu lica bilo bi je jasno da ne veruje šta se dešava. Očigledno da me je godinama želeo.

„Blizu sam!“ Plakala sam dok sam sve brže i brže jahala najboljeg drugara mog brata. „Jebi me Filipe! Jebi me jače!“ Tek tada je preuzeo kontrolu. Okrenuo me i smestio na leđa a potom se snažno zabio u mene! Počeo je žestoko da me tuca i sada je on bio taj koji je rukama stimulisao moj klit.

Zadovoljstvo je bilo preveliko i iznenada me je pogodio ljuljajući orgazam. Vrisnula sam i osetila kako mi pica pulsira i mišići čvrsto stiskaju njegov penis. Odjednom je i on vrisnuo i znala sam da svršava. Ali tucao me je sve vreme dok je prskao duboko u moju pičku.

„Bože Marina. Bila si bolja nego što sam ikada mogao zamisliti.“

Smestila sam se preko njegovog tela, a on me je zagrlio i provukao mi prste kroz kosu. Nasmejala sam mu se i rekla: „I sam si bio jebeno dobar. To je bio žestog jak orgazam sa moje strane.“

Uzvratio je osmeh i rekao: „Šta kažeš na kaficu?“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!