Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Nadine Sise

10 min čitanja
svršavanje na drugaricine sise

Imam 19 godine i obožavam seks. Radim u gradu koji je blizu mog rodnog grada. Živim sam u iznajmjenoj garsonjeri. Roditelji su mi rastavljeni, tako da smo ja i moja starija sestra (22 godina) ostali uz majku koja ima 42 godine.Otac se ponovo oženio i osnovao porodicu tako da smo se udaljili od njega.

Sestra i majka mi dođu ponekad u posjet, a nekad i ja odem do njih. A naročito mi seka često dođe jer je volila da hoda kud god samo da nije kući. Nego da Vam ne duzim da počnem sa svojom pričom.

Zbog jake zime gazda gradilišta na kome smo radili nas je pustio na par dana kućama dok se vreme malo ne ustabili. To mi je bila sjajna prilika da odem sestri i majci u posjet. Nisam htio da im se javim da ću doći da ih obradujem te sam nenajvljen stigao pred njihov mali jednosobni stan. Nažalost nikoga nije bilo te sam otišao sprat iznad kod sekine prijateljice Nade (25).

Pokucavši na vrata čuo sam divni glasić Nade koja je već otključavala vrata…….ugledavši me na vratima hitro mi je skočila u zagrljaj i jako me stisla.

– Pa mili moj što mi nisi javio da stižeš, mogao si poljubiti vrata jer sam i ja skoro stigla kući…reče mi Nadica kroz predivni osmeh…- Eto vidiš tvoji malo pre odoše u selo kod bake ti.
– Ma nema veze sačekao bi ja…….odgovorio sam joj dok sam ulazio u stan.
– Ma blento jedan nema njih do sutra veče gde bi toliko čekao.

Sjeo sam na ugaonu i odma zapalio cigaretu. Razgledao sam po kući dok nam je Nadica stavila kafu i nosila mi hladno pivo…. – oćeš li jesti…. pitala me je dok mi je otvarala pivo i potegla prvi gutljaj iz flaše…..

-Ma kasnije ćemo dok se istuširam ako mogu kod tebe…..-ma naravno da može, samo se ti opusti…..reče mi dok je popravljala grudnjak na svojim velikim čvrstim djevojačkim sisama, koje sam iako se trudeći da negledam, morao malo duže da otpratim pogledom.

Samo sam potegao pivo i nastavio sa pričom. Kad smo završili sa kafom kreno sam na tuširaje. Nada mi je izvadila čist peškir i trenerku od njenog brata koi je takođe radio van našeg rodnog mjesta. Uzeo sam stvari gledajući u njene sise i počeo se ložiti sve više, dok sam krenuo ka kupatilu udarila me po guzi našto smo se samo nasmejali…..

Počeo sam da se brćkam u kadi te kao što uvjek i radim dok se kupam zapalio sam cigaru i uživao u toploj i mirišljavoj vodi. Tako opušten gledajući po kupatilu primjetio sam na vratima crni čipkasti graudnjak sa crvenim šarama i iste takve polutangice koje su visile na vratima kupatila…… dok sam ih gledao u glavi mi se počeše preplitati misli kako li stoje na Nadi.

Gledajući u njih sa Nadom u mislima poče mi se i kurac krutiti i dizati te mi i samim tim poče i mašta više raditi. Ustao sam i dohvatio i grudnjak i gaćice, te sam odma osjetio da su nošeni jer su grudnjaci mirisali na Nadino mleko za tjelo. Kurac mi se sve više i više krutio i dizao tako da je i dostigao maksimalnu veličinu od 19 centimetara. drka na prijateljicine gaćice

Uzeo sam gaćice i počeo sam da ih mirišem….a miris je bio fascinanatan….miris koji i sad osjetim dok pišem miris koji nikad neću zaboraviti…..miris koji me napalio nevjerovatno jer je to bio miris friških sokova iz pičkice bio je to miris koji je otkrivao da je pičkica u tim gaćicama vlažila a najviše me palilo što je to bio miris od pičkice Nade na koju sam se od detinjstva palio.

Pročitajte i ...  Naše prve orgije

Uzeo sam kurac u ruku i dok sam i dalje mirisao te sekine gaćice počeo sam ga jako drkati. Drkao sam ga sve jače i jače te sam naizad uzeo njen grudnjak u ruku i njim drkao svoju nabreklu kitu. Nije mi puno trebalo te je iz mojih jaja potekla kroz moju kitu, sluzava, bijela sperma koje je stvarno bilo puno.

Sav rastresen i zadihan izašao sam iz kade te se sabrao i vratio sve na svoje mjesto, iako sam napravio grešku što sam izdrkao u Nadin grudnjak, ali sam se nadao da ga neće oblačiti nego da će ga staviti na pranje pa tako neće ni primjetiti. Izašao sam u kuhinju i sjeo da jedem.

Nadica mi je servirala prekrasan ručak, koji sam jeo u slast dok je ona sjedila nasuprot mene i pričala mi šta ima novo kod nje. Iznenada je se nagela rukama na sto tako da je poduprela sise koje su joj nabujale ka licu te se jedva zadržeše da ne ispadnu iz dubokok dekoltea.

Gledajući te predivne dude kita mi se ponovo ukrutila. Završio sam sa jelom te ustao da pređem u dnevnu i ponio sa sobom još jednu pivu. Kad sam ustao primjetio sam poveći brežuljak na trenerci kod mog međunožja a primjetio sam da je i ona nakratko zastala pogledom na istom tom mjestu.

Ništa nismo komentarisali samo smo sjeli u dnevnu i zapalili po još jednu cigaru. Nada je ustala pa reče da ide na tuširanje pa će kasnije do trgovine po još piva i cigara. Ostao sam sjedeći i slušao kako i kupatilu voda žubori dok mi je kita sve više rasla i tjerala me na maštanje.

Ustao sam po još jedno pivo. Ali umjesto da krenem ka kuhinji krenuo sam bez razmišljanja ka vratima kupatila te se sageo i provirio kroz ključaonu….. na sami pogled počeo sam da gutam knedle te da ubrzavam sa disanjem, srce mi je jače i brže zakucalo a kita mi se sve više i više dizala na taj predivni prizor koji mi se ukazivao kroz tamnu malu ključaonici…..

prijateljica velikih sisaNadica je bila u kadi sva mokra od vode te se lagano sapunala po nogama. Bila je malo pognuta ka napred tako da su joj dve predivne sise visile sa jako velikim bradavicama i klatile se udarajući lagano jedna o drugu…

A tek kad je raširila međunožje ukazala se jako gusta šumica od njenih dlaka….bila je jako čupava sa jako kratkim gustim crnim dlakama iznad predivne vidljivo dobro istrošene pičke……čim sam ugledao tu predivnu pizdu iz moje kite je prsnula sperma po tepihu i parketu pred vratima. Pošto je Nada izlazila iz kade vratio sam se te sjeo na krevet da ne bi primjetila da sam je gledao.

Iako sam izdrkao po drugi put na samu pomisao na onu njenu predivnu čupavu pičku i njeno oblo veliko dupe i sise kita mi je se sve jače dizala.Nakon nekoliko minuta i Nada je izašla obučena za trgovine sa jakim crvenilom na licu i još većim osmjehom dobacivši brzo se vraćam lopužico moja…….izašla je te je prilikom zatvoranja izlaznih vrata još mi jednom namigla i seksi se osmjehnula.

Pročitajte i ...  Moja sexy snajka

Odma sam ušao u kupatilo i vidi da je obukla grudnjak koji je bio na vratima onaj isti u koji sam ja izbacio ogromnu količinu sperme iz svojih muda. Malo sam se uspaničio ali sam se smirio i odlučio da se pravim lud……samo što sam se smirio i zapalio cigaretu Nada je utrčala u kuću uz psovke:
-A u materinu sva pokiso…..odbrusila je dok je spuštala kesu sa pivom i cigaretama.

Bila je sva mokra a iz kose joj se cedila voda po prsima i kvasila joj sve više belu majicu koja joj se još više lepila za mokro tjelo…….jasno sam vidio grudnjak u koji sam izdrkao te i njenje velike bradavice na njenim predivnim mokrim dudama. Uh na taj prizor kurac mi se zakova i ukruti gurajući sve više trenerku……

I dok sam je gutao očima i gledao je zamišljeno ona me trže svojim rečima:
-Ajde šta si bleno u mene donesi mi peškir da se obrišem…….odma sam usta i otišao u kupatilo po peškir te joj ga doneo i počeo joj brisati kosu………ona se sagela te prebacila kosu napred i oslonila se rukama na svoja koljena tako da je stisnula sise između ruku koje su se predivno vidjele u njenom dubokom mokrom dekolteu…….jedva sam od uzbuđenja prozborio…

-E jebiga zbog mog piva i cigara si sva mokra.Zbog mene si Nado pokisla i mokra sva….rekoh joj dok sam joj brisao kosu i gledao u njene obješene sisurine…..a ona se nasmeši pa malo tišim glasom mi odgovori veoma umiljato.
-Ma nema veze svedno sam i pre kiše bila mokra radi tebe……te me pogleda i nasmeši se pa uze peškir i krenuvši ka ugaonoj nadoveza
-Mislim da si nešto zaboravio da izvadiš iz trenerke……te se ponovo nasmija.

Pogledao sam u svoje međunožje na kome se jasno vidilo da mi je kurac dignut te je jako zategao mi gaće i trenerku. Samo sam se nasmijao i stidno sjeo pomalo dalje od nje te otvarajući pivo upitao je šta je mislila sa tim da je bila mokra i pre kiše takođe zbog mene. Jako se nasmejala i grickajući donju usnu gleda la me i lagno reče:
-Jao koja si ti lopuža, ne znam šta ću sa tobom.
-A šta znam ja šta ćeš sa mnom……a oćeš mi reći šta si mislila sa tim da si i pre kiše bila mokra radi mene……….gledala me je dok je brisala kosu i pa mi reče:
-Pa kad sam grudnjak obukla sisa mi je se sva smočila od tvoje sperme…….i nasmeja se jako…..

Bilo mi je nezgodno ali sam se i napalio kad sam čuo iz njenih usta da govori sisa i sperma.Primjetila je da sam se uzbudio te se samo nasmeši i poče da skida majicu. Bila joj je sva mokra pa me je poslala da joj donesem iz spavaće drugu.

Otišao sam po majicu i kad sam se vratio ponovo sjeo kraj nje. Na moje iznenađenje skinula je grudnjak te su bile slobodne te predivne dvije velike sisurine.Gledao sam u njih dok mi je kita rasla. Bile su predivne te slatke dve sise…..

-Pazi da ti oči ne ispanu………..rekla je smešeći se i spuštajući grudnjak između nas i navlačila majicu na sebe……
-A šta ću ja kad su ti dobre pa gledam……odgovorio sam joj bez razmišljanja. Ona se nasmeja pa uze grudnjak te gleda u njega pa mi reče
-Uh koliko si izdrkao desna mi je korpica sva mokra………a onda pomirisa grudnjak pa lagano izusti
-mmmm…… kakv miris mmmmmm ……uh

Pročitajte i ...  Moja nesuđena Tašta Drugo Poglavlje

Zatim je dva tri puta liznula grudnjak gledajući me direktno u oči. To me je napalilo da sam nekontrolisano uhvatio se za kurac i stisno ga onako preko odjeće.Pogledom je propratila moju ruku te mi reče:
-Boga mi mili slatka ti je sperma još da je topla bila bi uhhh……
Gledao sam je i nerazmišljajući puno upitao je
-Pa žiliš li tople sperme.,
-Uh pa naravno da želim blento moj, ajde bre mogao si dati mi….ajde mili nestidi se….mmmmm….
Izvadio sam kurac pred po nje koji je bio uveliko dignut i počeo da ga drkam. Drkao sam ga lagano dok je Nada grickala usne i pratila svaki pokret moje ruke po mojoj kiti.

-Uhh pa mora sperma iz tako divnih jaja i kurčine biti lepa mmm….uh lepa ti je mili kita……Reče skidajući majicu sa sebe i gledajući me reče.
-Evo da ti malo pomognem dok drkaš gledaj mi u sise……
-Uh Nadice hvala ti znaš da ih obožavam pogotovo te tvoje ..
-Pa naravno da znam ajde ako htjedneš malo ih i pipkaj i ljubi
Odma sam je uhvatio za sisu i počeo da je trljam i ljubim dok sam drkao sve jače i jače. svršavanje na drugaricine sise

Bila joj je predivna sisa i tako me uspalila da sam bio već na vrhuncu. Ustao sam i drkajući primakeo se njoj. Isturila je sise i prošaputala isprskaj me…….iz mene je počelo da šprica jaka sperma po njenim sisama. Ona je već prstom kupila moju spermu i gutala je. Kad je sve polizala i kad sam ja izcjedio sve iz mog kurca ustala je poljubila me i otišla u kupatilo.

Vratila je se sjela i otvorila sebi pivo. Gledala me je i smeškala se. Sjedio sam na krevetu nevjerujući da sam upravo lizao i trljao Nadine ogromne sise. Non stop su mi bile pred očima uhhhh tako su divne mislio sam i razmišljao o njima te me Nadica ponovo prekide svojim komentarom…..

-Tebi izgleda nije dosta opet ti se kurac diže…….nasmeši se ustade te me pomazi po kosi pa reče- uh vidi ti njega samo bi jebavao.Uh lopužo, ja idem na spavanje a ti kako hoćeš….reče mi dok je skidala majicu i išla ka spavaćoj sobi….

Izvadio sam kurac te ga još jednom dobro izdrkao u Nadin jebozovni grudnjak. Legao sam na krevet te slatko zaspao dok su mi se po mislima motale lepe Nadine sise.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Sisanje kurca 4 min čitanja
Sex Losinj 1 min čitanja
Ženaipo 1 min čitanja

1 thoughts on “Nadine Sise

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!