Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Na Hladnom Zadnjem Sedištu

8 min čitanja
liže pičku bivšoj devojci u kolima

„Mora da se približavamo“, kažem mu uzdišući, s nogama na komandnoj tabli. Došao je red na njega da malo vozi, hvala Bogu. Stvarno mi treba odmor. Na trenutak je ćutao, zureći u autoput ispred sebe. Put je ravan, nepopustljiv. Drveće projuri, neprimećeno, zamagljujući se u mraku.

Upoznavanje Hrvatska

Prošla je ponoć. Nema čak ni ulične rasvete koja bi ulepšala stvari. „Mislim da smo nekoliko sati udaljeni od cilja“, reče on.

On zeva i češe se po kapku. Oboje smo iscrpljeni. Vozimo se na venčanje u drugoj državi i moramo stići tamo rano izjutra. Sedimo u tišini još nekoliko minuta, previše umorni da bismo se uopšte trudili da pronađemo novu radio stanicu. Toliko smo daleko od kuće da se unapred podešene postavke mog automobila više ne registruju ni na jednom kanalu.

Tiho šištanje statike „svira“ u pozadini. Zvučnici su skoro skroz utišani, a moje oči počinju da se zatvaraju… Iznenada se probudim dok se auto trza u traci, skrećući, a Zoran se hvata za volan da bi izbegao silazak sa puta. Čujem sebe kako vičem. Srećom, niko drugi nije na putu sa nama. To je moglo biti smrtonosno. Sada smo stali, srce mi divlje kuca. Sada sam potpuno budna, celo telo mi je naelektrisano.

„Mislim da bi trebalo da napravimo pauzu.“ kažem, pokušavajući da zadržim strah u sebi. Uzdahne, mišići na ruci mu se napnu, i polako parkira auto na proširenju autoputa.

Zoran i ja smo se zabavljali u prošlosti. To je bila veza bez budućnosti pa smo je prekinuli na vreme, što mislim da je bilo najbolje. On i ja smo ostali bliski prijatelji i među nama ne postoji nikakva neugodnost usled naše zajedničke prošlosti. Mi smo prijatelji i to oboma odgovara.

Ipak, lagala bih ako bih rekla da ne razmišljam o njemu tako s vremena na vreme. Ranije danas, u vožnji, nisam mogla da prestanem da gledam u prelepe mišiće sa strane njegove ruke…

„Lidija?“ On pita.

„Hmm?“ Sranje. Bila sam previše zauzeta gledanjem u njegove ruke da bih ga čula. „Izvini, šta?“ Odmahujem glavom i gledam ga. Izgleda iscrpljeno; ima male podočnjake ispod očiju i polako trepće.

„Mislim da bi trebalo da odspavamo“, kaže on sada trljajući lice.

„Oh. Da, naravno.“

Napolju počinje da pada sneg. Nekoliko pahuljica sleću na šoferšajbnu i otapaju se. Na putu nema drugih automobila. Bez grejanja, prozori počinju da se magle. Drhtim.

„Je li ti hladno?“ pita me.

Pročitajte i ...  Sex sa najboljim drugom

„Malo“, kažem, i navučem džemper oko sebe.

„I meni“, kaže on. „A mislim da će biti samo još hladnije. Znaš li gde je najbliži motel?“

Izvlačim telefon i brzo pretražujem internet. „Izgleda da je udaljen najmanje sat vremena.“

On uzdiše. „Liki, mogu li da te pitam nešto?“

Klimam glavom. Nisam sigurna ni da li me gleda. Ponaša se zaista čudno…

„Hoćemo li da pređemo na zadnje sedište? Mislim da je to jedini način da ostanemo topli, ugrejani…“

„Khm. Da. U redu. Kontam da je to okej..“

„Ali… ne želim da bude… čudno.“ On kaže.

Slegnem ramenima. „Nije čudno osim ako ga ne učinimo čudnim.“

Ne čekajući ga, prebacujem se na zadnje sedište. Moj auto ima veoma prostranu zadnju klupu, a sedišta se malo povlače unazad. Pecam ispod sedišta i nađem dodatni džemper, a zatim potapšam sedište pored sebe, pokazujući mu da se pridruži. Prelazi preko da mi se pridruži, udarajući glavom o plafon pritom. Previsok je da bi se mogao udobno kretati.

Jebote, opet mu buljim u ruke. „Zar ti nije hladno bez džempera?“ Pitam ga, podižući odeću koju sam upravo našla. On odmahuje glavom i seda pored mene, a deo njegovog tela se naslanja na moje. Iznenađena sam dok stavlja glavu na moje rame, uzdišući. Povlačim ruku unazad i omotam je oko njega, osećajući kako mu se ježi koža.

Malo ga trljam, uzalud se trudeći da ga zagrejem. Ostajemo još neko vreme tako spojeni, gledamo kako se prozori magle i sneg pada. Mislim da još nije prošao nijedan automobil, ali uskoro će biti previše maglovito da bi se išta videlo napolju.

Posle dužeg vremena mislim da je zaspao. Disanje mu je sporo i duboko. Odavde mogu da osetim njegov prelep miris. Prošlo je mnogo vremena otkako sam bila ovako bliska s njim, i odjednom kao da se svega sećam. Način na koji su se njegove ruke osećale na meni, ukus njegovog jezika u mojim ustima, kako se osećao u meni…

„Liki?“ kaže on iznenada, usled čega sam malo poskočila.

„Mislila sam da spavaš“, kažem.

„Mislim da ne mogu…“, kaže on.

„Iskreno, ni ja. Znaš, zaista je lepo sedeti sa tobom ovako.“

„Da“, kaže on. „Nisam ni bio svestan koliko mi je to nedostajalo.“

Srce mi sada brže kuca i osećam kako vlažim od blizine njegovog tela. Osećam se napaljeno.

„Znaš o čemu ponekad razmišljam?“ kaže on na kraju.

Pročitajte i ...  U ordinaciji

„O čemu?“

„Kako me seks sa tobom uvek fino razbudi…“

Smejem se. „Ne mogu da verujem da se toga sećaš. Bilo je to tako davno.“

„Svega se sećam.“ Podiže glavu i gleda me. „Kako se ne bih sećao? Ma sigurno se i ti sećaš koliko je seks bio dobar…“

Pocrvenim, zahvalna što je previše mračno da bi to primetio. U senci automobila, gledam dole u ​​njegovo međunožje i pitam se da li je tvrd. Sada mi trlja unutrašnjost noge, a ja posegnem da učinim isto.

„Da li bi to bila užasna ideja?“ pita on, a ja tačno znam na šta misli.

„Ne znam… možda…“ Naginjem se da ga poljubim. poljubac na zadnjem zedištu auta

Njegov jezik se gura u moja usta, silovito, i znam koliko on to želi. Trljam rukom po njegovom kurcu i osećam koliko je tvrd kroz farmerke. Spušta se dole da me poljubi u vrat. Oblizujući mi uho, kaže: „Želim da te gledam.“

Klimnem glavom i gledam kako skida pantalone. Uzima svoj kurac u ruke i počinje da drka, u početku polako. Skidam pantalone i shvatam koliko sam mokra. Uzimam jedan njegov prst i stavljam ga u sebe, stenjući i plačući nad njegovim dodirom.

„Tako si jebeno mokra“, stenje.

„Želim da koristiš moje sokove na njemu“, kažem mu.

Klima glavom, izvlačeći ruku iz mene i dodirujući se sada mokrom rukom, drkajući još brže. Počinjem da se igram sa klitorisom i odmah osetim da mi jeza prolazi kroz telo. „Jebote, kunem se da bih već sada mogla da svršim.“ kažem, dahćući.

„Ne još“, kaže on. Prestaje da se dodiruje i hvata me za jednu nogu da je podigne preko naslona za glavu. Sada sam širom otvorena, a on mi ljubi noge i ide do mog klitorisa. Mogu da vidim njegov tvrdi kurac u polu mraku, i tako ga očajnički želim. Osećam kako njegov jezik prelazi duž mog klitorisa, gurajući se u mene. Kukovi su mi se zabili u njegova usta i ne mogu se zaustaviti da ne zastenjem. liže pičku bivšoj devojci u kolima

„Uhhhhh,“ kažem, „ovo je tako dobar osećaj.“ Počinje brže da liže i osećam kako mu se telo trese dok se ponovo dodiruje. „Oh, oh, oh“, približavam se. Osećam kako se gradi u meni. Povlačim se. „Jebote“, kažem, „Stvarno treba da usporiš.“

On klima glavom, usporavajući.

„Želim ga tako tvrdog u svojim ustima!“

„Iskreno, ti si najbolja od svih koje su mi sisale kurac.“

Nameštam se i puzim prema njemu. Naginjem se i stavljam usta na njega, ližući podnožje njegove glave i polako ga uvlačeći u sebe. Čujem ga kako stenje i on koristi svoju ruku da gurne moju glavu dublje na sebe. Otiče mi i pulsira u ustima dok se krećem duž njegove osovine.

Pročitajte i ...  Sastanak na Slepo (Trans) 3. Deo

„Ah“, kaže on. „Moraš prestati. I ja sam sada blizu.“

Povlačim se baš kada iz njega izlazi mali mlaz sperme. Sada zatvara oči, teško diše i vidim ga kako se vraća sa ivice orgazma.

„Izvini“, kaže on, „nisam shvatio koliko sam te želeo.“

Klimam glavom. „I ja.“

Ponovo stavljam nogu na naslon za glavu i počinjem da se igram sa klitorisom. Već se oseća neverovatno. Skidam gornji deo, a on uzima jednu od mojih bradavica među prste i ponovo me ljubi u usta. Ponovo počinje da se dodiruje, oprezno, dok trljam klitoris i osećam kako se težina njegovog tela naslanja na moje. Kukovi mi se sad nabijaju u njega. Još brže trljam klitoris i stenjem. Kada me čuje kako ječim, ponovo počinje da se dodiruje, sada još brže.

„Želim da svršim u tebe“, kaže i stavlja samo pola svoje kurčine u mene. jebanje u kolima sa bivšom devojkom

Ne pomeramo se jer smo oboje na samoj ivici. Samo se ljubimo tako spojeni dok nam se intimni organi grče i samo čekaju da eksplodiraju. Ali čekanje se završilo pre nego je i počelo.

„O moj bože“, kažem, dok mi se leđa izvijaju, „Svršavam!“ Sada vrištim, dok moj orgazam raste i refleksno se nabijam kako bi njegov kurac celom dužinom ušao u mene.

„Aaaaaahhhhhh“, osećam kako se njegova vrela sperma razliva po mojoj unutrašnjosti. On stenje, a ja osećam kako se razvija novi talas orgazma dok prska u mene bez prestanka. Naravno da je tada bilo vrelo iako u kolima nije moglo biti više od 5 stepeni iznad nule.

Kada oboje završimo poljubi me u čelo i podiže pantalone.

„Pa“, kažem ja prekidajući tišinu, „mislim da sam dovoljno budna da vozim…“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Zeljela bih biti samo tvoja nezasitna droljetina 1 min čitanja
slatka mlada guzata traži zabavu 1 min čitanja
jebanje devojkine mame s guza 9 min čitanja

Nevaljale devojke

Don`t copy text!