Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Muške želje

4 min čitanja
sisanje kurca

Muške želje dolaze u različitim oblicima, baš kao i njihovi kurčevi. Imaju više nijansi nego duga i mističniji su nego što možete da zamislite.

Bojan, blagosloven bio, redovno se budi sa erekcijom, te pre posla uvek svrati do mene da mi napuni usta proteinima pre nego što započne svoj užurbani dan. Ako bi uveče došao kod mene, kurac bi mu ostajao tvrd čak i nakon svršavanja, a dešavalo se ponekad da je bio toliko umoran da je čak i zaspao dok mu je kurac u erekciji i dalje bio u mojoj guzi. To je zato što ne postoji ništa veće od želje mladog muškarca za seksom, jer oni ne priznaju umor dok ne izjebu nešto ukoliko im se već pruža prilika.

Muške želje su često brutalne. Njihovi geni još iz pećinskog vremena zahtevaju poslušnost, da budu dominantni i pokažu čvrstu ruku. Sećam se stranca koga sam upoznala u sving klubu na Novom Beogradu gde sam često išla sa Jovanom, a ponekad i sama. Držao me je za ruku sve dok nismo došli do Jovaninog stana, kao da sam ptica koja može da poleti i pobegne kroz prozor od taksija.

– Skini se – rekao mi je istog momenta kada je zatvorio vrata od stana, što sam i učinila.
– Jesi bila nevaljala devojčica – pitao me je.
– Jesam – odgovorila sam ponizno.
– Onda dođi ovamo – rekao je.

sisanje kurcaLegla sam mu preko kolena i izlupao me je po guzi tako jako da mi je guza bila sva crvena i poprilično me pekla. Međutim, to me je toliko napalilo da sam, iako je moja mala piša bila daleko od bilo kakve erekcije, imala utisak da bih svršila da je samo blago dodirnem svojom ručicom. Požuda koju sam osećala bila je neverovatna.

Pročitajte i ...  Brat je Najbolji Ljubavnik

Međutim, bilo je i onih još brutalnijih. Onih koji su me nazivali kurvom i droljom. Šamarali me i jebali grubo, onako kako oni hoće, omogućujući svojim muškim željama da se hrane svojim sopstvenim neuspesima i nedostatkom vrednovanja samog sebe. Uvek je opasno ići kući sa strancem koga tek upoznaš u klubu ili preko neta, ali u isto vreme, to me protrese iz učmalosti mog svakodnevnog postojanja. Život bez opasnosti je život koji nikada nije ni postojao. Jednom prilikom, u Londonu sam se jebala sa likom koji je skakao padobranom u amazonsku prašumu i bilo mu je potrebno 20 dana da dođe do civilizacije. On je, recimo, bio jedan od najpažljivijih prema meni od svih muškaraca sa kojima sam se jebala, ali je seks sa njim bio nestvarno žestok i dobar.

Naravno, nisu sve muške želje brutalne. Postoje muškarci koji su stidljivi, neostvareni, neshvaćeni. Vole ženu, a da nisu svesni toga šta žena želi, a sve što žena želi jeste da oseti njihovu težinu na sebi. Iako im to nikada neće jasno i direktno reći, svaka žena želi da joj rupica bude napunjena i izbušena toliko duboko da deluje kao rudnik zlata u koji uvek želiš da se vraćaš po još.

Sećam se jednog muškarca koji nikad nije skidao čarape tokom seksa. Jedan matador, koga sam upoznala u Madridu, voleo je da nosi svoje odelo i zavodi me, vrtlajući i okrećući svoj šareni plašt dok smo se vijali po hotelskoj sobi. Bio je jedan koji je hrkao, a i jedan koji je, odmah nakon što svrši, trčao do kupatila da opere svoje genitalije od mirisa mog tela. Sećam se jednog kome je kurac bio preveliki, a i jednog čiji je bio toliko mali da sam imala utisak kao da me neko golica sa perom i morala sam dobro da se potrudim da se uzdržim od smeha dok me je jebao.

Pročitajte i ...  Lepo je biti Erotski Fotograf

Muške želje su za žene misterija, enigma. One su kompleksne, napumpane egom, i često se ispostave kao uvek iste. Ližu, pljuju, svrše ti na lice, pišaju po tebi. Postoji neki otpadnički gen, neka nastranost u DNK, koja čini da muškarci u isto vreme žele da obožavaju i uništavaju lepotu. Uostalom, uvek je najlepša devojka u plemenu bila ta koja je žrtvovana, nevina, fantazija svakog starijeg muškarca koji zna da je nikad neće imati. Pa, kad je već tako, onda je bolje poslati je u plamen nego gledati kako neki mladić uživa u njoj.

Nakon što te izjebu, muškarci postaju romantični i onda maltene žele da se ožene sa tobom. Žele da znaju kada si izgubila nevinost i sa koliko muškaraca si se jebala. Žele da budeš čista kao netaknuti sneg kad im se prisloniš na rame i, u isto vreme, kurva koja radi sve što joj se kaže kad požele malo zabave u krevetu.

Muškarci možda sebe smatraju lovcima, ali oni su, baš kao i žene, samo jedna polovina matrice, s tim da žene, kao magneti, traže nekog sa kime će se spojiti. I dok muškarci svoj plen love zaslepljeni iluzijama koje imaju o ženama, žene svoju polovinu magneta traže nesvesne muških želja čijim ostvarenjem mogu da ih privuku.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Sex Losinj 1 min čitanja
Ženaipo 1 min čitanja
Aleksandra Osijek 1 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!