Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Moja Vrela Sestra od Tetke

5 min čitanja
jebanje sexy seke od tetke

Evo poslije dužeg vremena razmišljanja i čitanja svakakvih incest priča odlučio sam i ja da napišem svoju, može se reći i životnu priču, jer je to stvarno nešto posebno.

Sada imam 22 godina, kao i moja sestra od tetke. Mada je sve počelo mnogo ranije. Kao i sva djeca, bili smo jako radoznali, samo što je naša radoznalost prevazilazila neke granice, i da li je u pitanju krv, geni, ili je to pak normalno, rano smo počeli da se zanimamo i za druge stvari van igračaka.

besplatan sms

Počelo je sa pokazivanjem „piše”, pipkanjem pristićima, maženjem.

Kako nismo živjeli u istom gradu, tako su i naše igrice bile rijetke, ali su se ponavljale kad god smo imali prilike, po raznim podrumima, ostavama, ma svuda. Već sa nekih 15 godina sestra je počela to da izbjegava, vjerovatno iz razloga što je postala zrelija u odnosu na mene, iako smo isto godište, ona fora sa bržim sazrijevanjem djevojaka, a vjerovatno i zato što je počela da izlazi sa momcima sa kojima se mogla opustiti skroz.

Bez obzira na to ostali smo bliski i manje-više sam znao, ili bar mogao zaključiti, a ponekad i čuti (od momaka u mom naselju, jer je često dolazila kod nas) da je počela da se seksa.

sexy seka od tetkeZnao sam da je kao izlazila sa dva momka iz mojeg kvarta, a kad bi je pitao da li su spavali negirala bi, ali je postalo sve jasno… seka voli seks!

Pošto je bila jako seksi, izazovna, ovako smeđa, malih tvrdih sisa, podignutog dupeta, mada malo mršavija, visine oko 175, i ja sam dobio želju da je jebem. Obično bi dolazila ljeti, ili bi ja odlazio kod njih ljeti, jer živi na moru, i mogao sam da uživam u njenoj ljepoti, a kako su se nastavile igrice na moju incijativu, samo ovaj put više onako da je ja malo spopadam, mogao sam je često vidjeti golu ili kad joj odvežem kupaći, ili kad joj „uletim” u kupatilo ili sobu, i zaista sam uživao u tome.

Prelomni trenutak se desio pre par godina. Vikend kao svaki drugi, mi odlazimo kod rođaka na dva-tri dana, i ništa ne sluti da se mogu moje želje ispuniti.

Mada iskreno, nisam bio ni optrećen time, samo onako s vrijemena na vrijeme kad smo sami pa se pojavi želja da je malo „’vatam” ili vidim golu.

Tako je i ovaj put bilo, ali jedan poziv mijenja sve. Ovaj put je bio poziv od nekog rođaka, i kapiram da roditelji moji i njeni moraju ići na neko saučešće i ostajemo sami u kući. Samo što su otišli naši, dolazi njena neka drugarica i počinje moje najduže iščekivanje.

Drugarica jako dosadna, dosadno veče, a meni jako jako dugo, i nisam mogao dočekati da ode, pa da pokušam ostvariti svoje želje.

Ona odlazi kasno baš, i ja više smoren od neke dosadne priče, i skoro izgubio volju jer je seka u međuvremenu namjestila dva kreveta, iako je bio jedan veliki francuski u istoj sobi, i u koji sam ja polagao sve moguće nade u smislu da ćemo tu spavati zajedno.

Shvatio sam da je seka pomalo nezainteresovana za naše igrice i gubio sam volju. Ipak, da li je to namjerno uradila ili slučajno, nikad neću saznati, dešava se preokret u pitanju: „Ko će prvi da se tušira, ja ili ti?” Odgovorio sam da ću ja, jer bih tako imao prednost da se mogu pripremiti dok se ona istušira a možda i izađe obnažena.

Ja sam to obavio na brzinu, i sad sam čekao da ona izađe.

Ja u boksericama se šetam po sobi i čekam. Izlazi seka u bade-mantilu, koji nije bio ni dobro zavezan i mogao sam vidjeti da nema brus. Ostalo ne, ali sam imao želju da saznam.

Prošla je pored mene prema ladici sa vešom. Morao sam saznati da li ima gaćice ili ih je tek planirala obući. Uhvatio sam se ja struk, prikovao k sebi i počeo joj pričati kako predobro izgleda, kako je jako seksi, jebozovna.

Bila je zbunjena, bar je tako izgledalo, i pokušala se otrgnuti. A pošto sam znao iz priče njene da je kraj onog trenutka kad joj se prstići nađu u pički, to mi je bio i cilj. Naravno, nije imala gaćice. Malo smo se počeli tu napinjati, ona se nećka, ja kao daj malo da se igramo, padosmo na krevet, bade-mantil se podiže i sad mi je ostalo bilo samo da joj prstić zavučem polagano.

To sam uradio i nećkanju je bio kraj. Sada je seka bila ta koja je preuzela inicijativu, i moglo se sad čuti poslije onog „Nemoj…” – „Tooo, jače!”

Ovlažila je, i ja sam kao jako neiskusan i nevin do tada, jedva čekao da skinem bokserice i da skočim na nju. To sam i uradio, i navalio onako jakoo, toliko jako da sam zamalo svršio u nju. Ipak, uspio sam se zaustaviti i samo se baciti pored nje i nisam je smio ni pipnuti jer bih odmah svršio, a to bi bilo zaista loše, seks koji bi trajao tri minuta.

Seka iskusnija od mene, nije htjela da se tu završi, uhvatila ga je rukom i počela drkati, čak ga je i liznula i stavila u usta. Ja sam samo ležao nepomičan i prepustio sam joj se. U sledećem trenutku je već bila na meni, stavila ga je u pičku i počela jahati. jebanje sexy seke od tetke

Tu sam čuo rečenicu koju nikad neću zaboraviti: „Kad sam gore postpuno poludim.” I zaista je bilo tako. Jako se nabijala kao da joj je to poslednji seks, i grebala me je noktima po grudima.

Da li stalno tako radi ili je palilo što sam joj brat, nisam znao, ali da je seksi i vatrena to jesam. Izdržao sam ne više od 10 minuta, i opet zamalo svršavanje u nju, ipak, uhvatio sam je za kukove i podigao sa njega i srećom, svršio svuda, i po sebi i po njoj i okolo.

 

Ja sam bio prezadovoljan, prvi seks, i još sam ispunio jednu želju iz djetinjstva, i još svršio. Za seku nisam bio baš siguran da je bila srećna, mislim da je htjela još, ali meni je tada bilo dovoljno, i previše.

Ustala se, otišla opet na tuširanje, i izšla je sa gaćicama na sebi (znači mogla ih je i prvi put obući), i otišla bez riječi u svoj krevet! Ja sam ostao nepomičan još neko vrijeme, i presabirao misli, sa osmjehom na licu.

Pročitajte i ...  Branje kukuruza drugi deo

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

1 min čitanja
9 min čitanja
1 min čitanja

Don`t copy text!