Moja supruga 3

Nakon ovog dela ni ja nisam mogao da izdrzim vise jer mi se kurac opet digao i bio sam jako napaljen od same pomisli da su mi zenu jebali dvojca i to u supak. Legao sam preko nje zadigao joj noge i opet sam joj ga uvalio u supak. pocela ja u pocetku lagano da stenje a kako se ritam ubrzavao tako je ona sve vise vristala i svrsavala moleci me da joj napunim supak opet spermom. Opet sam poceo da svrsavam i opet sam joj napunio guzu spermom. Kad sam ga izvukao rekao sam joj da nastavi sa pricom.

Goranov kurac rekla je skroz je omlitavio i polako ga je izvukao iz supka a ja sam nastavila da pusim Jovanu koji je sve brze i sve dublje trpao svoj kurac u moje grlo. Posle kraceg vremena Jovan je poceo da mi puni usta i ja sam progutala svu njegovu spermu. Onako umorni legli smo na krevet kada se Goran vratio iz kupatila istusiran. Nasmesio se i rekao Jovanu da moze da ode i on ako hoce da se osvezi.

Jovan je ustao i pozvao je i mene ako hocu da odem sa njim pod tus. Rado sam prihvatila i otisli smo zajedno. Dok smo se tusirali i mazili polako ljubeci se osetila sam da se opet napaljujem a i Jovanov kurac je opet poceo da raste. Izasli smo iz kupatila goli i pomalo napaljeni i kad smo se vratili u sobi nasli smo Gorana sa vec dignutim kurcem i kako ga polako drka.

Jovan se nasmesio pogledao je u mene i rekao. Zar ne ces sreco nesto da poduzmes da bi omeksala drugu kurac. Sa osmehom i bez i jedne reci ja sam se sagnula i pocela da pusim goranu a guzu sam isprcila takao da sam Jovanu omogucila da mi je lize. Osecala sam Jovanov jezik i sve vise i vise sam bila napaljena.

Jebi me molim te jebime rekla sam Jovanu Jovan se ispravio i strpao mi ga je u picu. Opet sam imala osecaj kao da sam na raznju. Joj kako mi je bilo ljepo i uzbudljivo Narednih dva sata menjale su se poze. Primala sam ga naizmenicno i u usta i u dupe i u picu a bogme i oba dva sam ih primila opet kao pre toga jedan u supak a jedan u picu.

Sva sam bila lepliva sto od poti sto od mojih sokova a bogme bilo je i dosta njihove sperme svuda u meni. Jovan je svrsio samo jednom i to u moju picu a goran dva puta. Jednom mi je napunio supak a jednom usta. Na rastanku su mi rekli da bi hteli da ovo ponovimo i da bi ako bih ja htela mogli pozvati jos jednog druga.

Upitao sam je dali bi htela da to uradi sa trojcom a ona je rekla da vise nece da ide ni sa njima jer ce se rascuti po gradu a ona to ne bi htela. I nakon mojih ubedzivanja nije se dala nagovoriti a ni moja ideja da se tuca samnom i jos jednim momkom joj se nije svidela jer kako je rekla stidi se da je ja gledam kako se jebe sa drugim, Narednih 5 godina nije se jebala s drugim sem samnom. Sve do lani ali o tome drugi put. Samo da kazem da se za ovih godinu dana pojebala sa 5 razlicitih momaka ali ni jedan iz naseg grada.

gresne cica maca

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *