Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Moja savetnica na Fakultetu

9 min čitanja
lizanje pičke u kancelariji

Bio sam od onih momaka koji kasno sazru, više opsednut video igricama nego ženama. Naravno, drkao sam kao i svaki drugi momak, ali nisam bio dobar u razgovoru sa devojkama i tako je srednja škola došla i prošla bez ikakvih bitnih događaja. Još uvek sam bio nevin kada sam krenuo na faks i nije mi se baš dopalo, jednostavno nisam video izlaz iz toga.

Žene nisu baš stajale u redu da pokušaju da me pojebu. Ma nisam dobio ni poljubac a kamoli pušenje. Umesto da pokušam da izađem napolje i nešto učinim po tom pitanju, postao sam još povučeniji, igrajući sve više video igrica i sve manje i manje uživao u realnom životu. Moji roditelji su počeli da me zezaju oko dobijanja pravog posla pošto sam već propadao na fakultetu.

Nisam se snašao u školi i to se videlo po nepoloženim ispitima. Otišao sam da obnovim godinu, uglavnom da bih skinuo roditelje sa leđa, ali je nastao neki problem jer sam kasnio sa upisom. Nazvao sam faks ljutito što moram da odvojim dodatno vreme da bih se još i sa tim drkao. Roditelji su mi pretili da će me izbaciti iz kuće ako ne uspem da završim fakultet.

Nisam mogao da se nosim sa time, pa kada mi je gospođa na telefonu rekla da moram da dođem da razgovaram sa nekim savetnikom, bio sam ljut, ali sam znao da to moram uraditi. Savetnik, tačnije savetnica se zvala Snežana. Bila je starija plava dama sa stvarno lepim dupetom. Oduševio sam se čim sam je video da se okreće i vodi me do svoje kancelarije.

Uspeo sam da stavim kurac pod kontrolu kad sam seo u stolicu preko puta njenog stola. „Dakle, ovde piše da ste položili svega 4 ispita u prošloj godini. Šta se dešava?“ Gospođa Snežana me je pogledala kao da brine za mene i po prvi put posle dugo vremena osetio sam da je nekome zaista stalo.

„Nemam nikakav pravi razlog. Možda video igrice. Igram ih dosta.“ Sramno sam pognuo glavu, ali sam se potajno nadao da će gospođa Snežana imati nešto što bi mi moglo pomoći. Možda bi mogla da mi objasni zašto sam takav gubitnik i da mi kaže kako da se promenim. Istina je bila da sam mrzeo sebe. Mislio sam da sam gubitnik.

„Pa, naučiti kako biti odgovoran za svoje obrazovanje može biti teško“, objasnila je ona. „Mislim da znam kako da vam pomognem ako ste otvoreni za neke promene.“ zrela iskusna savetnica

„Da! Mislim, želim da budem bolji, ali se osećam kao da sam lenj. Pretpostavljam da ne želim da odrastem. Plašim se. Nemam pojma.“ Nisam mogao da verujem u reči koje su mi upravo izašle iz usta. Istini za volju, nisam bio siguran zašto sam joj to rekao. Nisam čak ni svojoj porodici rekao ono što sam njoj upravo rekao. Pretpostavljam da je ponekad sigurnije reći strancu.

Pročitajte i ...  Olivera

„Čega se bojiš?“

„Plašim se da sam u zaostatku i da nikada neću stići.“

„Daj mi primer.“

Nisam mogao da smislim nijednu stvar, tako da ono što je sledeće izašlo iz mojih usta nije bilo planirano. Samo je iskliznulo. „Pa ja sam nevin.“

Snežana se trgla i blago pognutom glavom gledala me očima koje su virile iznad naočara. „Slobodno nastavi. Sve ostaje među nama.“

„Ja… Nisam ni poljubio devojku. Nisam je ni oralno zadovoljio. Ponekad se osećam kao da sam još dete, kao da sam zaostao.“ Stavio sam glavu u ruke, ne zato što mi je bilo neprijatno, iako jeste, već zato što sam joj govorio istinu. Nikada ovo nisam rekao naglas nikome osim njoj.

„Nema ništa loše u tome što si seksualno neiskusan“, počela je, a zatim zastala kada je videla izraz mog lica.

„Samo bih voleo da mi neka devojka, neka žena pruži šansu, znate? Ja sam fin momak. Nisam ja loš. Želim da udovoljim ženama. Želim da budem dobar na fakultetu. Ali osećam da… da sam izgubio nevinost da bi sve ostalo došlo na svoje mesto.“

„Zanimljivo razmišljanje. Možda si čak i u pravu u vezi toga“, izgledala je zamišljeno gospođa Snežana. Vrtela je pramen svoje plave kose na kažiprstu i nervozno lupkala štiklom. Nadao sam se da je nisam učinio nervoznom. Nisam to nameravao da uradim.

„Znam da je ovo čudno od mene što pričam o tome, ali zaista mislim da me to sputava. Šta mislite da treba da uradim?“

„Iskreno?“

„Da.“

„Nezvanično, ja trenutno nisam vaša savetnica, u redu? Dakle nezvanično, mislim da treba da potražiš neku stariju ženu.“

„Stariju ženu? Zašto?“ Pitao sam uzbuđeno ali zbunjeno.

„Zato što je veća verovatnoća da će biti voljna da ti da šansu.“

„Ali… Ja ne poznajem nijednu stariju ženu. One nisu moje društvo.“

„A ja?“ – upitala je, ovaj put je imala blagi slatki osmeh na usnama.

„Vi? Imali biste seks sa mnom?“

„Ha ha ha… malo tiše samo, ako nije problem. Ovde i zidovi imaju uši. Ne seks… ali verovatno bih te pustila da mi pojedeš pičku…. da dobiješ malo iskustva. I oralni seks je seks, zar ne?“

„Auh jebote!“ moje uzbuđenje je prevladalo. Moj kurac je bio toliko tvrd da je mogao da iseče dijamant. „Kada?“

„Što možeš danas ne ostavljaj za sutra. Zaključaj vrata, ključ je u bravi.“

„U redu“, zaključavao sam vrata i gledao kako gospođa Snežana podiže suknju i skida gaćice. Stavila ih je na svoj sto uredno složene i raširila noge. „Dođi ovamo, priđi… klekni na kolena. Dakle, ne smeš nikome reći da sam ti učinila ovu uslugu. Ovo radim samo za tebe jer si rekao da misliš da će ti to pomoći da napreduješ na fakultetu i u životu. Ako saznam da ti ne ide dobro na predavanjima, neću ti dozvoliti da to uradiš više ikada. U redu?“

Pročitajte i ...  Tata je Znao moju Tajnu

„U redu“, složio sam se.

Buljio sam u njenu pičku, koja je bila glatka i veoma slatka. Pretpostavljam da nisam mnogo razmišljao o tome kako će izgledati pica starije žene, ali ovo je nekako bilo bolje nego što sam očekivao. Nisam bio siguran šta da radim pa sam jednim prstom dodirnuo njenu pičku i pokušao da razdvojim usmine. Uporedio sam njenu pičku sa stotinama porno zvezda koje sam gledao. Zašto nisam gledao više videa o jedenju pičke? Nisam imao pojma šta radim kad sam se sagnuo i nežno lizao spoljne usmine. Pogledao sam u nju i ona mi se osmehnula u iščekivanju. „Prepusti se instinktima i liži mi pičku… slobodno.“ lizanje pičke svojoj savetnici

„U redu“, složio sam se i počeo sam da udaram jezikom o njenu pičku brzim udarcima za koje sam zamišljao da će joj se osećati dobro.

„Ne, ne… Pokušaj da ideš sporije“, trenirala me je. „Počni ovde… pa liži ovako“, pokazala je prstom. Pratio sam njena uputstva i odmah sam mogao da osetim razliku. Sada mi je odgovarala svojim grčenjem i uzdasima. Dodao sam svoj jezik na njen klitoris. Uplašio sam se. Nisam želeo da budem onaj tip koji se čekićem zakucava jezikom na pogrešnom mestu. Malo sam mrdao jezikom, nadajući se da ću uhvatiti mesto zbog kojeg se njena pica oseća dobro. Osećao sam kao da ne uspevam.

„Možda bi trebalo da pokušamo da ti sednem na lice“, predložila je i laknulo mi je. Ne bih mogao ovo da zajebem ako bude trljala svoju pičku o mene. Mogu li da? Još uveMogao sam da osetim njen jedinstven i prelep ukus dok se spuštala na moja usta sa svojom savršenom picom. Moja savetnica je jahala moje lice, prevlačeći svoje meso preko kontura mog lica.

Ništa u mom životu nije bilo tako neverovatno. Ona je dahtala i trudila se da ne pravi nikakvu buku dok sam ispravljao jezik i pustio je da klizi preko njega svojim klitorisom. Dozvolio sam joj da me koristi kako je želela sve dok nije žestoko svršila. Osetio sam kako joj se noge tresu pa se srušila u svoju kancelarijsku stolicu.

„To je bilo super!“

„Nisam završio!“ Razdvojio sam joj noge i ovaj put sa više samopouzdanja zario lice u njenu pičku. Moji prsti su pronašli njenu rupu i nabio sam ih unutra dok mi se jezik fokusirao na osetljivost njenog klitorisa. Bio sam srećan što sam smogao hrabrosti da bih mogao da uzdrmam njen svet. Malo sam mrdao jezikom na njenom klitorisu i činilo se da joj se to sviđa, ali sam želeo da pokušam da ga sisam kao što sam video u pornićima. lizanje pičke u kancelariji

„Sranje! O moj Bože! Liži me…. Jebi me jezikom… nabij još prstiju u mene, pojedi me!“ Gospođa Snežana je postala previše glasna.

Pročitajte i ...  Bogata Maćeha

Nisam želeo da upadnemo u nevolje, ali sam želeo da završi svoj orgazam pa sam nastavio dok nisam osetio da više ne može da se nosi sa mojim oralnim napadima. Izvukao sam jezik iz njene pice i podlanicom obrisao njene sokove sa lica. „Bili ste previše bučni“, obavestio sam je.

„Jesi li ti siguran da je to bio tvoj prvi put da jedeš pičku?“ upitala je.

„Da. Mislim, gledao sam porniće i to, ali ovo mi je bio prvi put.“

„Da li bi voleo da to ponoviš nekada?“ upitala je.

„Voleo bih to!“

„Ali moram ti verovati da ćeš biti diskretan.“

„Možete mi verovati. Neću vas izneveriti.“

„Znam da nećeš. Čeka me još jedan sastanak za pola sata, ali da li misliš da bi mogao da uradiš onu stvar kada si mi sisao klitoris? Jebeno sam napaljena i dalje.“

„Da, mogu. Sve za vas.“ Pao sam na kolena i dao sam gospođi Sneži još jedan orgazam.

**

Taj semestar je za mene bio prekretnica. Svraćao sam u kancelariju gospođe Snežane barem jednom nedeljno da je dovedem do vrhunsca svojim ustima jezikom i prstima. Znao sam da je bila udata ali nije mi smetalo da budem njena zabava sa strane. Kada pogledam iz ove perspektive, lizanje i jedenje pičke gospođe Snežane mi je spasilo život.

Pre njene pičke, bio sam gubitnik bez životnog pravca i smera. Padao sam na fakultetu i odustajao od života. Nakon što sam pojeo njenu pičku, dobio sam svrhu. Imati picu za lizanje je bila prava promena za mene i to je jedini razlog zašto sam danas tu gde jesam. Danas sam uspešan u poslu verovali ili ne, a takođe sam i neverovatan u lizanju pički.

Moja žena kaže da sam jebeno najbolji u tome i prilično sam siguran da je to glavni razlog što se udala za mene. Imamo dvoje dece zajedno i ko zna da li bi se uopšte rodili da se gospođa Snežana nije posebno zainteresovala za mene. Nikada neću zaboraviti njenu slatku pičku i kako me je spasila. Poslednje što sam čuo o njoj jeste da je u penziji i uživa sa unucima. Neka uživa – zaslužila je.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!