Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Moj Prvi Orgazam

6 min čitanja
uspavanoj devojci džara pičku

Zdravo prijatelji, ovaj incident se desio kada sam još živela kod kuće i imala sam 19 godina. Moja starija sestra, tada u dvadesetima, počela je da dovodi momke kući, a sa njima sam uvek uživala razgovarati ali bila sam veoma naivna i mislila sam da sve što ljudi rade je da se ljube i maze.

Odrasla sam u strogoj porodici. Moj stariji brat je imao mnogo prijatelja i jedne večeri jedan od njih je ostao kod nas da prespava. Otišla sam u krevet u samo gaćicama i dugačkoj krem spavaćici. Bila sam okupana i obrijana dole zahvaljujući kremi za depilaciju od moje starije sestre. Rekla je da te to učini glatkom i da će ukloniti svu tu stidnu dlaku.

Bili smo na bazenu tog dana i spomenula sam sestri da mi se ispod bikinija vide dlačice. Upotreba kreme se pokazala tako dobrom. Nakon što sam sve rešila, osušila sam se i moje privatno područje je bilo tako glatko.

Mogla sam da čujem svog brata i njegovog prijatelja kako se smeju i šale i poželela sam da mogu da budem deo toga. U svakom slučaju, zaspala sam i ubrzo utonula u san. Mora da je bilo oko 2 sata posle ponoći kada sam čula škripu parketa i videla senovitu figuru kako hoda do jedne strane mog kreveta.

Bila sam malo nervozna dok sam se pitala šta ta silueta namerava. Ležala sam na leđima sa očima koje su virile preko posteljine. Ta figura je kleknula pored kreveta i osetila sam kako ruka klizi između čaršava. Bila sam sada užasno nervozna, ali i radoznala. Ruka je prešla preko jedne od mojih nogu i dodirnula mi koleno.

U tom trenutku sam shvatila da je to bratov ortak koji mi se inače sviđao. Imao je 19 godina kao i ja i evo ga sa rukom kako ide prema meni. Njegova ruka je polako i nežno počela da ulazi pod moju spavaćicu. Postala sam uzbuđena i znala sam šta moram da radim. Mislio je da još uvek spavam. Nežno sam razdvojila noge i blago savila kolena.

Pročitajte i ...  Brat i Sestra 2 Deo - Igra za Odrasle

Tada je znao da ga dozivam. Njegovi prsti su dodirnuli vrh mojih butina i nežno dotakli moje gaćice. Prst je počeo da mazi preko gaćica i duž mog proreza. Bilo je uzbudljivo i napaljivo. Srce mi je počelo lupati na dodir njegovog prsta. Bilo je tako uzbudljivo i nežno. Osećala sam se kao da lebdim u vazduhu. Moje disanje je postalo brže i pliće. Noge su mi se još malo otvorile. Osećala sam kako mi se male usmine otvaraju i postajem mokra, ali bilo je neobično mokro. Neka vrsta lepljive vlage, vruće. uspavanoj devojci džara pičku

Onda je iznenada stao, a ja sam bila tako razočarana. Šta je nameravao da uradi, da li je završio? Moji strahovi su bili neosnovani. Počeo je da mi zavlači prst ispod elastika mojih gaćica i osetila sam kako njegov prst dodiruje moj goli brežuljak. Njegov prst se spustio do mog proreza i dodirnuo ono što sam znala da je moj klitoris.

Osećaj je bio divan. Zaustavio se na ulazu u moj prorez, ali sam želela da nastavi dalje. Kakva god da su ta osećanja bila, jednostavno sam znala da ih moram imati još. Njegov prst je nežno milovao gore-dole moj prorez i osetila sam kako se vlaga iz mog proreza širi. Nije bilo mokro, već lepljivo i toplo i znala sam da su moji seksualni sokovi lagano curili.

Onda me je šokirao! Njegov prst je počeo da se ubacuje u moju vruću lepljivu devičansku pičkicu. Bila sam u šoku, jedva uspevajući da ne vrisnem; prodirao je u moju devičansku mekanu pičku. Moja lepljiva pička je volela svaku sekundu. Vrh prsta je ulazio i izlazio, trljajući se o moje usmine, pozivajući moju pičku da vlaži još više.

U sebi sam mogla da osetim još toplija, divnija osećanja. Razdvojila sam noge sa njegovim prstom unutar mojih gaćica, um mi je bio u vrtlogu, disanje mi se ubrzalo, moje male usmine su se otvorile do maksimuma, najlepljiviji sekret pronalazio je put do njegovog prsta. Onda je nabio prst dalje. Dotakao je ono što sada znam da je moj himen, moja trešnja, moja nevinost… to je sve što me je delilo od toga da me bukvalno probije.

Pročitajte i ...  Snimak naše Bebisiterke 2

Plašila sam se toga pa sam zatresla nogama na krevetu i brzo je uklonio prst. Maknuo je ruku i ekspresno izašao kroz vrata. Bila sam razočarana. Rukom sam počela da trljam gaćice za koje sam sada otkrila da su potpuno natopljene. Trljala sam i trljala, ne želeći da budem uskraćena za senzaciju orgazma sada kada sam do ovde stigla.

Mogla sam da osetim kako se vrućina i uzbuđenje pretvaraju u nešto drugo. Nešto je trebalo da se desi. Noge su mi se pomerile dalje. Trljala sam i trljala. Onda sam iznenada počela da doživljavam svoj prvi orgazam. Talas za talasom zadovoljstva obrušavali su me. Ugušila sam buku koju sam stvarala trpajući posteljinu u usta. njen prvi orgazam u krevetu

Zadovoljstvo tog prvog orgazma bilo je prelepo, neopisivo. Noge su mi se tresle. Dah mi je usporio, srce mi je takođe usporilo i polako sam se smirivala. Obrazi su mi bili rumeni i vreli. Polako sam tonula nazad u san.
***
Sledećeg jutra kada sam se probudila obukla sam čist donji veš, ali ne pre nego što sam pogledala gaćice koje sam skinula. Bile su blago zaprljane. Stavljajući ih u prljav veš, izvukla sam jedan crveni par i obukla ih. Obukla sam haljinu i sišla dole.

Svi su bili tamo, i kao da se ništa nije dogodilo. Doručkujući, pogledala sam mog noćnog posetioca i on nije pokazivao nikakve znake onoga što se prethodne noći dogodilo. Uzbudljiv osećaj između mojih nogu mi je svakako pokazivao da se nešto prelepo desilo. Nakon doručka i neobaveznog ćaskanja, vratila sam se u svoju sobu i legla na krevet.

Povukla sam haljinu i počela da se trljam preko gaćica. Opet sam osetila uzbuđenje i vrućinu… Ovog puta nije bilo razloga za tišinom. Počela sam tiho da stenjem i brže da trljam. Moje lice je postajalo crvenije sa svakim trenom. Trenje mojih gaćica koje trljaju o moj novootkriveni klitoris izazivalo je ogromno uzbuđenje u meni i nagon, želju za orgazmom.

Pročitajte i ...  Kako sam Postala Plesačica u Krilu

Zahvaljujući bratovom prijatelju znala sam gde da dodirnem. Noge su mi bile otvorene, a kolena savijena nagore… Počela sam da doživljavam vrhunac. Vrhunac me je preuzeo i ja sam stenjala dok sam svršavala. Ja sam, još uvek trljajući, podigla glavu sa kreveta i otvorila oči.

Očigledno nisam zatvorila vrata, a on ih je nežno otškrinuo bez zvuka. Gledao me bratov drugar ali sam odmah ustala i rekla mu da izađe. Lice mi je bilo crveno kao moje gaćice. Tiho je rekao „Psst, u redu je“. Ali bilo mi je toliko neprijatno da sam mu ponovo rekla da izađe.

On je to učinio; Spustila sam haljinu do kolena, sišla dole i izašla kroz vrata napolje na ulicu. Možda mi je bilo neprijatno, pogotovo što je video moj orgazam, ali on je probudio moja seksualna osećanja i uvek ću mu biti zahvalna na tome.

Pitala sam se dok sam odlazila da li ću ikada imatii dečka i videti i osetiti pravi kurac, da se ljubim i radim sve ono što je moja sestra verovatno uveliko radila. Imala sam 19 godina i doživela sam svoj prvi vrhunac. Jedva sam čekala da istražujem više.

Hvala vam i volim vas.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!