Moj i mamin prvi put

Bilo je to prije 20 godina. Otac je bio na terenu, tako da smo mama i ja stalno bili sami doma. Uvijek sam se palio na mamu. Omanja žena, velikih sisa, velike guzice. Drkao sam redovito na njene gaćice, uzeo bih ih nakon što bi ih stavila prati. Mirisale su na njenu picku, a bilo bi i par dlačica, koje bih tada stavio na kupac. Umotao bih kurac u gaćice i drkao ko lud.
Jednom prilikom je tako došlo i do našeg prvog puta. Stajalo sam u sredini sobe i drkao, nisam od uzbuđenja ni čuo da se mama vratila sa posla. Ušla je u sobu i oboje smo ostali šokirani. To je trajalo par sekundi a onda je izletjela iz sobe. Odbacio sam njene gaćice i potrčao za njom. Sjedila je u dnevnom boravku, ništa nije govorila. Meni se još kita klasika među nogama kad sam sjeo do nje i počeo se izvinjavati. Ne znam šta sam sve govorio, ali u jednom trenutku njena ruka je dodirnula moju nogu, osjetio sam kao da me struja stresla. Pogledao sam mami u oči i vidio nekakav za koji prije nisam. Znam da se već dugo nije jebala, ponekad sam čuo da Drka u sobi, ali kurca nije osjetila već 9 mjeseci, od kad je stari otišao na teren u Rusiju.
Odjednom sam skupio hrabrost i uhvatio je za sisu. Bez riječi je oslobodila sise iz grudnjaka. Velike, lijep sise su iskočile ispred mojih očiju. Odmah sam stao sisati bradavice, i osjetio kako joj ruka klizi po mom kurcu. Odgurnula me blago, a sisa mi je ispala iz usta. Legao sam a ona je stala sisati moj kurac. Radila je to savršeno, imao sam osjećaj kao da mi sisa sve iz jaja.
I tada je došao taj trenutak. Skinula je gaćice i pokazala dlakavu picku. Već je bila sva orosena. Pitala me samo kratko “Kakva je mamina picka? “. I zakoračila preko mene. Uzjahala je moj kurac i stala se nabijati. Stenjala je jako, samo bi ponekad rekla “Zabij ga sine” i nastavila se nabijati. Nisam moga vjerovati da se ovo zaista događa. Njene sise su skakale u ritmu našeg jebanja, bilo mi je nevjerojatno da da mi se ispunio san da jeben najdražu ženu na svijetu.
U jednom trenutku sam osjetio da mi se gomila sperma i samo čeka kad će izletjeti van. Rekao sam “Mama, moram svrsiti” a ona je samo pojačala tempo i rekla “Puni me sine”! Nakon tih riječi sam stao svršavati kao nikad u životu, a kad je osjetila vrelinu moje sperme stala je vrištati i skakati po kurcu! Svršavala je ko luda i vikala nerazumljivo. Kad je sve završilo ostala je sjediti na mom kurcu još neko vrijeme, a onda je samo legla do mene.
“Hvala sine, ovo mi je trebalo” rekla je. “ne, mama, hvala tebi. Sanjam o ovome trenutku već godinama. Nadam se samo da neće ostati samo na ovom jednom putu”. Nasmijala se samo. I nije ostalo na jednom putu.
Volim moju mamu

3 comments on “Moj i mamin prvi put”

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *