Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mladi Kolega sa Posla 3. Deo

11 min čitanja
lizanje matore pičketine ukusne

Iako je Filipov odgovor bio onaj kojemu se nadala, Radmila se ipak iznenadila, barem na nekoliko sekundi. Brzo je počela da reaguje na toplinu njegovog poljupca, širom otvorivši usta kad je osetila pritisak njegovog jezika. Posle prvog poljupca usledio je drugi, a zatim i treći. Ubrzo su se žvalili kao dva napaljena tinejdžera.

Upoznavanje Hrvatska

Radmila nije mogla ništa naučiti Filipa o ljubljenju – dečko je definitivno imao talenta. Takođe je brzo postalo jasno da ni Filipu nije nedostajalo samopouzdanja. Uprkos razlikama u njihovim godinama, on je brzo preuzeo vođstvo, dohvatio je Radu oko struka i raskopčao joj pojas. Dok je materijal padao, provukao je ruku ispod, obuhvativši joj levu dojku, iako su im se usta i dalje spajala.

„O da“, Radmila je zastenjala u njegovim ustima kad je osetila kako mu se ruka zatvara oko mekog nasipa, a uzbuđenje njegovog dodira proširilo joj se na grudi. Osećaj koji se skoro udvostručio kad su mu prsti našli bradavicu i počeli je nežno masirati. Njena ruka spustila se do sada uočljivog ispupčenja u njegovim pantalonama, naslonivši se na nju.

Radmiline oči su se širom otvorile, zadovoljna onim što je pronašla. Nije bila sasvim sigurna šta ju je više impresioniralo, obim ili dužina, ali je brzo odlučila da to nije važno jer će uskoro biti korisnica i jednog i drugog. Kako joj je ogrtač potpuno nestao, njene grudi su se oslobodile, dajući ih Filipu prvi put da ih dobro pogleda.

Radmila je na trenutak bila zabrinuta da bi mogao biti razočaran njihovom veličinom, ili bolje rečeno njenim nedostatkom, jer nikada nije bila poznata po veličini svojih sisa. Ali ako je Filip bio razočaran, imao je čudan način da to pokaže, jer je odmah spustio usta do jednog od tamnih krugova kojima se divio još na ulaznim vratima.

Za razliku od većine njegovih prijatelja, Filipa nikada nisu privlačile niti ih čak impresionirale velike grudi. Za njega je to bila samo proporcija i po njegovom mišljenju Radmiline su bile prave veličine za njeno telo.

Nakon nekog vremena, Filip je prešao ustima na njenu drugu dojku, zatvorivši slobodnu ruku oko sise koju je upravo pustio. Dok je to činio, Radmila je još jednom uzdahnula, oduševljena njegovim naporima. Osećaj iščekivanja ispunio ju je dok je razmišljala na čemu bi još mogao da vežba.

Nije imala toliko vremena da čeka da sazna jer je, iako je nastavio da joj sisa grudi, Filip spustio ruku između njenih nogu, raširivši ih da pokaže jednostavne plave gaćice koje je nosila ispod ogrtača . Gaćice koje je pronašao bile su mokre na dodir dok je prstima češljao po njoj, pomerajući ruku preko njenog desnog bedra. Tamo je uhvatio materijal i gurnuo ga u stranu, izlažući ispod njega blago koje je odmah počeo da mazi vrhovima prstiju i palcem.

Prošlo je dosta vremena otkad je bilo koja druga ruka osim njene, prešla tamo gde je Filip sada lutao, ali sećanje na ta putovanja bilo je još dovoljno sveže da je Radmila uvidela veštinu i spretnost koju je mladić čvrsto pritiskao uz nju i dalje je izlažući. On ju je doveo u stanje uzbuđenja brže od muškaraca dvostruko starijih i iako je bila voljna priznati da je to možda zbog neobičnih okolnosti, teško da je umanjilo njeno radosno zadovoljstvo njegovim naporima.

„Da, da, o Bože, da!“ Radmila je zavapila dok mu se palac kotrljao po klitorisu u koncentričnim krugovima. jebe matoku prstima

U početku je počeo polako, sa sporim, pažljivim prodiranjem koje je ipak proizvelo prijatne senzacije. Zatim, kako je dodao prvo jedan, pa dva prsta, povećavajući jačinu sve dok se ti blagi talasi nisu pretvorili u mini-cunamije. Radmila je jaukala dugo i možda preglasno, s obzirom na tankoću zidova, ali zaista je nije bilo briga da li će je komšije čuti.

Pročitajte i ...  Coca

Njeno telo se ljuljalo napred -nazad dok je sretala svaki njegov upad prstiju, uvlačeći ga dublje u sebe. Činilo se da je vreme izgubilo svako značenje, barem za Radmilu, dok ju je Filip doveo do ivice orgazma. Približavajući njegova usta poslednjem strastvenom poljupcu, oslobodio je nalet ekstaze koji je, izuzev snova, dugo bio odsutan iz njenog života.

-=-=-=-

„To … to je bilo sjajno“, rekla je Radmila sa širokim osmehom.

„Drago mi je da ti se dopalo“, uzvratio je osmehom.

„Oh itekako“, zasijala je Radmila dok je ponovo omotala haljinu oko sebe, „ali i ja se osećam pomalo krivim.“

„Zbog čega postoji osećaj krivice?“ Upitao je Filip, misleći da je možda razmišljala o svemu tome.

„Došla sam do vrhunca, a ti nisi dobio ništa“, objasnila je.

„Nisam dobio ništa … još uvek“, nasmejao se Filip. „Osim ako naravno ne želite da idemo dalje sa ovim.“

„Oh, definitivno želim“, odmah je rekla Radmila, „ali da li bi ti smetalo da ovo premestimo u spavaću sobu? Koliko god da volim ovaj stari kauč, zaista nije najudobnije mesto za tucanje.“

-=-=-=-

Odvela je Filipa u spavaću sobu manju od dnevne sobe sa samo jednim krevetom za dve osobe u sredini. Ponovo su počeli da dele poljupce čak i pre nego što su prešli prag, pri čemu je starija žena pažljivo hodala unazad čak i dok ga je vukla, prvo preko sobe, a zatim dole na sam krevet. Radmila ga je poljubila još jednom, a zatim ga počela skidati. Na licu joj se stvorio osmeh kada je ugledala njegove dobro izražene gole grudi.

Filip je preuzeo posao odatle, podigavši se samo malo više i gurnuvši sada već raspuštenu košulju natrag preko ramena, puštajući je da padne sa strane kreveta. Čak i dok je to činio, Radmila je već radila na gornjim delovima pantalona, otkopčavajući kopču. Ponovo ga je privukla k sebi, ljubeći mu usne, a zatim spustivši pažnju na njegova prsa, ljubeći svaku bradavicu prije nego što ih je duboko uvukla u usta.

Filip je zahvalno uzdahnuo dok joj se jezik okretao oko vrhova, zbog čega su se stvrdnuli i postali još osetljiviji. Noge su joj se omotale oko njegovih, čak i dok su joj se ruke probijale niz gola leđa, klizeći dole u pantalone. Bilo je iznenađenje kada je otkrila da nije nosio donje rublje bilo koje vrste, zbog čega joj je otkucaji srca ubrzano kucali.

Filip je ustuknuo s kreveta i s lakoćom kliznuo iz pantalona, a Radmiline oči su se prikovale za impresivnu muškost koju je otkrio – već više od pola uspravljenu. Ustuknula je malo dalje na krevetu da mu dozvoli da uđe u nju, ali nasmejani mladić je prvo imao druge planove. Sa još čvrsto postavljenim stopalima na podu, sagnuo se preko ivice kreveta ispustio glavu između njenih nogu.

lizanje matore pičketine ukusneUsta su mu se zatvorila uz njenu pičku, a jezik je klizio pored vlažnog nabora da miluje ružičaste zidove unutra.

„O Bože, da!“ Radmila je glasno zastenjala dok mu je vrh jezika probijao put preko njene mace i brzo locirao njen klitoris. Sa dobro uvežbanom lakoćom, Filip je prevrtao jezikom napred -natrag, šaljući talas užitka po njenom telu. Radmila je spustila obe ruke, stavila ih oko potiljka i snažnije ga privukla uz sebe, a zvuci njenog zadovoljstva postajali su sve jači.

Pročitajte i ...  Rodica iz Kuvajta

Čak i dok joj je nastavio donositi sve veću radost, Filip je ispružio ruku i ponovo joj raskopčao ogrtač, dopuštajući svojoj ruci da joj miluje grudi, a prsti su joj plesali po bradavicama. Radmila je bila na nebu dok je ležala sa zatvorenim očima, uživajući u talasima blaženstva koji su je preplavili. Otkucavanje sata na noćnom stočiću bila je njen jedini pokazatelj prolaska vremena, a svaki glasni klik naizgled je donosio veći nivo uzbuđenja.

Oslobodivši jednu od svojih ruku oko Filipove glave, ona ju je podigla do svojih grudi i počela ih čvrsto masirati, dodajući mu osećaj zagrevanja jezika. Mladić je podigao pogled i pogledi su im se sreli, a široki osmeh mu je ispunio lice. Zatim je nastavio napore sa primetnim efektom. Još jednom dugo odsutan, ali prijatan, osećaj je ispunio Radmilu dok je njeno telo ponovo reagovalo na Filipove službe.

Ubrzo ju je obuzeo mali orgazam, zbog čega je ispuštala dugo, duboko zadovoljavajuće stenjanje. Tek što ju je preplavio posljednji talas, podigla se i, nakon što je povukla Filipa do kraja na krevet, pritisnula ga je ispod sebe. Ovoga puta njena je glava pala između njegovih nogu, a usta su joj se širom otvorila da u nju unese gotovo svu njegovu tvrdoću. Njena ruka se zatvorila oko korena njegove osovine, ubacivši je duboko u usta. sisanje mlade kurčine

„O da… gutaj ga…“, uzdahnuo je Filip dok se pružao da joj omogući lakši pristup.

Glava joj se klatila gore -dole, gutajući ga više sa svakim ponavljanjem, čak i dok mu je jedna ruka kliznula preko noge i ispod odmarajući se na guzici. Odatle se preselilo u njenu sada zasićenu picu, prstima je još jednom milovao njenu mekoću. Radmila je s ljubavlju sisala njegov kurac, oslanjajući se na dugo neiskorištene talente kako bi mu donela što više zadovoljstva.

Jezik joj je titrao o njegovo meso, čak i dok joj se druga ruka hvatala i igrala s njegovim lopticama. Njegovo sada tvrdo muško muško biće nestajalo je iznova i iznova u dubinu njenih usta, svaki put donoseći sve veću sreću mlađem muškarcu. Pazila je da ga ne dovede previše blizu ivice, bar ne pre nego što bi ga osetila u sebi.

Radmila je znala da je Filip, za razliku od poslednjeg čoveka sa kojim je podelila svoje telo, na svojoj strani imao otpornost mladosti – ali jednostavno nije želela da čak toliko čeka na svoju nagradu. Pustivši ga da joj isklizne iz usta, zagrlili su se nekoliko sekundi, a njegova usta su se nakratko zatvorila oko njene najbliže bradavice.

Ali taj trenutak je brzo prošao dok se Radmila popela na njega i, uhvativši se za njegov kruti kurac, čvrsto ga stavila uz usmine svoje pičke. Spustila se dok je Filip pritisnuo prema gore, zakopavši penis duboko u nju. Radmila je počela polako, barem u početku, ustajati i nabijati se, klizeći po njegovom kurcu. Filip je samo malo sačekao da joj dozvoli da se navikne na tvrdoću u sebi, a zatim je, podjednako lako, dodao udare svog tela njenom. Njegove ruke čvrsto su joj počivale uz struk, trebalo im je malo vremena da se smire u sve veći i ugodniji ritam.

„O da dušo… kako si jebeno tvrd… ahhhh“, Radmila je glasno zastenjala između poljubaca, „daj mi ga. Daj mi taj veliki, tvrdi, prelepi kurac. Trebao mi je tako dugo.“ nabijanje na mlad tvrd kurac

Pročitajte i ...  Ortakova Mama mi Bila Prva 3. Deo

Filip je bio više nego sretan što joj je ispunio želju, zalupivši njegov penis što je jače i dublje u nju mogao. Da je hteo da zastane i razmisli o tome, što, naravno, sada nije bilo vreme za to, mogao bi vam tačno reći sa koliko je žena spavao i koje mu je Rada mesto u sećanju. Ono što je sebi dozvolio da prizna, makar samo u najkraćim trenucima, bila je činjenica da je već bilo jasno da je Radmila već stigla do gornje polovine te liste.

Ljuljali su se tamo -amo, tela isprepletena znojem koji im je tekao niz leđa. Jauci tihi i glasni, kratki i dugi ispunjavaju vazduh dok su jurili putem do vrhunca. Filip ju je čvrsto držao, krećući se unutra i van. Zatim je neočekivano prevrnuo njih dvoje tako da je ona sada bila na dnu, a on na vrhu. Radmili je trebalo nekoliko sekundi da se preorijentiše, ali je to brzo učinila, privukavši mu jednu ruku oko vrata, a drugu oko leđa, čak i kad su joj obe noge obuhvatile njegovu.

U to vreme Filip se već vratio u nju, nabijajući svoj penis sa sve većom snagom. Orgazmi koji su stigli gotovo istovremeno kao oduševljenje duše spojili su ih kao jedno, dovodeći oboje na vrata raja – tamo da uživaju u jednoj od najvećih životnih radosti.

-=-=-=-

„Ti si neverovatan“, rekla je Radmila dok mu je nežno milovala lice sa strane, dok su goli ležali jedno drugom u naručju.

„Ne više od tebe“, odgovorio je Filip, nežno ljubeći dojke na kojima mu je počivala glava. „Mislim da nisam poznavao nijednu ženu koja bi mogla sve što ima da stavi u trenutak kao što ste upravo to vi učinili – kao da budućnost nije postojala.“

„Ponekad samo moraš da živiš za trenutak“, istakla je Radmila, sa malim trunkom tuge u glasu, „Na kraju krajeva, nemamo garanciju za sutra.“

Ali sutra je zaista stiglo, kao i ponedeljak ujutru posle njega. Međutim, između toga, Radmila i Filip su se još bliže upoznali sa telima, živeći ostatak vikenda na hrani i strasti. Kada se Filip konačno vratio kući neposredno pre izlaska sunca da se presvuče pre nego što je krenuo na posao, bilo je to sa razumevanjem da ono što je bilo između njih nije ničija druga stvar.

Oni su bile dve odrasle osobe koje su pristale na sve i malo se zabavile. Kada je sunce zašlo dvanaest sati kasnije, ona je tog petka izašla iz svoje kancelarije. Dato tkivo se zaista pokazalo benignim, ali gotovo jednako važno, sada je život posmatrala drugim očima. Nikada više ne bi dopustila da zahtevi drugih ljudi u njenom životu nadmaše njene. Nijedan dan ne bi prošao a da i ona ne učini nešto za sebe. Život je zaista bio previše dragocen da bi dozvolila da samo prođe.

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Diskretna masaza mjesto sam biras 1 min čitanja
Nevajala crnka 1 min čitanja
Druženje bez obaveza 1 min čitanja

1 thought on “Mladi Kolega sa Posla 3. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Zeljela bih biti samo tvoja nezasitna droljetina 1 min čitanja
slatka mlada guzata traži zabavu 1 min čitanja
jebanje devojkine mame s guza 9 min čitanja

Nevaljale devojke

Don`t copy text!