Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mladi Kolega sa Posla 2. Deo

7 min čitanja
poljubac sa starijom koleginicom

Sve do pre dve nedelje, Filip bi jednostavno rekao “ne” na pitanje da li ima devojku. Do promene u odgovoru došlo je nakon što je jedan kolega, pogrešno protumačivši njegov trenutni očigledan nedostatak interesovanja za suprotni pol, predložio da popiju pivo i da se bolje upoznaju.

Upoznavanje Hrvatska

Misleći da bi mu mogao koristiti prijatelj na poslu, Filip se složio. Bar u koji ga je dotični odveo bio je prilično slabo osvetljen, toliko da Filip u početku nije primetio nedostatak žena. Sve do njihove druge runde, kada je, još uvek stojeći za šankom, njegov kolega ne tako nevino gurnuo ruku između Filipovih nogu, otišavši tamo gde niko pre toga nije otišao.

Zapanjen, Filip se okrenuo prema kolegi, da bi na licu našao širok, privlačan osmeh. Zatim je, gledajući preko ramena, pažljivije pogledao svoju okolinu, sada ih je jasnije video. Dok je to činio, takođe je u glavi pregledao razgovor između svog saradnika i sebe, i u baru i nazad u kancelariji. Retrospektivno, video je kako su neki njihovi aspekti mogli biti pogrešno protumačeni.

„Nema problema, to se dešava“, nasmejao se kolega nakon što je Filip izneo svoje zapažanje. „Nije za svakoga.“

„Definitivno ne“, složio se Filip. Međutim, dok su pili, Filip se neobjašnjivo zapitao kako je to moglo izgledati. Zatim je, isto tako brzo, odbacio tu pomisao, rekavši sebi da ne bi mogao preći tu granicu.

„Pa, ako zaista nemaš planove“, rekla je Radmila, „sama sam uživala u čaši vina. Hoćeš li mi se pridružiti?“

Filip je oklevao nekoliko trenutaka, sa obzirom na neprikladnost ispijanja pića sa nekim ko mu je, iako mu nije bila neposredni nadređeni, ipak bila starija koleginica u kompaniji. Ali bez obzira na to, nije mu trebalo dugo da se odluči i da prihvati.

Odvela ga je do druge strane kauča na kojoj je sedela, a zatim se izvinila za vreme potrebno da se vrati u kuhinju i natoči još jednu čašu. Predajući mu je, Filip se raspitao šta je to gledala na tv-u.

„Da budem iskrena, nemam pojma“, odgovorila je Radmila dok je uzimala svoju čašu. „Mislim da sam držala uključen televizor čisto da mi pravi društvo.“ Time je uzela daljinski upravljač i isključila ga. „Eto, tako je bolje“, rekla je dok je slika nestajala sa ekrana.

„Imate zaista lep stan, gospođo Savić“, rekao je Filip iskrenim tonom.

Pročitajte i ...  Moja nova udata Komšinica

„Hvala, sviđa se i meni“, odgovorila je, uzevši trenutak da pogleda okolo dok je to radila, „i molim te zovi me Radmila. Da li još uvek živiš kod kuće?“ dodala je, misleći da je to sasvim prirodan odgovor na njegov komentar.

„Bože ne, na sreću stvari nisu tako loše“, nasmejao se, „ali imam četiri cimera.“ Radmila se nasmešila, prisećajući se svojih godina još sa faksa.

Ona je tada delila svoj prvi stan sa još dve devojke. Na neki način je bilo zabavno, ali nije mislila da bi sada mogla učiniti tako nešto. „Kako provodiš vreme u firmi?“ upitala je zatim.

„Veoma je obrazovno, da tako kažem“, brzo je odgovorio Filip.

„Dobar odgovor“, nasmejala se Radmila, „ali sam radoznala šta zaista misliš. Znam da momci i devojke koji danas izlaze sa fakulteta dobijaju posao u kompanijama koje nudi samo stažiranje koje se plaća malo ili ništa. “

„Pa, taj deo je grozan „, priznao je Filip, „ali na to sam i mislio kad sam rekao da je iskustvo tamo edukujuće. Dobijam priliku da vidim kako se ono što sam naučio u školi poredi sa stvarnim svetom.“

„Vidiš li sebe kako imaš budućnost sa nama?“ Radmila je dalje pitala, znajući da je firma ponekad zadržavala jednog ili dva najbolja pripravnika kao redovne zaposlenike ako su radili izvanredan posao.

„Pa, da budem iskren, ne“, rekao je Filip iznenađujuće.

„Ne?“

„Verovatno to nisam trebao reći“, dodao je Filip, „ali imam druge planove kada se stažiranje završi.“

„Sada sam veoma radoznala“, odgovorila je Radmila. „Ne brini, nikome neću reći.“

„Ponuđen mi je posao u drugoj kompaniji“, objasnio je, razmišljajući nekoliko sekundi da li da nastavi. „Moj ujak je to sve namestio. Posao tamo postaje dostupan tek krajem godine, nakon završetka stažiranja, pa sam zaključio da bih to vreme mogao iskoristiti i da naučim nešto.“

„Dobar potez“, prokomentarisala je Radmila.

„Hvala“, rekao je Filip, očigledno odahnuvši.

Brzo su odlučili da ostave po strani razgovor o firmi i umesto toga nauče nešto jedno o drugom. Radmila je ispričala nešto o svom propalom braku, kako je ispalo da on a i bivši žele različite stvari, a onje završio sa nekom spremnijom da ostane kod kuće i zasnuje porodicu.

Filip je zauzvrat objasnio šta se dogodilo između njega i bivše, a Radmila je klimala glavom sa razumijevanjem dok je slušala. Usput je Filip napunio svoju čašu i već je polovinu toga popio. Radmila je mudro počela odugovlačiti svoju originalnu čašu kako se ne bi zavukla u sada neželjeni san.

Pročitajte i ...  Utehu je Našla u Prijateljici

„Nije da nisam imao ponude“, rekao je Filip u vezi sa svojom nemogućnošću da pronađe novu devojku, iskrenost nastala pod uticajem vina.

„Čekaj! Šališ se?“- rekla je Radmila iznenađeno dok joj je pričao o predlogu svog kolege pripravnika. „On je gej?“

„Ne, mislim da samo voli sisati penis“, odgovorio je Filip, pokušavajući biti smešan, ali je odmah zažalio zbog svog izbora reči i izvinio se zbog njih.

„Hej, bila sam tamo, učinila sam to“, uzvratila je Radmila, a njen jezik je takođe popustio, možda i previše, od vina. „Hoću da kažem, ne moraš se izvinjavati. To su samo reči, a pritom nisu uopšte vulgarne.“

Zastali su nekoliko trenutaka, međusobno odlučujući bez reči da su možda popili dovoljno vina. Oboje su stavili čaše na stočić za kafu. Nastavili su sa sigurnijim, konvencionalnijim temama, sve dok Radmila nije izrazila maleni šok jer je skoro bila ponoć. Filip je rekao da je znao da je kasno, ali da je toliko uživao u njenom društvu da nije hteo to da istakne.

„Veoma si drag što si odlučio da provedeš veče praveći društvo jednoj starijoj ženi“, rekla je Radmila i dodala da bi ipak trebalo ići na počinak. „Zaista ne mogu da objasnim zašto, ali to mi je mnogo značilo.“

„Bilo mi je zadovoljstvo“, rekao je Filip, „i teško da se možete nazvati starom.“

„Ja sam dvostruko starija od tebe“, istakla je Radmila.

„Što znači šta?“ – upitao je Filip retorički. „Mislim da kada prođete određenu tačku, godine zaista ne znače toliko mnogo. Osim toga, sigurno ne izgledate dvostruko starije od mene „.

Radmila nije morala da se pogleda u ogledalo da bi znala da je pocrvenela na komentar, i umesto odgovora jednostavno mu se nasmešila. Znala je da je muškarci i dalje smatraju privlačnom, barem privlačnom za ženu njenih godina, ali nije očekivala takav komentar od momka kojem je mogla biti majka.

Ustvari, sada kad je razmislila o tome, Radmila nije ni zamišljala da će se tako dobro provesti sa nekim u Filipovim godinama. To što ju je nasmejao, osećala se dobro u sebi i skoro zaboravila na brige na neko vreme, i to je bilo potpuno iznenađenje. Ali još je zapanjujuća bila činjenica da ju je mladić takođe naterao da oseti nešto što nije osećala već duže vreme.

Pročitajte i ...  Intrigantan Matorac 3. Deo

U normalnim okolnostima, Radmila nikada ne bi ni pomislila na misli koje su joj sada punile glavu. Ali okolnosti su bile daleko od normalnih, zar ne? Ako bi u ponedeljak ujutru mogla da spusti poslednju zavesu, zašto ne bi imala poslednji ples?

„Filipe, znam da ovo verovatno nije u redu“, rekla je dok je pomerala svoj položaj na malom kauču, stavljajući sebe na svega pola metra od njenog gosta, dok joj je ruka opipavala njegovu podlakticu dok se kretala. „i potpuno bih razumela da mi se smeješ u lice …“ Zastala je na trenutak da dođe do daha, tražeći reakciju na njen kratki dodir. „Ali pitala sam se da li je možda“, nastavila je kad nije videla ništa, „hoću da kažem, ja … pa, kasno je i pitala sam se da li bi voleo da provedeš noć ovde … sa mnom. “

„Jebote sve sam usrala“, pomislila je Radmila čak i kad joj je poslednja reč izašla iz usta. „Verovatno će pomisliti da mu nudim priliku da prespava na kauču.“poljubac sa starijom koleginicom

Filip, međutim, nije sumnjao u ono što Radmila sugeriše. Nije mu to bio prvi put da mu se obratila starija žena, ali je svakako bio prvi put da se zatekao u razmišljanju o tome. Osim činjenice da nije imao seks nekoliko meseci, on je zapravo uživao sa Radmilom.

„Mislim da bi to bilo sjajno“, rekao je nakon duže pauze. Neutralnost njegovog odgovora izazvala je zabrinutost kod Radmile da je možda zaista pogrešno shvatio njenu nameru. Filip je brzo otklonio svaki takav pojam. Nagnuvši se prema njoj, zatvorio je poslednji jaz između njih i postavio dlan na njen obraz, privukao je k sebi, a usta su mu pronašla njena.

 

KRAJ 2. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Goca debeljuca 1 min čitanja
Udata dama traži mlađeg 1 min čitanja
Eroticna smedjokosa 1 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

beograđanke fine devojke 3 min čitanja
Ispunjavam sve tvoje snove i zeljice 1 min čitanja
lizanje dilda 1 min čitanja
jednostavna obrazovana devojka 1 min čitanja
Don`t copy text!