Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mladenova gay droljica

11 min čitanja
erotske price gay

Pročitao je neke moje priče i jedan dan kad nisam bio kod kuće je opisao svojim riječima kako je on doživio svoje prvo seksualno iskustvo sa mnom. Ovo je njegova priča:

Mladena sam poznavao od kad znam za sebe. Bio je godinu dana stariji od mene i vrlo popularan u našim generacijama jer je dobro igrao nogomet. Bio je sportski građen, zgodan i duhovit. Imao je sa 18 godina već nekoliko veza sa curama iz našeg malog sela. Ja sam dečko koji je to samo zbog malog penisa ali se nikada nisam osjećao tako. Rado bih se zamišljao kako sam obučen u žensko rublje, mini suknjice ili tajice i kako zadovoljavam zgodnog dečka poput Mladena. Sviđao mi se ali prije bih umro nego mu to dao do znanja. Bio sam siguran da bi me ismijao i svima ispričao da sam peder jer onda, davno to se tako govorilo. Gay je izraz koji je tek kasnije počeo kod nas se upotrebljavati. U malom selu to je bila najveća sramota i jedan takav je bio predmet ruganja cijelom mjestu. Potajno sam ga promatrao dok je igrao nogomet. Jedan dan smo bili u kinu koje je u stvari bio vatrogasni dom i u njemu se prikazivalo filmove na platnu a projektor je bio na zidarskoj skeli. Čovjek koji je puštao filmove se penjao ljestvama na skelu.

erotske price gayPrikazivao se neki erotski film i kad je završio mladi iz sela su manje više svi izašli van napaljeni. Parovi su zagrljeni krenuli u neke mračne ulice a ja sam krenuo kući. Vidio sam ispred sebe Mladena kako ide lagano i kad sam ga sustigao počeli smo neku priču. Ne sjećam se o čemu. Odjednom je rekao da mu je vruće i svukao je majicu sa sebe. Osjetio sam kako mi uzbuđenje kreće i poželio sam da dodirnem njegova mišićava prsa a posebno njegov penis za kojeg sam pretpostavljao da je lijep i velik. Pitao me zašto se i ja ne skinem jer je vruće. Odgovorio sam da mi je neugodno jer nemam tijelo kao on. Zezao me i govorio da se skinem i da je svejedno mrak i noć. Slučajno mi je izletjelo da neću jer mi sise vise kao curi a ne kao njegove. Nastavio me je zezati i dalje i nagovarati da se skinem da mi vidi sise. Nisam htio jer smo bili na ulici. Kad smo došli do jednog dijela, blizu moje kuće tu nije bilo ulične rasvjete jer su lampe bile polupane i bio je mrkli mrak. Rekao mi je da se tu skinem jer je mrak i smijao se.

Podigao sam majicu skroz do ramena i rekao mu da pogleda kad je toliko uporan i mislim da sam mu rekao da nije normalan što me zeza da mi vidi sise jer sam muško. Prišao je blizu i rekao da ne vidi dobro i počeo je rukama dirati me po prsima. Kako mi je to godilo. Bio sam presretan ali sam glumio da ne želim to i svojim rukama uhvatio njegove ali ih nisam skidao sa svojih prsa. Šaptao sam mu da je lud jer da može netko naići i vidjeti nas. Odjednom sam osjetio njegove usne na svojima i njegov jezik koji rastvara moje usne i ulazi mi u usta. Mislim da sam nesvjesno u tom trenutku počeo uzvračati poljubac i kružiti svojim jezikom oko njegovog. Trajalo je to neko vrijeme. Ne znam koliko. Odjednom sam postao svjestan situacije i odmaknu se od njega i reko mu da smo na ulici i da nije normalan. Gledao me i pitao što bi bilo da nismo na ulici već negdje u nekoj sobi na krevetu. Ne sjećam se što sam odgovorio. Mislim da sam mu rekao da je to drugo jer nas tamo ne bi nitko viddio. Pitao me da li možemo otići kod mene.

Pročitajte i ...  Ja rob dvojice drugova

Naravno da sam pristao i predložio mu da odemo kod mene u kuću ali u novi dio koji je bio još u izgradnji i nije bilo ni prozora ni vrata a na kat se išlo po ljestvama. Tamo smo se kao klinci igrali i odnijeli neke spužve i deke i provodili dane kad je toplo u igri. Kad smo se penjali gore ljestvama pomislio sam da je to sve samo san. Idem sa Mladenom u skriveni prostor i vjerojatno će me opet ljubiti. Možda odemo i dalje pa mi oduzme nevinost. Želio sam u tom trenutku baš to. Da mu pušim i da me poslije toga jednostavno rečeno izjebe. Čim smo došli gore odmah mi se približio i opet sam osjetio njegove usne na svojima. Rastvorio sam usne i osjetio da mi ulazi njegov jezik u usta, Kružio sam svojim jezikom oko njegovog, sisao mu jezik i osjetio kako mu kurac pritičće moj stomak jer me rukama privukao skroz do sebe i nabijao se na mene kao da me jebe. Uzeo je moju ruku i stavio ju na svoj kurac. Kako sam bio sretan. Digao mu se na mene. Znači sviđam mu se čim se uzbudio. Osjetio sam kako mi se guza nekako vlaži i znao sam da ga želim osjetit u sebi. Ne sjećam se kako ali spustili smo se na spužvu i deku i odjednom mi je njegov kurac ulazio u usta. Počeo sam ga ljubiti i jezikom kružit oko njega.

Poslije sam ga primao skoro cijelog jer mi se Mladen zabijao sa svojim velikim i predivnim kurcom u grlo. Znao sam da će brzo svršiti jer je ubrzano disao i počeo se brže zabijati u moja usta. Trenutak kad sam osjetio mlaz njegove sperme ću pamtit dok sam živ. Prvi puta u životu da sam dobio spermu u usta i jedan dio mi je otišao u grlo. Kad je prestao sa trzanjem i svršavanjem sam otišao do prozora. Pogledao sam da nema nekog slučajno dolje i jedan dio koji nisam progutao sam ispljunio na ulicu. Vratio sam se do njega , legao, primaknu mu se bliže i želio da nastavimo. Odmah me je ponovno ljubio i opet stavio moju ruku na svoj kurac. Milovao sam mu ga i navlačio rukom da mu se opet digne. Osjećao sam da opet raste. Taj trenutak sam se spustio opet usnama na njega u pušio mu ga. Lijepo je bilo osjetit u ustima kako njegov kurac povećava volumen i kako mi se usta pune sve više sa najslađim slatkišem kojeg sam ikad u životu probao. Brzo mi je bio krut i velik. Ljubio sam mu glavić od sreće. Želi sam ga u svojoj guzici. Osjećao sam da ssam spreman i kao da mi se neka tekućina cijedi unutar guzice i vlaži ju. Polegao me na leđa, podigao mi je noge na svoja ramena i sa dosta sline mi namočio ulaz u guzicu.

Gurnuo je srednji prst u nju i kružio pomeni. Ubrzo me ubadao sa dva prsta i širio moj otvor. Kakav osjećaj. Nisam još vjerovao da će me Mladen jebati. Ostvarenje sna. Malo poslije sam osjetio kako njegov glavić ulazi u mene. Bio je stvarno nježan. Nije ga gurnuo naglo. Osjetio sam da me malo boli jer ipak je ima velik kurac i dosta debel. Nakon nekoliko minuta nisam više osjećao bolm Mislim da sam mu sam rekao da mi ga ugura čitavog. Za čas sam osjetio kako sam ugodno popunjen. Kakav divan osjećaj. Njegov predivan kurac mi je popunio guzicu i još uživam. Prije sam mislio da će me to boliti jako. Nema nikakve boli. Ne da je dobro. Fenomenalno je a i moj mali kurac se ukrutio od uzbuđenja. Ulazi je u mene do samog kraja. Lijepo sam ga osjetio i što me više jebao kao da mu je još veći postajao jer sam ga osjećao sve bolje kako mi masira crijevo i kako osjećam kroz cijelu kralježnicu osjećaj ugode. Taj osjećaj je postajao sve ljepši i sve intenzivniji, Poželio samda ovo potraje do jutra pa i duže. Uvukao mi je jezik opet u usta. Začepio mi je i guzicu i usta. To je još pojačalo osjećaj koji mi se širio kroz cijelo tijelo. Toliko sam bio u transu da sam odjednom bio kao u nekom grču. Guzica mi se skupila oko njegovog nabreklog uda a iz mog malog kurca špricala je sperma. U isto vrijeme kao da je odnekud netko nasipao nekakvu kremu u moju guzicu. Osjetio sam da je podmazana. Bio sam siguran u tom času da je Mladen svršio u mene. Gledao sam ga a on me nastavio i dalje ubadati svojim debelim i velikim penisom. Ovo je bilo fenomenalno. Osjetio sam kako izlazi iz mene pa se opet zabija do kraja. Ljubio sam ga i u nekom transu mu rekao da mi je predobro i da uživam. Uz to sam mu odjednom rekao da ga volim. Uvukao mi je opet svoj jezik u usta i sisao sam mu ga dok mi je popunjavao guzicu.

Pročitajte i ...  Trudnica nesigurna u svoju lepotu

Mmmm kako je to slatko i lijepo. Puna usta njegovog jezika i puna guzica kurca. Fenomenalno sam se osjećao. Shvatio sam da ono podmazivanje nije bila sperma već da sam se nekako podmazao ali ne znam kako. Dosta dugo me je jebao. Uživao sam i želio da to traje još i još i još. Ipak nakon nekog vremena, ne znam koliko je prošlo, Mladen se zaustavio sa ubadanjima i osjetio sam kako se trza u meni. Osjetio sam i da mi puni guzicu sa spermom. Predivno. Dva puta svršava u mene. Jedno u usta drugi puta u guzu. U tom trenutku sam osjetio da se i iz mog kurca cijedi sperma. Puno manje nego iz njegovog ali svršio sam. Prvi puta u svom životu sam dva puta svršio u tako kratkom vremenu, istu večer.Ljubio sam ga i govorio mu da mi je bilo lijepo i opet mu rekao da ga volim. Kad je legao pored mene sve sam mu priznao. Da sam već duže zaljubljen u njega i da ga želim. On je meni rekao da je ovo bilo totalno neplanski kod njega i da nikada nije mislio da će izjebati dečka jer da inače voli cure ali da je i njemu bilo lijepo. Rekao mi je da me želi još jebati ako i ja to želim. Naravno da sam želio. Mazio sam se ljubeći mu vrat, prsa, usne a on je milovao moju kosu i kad bi uspio gurao bi prst u moju guzicu.

Trebalo je deset, petnaest minuta a možda i više da mu ga opet ukrutim. Kad mu se potpuno ukrutio namjestio me na koljena i jebao me s guza. Uživao sam ali nije mi to bilo tako lijepo kao kad ležim na leđima a on na meni. Rekao sam mu da ga opet želim kao prvi puta da se gledamo i ljubimo. Namjestili smo se u taj položaj i usnama sam tražio njegove. Skoro sve vrijeme smo se ljubili a Mladen se neumorno zabijao u moju guzicu. Kako me je lijepo popunjavao. Kako sam ga osjetio u sebi. Ništa nije bolilo. Samo osjećaj užitka kroz početak guzice kroz kralježnicu skroz do mozga. . Vjerojatno se već umorio kad mi je rekao da sad ja budem gore i da ga jašim. Namjestili smo se i počeo sam se spuštati na njega i izdizati. U početku mi je nekoliko puta ispao iz guzice dok nisam skužio dokoje granice da izdižem guzicu. Kad se spustim do kraja na njega super mi je. Još kao da ga bolje osjetim. Držao me je rukama za guzove i podizao i spuštao na sebe. Povremeno bi stavio ruke na moje sise i milovao ih. Prvi puta u životu mi nije smetalo što sliče na ženske grudi i što vise . Osjetio sam da sam u tom trenutku njegova „pičkica“ tj bit ću njegova što god poželi. Taj trenutak sam odlučio da sam njegova „cura“, da želim samo njega u životu i da ovu moju lijepu okruglu guzicu neće jebati nitko drugi osim njega. To razmišljanje me je još više napalilo i nabijao sam se sve brže i brže na njega. I Mladen je ubrzao disanje i kad sam shvatio da će uskoro svršiti spustio sam se skroz tijelom na njega da moje sise diraju njegova čvrsta prsa a njegov jezik da mi ispuni usta. Kad smo se počeli strasno ljubiti opet onaj fenomenalni osjećaj. Guzica mi se skupila oko njegovog kurca i onda odjednom podmazivanje a iz mog kurca opet curi sperma. Jebote pa ja opet svršavam. Što mi to radi moja ljubav.

Pročitajte i ...  Napaljene lezbejke i komšija

Stisnuo je moju guzicu čvrsto i počeo je špricati spermu u mene. Trzao se i ubadao me odozdo još sigurno cijelu minutu. Osjetio sam najprije kako mu je omekšao kurac . Nisam silazi sa njega već smo se ljubili i dalje. Kad sam osjetio da mu se smanji skoro do kraja polako sam se izdigao i legao pored njega. Nije ništa govorio. Osjetio sam kako iz mene curi njegova sperma. Malo sam prstom razmazao po sebi i po svojim nogama. Pitao sam ga da li je ovo kraj ili ćemo se i dalje sastajati i uživati ovako. Rekao mi je da me želi još dugo dugo jebati i da nije kraj sigurno. Nisam znao da li je to istina ali sam se nadao da mi ne laže. To ljeto ja sam imao 16 a Mladen 17 godina. Mladi i nezasitni jebali smo se svaki dan. Baš svaki dan. Kad su mi roditelji došli iz Švicarske ugradili su prozore i vrata i dali ožbukati kuću. Odnio sam gore nekakvu grijalicu i još spužvi. Kad su došli hladniji dani grijao bih cijelu večer tu sobu da možemo potpuno goli uživati. Mladen mi je znao reći da sam pičkica ili njegova mala. To je priča koju sam želio zapisati jer bih volio da nekome posluži kao primjer da je ipak moguća i ta gay veza ili kako su nas zvali prije pederska veza.. Meni je bitno da me Mladen i dalje jebe redovno i da ga zadovoljavam.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Sex oglasnik – Mira 1 min čitanja
erotske price lez 3 min čitanja
Dominacija sitna devojka 1 min čitanja
doggy jebanje sa bivšom 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!