Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mamin Profil Na Stranici Za Upoznavanje 1. dio

12 min čitanja
drkanje na mamu

Ova zanimljiva priča je u stvari prepričano iskustvo mladića kojeg sam nedavno upoznao na jednom forumu. Momak pod nadimkom Alen F, pristao je ispričati mi svoj događaj koji mi je bio toliko zanimljiv da je uz stotine mojih potpitanja naš on line chat potrajao do ranog jutra. Srećom, bio je neradni dan. Alen F, kojeg ovim putem puno pozdravljam, složio se sa mnom da bi njegov događaj bio zanimljiva priča, stoga mi je dao dopuštenje da naš cjelonoćni razgovor sročim u priču i objavim.
Alen F je zapravo jedan običan momak koji misli da mu je najveći problem u životu to što završava srednju školu a još uvijek nema iskustva sa curama. Slušajući svoje prijatelje i kolege kako pričaju kako su jebali ovu ovako, onu onako, naravno nije htio priznati da je još djevac nego bi lagao da je jebao već nekoliko cura. Osobno mislim da nije lagao ništa više niti manje nego većina njegovih kolega i prijatelja. Alen F je smatrao da je ključni problem u tome što se je doselio u grad tek sa roditeljima tek kad je krenuo u srednju školu. Prije su živjeli u manjem mjestu gdje za razliku od velikog grada svi mještani poznaju jedan drugog, svi zalaze na isto mjesto, svi se druže i zabavljaju, mladi se vikendom opijaju… jasno da je u takvom okruženju lakše „okrenuti” curu nego u gradu gdje već u samom startu imaš nekoliko prepreka više. Nije Alen F neki povučeni momak, ali je dobro odgojen i pristojan i nije mangup, što mu također ne ide u prilog. Iako to ljepši spol nikad neće priznati, jasno je da mangupi privlače cure više nego dobrice. Ipak najveći problem je bio to što i njegovo društvo iz škole kao i društvo iz kvarta ne izlaze van u noćni provod s namjerom da se zabavljaju sa curama nego u najbližem kafiću popiju malo i idu kući.
Zato je Alen F bio primoran oslanjati se na društvene mreže. Ostvarivao je kontakte sa curama preko fejsa, instagrama, snapa, tik toka… ali sve bi uglavnom ostalo na prijateljstvu. Bio je prijatelj sa mnogo cura i našao se u začaranom krugu friendship zone iz koje je gotovo nemoguće izaći. Stoga je Alen F odlučio pristupiti stranicama za upoznavanje ali ni tu nije išlo glatko jer većina popularnih stranica traži potvrdu identiteta ili slikom, ili google računom, socijalnim mrežama ili pak kreditnom karticom. Ipak je bio uporan i pronašao je website koji nije nije bio toliko rigorozan prilikom registracije. Ispunio je podatke, naravno, prevario je malo za godine, stavio svoju sliku i profil je bio kreiran. Istina da je tamo bilo mnogo fejk profila ali ipak se moglo pronalaziti osobe. Broj lajkova po dano je bio čak pedeset a moglo se porukom kontaktirati desetak osoba dnevno. Alen F je dobro znao engleski pa mu nije bio problem komunicirati sa ljudima širom svijeta. Ostvario je prve kontakte, počeli su prvi razgovori, prva hotanja, prve razmjene golih slika i razmjena profila socijalnih mreža. Danima i noćima je bio na stranici i čekao odgovore ženskih osoba svih godina, rasa, vjera i nacija. Za njega ovo bio najveći uspjeh do sada. Iza zaslona svojeg laptopa Alen F je postao sasvim druga osoba. Skupljao je sve slike i video zapise koje bi dobio a i sam je napravio mnogo slika svojih drkanja i svršavanja. U tih nekoliko tjedana nije se družio sa frendovima i stalno je visio na laptopu. U kratko vrijeme događaji sa ove stranice nadmašili su sva njegova dosadašnja iskustva sa djevojkama koje možemo nabrojiti na prste jedne ruke a to su nekoliko poljubaca i usta sa curama iz razreda još u osnovnoj školi, te jedan spoj od prije godinu i pol dana na kojemu je bilo žvaljakanja i pipkanja ali dalje od toga nije išlo jer je cura rekla su oni isključivo – prijatelji.
Bila je subota navečer i Alen F je sjedio u svojoj sobi. Tu večer je odlučio pogledati ako ima koja nova registrirana cura iz njegovog grada i okolice. Razvukao je crtu za raspon godina od minimuma do maksimuma i kliknuo opciju „traži”. Na prvoj stranici pokazalo je desetak žena kod kojih je bila zelena točkica koja znači da su sada on line. Najprije je letimično pogledao sve slike i kad je već mislio, kao i inače kliknuti na svaku od njih i pogledat profil, ukočio se i oblio ga je hladan znoj. Zadnji ponuđeni profil, dolje desno na ekranu bila je slika njegove mame. Dobro je znao tu sliku jer ju je njegova mama dugo imala kao profilnu na facebooku. Kad se je malo sabrao primijetio je da iznad slike pišu ispravne godine (42) ali krivo ime. Naime, njegova mama se zove Mirjana a tu je pisalo – Marijana. Tada je pomislio da je netko napravio lažni profil koristeći njenu sliku. Skupio je hrabrosti i otvorio profil. Odmah je otvorio slike. Četiri slike su se mogle vidjeti a za ostale dvije moralo se tražiti dopuštenje. Osim profilne slike jedna je bila slikana preko ogledala u sobi, druga je sa plaže u kupaćem i još jedna gdje je je bila u haljini, spremna za izlazak. Nije to bilo ništa tako eksplicitno ali ga je mučilo što se krije iza one dvije privatne slike.
Pitao se: -”Ako je netko napravio lažni profil, kako je mogao doći do takvih slika? A ako možda i je njezin profil… zašto bi uopće imala tu profil ili takve slike?”
drkanje na mamuNije imalo smisla razbijati glavu i pretpostavljati nego je trebalo otkriti kakve su to slike i prvenstveno saznati da li je profil zaista njezin ili je lažni. Odlučio se napraviti prvi potez. Vidjeti što ona sad radi. Na profilu piše da je ona sad on line pa ako ona sada radi nešto drugo i nije ni za kompjuterom niti na mobitelu onda znači da to nije ona.
Izašao je iz sobe i otvorio vrata dnevnog boravka. Mama je ležala na trosjedu i gledala u mobitel. Alen F se malo zbunio, razmišljao je i na trenutak stao. Ona je odložila mobitel i upitala ga: -”Nećeš nikamo večeras?”
Alen F je bio malo zbunjen. Razumljivo, mnogo toga se je motalo po njegovoj glavi.
„Ne, ne da mi se nikamo.” – Uspio se je sabrati i odgovorio te krenuo u kuhinju i uzeo čašu vode, te se vratio natrag u sobu.
Sjedio je ispred laptopa i zurio u njezin profil. Shvatio je da može saznati istinu jedino ako joj se javi. Naravno, ako joj se javi sa svojeg profila, ona sigurno neće odgovoriti i reći će da nema pojma o nikakvim stranicama za upoznavanje, tako da je morao smisliti nešto drugo.
Odlučio je izbrisati svoje slike i potražio slike muškarca koji bi se sviđao ženama njene dobi. Kad ih je pronašao, stavio ih je na svoj profil ali tada se pojavio problem. Sistem nije dopuštao promjenu datuma i godine rođenja. Izgledalo je glupo da muškarcu sa slike u tridesetima piše da ima 18 godina. Razmišljao je što dalje napraviti pošto se godine nisu mogle promijeniti. Pokušao je pronaći slike mlađeg momka koji bi izgledao vrlo atraktivno pa mi možda žena u tim godinama barem iz znatiželja stupila u razgovor. Ako to ne upali morao bi napraviti novi profil. Nakon nekog vremena traženja odlučio se uzeti slike jednog dvadesetogodišnjeg modela, stavio ih je na svoj profil i skupljao hrabrost da klikne srce na njenom profilu. Kad je skupio dovoljno hrabrosti kliknuo je i čekao. Bez uzvraćenog lajka nije mogao poslati poruku jer je već bio ispucao dnevni limit.
Nakon nekoliko minuta isčekivanja dobio je željenu obavijest i poslao poruku.
Alen F: – Hey
Prošlo je nekoliko minuta dok je odgovorila.
Marijana: – Hej mali, sladak si
Već ga je zbunila njena prva poruka. Znao je da mora ignorirati činjenicu da je ona možda njegova mama i da mora pričati prirodno kao sa nekom drugom ženom.
Alen F: – Hvala, a i vi ste jako lijepa žena.
Marijana: -Oh pa ti si fin i pristojan momak. Lijepo te je mama učila.
Dok je smišljao šta će reći sve više je mislio da je to zaista ona. Pokušava je shvatiti da se možda samo malo zabavlja ovako dok je tata u Njemačkoj. Ovo mu je upravo dalo ideju za nastavak razgovora.
Alen F: – Jeste li udana ili?
Marijana: – Jesam, naravno. Ima i sina tvojih godina.
Alen F: – Wow cool, pa jel vam muž tu ili..?
Marijana: – Nije, u Njemačkoj radi.
Alen F je duboko udahnuo. Sada više nije bilo dvojbe. To je njegova mama. Preplavili su ga osjećaji koje do sada nikad nije osjetio a ni sam ih nije mogao opisati niti definirati. Htio je zatvoriti laptop i izaći van ili doći do nje reći joj: – „Šta radiš na toj stranici, jbt?”
Ipak je prevladala znatiželja. Odlučio je nastaviti komunikaciju i otkriti što je više moguće.
Alen F: – A da, pa tako lijepa žena ne bi smjela biti sama.
Marijana: – Je li se to ti meni možda upucavaš a?
Alen F: – Ma ne, samo kažem što je.
Marijana: – Okay, ali zašto se se od svih tih mladih cura javio meni, a vidiš koliko imam godina?
Alen F: – Pa javljam se svim lijepim ženama bez obzira na godine a Vi zaista izgledate super.
Marijana: – Joj mali da nisi tako zgodan odmah bih te stavila na block.
Alen F: – Stvarno mislite da sam zgodan?
Marijana: – Da, slatkišu.
Alen F: – A jel bi smio pogledati ove privatne slike?
Marijana: – Možeš
Poslao je zahtjev i ubrzo ga je dobio. Kliknuo je na jednu sliku. Na njoj je bila u sexy donjem rublju, sama se slikala s mobitelom a prepoznao je da je slikano u spavaćoj sobi. Druga slika je bila isto iz sobe u istom rublju samo preko ogledala slikana straga. Da, izgledala zaista dobro. Alen F nije bio jedan od onih mnogih perverznih klinaca koji bi špijunirali mame dok se kupaju, kopali po donjem rublju, drkali u gaćice i ostale tinejđžerske nepodobštine. Nikad mu se tako nešto nije motalo po glavi. Međutim sad kad je gledao ove slike, htio ne htio njegov kurac se počeo dizati. Onako zbunjen nije znao što će joj odgovoriti.
Alen F: – Uh
Marijana: – Sviđa ti se?
Alen F: – Uh, da. Jako.
Marijana: – Znači uzbuđuju te starije tete.
Alen F: – Hm, pa da.
Marijana: – Mnogi mladi dečki se pale na starije žene
Malo je zastao da ne skrene s teme. Nije bila namjera da bi se on napaljivao s njom nego da sazna što više.
Alen F: – Smijem Vas nešto pitati.
Marijana: – Izvoli
Alen F: – Pa s obzirom da vam nema muža, imate li kakve avanture ili?
Marijana: – Ha ha, nemam. Pa kome trebaju avanture od kad je došao internet.
Alen F: – Aha kužim, znači…tako se zadovoljavate.
Marijana: – Da
Alen F: – Mislim, dirate se,jel tako?
Marijana: – Pa i ti se diraš, jel tako?
Alen F: – Da, a šta se sad dirate?
Marijana: – Ne. A ti?
Alen F: – Pa ne.
Polako ga je počela uzbuđivati pomisao da se njegova mama dira. Čuo je da se zatvaraju vrata u hodniku i pomislio je da je mama išla u svoju sobu i da je to bio razlog zašto nije poslala poruku a bio je njezin red.
Alen F: – Šta sad radite?
Marijana: – Ništa. Legla sam. Ti?
Alen F: – Isto ništa. U čemu ste sad?
Marijana: – U majici i gaćicama.
Alen F: – A grudnjak?
Marijana: – Ne nosim grudnjak po kući.
Alen F: – A kakve su vam sise?
Marijana: – Ti si baš neki znatiželjan momak a?
Alen F: – Jesam he he. Bi ih mogao vidjeti?
Marijana: – Već si vidio puno više nego što si trebao a tebi je vidljiva samo jedna sličica.
Alen F: -Ok poslat ću još.
Vratio se na stranicu odakle je izabrao profilnu slike i skinuo još nekoliko sličica od kojih je jedna bila u samo u gaćicama. Poslao joj je.
Marijana: – Mmmm ima nešto u gaćicama.
Zatim je poslala sliku svojih sisa. Alen F je bio jako uzbuđen. Izvadio je kurac i počeo drkati.
Alen F: – Uh kako su lijepe sise.
Marijana: – Što bi radio sa njima?
Alen F: – Ljubio bi ih, mazio, gnječio, sisao…
Marijana: – Zloćko mali.
Alen F: – A kakva vam je…?
Marijana: – Lijepa, glatka, mekana.
Alen F. – Ako ja pokažem svog, hoćete li mi je pokazati?
Marijana: – Možda
Poslao joj je sliku kurca koji je bio nešto veći nego njegov.
Marijana: – Lijepi komad za tako mladog dečka.
Alen F: – Hoću li sad vidjeti pičkicu?
I zaista njegova vlastita mama mi je poslala sliku pičke. Najprije je nekoliko trenutaka gledao sliku i drkao a onda tek odgovorio.
Alen F: – Predivna, jel ju dirate sad?
Marijana: – Mazim je. A jel ti drkaš?
Alen: F – Uh da. Kako je mazite?
Marijana: -Trljam klit i prste guram.
Alen F – Koliko prstiju možete staviti?
Marijana: – Dovoljno ha ha.
Alen F: – Uh da mi je to vidjeti-
Poslala mu je sliku sa 2 prsta u pički a on uzvratio slikom kurca.
Alen F: – Napaljena si a?
Više nije bilo persiranja u komunikaciji.
Marijana: – Jako.
Alen F: -Voliš se jebati
Marijana: – Volim, želiš me ti?
Alen F: – Uh, želim.
Teško mu je bilo prihvatiti činjenicu da je upravo svojoj mami rekao da ju želi jebati ali požuda i splet okolnosti su učinili svoje.
Marijana: – Kako bi me jebao?
Alen F: – Gurao bih ti kurac u pičku, jako.
Marijana: – Mmmmm
Alen F: – Kad si se zadnji puta jebala?
Nije bilo odgovora neko vrijeme pa je poslao novu poruku.
Alen F: – Svršit ćeš brzo?
Marijana: – Da, mng zato tipkati.
Alen F: – Uh da mi je to vidjeti. I ja ću sad.
Navukao je trenirku preko dignutog kurca i otrčao na hodnik. Prišao blizu vratima od njene sobe i naslonio uho na vrata. Uspio je čuti kako njegova mama svršava a zatim se vratio u sobu i izdrkao ga.
Alen F: – Uh svršio sam.
Marijana: – I ja sam.
Alen F: -Htio bih to vidjeti.
Marijana: – He he. Idem pod tuš pa na spavanje. Laku noć!
Alen F: – Čujemo se sutra?
Marijana: – Ako budeš dobar. Pozz.
Alen F: – Pozz.
Alen F je neko vrijeme ostao sjediti na stolici i pokušavao složiti kockice u svojoj glavi ali nije išlo. Previše toga se događali večeras. Što je sve bilo u njegovoj glavi samo on zna.
Začuo je zvuk vratiju a zatim i puštanje vode iz kupaone koja je bila do njegove sobe. Ustao je i bacio u smeće papirnate maramice u koje je izdrkao svoju spermu i otišao u kuhinju. Napravio je sendvič i sjeo za stol.
Nakon tuširanja i njegova mama je došla u kuhinju, bila je u bade-mantilu kao i svaki puta kad izađe iz kupaone.
Mirjana: – Ogladnio si?
Alen F: – Da, znaš da moram uvijek nešto prije spavanja.
Mirjana: – Mogla bi i ja nešto pojesti.
Zajedno su jeli i onda išli u dnevni boravak, on je prevrtio kanale da vidi šta ima na tv i onda su oboje poželjeli laku noć i otišli svatko u svoju sobu.
Cijelo to vrijeme, iako su normalno komunicirali, on ju nije gledao istim očima kao prije dok Mirjana nije bila ni svjesna da je upravo hotala, slala gole slike i svršavala sa svojim sinom.
Alex F je legao u krevet i smišljao plan za sutrašnji dan. Svašta mu se motalo po glavi.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

sex sa tetkom 6 min čitanja
incest price seks 5 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Dominacija sitna devojka 1 min čitanja
doggy jebanje sa bivšom 6 min čitanja
Orgazam 1 min čitanja
seks u kolima sa mladjim 10 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!