Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mama je previše usamljena

8 min čitanja
usamljena jebanje mame doggy

Emilija Antić je sedela sama za kuhinjskim stolom, usamljena, razmišljajući o rečima svog muža od pre nekoliko trenutaka. Opet je išao van grada i opet je razlog bio posao. Ovog puta je to rekao tako opuštano da je Emilija shvatila koliko mu je bilo lako da ode. Ubrzo se tu pojavila i njena ćerka. Dala je mami do znanja da joj predstoji put sa prijateljima za koji joj treba novac, i otrčala u dvorište.

Dakle, ostao je samo Bogdan, njen sin, i očekivala je da će on sledeći objaviti svoje planove. „Zdravo mama“, rekao je, ulazeći u kuhinju. Spustio je svoje visoko telo na stolicu preko puta nje. „Kakav ozbiljan zamišljen pogled“, rekao joj je sa osmehom.

„Zdravo i tebi sine. Da, zamislila sam se. Hajde da čujem gde ti planiraš da ideš za vikend. Tvoja sestra ide na neku vikendicu sa prijateljima, a tvoj tata ide na uobičajeno službeno putovanje. Pa hajde da čujem i tebe pa da završimo s tim“, odgovorila je, odmah poželevši da nije zvučala tako patetično.

„Pa, znaš da je za par dana…“ Bogdan je počeo, a onda naglo zastao, razmislivši o tome šta će da kaže.

„Za par dana?“ Razmislila je na trenutak, a kada ga je shvatila, udarila je rukom o sto i ustala. „Naravno, Dan zaljubljenih“, rekla je dok je prilazila prozoru i gledala u dvorište, osećajući se ljutito i besno.

„Hej“, rekao je Bogdan dok je stajao i prišao joj pored prozora. „Ako je za utehu, raskinuo sam sa devojkom, tako da nećeš biti jedina koja će biti bez partnera na taj dan.

„Raskinuo si sa onom slatkom plavušom? Pobogu zašto Bogdane?“ Emilija je mislila da su se Bogdan i dotična baš dobro slagali.

„Iskreno, već neko vreme sam osećao nešto čudno… postala je baš sumnjiva, ako me razumeš? Kao da je svaki izgovor bio slab i lažan.“

Mama je bila usamljena i sumnjičava.

„Veruj mi, znam tačno o čemu govoriš“, rekla je, „više ne verujem tvom ocu ništa što kaže.“ – rekla je u afektu i odmah zažalila. „Izvini sine. Malo sam… Ne bih trebala da ti govorim te stvari.“

Spustila je pogled i odmah požalila što je toliko toga podelila sa svojim sinom u samo jednoj rečenici. Ali bilo je tako lako pričati sa njim jer su uvek bili otvoreni jedno prema drugom i tako se dobro slagali. Još više sada kada je bio kući uzimajući jednu godinu odmora od fakulteta.

„Mama, znaš da možeš da pričaš sa mnom o svemu. Mislim, nisam ja više klinac, vidim i ja da on non-stop odlazi i nema ga danima. I ne krivim te ako sumnjaš.“ Bogdan nije rekao više, ali nije ni morao, pošto su oboje znali na šta misli. „Slušaj, lud je što te ostavlja samo samu, usamljenu“, Bogdan je prišao iza nje i stavio joj ruke na ramena, masirajući ih. „Ti si prelepa žena koja nikada ne bi trebalo da bude sama, posebno ne na tako poseban dan.“ usamljena maženje sa sinom

Pročitajte i ...  Trojka u Sex Shopu

Emilija se opustila uz njegov dodir i zabacila glavu unazad, uživajući u sinovljevom dodiru. „Bogdane, to je tako lepo od tebe“, osećala se opuštenije i smirenije uz njegove reči i njegov umirujući dodir. „Ali znam da si samo saosećajan i da…“

„Mama“, prekinuo ju je, „saosećajan? Ozbiljan sam, mrtav ozbiljan. Mislim sve što sam rekao.“

„Mlad si ti sine moj, ja imam 44 godine, a u braku sam 22, pola mog života. Nije da više imam šta da ponudim… tako da razumem tvog oca.“

Bogdan ju je okrenuo da se suoči sa njim. Prišao joj je korak bliže i stavio joj dlan na obraz. „Nemoj nikada da pričaš tako za sebe. Prelepa si, brineš se o sebi i…“, zastao je ne mogavši da završi. Gledali su se neprijatnim pogledom.

„Šta Bogdane? Šta si želeo da kažeš?“

Bogdan je samo nastavio da je gleda u oči. Kada nije odgovorio, zagrlila ga je u nežni zagrljaj. Osećao se zaštitnički dok ju je grlio i uz sebe. Ali nije bio svestan svog uzbuđenja, za razliku od njegove majke. Osetila je snažnu žilu na svom stomaku i mešavinu emocija kada je shvatila da je njen sin uzbuđen.

Mama je bila veoma uzbuđena.

Nagnuo je lice ka njenom obrazu i nežno poljubio, puštajući usne da se zadrže na njenoj koži duže nego obično. U trenutku kada je mislila da se njen sin povlači, prislonio je usne na njene. U početku nije znala kako da reaguje i samo je razmišljala o tome koliko je to senzualno i ljubavno. Više nije bila usamljena, ali je bila veoma, veoma uzbuđena.

Kada je oslobodio svoj jezik ona je instinktivno razdvojila usne, puštajući ga u svoja usta. Njegov jezik se polako pomerao u njenim ustima, a ona je uzvratila, prislonivši svoj jezik na njegov. Nkaon razmene toplih poljubaca ona je počela sisati njegove usne i jezik. Osećala je uzbuđenje i osećaj među nogama koje nije osećala duže vreme.

„Bogdane“, nasmešila se gledajući ga u lice, „ponelo nas je ali… moramo stati. Znaš da ne bi trebalo da radimo ovako nešto.“

Pročitajte i ...  Studentski život – sestra i ja

Prineo je njenu ruku svojim ustima i poljubio joj prste. Zatim je pomerio njenu ruku na svoje međunožje i stavio je na svoju izbočinu. Bilo je to tako neočekivano da je uzdahnula, podigla obrve i ispustila slab zvuk: „Ohh.“ Nasuprot svakoj logici, njena ruka je stisnula njegovu tvrdoću.

Zatim ju je ponovo šokirao, pomerajući njenu ruku niz izbočinu. Kada je shvatila koliko je velik, njena usta su se širom otvorila u nemo priznanje i iznenađenje onim što oseća. Bogdan je gledao u majku i otkopčavao svoje farke.

„Bogdane, prestani.“ Rekla je blagim tonom, sve vreme gledajući ga u oči. Čula je kako otvara šlic, a zatim je osetila divan muški miris kada mu je kurac izašao na slobodu. Nagnuo se napred i naslonio lice na njeno, dok je farmerke spuštao niže. Zatvorila je oči, ne znajući šta će se sledeće desiti. Osetila je kako podiže njenu haljinu nagore i to ju je zaprepastilo. usamljena jebanje mame u pičku

„Ne, ne smemo sine…“ rekla je neposredno pre nego što su njegova usta ponovo prekrila njena.

Pružio je ruke između njenih nogu i sve što je mogla da uradi je da pritisne noge dok ju je ljubio. Nije odvojila svoja usta od njegovih i mrzela je sebe zbog načina na koji ga je ljubila, nemoralno i prljavo. Njegovo ljubljenje i njena želja za njegovim poljupcem naterali su je da opusti napetost u nogama. Uz to, osetila je kako joj povlači gaćice. Hladnjikav vazduh na njenoj pičkici naježilo je celo njeno telo.

Njene ruke počivale su na njegovim ramenima i čim su gaćice bile na podu on ju je podigao na pult. „AH!“ oštro je uzdahnula kada je shvatila da je on čvrsto između njenih nogu i da ju je prikovao za pult. Njene noge otvorene i napete. „Bogdane, molim te, prestani sa ovim. Tvoja sestra je … u dvorištu i… mogli bi da nas uhvati.“

Ponovo ju je uzeo za ruku i tada je osetila glatko toplo meso njegovog tvrdog kurca u svom stisku. Bio je debeo i njena ruka ga je jedva okružila. „Aaahhh“, nervozno je dahtala držeći njegov penis u ruci. Kretao se u njenoj ruci sve dok sama nije počela da mu ga drka. Prišao je tako da se kretao duž njenih usmina.

Prestao je da se kreće jer je ona preuzela stvar instinktivno, držala ga je snažno i trljala glavić o sebe. Ona se sve više otvarala za tu debelu pečurku. Nije mogao da čeka i pomerio se, uzšavši u majku celim glavićem. „Ooohhhh Bogdane… dušo,“ sada je više nije bilo briga i oboje su to znali.

Pročitajte i ...  Dojenje muža i Sina

Više nije bila usamljena.

Čim ga je poljubila snažno se zabio napred u nju! Ona je vrisnula, zabacivši glavu unazad i držeći se za njegova ramena. Bila je potpuno nabijena na njega i on ju je pustio da se nakratko odmori na njemu. Lagano se savio u nogama i ponovo se zabio u nju. „Aaaaahhh sine moj…“ povikala je.

„Mamaaa jesi dobro?“ – začuo se ćerkin glas iz dvorišta.

„Khm.. jes… jesam dušo… sve je u redu…“ – uspela je da odgovori.

Počeo je da je podiže rukama i da je tuca sve jače i jače. Stenjala je opreznije i uzdisala u sinovljev vrat. Mama više nije bila usamljena, bila je voljena, napaljena i željna seksa. Spustila se, okrenula i naguzila. Gledala je sina preko ramena i tiho rekla – Jebi me. Kada ju je video tako naguženu, pljesnuo ju je po guzi i silovito nabio kurac u njenu picu. usamljena jebanje mame doggy

Sada se primetno pomerala i odbijala o kurac njenog sina. Bogdan nije mogao da veruje kako je sve izmaklo kontroli, jebala ga sa svime što je imala. Pička joj se sve više stezala oko njega i uz to je ponovo zabacila glavu unazad i drhtala kroz svoj orgazam. „Da da daaa…“ stenjala je dok ga je primala.

Otvorila je oči kada je osetila ozbiljnu količinu tečnosti kako prska u njenu matericu. Bilo je to nekoliko jakih mlazova sperme i činilo se da nikad neće biti kraja. Ali Bogdan se u jednom momentu izvukao i ostatak sperme je završilo na maminim guzovima. Nakon nekoliko sekundi on je perfirenim vidom pogledao kroz prozor. Njegova sestra se kretala ka kući.

„Volim te mama, ali vreme je da se obučemo.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
3 thoughts on “Mama je previše usamljena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!