Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

LJETO KOD BAKE I DJEDA

6 min čitanja

Jedno ljeto smo sestra i ja provodili dio ljetnih praznika kod bake i djeda na selu. Osim nas dvoje tamo su na praznicima bili i kćerka i sin od strica. Moja sestra Mira i ja smo došli dan poslije Ane i Josipa. Tako su se zvali naši sestrična i bratić. Kad smo bili mali dosta smo vremena provodili zajedno na selu. Sad smo već odrasli ali roditelji su inzistirali da još jedno ljeto provedemo kod bake i djeda jer su već dosta stari a baka je željela još jednom da nam udovoljava sa hranom i da djed dobije malo pomoći u održavanju imanja. Kao klinci najčešće smo se tamo igrali skrivača i odlazili na obližnji potok kupati se i uživati. Kad su Mira i Ana postale razvijene djevojke ja i Josip smo morali izbjegavati odlazak na potok sa njima jer mladi i napaljeni kakvi smo bili dizao nam se kurac na njih dvije. Jednom smo se popeli na tavan od nekadašnje štale gdje je prije djed držao sijeno i promatrali kroz otvor na krovu njih dvije kako se kupaju i igraju nekakvu igru jer su se špricale vodom i smijale a kad bi jedna do druge došle malo su se lupale po guzama i vjerojatno da su bile i one napaljene. Taj dan u vodi su se malo „borile“ i svukle jedna drugoj gornji dio kupaćeg. Slučajno ili ne ali nama se digao kurac obadvojici i Josip mi je rekao da on mora izdrkati jer će mu eksplodirati jaja. Prestali smo ih gledati i izvadili smo svoje kite i drkali ih jedan pored drugog na tavanu. Bili smo obadvojica prilično obdareni i imali skoro jednaku građu tijela. Od tog dana smo znali nekada i po dva tri puta otići na tavan i drkati i ako se ove dvije i ne kupaju. Jedan dan sam predložio Josipu da se takmičimo tko će dalje špricnuti mlaz sperme. Bilo nam je čudno zašto se Mira i Ana ne kupaju a lijepo je vrijeme pa smo odlučili poslije „takmičenja“ u kojem sam ja izgubio potražiti njih dvije. Nismo ih nigdje u okolici našli i kad smo došli do sobe gdje su njih dvije spavale Josip je polako otvorio vrata a njih su dvije u zagrljaju jedna drugoj trljale pičkice i ljubile se. Ana je rekla da uđemo u sobu brzo i da zatvorimo vrata. Pokrile su se do vrata da ih ne gledamo. Inače se zaključaju ali taj dan su slučajno zaboravile okrenuti ključ jer su bile napaljene malo više. Rekle su nam da su nas jedan dan pratile i virile kroz ulaz u tavan. Vidjele su kako zajedno drkamo. Rekao sam im da smo i mi njih vidjeli na potoku kako se drapaju i kad su im gornji djelovi kupaćeg „slučajno“ obadvjema pali.
– Zašto se pokrivate kad smo vas već vidjeli gole.
Mira je rekla na to da nije pošteno da samo one budu gole a mi obučeni. Ja sam se odmah skinuo a i Josip nije oklijevao. Mira je maknula plahtu sa njih dvije i kad smo ih vidjeli potpuno gole obadvojici se digao. Ana je došla do mene i počela mi rukom drkati a usne približila da ju poljubim. Dok sam ljubio Anu Mira je Josipu već pušila kurac. Uskoro su obadvije klečale i pušile nam kurčeve. Pošto smo ih već sami prije izdrkali nismo jako brzo svršili. Kad je Josip svršio Miri u usta to mi je bilo dovoljno da ja napunim Anina usta sa spermom. Poslije pušenja su njih dvije bile na redu i legle su na krevet a mi smo uvalili svoje glave među njihove noge i lizali im pičkice. To mi se sviđalo jer sam obožavao sa svojim djevojkama zadovoljiti ih oralno. Imao sam nešto iskustva i Ana je svršila jako brzo ali mi je rekla da nastavim jer želi još. Lizao sam joj klitoris a sa prstom joj ušao u pičkicu i shvatio da nije nevina. Uskoro su dva prsta bila u njenoj pici a klitić u mojim ustima. Palacao sam jezikom po njemu. Kurac mi se opet digao i to potpuno. Namjestio sam ga na ulaz u njezin pičić i ugurao joj ga. Tek kad je ona vrisnula su Mira i Josip pogledali u nas i Mira je rekla Josipu da bi i ona htjela da ju jebe. Odmah je poslušao i također , kao i ja ušao odjednom u nju . Jebali smo se to poslijepodne još jednom na tavanu gdje smo inače drkali ja i Josip. Bilo je malo prljavo pa smo ih jebali stoječki i tako da su one bile na koljenima a mi ih s guza prašili. Idući dan je Ana rekla da bi voljela probati sa Josipom to jest da se malo zamijenimo. Mira me samo pogledala ali Ana je već uzela spušten kurac od Josipa u usta i počela ga pušiti tako da ju je Mira pratila u tome. Poslije pušenja je bio liz na redu jer su obožavale obadvije da ih se liže a ni nama nije bilo mrsko. Okusi pičkica su im bili različiti. Mira je ispuštala nekako slatkastu tekućinu iz pice a Ana je bila malo gušća i nije bila tako slatka. Kad sam Uvukao prste u picu rekla mi je da ćemo prstima kasnije već da hoće kurac. Josip je već jebao Anu u misionarskoj pozi i vidio sam da joj je zavukao jezik u usta. Mira se namjestila da ju jebem u dogy pozi. Poslije sam ja legao a ona je bila gore. I Ana i Josip su nas oponašali i kad su obadvije jahale Mira je pitala Anu
– Uživaš li droljice jedna mala?
Ana joj je odgovorila da uživa i da vidi da i ona ne gubi vrijeme. Poslije smo razgovarali o našem ponašanju. Zaključili smo da je lijepo i njima dvijema i nama pa zbog čega da se njih dvije nadražuju a mi drkamo kad je ovako bolje i ljepše ali da se moramo strogo paziti zbog ne daj Bože neželjene trudnoće. Još desetak dana smo bili na selu i jebali se svaki dan redovito i do podne i poslije podne. Ne znam za Anu i Josipa ali ja i Mira smo koristili svaki trenutak i kod kuće poslije kad nema staraca da se prasnemo. Imao sam djevojku i ona dečka i sa njima smo se jebali ali slađe pice od sestrine nisam nikada lizao a ona je rekla da ju veći kurac nije nikada jebao.
Dogovor sa sestričnom i bratićem je bio da za Božić dođemo opet „u posjetu“ kod bake i djeda barem na dva tri dana bez roditelja i da slijedeće ljeto provedemo maksimalno vremena zajedno. Jedva sam čekao to slijedeće ljeto kad bude toplo i kad se može seksati bilo gdje jer u vrijeme Božića je jedina opcija u krevetu i to dobro pokriveni jer se sobe nisu grijale ničim.

Upoznavanje Hrvatska

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Zeljela bih biti samo tvoja nezasitna droljetina 1 min čitanja
slatka mlada guzata traži zabavu 1 min čitanja
jebanje devojkine mame s guza 9 min čitanja

Nevaljale devojke

Don`t copy text!