Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ljeto 2009.

5 min čitanja
svrsavanje po licu

Bilo je to ljeto 2009. godine, najduže ljeto što se tiče neobaveza jer je bilo između srednje i fakulteta. Odlčio sam otići kod bake na tjedan dana. Na kraju sam ostao 2 i pol tjedna. Prvi dan sam otišao na veliko jezero da se okupam. Jezero je tolilo veliko da treba nekih sat i pol da se obiđe. Šetajući oko jezera sam došao do ograđenog dijela gdje se nije vidjela plaža. Provirio sam i vidio da je to dio za nudiste. Nisam ulazio već sam otišao dalje. Smjestio sam se u hlad i okupao. Stalno sam razmišljao o toj plaži. Drugi put sam ušao u vodu i u jednom trenutku svukao kupaći do koljena. Super osjećaj. Izašao sam i rekao u sebi “ k’o ga jebe, ionako me ovdje nitko ne zna.“ Otišao sam na tu plažu gdje je bilo nekih 15ak ljudi i uglavnom muškarci. Skinuo se i ušao u vodu. Bio je to osjećaj slobode. Palili su me gay pornići, i maštao sam o sexu s muškarcem. Znao sam proceduru pa bi kad bih ostajao sam doma znao očistiti guzu i gurnuti si grlo pivske boce zamišljajući kako me neki mužjak tuca. Iz vode sam pikirao jednog lika, 40ak godina, super fit, obrijanog tijela. Ja sam tada imao dlakave noge, a ostatak tijela žućkaste dlačice koje su nakon nekoliko godina potamnile. Lagano sam bio u erekciji, točnije bio mi je poludignut. Odjurio sam na ručnik i legao na trbuh. Stavio sam sunčane naočale i kapu i pogledavao prema pastuhu. Digla mi se kita na full. Nisam smio ustajat da se ne vidi. On je često pogledavao prema meni i rukom prolazio po kiti. Kad je ulazio u jezero, prošao je pokraj mene, se smješkajući, pa sam se osmjehnuo i ja. Kad je izlazio, opet je prošao kraj mene, okrenuvši glavu. Pogled mu je padao na moju nevinu guzu. Kad sam uspio malo skrenuti misli i kad mi je kita splasnula, odlučio sam popiti jedno hladno pivo pa sam se nabrzinu obukao i otišao u obližnji kafić. Naručio sam jednu kriglu od pola litre i zapalio cigaretu. Na pola krigle je došao i on i sjeo par stolova dalje. Kako sam ispijao zadnji gutljaj, tako mi je za stol stigla nova krigla. Pitao sam od koga je to. Pa mi je rekao da je to od onog gospodina. Mislim da sam se u trenu osjećao posramljeno. S usana mi je mogao pročitati riječ „hvala“. Prišao je i dozvolio sam mu da mi se pridruži. Razgovarali smo o mom dolasku i ovako bezveze. Nije dugo trajalo, nekih 15 min i onda je rekao da se ja sad mogu pridružiti njemu u stanu pošto je sunce jako. Pristao sam, šetali smo nekih 25 minuta. Izvadio je pivo i rekao da se mora skinuti jer baš vruće. Pitao me je da li zna zašto me je zvao. Nisam uopće imao pojma da se to događa.
-„Jesi li ikada bio s muškarcem?“, Pitao je direktno.
svrsavanje po licu
-„Nisam“, odgovorio sam.
-„Nevinašce“, odgovorio je uz smjeh.
-„Da“, rekao sam uz sram.
-„Ništa se ne brini“, rekao je.
-„idem se samo istuširat, a ti uživaj“, rekao je.
Dok je bio pod tušem sam se skinuo i vratio na stolicu. Ušao je polumokar u dnevnu i nategnuo pivu.
-„Dođi“, pozvao me je u dnevnu.
Dok sam dolazio mi je prišao i zagrlio me. Rukama mi je razmicao i skupljao guzove. Lupio me je lagano po guzi.
-„Ahh“, izašlo je iz mene.
-„Sviđa ti se?“, pitao je.
-„Da“,odgovorio sam.
-„Poljubac?“, nastavlja.
Bez riječi sam ga samo pogledao, poljubili smo. Bio je to dugački poljubac uz stiskanje guzova.
-„Predivna guza“, rekao je klečući iza nje.
Palcima je raširio guzove i počeo je lizati rupicu.
-„Ahhh“, uzdisao sam.
-„Sad je tvoj red“, rekao je lupivši me po guzi.
Kleknuo sam i on je stao ispred mene. Pred očima mi se ukazo on, 17cm dug, bez dlake, ravan s širim glavićem i sjajnom kapljicom na glaviću. Uhvatio sam ga i poljubio u vrh glavića, kako sam glavu odmaknuo talo se je i kapljica istegnula. Zinuo sam koliko sam mogao i stavio ga u usta. Uvlačio sam ga u usta lagano mu drkajući.
-„Kako voliš?“, pitao je.
-„prvi mi je put. Kako ti?“, rekao sam slegnuvši ramenima.
-„Sad ćemo vidjet. Stavi ruke iza leđa.“, rekao je.
Stavio mi je ruke preko ušiju i počeo ulazit i izlazit iz usta. Išao je vrlo pažljivo. Gurao ga je polako ispitujući koliko stane. Došao je do pola, a ja sam se zagrcnuo. Probao je viša puta i svaki put do pola.
-„ide, ide, opusti se..“ i zabio ga do kraja. Tako zabijenog mi je držao glavu par sekundi uz riječi „Bravo“. Zakašljao sam se i probao doći do zraka. Ponovio je postupak. Krenule su mi suze kako sam se zakašljao.
-„Sviđa ti se?“, pitao je.
-„Da“, bez obzira kako sam se mučio, palilo me je da nekoga zadovoljavam.
Stavio mi je ruke na potiljak i gurno mi ga opet. Puno sline je curilo iz mojih usta. Poljubio me je u usta, i opet mi ga zabio do kraja. Pustio me je dozvolivši da mu pušim kako meni paše. Sad sam morao sam raditi glavom. Dok mi je bio u ustima je počeo svršavati. Prvi mlaz i odmah u grlo, zagrcnuo sam se, izvadio iz usta, i dok sam kašljucao, uhvatio me za potiljak i 4 velika mlaza poprskao po licu.
Pogledao sam se u ogledalu na zidu, lijepo me je poprskao. Otišao sam u kupaonu, pogledao se poprskanog, silno me napalilo. Bilo je to prvo obilno i intenzivno svršavanje da su mi noge klecale,a mlazovi su preko umivaonika završili na ogledalu. Kad je euforija splasnula, probudio mi se neki osjećaj srama. Oprao sam se i ušao u dnevni. Nisam puno pričao, on je bio sretan i nisam mu htio kvarit sreću. Dok smo bili tako goli, nakon sat vremena sam se vratio na staro. A o tome sljedeći put.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!