Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ljeto 2009. (2. dio)

5 min čitanja
prvi gej seks

Nakon tog prvog oralnog iskustva i obilnog svršavanja u kupaonici uhvatio me je osjećaj srama. Oprao sam se i vratio u dnevni gdje me je dočekao na fotelji s osmjehom i cigaretom u ruci. Kako mi osjećaj nije prolazio, krenuo sam se oblačiti.
-„Nemoj se oblačiti, neka nas ovako.“, rekao je umirujućim glasom i nastavio „Proći će te, samo se opusti kao doma, legni slobodno“.
Nisam se obukao nego sam legao na trosjed. Dok sam ležao, hvalio je moje mlado i mršavo tijelo. Razgovorom i gledanjem TV-a sam se polako opuštao. On mi je prišao tako da je on bio u polusjedećem položaju, a ja zavaljen na njegova prsa. Milovao mi je prsa, a kita se je počela buditi. On je to primijetio i odveo me u kupaonicu. Skinuo mi je glavu tuša i rekao da se očistim. Nije mi morao objašnjavati jer je razgovorom došao do odgovora da se doma znam sam zadovoljavati i to s pivskom bocom. Čistio sam se nekih 15 minuta i vratio sam se u dnevni.
-„Evo ti boca i lubrikant. Pokaži mi kako ti to doma radiš. Moj se ne budi tako brzo.“, želio me je gledati kako se zadovoljavam.
Stavio sam malo lubrikanta na kažiprst i srednji prst i namazao si rupicu. Još malo lubrikanta sam stavio na prste i premazao grlo boce. Sjeo sam na fotelju nasuprot njega, izvukao malo guzu prema van i polako si gurnuo grlo u guzu.
-„Tako, bravo, drži je unutra“, upravljao je sa mnom.
-„Izvadi je sad“, rekao je nakon možda minute, „Vrati je nazad. Sjajno. Izvadi je. Mmmm, kako si već otvoren.“
Kleknuo je ispred mene, uhvatio bocu i tako me tucao. „Ding-dong“ – začulo se s vrata. Otvorio sam širom oči od straha, a on mi je rekao da nastavim. Nisam nastavio, nego kad je on izašao, izvadio sam bocu i čučnuo da se sakrijem iza stola. Ušao je u ogrtaču s pizzom u ruci. Pizzu je ostavio na kuhinjski šank.
Kleknuo je kraj mene, pomilovao po licu i rekao: „Jesam li ti rekao da nastaviš?“
-„Da“, odgovorio sam.
-„Partnera moraš slušati, a za neposluh bih te mogao malo kazniti ako se slažeš“, govorio je dok mi je milovao lice.
-„Ahaa“, odgovorio sam kratko ne znajući o čemu se radi.
-„Dođi tu i klekni“, naredio mi je i stavio bocu između mojih stopala, „polako sjedni na bocu. Tako. Ne miči se“
Otišao je po remen i zavezao mi ruke iza leđa. On je otišao do šanka i pojeo komad pizze. Uzeo je drugi komadi doaš pred mene, dao mi je griz. Pa griz, kad je došao zadnji zalogaj mi je izmakao, a ja u želji da zagrizem sam se nagnuo prema naprijed i boca je ispala iz guze. „Khmm“, zakašljucao je stavljajući mi zadnji komad pizze u usta.
-„Ustani“, naredio mi je i odveo sa stražnje strane fotelje te sam se prsima naslonio preko naslona.
-„Broji do 10“, rekao je.
-„Jedan“, krenuo sam, a prva blaga pljuska je pala na desni guz.
prvi gej seksKako su se brojevi redali tako je i on pojačavao intenzitet izmjenjujuću desni i lijevi guz. Kod 9. i 10. udarca sam ispustio tihi jauk. Otišao je po lubrikant i stao iza mene. Namazao je dva prsta i gurnuo unutra. Radio je kružne pokrete.
-„Mmm, kako je otvorena“, govorio je dok mi je s dva kažiprsta širio rupicu na desnu i lijevu stranu.
-„Mogu li kako vidjeti?“, pitao sam misleći na neko ogledalo.
-„Možeš, ali kasnije. Čekaj tu.“, rekao je i izašao iz dnevne.
Vratio se je s Panasonic kamerom u ruci upitavši može li. Odgovorio sam da može, ali da ne smije nigdje dijeliti.
Polegao me je na jastuk i stavio kameru nasuprot mene. Ležao sam na rukama i uspio sam malo vidjeti ekran od kamere, ali je bilo presitno. Raširio je ponovno prstima i kamera je to snimila. Okrenuo me je za 90 stupnjeva, kleknuo i pitao: „Koji ti je ovo kurac u životu?“.
-„Prvi“, odgovorio sam.
-„Vrijeme je da te razdjevičimo“, govorio je dok je stavljao lubrikant.
Ušao je, malo je širi nego što sam bio otvoren, kratko sam zastenjao. Nije ga ni pola stavio, jebao je u usporenom ritmu. Stenjao sam tiho. Kad sam prestao stenjati, pojačao je intenzitet. Opet sam stenjao, ali sam uživao. Stao je i izvadio ga. Odvezao mi je ruke i namjestio u doggy pozu, a kameru stavio iza nas. Povremeno bi stao i raširio guzu prema kameri. Promijenili smo pozu, sad je on ležao savijenih nogu u koljenima, a ja sam ga opkoračio na koljenima, sjeo na njegov tvrdi kurac okrenut prema njemu. Malo sam skakao po njemu, a zatim me je primakao sebi i poljubio. Dok smo se ljubili, žestoko se je nabijao u mene. Uz zvuke sudaranja tijela iz mene je izlazila sperma, ali guza je tražila još.
Stao je: “Svršio si“, rekao je, „možeš li još?“
-„Ti nisi, znači, moram, a i ovo je samo izašlo“, rekao sam mu uz smiješak.
Vratio me je na fotelju u pozu lupanja po guzu, samo sam malo noge savio da spustim guzu. Kameru je stavio ispred mene da gledam u nju. Sjurio se je u mene i luđački nabijao, iz mene je ponovno curila sperma, dao sam mu kameru, izvadio ga je, rukama sam raširio guzu, ponovio je nabijanje držeći kameru u ruci.
-„Klekni, klekni“, rekao je, i pripremio sam se na špricanje.
-„ahhh“, prvi mlaz pada u usta, drugi mlaz isto u usta, treći najmanji je pao na bradu.
-„Pokaži usta…mmmm…hoćeš li progutati? Osmijeh, otvori usta. Sjajno. Bravo.“, tu se kamera gasi.
Nakon toga, otišao sam isprati usta. Vratio sam se pojesti pizzu i popiti sok. Bilo mi je dosta piva. Bilo je to to za taj drugi dan mog boravka kod bake. O daljnjim avanturama čitajte u nastavku.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!