Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Letnji Ljubavnici

5 min čitanja
liže ljubavnici pičkicu

Toplo letnje jutro. Probudila se oznojena, vrućeg tela. Protezala se gola, mekana, sva podatna, a željna jutarnjeg maženja. Budila se do kraja milovanjima tela, prolazeći dlanovima preko vitkih nogu, stomaka i čvrstih dojki. No, nije bilo mnogo vremena. Trebalo je ići na posao. Istuširala se i pošla njegovom ulicom, uz reku nad kojom je pirkao vetrić, dok su se žalosne vrbe ogledale u vodi.

Bila je zgodna plavuša u laganoj beloj haljini s dubokim izrezom na leđima, koja su već bila preplanula od sunčanja. Svaki korak otvarao je razrez sve do bedara. Ruke su joj bile gole. Bila je privlačna i izazovna, a i sama svesna toga. seksi plavušica u haljini

Sustigao ju je automobilom na kraju ulice u kojoj je stanovao. Povezao ju je. Bili su ljubavnici vise poljupcima, pričom i stihovima, nego telom. Ali, danas je bila neodoljiva. Pozvao ju je na ranu jutarnju crnu kafu u svoju kancelariju. Radili su u istom preduzeću.

Na poslu, ona se presvukla u belu radnu odeću, ispod koje je imala samo male, bele gaćice, čija je uska traka među nogama jedva prekrivala podšišanu i oblikovanu šumicu njenog Venerinog brega.

On ju je već čekao sa smeškom. Pružili su ruke, isprepletali prste, a onda je bila privučena uz njegovo telo. Ljubili su se. Sedela je u naslonjaču, dok je on zaključavao vrata, a potom bio uz nju, na kolenima i ljubio joj lice, usne i noge. Tada je zadigao haljinu. Krao se dlanovima prema preponama.

Mrmljao joj je nežne reci onim svojim sonornim baritonom, zbog kojeg ga je zvala Lepi glas. Raskopčao joj je haljinu na grudima i ljubio joj tople, oble, čvrste grudi, naslanjao lice na njih, a ona mu je mrsila kosu. Bio je nadražen. Na pantalonama se videla nabreknutost njegovog uda.

Pročitajte i ...  Ljubim te u pičku, komšinice

Odgurnula ga je i poželela kafu. Već je čekala. Sedeli su svako u svom naslonjaču, pijuckali crnu tečnost i gledali se. Ona ga je gledala izazovno, lizala i grickala kockicu šećera, oblizivala svoje usne, mazno mu se smešila. I on nije mogao da izdrži, evo ga, već je opet bio uz nju.

liže ljubavnici pičkicuPodigao ju je, čvrsto zagrlio i poljubio, a onda se svojim telom pripio uz nju. Raskopčao joj je belu haljinu, uživajući u njenom telu koje je izranjalo iz tkanja. Stiskao joj je guzu, ljubio usne i vrat, dojke i trbuh. Kleknuo je pred nju i polagano joj svlačio gaćice, ljubeći svaki komadić gole kože. Zario se jezikom u njeno međunožje, pa joj lizao noge sve niže i niže, do kolena i natrag. Čvrsto ga je držala za glavu, milovala mu potiljak, čupkala gustu, crnu, kovrdžavu kosu. I, uživala.

Onda je on ustao i odbacio sa sebe majicu, pantalone, rublje. Ud mu se učvrstio u punoj erekciji, tako lep bez kožne kapice. Nije joj dao vremena da uživa u gledanju. Podigao ju je lako, kao perce, uvis i držao je pripijenu uz sebe. Obujmila ga je nogama oko struka i kao lijana se pripila uz njega. Ud joj se doticao trbuha i guze, pa kliznuo ka toploj i mokroj maci.

Nagnuo se napred i spustio je u naslonjač, prstom joj rastavio toplinu mace i napipavši klitoris, počeo ga nežno masirati. Pri tome joj je milovao dojke i ljubio usne. Dovodio ju je do ekstaze. Milovala ga je po leđima, stiskala nogama i tek ovlaš dodirivala njegov penis po samom glaviću, gde je stajala sluzava kapljica. Šaputao je, bio je uzbuđen, željan i nestrpljiv da je tuca što pre.

Pročitajte i ...  Zlatiborska priča 3

Promenili su položaj. On je sedeo u naslonjaču, a ona je nad njim klečala, držeći divni ud u rukama. Milovala ga je i gnječila, sve dok se na vrhu nije stvorio sluzavi, penušavi sloj vlažnosti. Tad ga je gurnula u svoju vruću pičku. Klizila je po njemu gore, dole. Opet su se ljubili, sisali jezike sve do korena. Odizala je i spuštala svoju stražnjicu puštajuci penis da gotovo ispadne, a onda se ponovo naticala na njega sve do korena, do jaja. Da je mogla, strpala bi i njih u sebe.

Primetila je kako se bliži vrhuncu, pa je usporila svoju igru po njegovom penisu. Umirila se. Ljubila mu je kapke na očima, čupkala i mrsila dlake na grudima, grebuckala ga lagano svojim oštrim noktima po stegnima. On ju je hvatao za čvrstu stražnjicu, odizao je, pa spuštao, milovao joj je i stezao celo telo, tražeći svojim usnama, nabreklu, crnu bradavicu njene dojke. jebanje sa ljubavnikom

Plesala je na njegovom udu veličanstveni ples. Kakvo je to bilo jutarnje tucanje! Jecao je u grču i sav pružen u nju sve do utrobe, a onda je svršavao dugo i toplo. Osećala je njegove vruće mlazove, ali je nastavila svoje jahanje na njemu sve dok nije započelo njeno dugo svršavanje. Još mu je ljubila usne i još ga je grebala po leđima, a već je dolazila k sebi posle uživanja u ovom jutarnjem tucanju. Disali su sve tiše i tiše.

Kad je sve bilo gotovo, maramicom je obrisala njegov penis i svoju crvenu, nabreklu macu. Obukla se i vragolasto mu se nasmešila. Osećala je njegovu spermu u sebi. I bila je srećna. Takva je pošla na svakodnevni posao. I, još je ceo dan pevušila jednu pesmu, koju su oboje voleli.

Pročitajte i ...  Jedan dosadan dan

Kako li je lepo započeti radni dan tucanjem u kancelariji! I biti ljubavnica svom ljubavniku.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Sisanje kurca 4 min čitanja
Sex Losinj 1 min čitanja
Ženaipo 1 min čitanja

3 thoughts on “Letnji Ljubavnici

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!