Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Kurva na jedan dan

6 min čitanja
gay grupnjak na plazi

Vrući ljetni dan sam odlučio provesti na FKK plaži na otoku. Bio je to moj prvi odlazak tamo, a odlučio sam se jer sam čuo da se stalno nešto tamo događa pa sam se htio uvjeriti. Imam 31g, 183cm i 75kg. Doma sam obavio klistir, svratio u trgovinu gdje sam kupio roze čipkaste tange, a u drugoj mega pakiranje od 18 kondoma i lubrikant. Stigao sam na plažu oko 10 sati. Bilo je već iznenađujuće dosta ljudi. Pogledi su išli prema meništo sam primjetio kroz sunčane naočale.

Upoznavanje Hrvatska

Nakon 3 kupanja i sat vremena prženja dam omotao ručnik oko pasa, uzeo torbu sa stvarima i uputio se u šumicu. U daljini sam primjetio dvojicu u akciji. Raširio sam ručnik na lišće i obukao tange. Pušeći cigaretu sam se sjetio kako bih mogao opaliti nekoliko slika u tangicama. Bio sam toliko fokusiran na slikanje da nisam primjetio lika kako gleda u mene drkajući kurac. Kad sam ga ugledao sam mu se nasmješio, a on mi je prišao. Bio je mlađi od mene. Kleknuo sam na ručnik i počeo mu lizati glavić, a zatim sam ga stavio u usta. Bio je lijep primjerak obrijanog kurca. Lizao sam ga od jaja do glavića, kao da to radim svaki dan. Ubrzo mi je svršio po licu, bila su to 4 velika mlaza. Još sam ga nakon toga stavio u usta dok nije počeo padat. Zahvalio mi se i otišao.

Nisam se ni brisao, legao sam naslonjen na stablo. Izvadio sam kondome i lubrikant. Uzeo sam lubrikant i gurnuo si kažiprst u guzu. Radio sam kružne pokrete uživajući u osjećaju ugode. Zatim sam si umjesto kažiprsta gurnuo srednji prst, a zatim i 4. prst. Imao sam dva prsta u sebi šireći rupicu. Dok sam se zadovoljavao je došao neki drugi lik od 40 i kusur godina. Bez riječi je kleknuo pored mene približujući svoj kurac mojim ustima. Izvadio sam prste iz guze, a on je namazao kažiprst i srednji prst i stavio mi ih u guzu. Bili su deblji od mojih što me je dodatno otvorilo. Kad mu je bilo dosta pušenja, navukao je kondom i kleknuo ispred mene, podigao mi noge i polako ga stavljao. Kad se je smjestio do jaja u mene počeo me je tucati držeći me iznad kukova. Nakon 6 mjeseci napokon kurac u meni. Okrenuo me je na lijevi bok, podigao desnu nogu i gurnuo ga u guzu. Pokraj nas je srajao stariji gospodin od oko 60g. Jebao me je tako neko kratko vrijeme, a zatim ga je izvadio, okrenuo na leđa, kleknuo iznad prsa i počeo svršavati. Tresao se je dok me je špricao po licu. Zahvalio se, uzeo svoje stvari i otišao. Sjeo sam dajući znak starom da dođe pružajući mu kondom. Dok ga je navlačio, ustao sam, savio noge u koljenu i uhvatio se za stablo. Ugurao ga je u mene, uhvatio za kukove i počeo se nabijati. Nije dugo trajalo i izvadio ga je, skinuo kondom, a ja sam opet kleknuo ispred njega. Kao i prethodna dvojica, svršio mi je po licu. Izašlo je vrlo malo sperme, ali dovoljno da mi visi s brade. Nisam se brisao, nego sam tako pun sperme legao na ručnik. Pogledao sam na mobitel,bilo je 12:40, a ja već trojicu obradio. Upalio sam prednju kameru da si vidim lice. Bilo je sperme po obrvama, nosu, licu, uhu i bradi. Maknuo sam samo onu što mi je išla preko usana. Prošlo je dobrih pola sata u zatišju.

Pročitajte i ...  Uživanje na Jezeru

gay grupnjak na plaziA onda je došao on, mladić od 27 godina.
-„Želiš li da te karaju dvojica?“, upitao je.
-„Samo dvojica?“, odgovorio sam s kurvinjskim osmjehom.
-„Aj, vidjet ću šta mogu sredit. Može jedna slika?“, pitao je.
-„Može, ali bez lica“, odgovorio sam.
Uslika me je od iza dok sam stajao na nogama. Otišao je u smjeru plaže uz riječi da se vraća. Obukao sam tangice i legnuo. Ispušio sam dvije cigarete. Treću sam tek zapalio, čuo sam po lišću da dolaze. Stalinsu jedan do drugog, rekao sam im da ostave stvari, da ne želim mobitel. Svaki mi je rekao koliko god ima. Bilo ih je 6, od 23 do 39god. Čučnuo sam u tangama ispred pastuha od 27 godina držeći cigaretu u ruci. Malo sam pušio njegov kurac, malo cigaretu dok nisam ispušio. A zatim se primio i drugog kurca. Treći je prišao iza mene i dok sam čučao, razgrnuo mi tange i gurnuo prst.
-„Vidi kurve što je otvorena“, rekao je.
-„Kako ga dobro puši kurvica“, rekao je pastuh.
-„Skidaj gaće kurvo da te izjebemo“, rekao je ovaj potežući gaće dole. Stavio me je u doggy pozu, pljunuo u rupicu i zabio ga u mene. Dečki su se izmjenjivali. 3 su bila s kondom, 3 bez. Trojica su dok sam bio u doggy pozi bili gotovi. Skinuli su kondome i jedan po jedan svšavao po licu. Ostala su još trojica, dok su ovi ostali gledat. 39godišnjak je legao na leđa i rekao da sjednem na njega.
-„Skači kurvo, skači“, govorio je nabijajući se dodatno u mene. Znoj je cjedio s mene, a dio sperme je s lica pa na njega.
-„Poliži to“, rekao je zaustavivši se.
Dok sam lizao što je palo, ostajalo je još pa sam još morao lizat. A u guzi sam osjetio da dolazi drugi. Stenjao sam jako mislećimda će me poderat. Kad je rekao da je unutra, nisam mogao vjerovat da sam uspio dvojicu primit. Kako je izgovorio da je unutra, tako su nastavili ritmično me jebat. Trećem sam pušio i on mi je svršio po licu. Pastuh je isto završio svoje, izvadio ga i stao ispred mene. Prislonio mi kurac nosu da ga mirišem, a onda ga stavio u usta.
-„Ne voliš u usta, a?“, upitao je.
-„Ne“, klimao sam glavom dok mi je kurac bio u ustima i nastavio „Samo sam svoju“.
-„Ja bih u usta“, držao me je karajući u usta i krenuo je svršavati puneći mi usta.
-„Nemoj gutat“, rekao mi je i izvadio kurac iz usta.
-„A dio jesam“, rekao sam mrmljajući.
-„Otvori usta“, rekao je mješajući prstom spermu.

Pročitajte i ...  razjeban/a od strane 6 starijih momaka

I zadnji me je skinuo sa sebe i stao ispred mene. Skupljajući se slina, usta su mi bila puna i počelo je curiti iz mojih usta.
-„Pljuni to“, rekao mi je. „Reci volim spermu!“
-„Volim spermu“, i opet mi stavio kurac u usta.
-„Reci hoću spermu u usta“,rekao je.
-„Hoću spermu u usta“, ponovio sam.
Drkao ga je, ali nije mogao svršiti pa sam nekoliko puta ponovio „Svrši mi usta“
-„Aa, evo ga, otvori usta, isplazi jezik..aaaa…“, obilno je svršavao grčeći se u nogam. Prvi mlaz je išao preko usta i nosa, a sljedeća 4 je usmjerio u usta.
-„Bravo legendo“, rekao je ovaj zadnji. Prva dvojica koji su svršili su bili ponovno u erekciji, krenuli su prema nazad, ali su se vratili.
-„Pali vas ovo, a?“, upitao sam kroz smjeh.
-„Prvi put da sam ovo vidio uživo“, rekao je prvi drkajući kurac.
-„I ja isto.“, nadovezao se drugi drkajući kurac.
-„A šta točno?“, pitao sam ne znajući na što točno misle.
-„Pa u usta“, rekao je jedan.
-„ahaa, tu smo znači, slobodno“., rekao sam primajući se pušenja. Mislim da nije prošla ni minuta, kad je krenuo prvi svršavat, a taj se nije ni odmaknuo kad je krenuo drugi. Zahvalili su se i otišli.

Bilo je prošlo 14h kada sam obrisao lice i vratio se na plažu. Bili su tamo i moji jebači koji su se smješkali.
Bilo je kasnije ponovno akcije, ali nije bilo tako napeto ko prvi put.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!